2014 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar:) kilolardan açılmış muhabbet ben zaten kilolu olarak hamile kalanlardanım. Şu anda 13. Hafta içerisindeyim geçenlerde tartıldığımda 1-1,5 kilo civarında almıştım. Doktorum da dedi zaten sana çok kilo alma hakkı vermiyorum diye ben de dedim kendime vermiyorum ben de zaten :) yarın ikili test için hastaneye gideceğim ve çok heyecanlıyım kızlar. Bir de diyorlar ki anneler bebeklerinin cinsiyetini hisseder. Ben sanki bebeğimin kız olduğunu biliyormuşum gibi öyle bir his var içimde:) benim gibi hisseden ve doğru çıkan oldu mu aranızda?

Kızımda kız olduğunu hissettim hatta zayıf olduğum için sadece Karnım çıkmıştı herkes erkek diyodu bunda da erkek geçti içimden doktor da erkek dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsun cinsiyet ikinci planda kalıyo

Kızlar doktor bana monavitD3 ve vi_fer die 2 vitamin hapı verdi daha doğrusu salık ocağı verdi doktor da kullan istiyosan dedi çok ısrar etmedi .aranızda bunları kullanan varmı sabahları aç karnına almak sakıncalımı

Kızımda kız olduğunu hissettim hatta zayıf olduğum için sadece Karnım çıkmıştı herkes erkek diyodu bunda da erkek geçti içimden doktor da erkek dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsun cinsiyet ikinci planda kalıyo

Tabiki en önemlisi sağlıklı olmaları. Ben kızım da oğlum da olmasını isterim ama şu anda içimde öyle bir his var ki sanki eminim kız olduğuna öyle bir şey yani :) belki yanlış hissediyorum ama bekleyip göreceğiz bakalım :)

Günaydın kızlar:) kilolardan açılmış muhabbet ben zaten kilolu olarak hamile kalanlardanım. Şu anda 13. Hafta içerisindeyim geçenlerde tartıldığımda 1-1,5 kilo civarında almıştım. Doktorum da dedi zaten sana çok kilo alma hakkı vermiyorum diye ben de dedim kendime vermiyorum ben de zaten :) yarın ikili test için hastaneye gideceğim ve çok heyecanlıyım kızlar. Bir de diyorlar ki anneler bebeklerinin cinsiyetini hisseder. Ben sanki bebeğimin kız olduğunu biliyormuşum gibi öyle bir his var içimde:) benim gibi hisseden ve doğru çıkan oldu mu aranızda?

Benim doktorumun da kilo takıntısı var ikili test için gittim kilo mu aldın sen dedi görür görmez ben de yemek yiyemiyorum ki dedim 1 kilo vermişim üstelik kızımda da aynı doktora gittim o zaman da senin boyun uzun çok kilo alırsın dedi almam ben kendimi biliyorum dedim 9 kilo aldım 9 ayda

Kilolu hamile kalanlar fazla almıyormuş genelde ama yapı meselesi tamamen. Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşAllah.
ben hiç kilodan bahsetmicem zaten var çokta alabilirim yani :50::50:
:1::1: Resmen zayıftım. Vücüt kitle endeksinde zayıf kategorisindeydim hamile kalmadan 3 ay önce. Birden hoopp diye 5 kilo aldım normale geldim. Şimdi de doğal olarak alıcam ama o 5 kiloyu almasaydım iyiydi :9::9::9:
Benim doktorumun da kilo takıntısı var ikili test için gittim kilo mu aldın sen dedi görür görmez ben de yemek yiyemiyorum ki dedim 1 kilo vermişim üstelik kızımda da aynı doktora gittim o zaman da senin boyun uzun çok kilo alırsın dedi almam ben kendimi biliyorum dedim 9 kilo aldım 9 ayda
süper 9 ayda 9 kilo darısı bize :9::9:

Ne güzel sadece 9 kilo kadar alsam ben de keşke :( benim de bünyem kilo almaya acayip müsait. Şimdilik bir sorun yok ama ilerleyen aylarda ne olur bilemiyorum.

