2014 Aralık Anneleri

merhaba kızlar bizde 2 li test için cuma günü gittik. bi oğluşumuz geliyormuş :52::52: kan testi 1 hafta sonra çıkacakmış ama ben hiç ense kalınlığı falan sormadım aklıma gelmedi yani

bi de catlak kremi olarak elacyl die bi krem söyledi. gayet etkili die si duydunuz mu hiç?

Ayy ben meraklıyım 2 günde çıkıyormuş sonuç burda sevindim çok inşallah iyi çıksın ki senin de benim de

Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel canım

İnşallah canım teşekkür ederiz ☺

Ya Settar
Bana 2 hafta demisti 2 haftada gecti ben hala ogrenmedim yarin ogrenirim nasipse bakalim kizimiz kesinlesecekmi yoksa erkek diye surprizmi yapicak sabirsizlaniyorum.bide insallah bu kez hareketli gorurum gecen defa uyuyodu cunku :)
bi de catlak kremi olarak elacyl die bi krem söyledi. gayet etkili die si duydunuz mu hiç?

Bana lierac onerdi ama bende almadim daha 200 ml 85 tl en uygun fiyatli hali eczanede daha pahali ben kac tup bitiricem Allah biliyo daha uygun bi yontem varmi diye arastiriyorum ama bi karar veremedim :rolleyes:

Kizlar buda bebegimizin ilk hediyesi :)
usydupeh.jpg

Günaydın canım. Hafta sonu hastaydım, uralara da hiç bakamadım :53: Gerçi doktoruna sormuşsundur ama benim de sonuçlar böyleydi. Risk değerinin altında çok şükür. Hadi geçmiş olsun bebişine de sana da :16::16:

Evet sordum tatlım dayanamdım akşam bir bilen vardır belki dedim teşekkür ederim:) çok şükür...

günaydııınnnn aynen bendeeee acayip sinirliyim gene :5::5:

Sen sakin ol lütfeeen:) masa başındasın akşam gelmez yoksa...

Kızlar biz geldik ☺burun kemiği tamam suyu da güzel dedi ense kalınlığı 1,57 13+1 gözüküyor ultrasonda iki gün sonra da kan testimiz çıkacak inşallah haaa göremedi kukusunu da kemik yapısı neye benziyor dedim kıza ama bi dahakine söylerim dedi geldik bizzz

Ya Settar

Canım gözün aydın maşallah bebişe...bir kız daha geliyor topice galiba hayırlı bebek olsunlar hepsi inşallah:)

Canim legen kemigi daha sol ve yanda olmaz mi. Bu sertlik gobek deligime yakin ve hafif solda oluyor. Ben bebigim diye seviyodum onu :))))

Valla canım benimde aynı da işte rahim de genişliyor leğen kemiği doluluk hissi oluyor dedi dr Ben de senin verdiğin tepkiyi verdim hatta ama o hissettiğimiz bebiş değilmiş sanırım:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyy çok güzel bayıldım :52:
beni bugün gördüğümde tek mutlu eden şey oldu :21: pazartesi olayını bile unuttum :9:

Mutlu olmana cok sevindim canim bende biraz keyifsizim bu gunlerde ama nedenini bilmiyorum hormonlar yuzundenmi acaba.bende evde oturmaktan cok sikildim :(

merhaba kızlar bizde 2 li test için cuma günü gittik. bi oğluşumuz geliyormuş :52::52: kan testi 1 hafta sonra çıkacakmış ama ben hiç ense kalınlığı falan sormadım aklıma gelmedi yani

doktorunun söylemesi gerekiyordu zaten ben ense kalınlığı falan bilmiodum doktorum söyledi hepsini
herşey normal dediyse bir problem yoktur zaten ama ultrason kağıdındada yazıyordur zaten ense kalınlığı

Evet sordum tatlım dayanamdım akşam bir bilen vardır belki dedim teşekkür ederim:) çok şükür...

Sen sakin ol lütfeeen:) masa başındasın akşam gelmez yoksa...

Canım gözün aydın maşallah bebişe...bir kız daha geliyor topice galiba hayırlı bebek olsunlar hepsi inşallah:)

Valla canım benimde aynı da işte rahim de genişliyor leğen kemiği doluluk hissi oluyor dedi dr Ben de senin verdiğin tepkiyi verdim hatta ama o hissettiğimiz bebiş değilmiş sanırım:))

Kesin değil kuju bi ihtimal
Kizlar buda bebegimizin ilk hediyesi :)
usydupeh.jpg

Bana 2 hafta demisti 2 haftada gecti ben hala ogrenmedim yarin ogrenirim nasipse bakalim kizimiz kesinlesecekmi yoksa erkek diye surprizmi yapicak sabirsizlaniyorum.bide insallah bu kez hareketli gorurum gecen defa uyuyodu cunku :)

