2014 Aralık Anneleri

Buarada herkeselere günaydın:) benim gibi pazartesi sendromunu bugün daha da doruklarda yaşayanlara ayrıca günaydın :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydııınnnn aynen bendeeee acayip sinirliyim gene :5::5:

Benimde gec cikicak gibi karnim. Ozeniyorum. Buraya fotograf koyanlarda oluyor benim o kadar buyuk degil :) cuma kontrolum var cok merak ediyorum 1 aydir gormuyorum :))

aynen bende cuma günü gidicem canım. ve bu sefer eşimide götürücem.yani gittik ama daha hiç içeri girmedi. utanıyomuş. yahu karnını kasığını açan benim daha önce alttanda muayene oldum .sen neyin utancındasın:9: ölçüm falan yapılcak benim.burun kemiği,ese kalınlığı,kol bacak falan. doktelorun sekreteri bile sordu eşin nie gelmiyo die. geiyoda içeri girmiyo dedim bebek tam belli olsun ultrasonda ozman göstericem falan dedim artık :)

Gunaydin canlar nasilsiniz :)
14.haftadan sonra azalmaya basladimi bulantilariniz ben epey iyiyim gecen haftadan bu yana insallah sizinde bulantilariniz bi an once gecer..

ohh canım gözün aydın. nerelerdesin sen kaç gündür bakim?:9: ben bugün iyi gibiyim ama daha öncede öyle tam hafifledi diyodum ,hafta içi 2 kere çıkarttım. bugün 12+0 olduk artık. inşallah geçer ya inşallahhhh:25:

kızlar bu arada rüyamda doğum yapıodum. normal doğum. çok kolay ve ağrısız oldu. hiç sancıda çekmedim. biraz sürdü ama pırt die çıkıverdi.:9: ve cinsiyeti o ara öğrendim. kızım mı oldu oğlummu diyorum. kızmış.:52: hemen kucağıma veriyolar.oyyy rüyası bile okadar güzelki.:16: sonra hemen emziriyorumm normal doğurdum ya sütümde geliyo.
hayır olsun.galiba benim oğlum olacak. rüya tabirlerinde öle yazıyor. daha önce eşimin rüya tabirinde oğlumuz olacağı çıkmıştı. sağsalim doğsunda:nazar: rüyası bile güzel olan bu duyguyu doyasıya yaşayalım :16:

Kızlar biz geldik ☺burun kemiği tamam suyu da güzel dedi ense kalınlığı 1,57 13+1 gözüküyor ultrasonda iki gün sonra da kan testimiz çıkacak inşallah haaa göremedi kukusunu da kemik yapısı neye benziyor dedim kıza ama bi dahakine söylerim dedi geldik bizzz

Ya Settar

kızlar biz geldik ☺burun kemiği tamam suyu da güzel dedi ense kalınlığı 1,57 13+1 gözüküyor ultrasonda iki gün sonra da kan testimiz çıkacak inşallah haaa göremedi kukusunu da kemik yapısı neye benziyor dedim kıza ama bi dahakine söylerim dedi geldik bizzz

ya settar

maşallah canım kan testide iyi çıkar inşallahhhhhhh

kızlar bu arada rüyamda doğum yapıodum. Normal doğum. çok kolay ve ağrısız oldu. Hiç sancıda çekmedim. Biraz sürdü ama pırt die çıkıverdi.:9: Ve cinsiyeti o ara öğrendim. Kızım mı oldu oğlummu diyorum. Kızmış.:52: Hemen kucağıma veriyolar.oyyy rüyası bile okadar güzelki.:16: Sonra hemen emziriyorumm normal doğurdum ya sütümde geliyo.
Hayır olsun.galiba benim oğlum olacak. Rüya tabirlerinde öle yazıyor. Daha önce eşimin rüya tabirinde oğlumuz olacağı çıkmıştı. Sağsalim doğsunda:nazar: Rüyası bile güzel olan bu duyguyu doyasıya yaşayalım :16:

maşallah maşallah rabbim hepimize sağsalim kuzularımızı kucaklamayı nasip etsin

rüyası o kadar güzelki heleki gerçek doğum anında bak bu senin meleğin deyip getiriyolar ya kızımım o hali hala aklımda pamuğum benim bembeyazdı kurban olurum ona ben middiccik savunmasız hele o ilk emzirdiğin an yarabbin ne kadar şanlıyızkı ne kadar rabbimiz sevdiği kuluzki bu mucizeyi nasip ediyo bize