çok iyi anlıyorum inan neler hissetiğini :( benim de yüzüm bir gülmedi doktordan yana. haftaya yeni bir doktora başlıycam dilerim bu son olur. inşallah sen de en hayırlı seçimi yaparsın canım. doktor işi genel bir kanıya bağlı değil, iyi denilenlerle de bazen frekanslar tutmuyor işte. önemli olan bize iyi gelmesi. gerilme bence boş yere orada. sana iyi gelecek bir doktor vardır muhakkak, inşallah hayırlısı olur hakkımızda..

Bende o kaniya vardim hayatim..goruntumle yargiliyo beni acik olsam ayni muameleyi gormeyecegimden eminim..buranin insani biraz acik saciktir cunku.arkadasinami yakistiramadi nedir :)
Esime dun aksam dedim yani senin mahcup olmayacagini bilsem birde baska secenegim olsa kesinlikle degistirirdim doktoru dedim.aslinda cok iyi ilgili falan ama ben her zaman kadin doktordan uzak durmaktan yanayim bi kapris bi kendini begenme anlatamam.bide bize israrla giris yaptirmadan gelin diyo gidincede ilgilenmiyo sekreteri en arkaya atiyo.dedimki esime onun muayenesinemi muhtaciz bi daha giris yapilmadan gidilmeyecek anladim dedim.kendi istemiyo ama dedi istemiyo ama gordugumuz muamele ortada yani dun bana ders oldu..
Devlet hastanesine randevu aldim cuma icin gidip acik acik cinsiyet icin geldim diycem sansimi bi denemis olurum en azindan

canlar aslında en çok onların anlaması lazım hamileyken insan daha meraklı daha duygusal oluyor ama nerde göre göre sıradanlaşmış demek canım sıkkın :(
allah hakkımızda hayırlısını versin ...bitterim bana anormal geliyor cidden bakışları bile değişik geliyor kadının kapalılar kendini ifade edemez zeki olmazlar mı demek istiyorlar acaba insanların ayrıştırılmasından nefret ediyorum :((( :20::25: git bitterim giit ben buldum devlet hastanesinde bir doktor sevindim adamcaz tek tek elini ayağını gösterdi özlede ben soruyorum eli nerde diyee :)

önemli olan sağ salim sağlıklı bi şekilde doğmaları gerisi tefarruat olarak kalıyo

ilk gebeliğimde benimde içime doğmuştu kız olacağı bunda pek bişey hissedemiyorum nedense

Ne güzel sadece 9 kilo kadar alsam ben de keşke :( benim de bünyem kilo almaya acayip müsait. Şimdilik bir sorun yok ama ilerleyen aylarda ne olur bilemiyorum.

hamile kalmadan önca iyiki diyet yapmışım aralıktan marta kadar 12 kilo vermiştim şimdi 1 kilo almışım botum 146cm olduğu için kilom çok gibi görünüyo kızımda 55 ile hamile kalıp 63 ile doğum yapmıştım

bakalım şimdi nasıl olacak inşallah aşırı kilo almam ikiz olduğu için aşırı kilo alırsın diyolar:56::56::56: hayırlısı inşallah benim yapı çok musait kilo almaya

evet bazı dr.lar hayal kırıklığı olmasın diye kesinleşmeden yorum yapmıyorlar..
Olmazmı canım benim, tabiykide merak ediyoruz ,bazen birşeyler görüyorum almak istiyorum ama dur kesinleşsin diyorum
gerçi 7.ay dolmadan almak istemiyorum dayanabilirsem inş:34:

en iyisi son aylara doğru alışverişi yapmak bencede rabbim korusun bebeişlerimizi

rabbim sağlıklı bi şekilde devam etmeyi nasip ederse doğum haftası almak istiyorum ben ne gerekse bi çarşıya çıkmaya bakar artık

Valla ne güzel anlatmışsın kilo olayını. Kesinlikle kafaya takılmaması gerekiyor. Dikkat te etmiyorum çok yemişim az yemişim önemsemiyorum. KArnım doysun yeter :9::9: Tabi yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum o ayrı. ama ben bu aralar tabak tabak meyve yiyorum ya :18::18: Dün akşam eşim dalga geçiyor benle altı üstü 3,50 kilo almışım. Doğumdan sonra zayıflayamazsan hacamat yaptırırız o zayıflatıyor diyor. :52::52::52:

oy oy oy oy meyveyide fazla kaçırmamaya özen göster canım fazla meyvede kilo aldırır karırnda yiyebilirsin
haftana göre aldığın kilo çok normal bence aşırı kilolu değilsen tabiki ben 1 kilo aldım ama hamile kalmadan önce düzenli diyet ve spor yapıyodum onun etkisiyle almadım