Bana lierac onerdi ama bende almadim daha 200 ml 85 tl en uygun fiyatli hali eczanede daha pahali ben kac tup bitiricem Allah biliyo daha uygun bi yontem varmi diye arastiriyorum ama bi karar veremedim :rolleyes:
Benim de yüz üstü yatmış ite kaka döndü ama birşey söylemedi doktor ben sordum cinsiyeti nedir diye şu an bişey söyleyemem dedi peki kemik yapısı dedim o da kız gibi dedi canım inşallah bıcırık kızlarımız gelirrr
Q
Bende gormuyorum bebisi bir ay olcak merak icindeyim. Cuma gelsin biran once :)) sevindim cnm senin adina :)

Ben devlete gidip bi bakmıştım geçenlerde bekleyemedim muayenemi 😊2 gün sonra sonuç için gelin dedi ama sonuç söyleyip yollucak galiba bakmıcak gıcık bizimki biraz

Ya Settar

Benimce cumartesi kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Doktoruma cinsiyetide görebildiniz mi dedim. Erkeğe benziyor dedi. Kesinmi dedim değil ama erkeğe benzettim dedi kemik yapısına göre. Netten araştırdım kemik yapısına göre cinsiyet belirlemek mümkün değil deniyor. ? Benim doktor nasıl böyle bir yorumda bulundu acaba ? Tecrübesine dayanarak mı ? :44::44:

Benimce cumartesi kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Doktoruma cinsiyetide görebildiniz mi dedim. Erkeğe benziyor dedi. Kesinmi dedim değil ama erkeğe benzettim dedi kemik yapısına göre. Netten araştırdım kemik yapısına göre cinsiyet belirlemek mümkün değil deniyor. ? Benim doktor nasıl böyle bir yorumda bulundu acaba ? Tecrübesine dayanarak mı ? :44::44:

Hayır onların kemik yapısı dedikleri şey genital nub kemiği..16 ncı haftada genital organı ancak görülürmüş ondan önce bu nub kemiğinden tahmin ediyorlar...kemik bebeğin ayağa paralelse kız dikse erkek oluyormuş..benm 11+4 te kıza benziyor dedi doktorum nub kemiğinden mi dedim evet dedi ;) hayırlı sağlıklı bebişler gelir inşallah:)

Son düzenleme:
Kızlar makum yaz geldi tatile gideceğiz gitmesine de göbişimize güneş kremi yada bronzlaştırıcı kullanabilirmiyiz zararlı olurmu ki?
Birde normal dujdan sonra Q10 li nivea vücud kremi kullanıyordum ben acaba şimdi de kullanabilirmiyim?
Yoksa zararlımıdır yine bebişe? Doktora gidecek varsa danışabilirmî brnim doktor herşeye farketmez diyor rahat yani

hanımlar bugün kontrolümüz vardı. bebeğimiz müyümüş. 1 aydır görmemiştik. ve bugün bizim için süpriz oldu. elleri ayakları vardı herşeyi belliydi. doktoruzmuz sakin sakin anlatırken bebeğim zıplamaya ve elleri ve ayakları ile hareket etmeye başladı.
27 yaşındayım, ben böyle bir heyecan daha önce duymadım. o an ağlamışım zaten. allah herkese nasip etsin. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım, torun torbalak sahibi de olalım :)

kızlar bulantılarımı bastıran bi gaz sorunum var..akşamları delircem gazdan karın ağrısından..karnım davul gibi ve feci bir karın ağrısı ..sabaha kadar kıvranıyorum sabah biraz rahatlıyorum..öğleden sonra ikindi gibi yine başlıyor ertesi sabaha kadar..sanırım gaz birikmesi oluyor ..varmı byle olan çaresini bilen?

yürüyüş canım. yürüdükçe gaz atıp rahatlıyorum ben. başka türlü geçmiyor. 45 dk yürüyüş

Hayır onların kemik yapısı dedikleri şey genital nub kemiği..16 ncı haftada genital organı ancak görülürmüş ondan önce bu nub kemiğinden tahmin ediyorlar...kemik bebeğin ayağa paralelse kız dikse erkek oluyormuş..benm 11+4 te kıza benziyor dedi doktorum nub kemiğinden mi dedim evet dedi ;) hayırlı sağlıklı bebişler gelir inşallah:)

Zaten bende monitöre bakınca o nub dediğiniz şey (daha önceden azda olsa bilgim vardı) dikti içimden erkek diye geçirdim ama sonra doktorum usg yi oynatınca bacağa dönüştü, bende üzerinde durmadım galiba gördüğüm şey bacaktı dedim. Meğer o nub kemiğiymiş gerçekten. Sağol canım şimdi anladım. Herhande değişmez artık ?

Back
X