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Pardon canım yanlış cevapladım zahirrrrrr

cinsiyet belli değil dimi henüz

hayır belli değil daha. cuma günü gidicem ama bişey söyleyeceğini sanmıyorum. benim doktor tam emin olmadan kaç haftalık olduğunu bile söylememişti.eminim cinsiyetide kesinleşmeden söylemiycek:emir_bebek:

ohh canım gözün aydın. nerelerdesin sen kaç gündür bakim?:9: ben bugün iyi gibiyim ama daha öncede öyle tam hafifledi diyodum ,hafta içi 2 kere çıkarttım. bugün 12+0 olduk artık. inşallah geçer ya inşallahhhh:25:
Misafirim vardi canim haftasonu okudum ama yazamadim bendede ara sira oldu bulantilar ama gecti sukur 14.haftadan sonra.insallah gececek seninkide.bende ruyamda erkek bebek gordum ama baskasina vermisim yinede opuyorum bebegi gordukce pipisini bile gordum :)
Kızlar biz geldik ☺burun kemiği tamam suyu da güzel dedi ense kalınlığı 1,57 13+1 gözüküyor ultrasonda iki gün sonra da kan testimiz çıkacak inşallah haaa göremedi kukusunu da kemik yapısı neye benziyor dedim kıza ama bi dahakine söylerim dedi geldik bizzz

Ya Settar

Masallah canim hersey yolunda demekki.ben hala almadim kan testimi ne kadar meraksizim dimi :)
Yarin endokrine gidince cinsiyet icin ugruycam kan sonucunuda alirim dedim :)

Ya Settar

maşallah cnm :nazar:
bende meraktan ölücem bu cumartesi randevumuz en son 3 hafta önce gittik :5:

Son düzenleme:
aynen bende cuma günü gidicem canım. ve bu sefer eşimide götürücem.yani gittik ama daha hiç içeri girmedi. utanıyomuş. yahu karnını kasığını açan benim daha önce alttanda muayene oldum .sen neyin utancındasın:9: ölçüm falan yapılcak benim.burun kemiği,ese kalınlığı,kol bacak falan. doktelorun sekreteri bile sordu eşin nie gelmiyo die. geiyoda içeri girmiyo dedim bebek tam belli olsun ultrasonda ozman göstericem falan dedim artık :)

Benimkisi benden once gircek iceriye bir hafta giremedi cagirmadilar catladi disarda :))) niye soylemedin beni diye soylenip durdu :))

Canım bende de oluyordu bebek diye seviyorduk ama leğen kemiği doygunluk hissiymiş o Dr .um dedi:)) bu haftalarda olur genişlemeden dolayı vucut yavastan doğuma hazırlık yapıyormuş bebiş değilmiş o doluluk:) bir an evvel hissetmek istiyorum..

Ancak hayalle geçer canım zaten :) Allah yardımcımız olsun inşallah;)

Toplanıp Cumayı hayal edelim:))

Yalnız değilim ehe:)) hadi inşallah iyi haberlerle gel canım stres yapma;)

Canim legen kemigi daha sol ve yanda olmaz mi. Bu sertlik gobek deligime yakin ve hafif solda oluyor. Ben bebigim diye seviyodum onu :))))

Misafirim vardi canim haftasonu okudum ama yazamadim bendede ara sira oldu bulantilar ama gecti sukur 14.haftadan sonra.insallah gececek seninkide.bende ruyamda erkek bebek gordum ama baskasina vermisim yinede opuyorum bebegi gordukce pipisini bile gordum :)

Masallah canim hersey yolunda demekki.ben hala almadim kan testimi ne kadar meraksizim dimi :)
Yarin endokrine gidince cinsiyet icin ugruycam kan sonucunuda alirim dedim :)
Ayy ben meraklıyım 2 günde çıkıyormuş sonuç burda sevindim çok inşallah iyi çıksın ki senin de benim de

:18:

maşallah cnm :nazar:
bende meraktan ölücem bu cumartesi randevumuz en son 3 hafta önce gittik :5:
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel canım

maşallah canım kan testide iyi çıkar inşallahhhhhhh

İnşallah canım teşekkür ederiz ☺

Ya Settar

hayır belli değil daha. Cuma günü gidicem ama bişey söyleyeceğini sanmıyorum. Benim doktor tam emin olmadan kaç haftalık olduğunu bile söylememişti.eminim cinsiyetide kesinleşmeden söylemiycek:emir_bebek:

16:30 da randevum var 3 li testin sonucu çıkacak belki cinsiyet hakkında tam bişey der 13+5 yiz bugün bakalım hayırlısı

Ya Settar

Bende gormuyorum bebisi bir ay olcak merak icindeyim. Cuma gelsin biran once :)) sevindim cnm senin adina :)

Arkadaslar ikili testte serbest beta hcg niz kac çıktı bnm 87.7 de yüksek mi nedir

Back
X