çok iyi anlıyorum inan neler hissetiğini :( benim de yüzüm bir gülmedi doktordan yana. haftaya yeni bir doktora başlıycam dilerim bu son olur. inşallah sen de en hayırlı seçimi yaparsın canım. doktor işi genel bir kanıya bağlı değil, iyi denilenlerle de bazen frekanslar tutmuyor işte. önemli olan bize iyi gelmesi. gerilme bence boş yere orada. sana iyi gelecek bir doktor vardır muhakkak, inşallah hayırlısı olur hakkımızda..

allaha şükür dokrotum çok iyi biri genç bi doktor ama baya bilgili özel hastanede benim bişey sormam gerek kalmıyo eli ayağı parmağı bak burası şurası deyip büyyütüp büyütüp gösteriyo eşimede aynı şekilde gösteriyo bizimki bide riskli ikiz gebelik detaylı ilgilenmesi çok hoşumuza gisiyo 10 günde bir doktordayız baya bilgilendirdi bizi

dedik prof gelmiş bide arada ona gidelim yok anam ne o öle binpişman olduk hemen aynı doktorumuza devam dedik eşimle

rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın

Valla ne güzel anlatmışsın kilo olayını. Kesinlikle kafaya takılmaması gerekiyor. Dikkat te etmiyorum çok yemişim az yemişim önemsemiyorum. KArnım doysun yeter :9::9: Tabi yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum o ayrı. ama ben bu aralar tabak tabak meyve yiyorum ya :18::18: Dün akşam eşim dalga geçiyor benle altı üstü 3,50 kilo almışım. Doğumdan sonra zayıflayamazsan hacamat yaptırırız o zayıflatıyor diyor. :52::52::52:

Eğer sağlıklı besleniyorsan ki sağlıklıdan kastım un tuz şekerden uzak durmak, çok yağlı ve çok aburcubur yememek, kilolarını kolay verirsin. Ama kalkıp hamileliğini kolayla, çikolatayla, kekle börekle geçirirsen, onlar karında ve basende yağa sebep olur.. işte onları eritmek gerçekten çok zor..

Benim kiloya yatkın bir bünyem var. Tüp bebek tedavisi de gördüğüm için çok hormon aldım... Tedavi başından buyana demeyeyim korkarsınız, hamile kaldığımdan beri 6 kilo almışım... ama ne hamur işi yiyorum ne ekmek ne tatlı... tamamen protein ve sebze ile besleniyorum.. hergün 4 km yürüyüş yapıyorum. buna rağmen kilo alıyorum. napayım şimdi ben?

o yüzden takmamak lazım...

benim bebeğim sağlıklı doğsun, ben onunla koştururken elbet veririm.. he veremiyormuyum, sağlığımı etkilemiyorsa canım sağolsun

en iyisi son aylara doğru alışverişi yapmak bencede rabbim korusun bebeişlerimizi

rabbim sağlıklı bi şekilde devam etmeyi nasip ederse doğum haftası almak istiyorum ben ne gerekse bi çarşıya çıkmaya bakar artık

aminnnnnn canım inş.sağlıcakla kucağımıza alalım..
Bende öyle yapmayı düşünüyorum kısmetse,ama görünce içim akıyo resmen minnacık rengarenk cicişleri görünce :23::23:

Aynen bende öyle son zamanlarda bikaçgünde dolar taşar alacaklarımızla :34::34:

etrafımda şuan 7-8 ayında olan arkadaşlar var, ve sana tavsiye son ayına birşey bırakma canım... çok ağırlaşıyorsun...

Bende o kaniya vardim hayatim..goruntumle yargiliyo beni acik olsam ayni muameleyi gormeyecegimden eminim..buranin insani biraz acik saciktir cunku.arkadasinami yakistiramadi nedir :)
Esime dun aksam dedim yani senin mahcup olmayacagini bilsem birde baska secenegim olsa kesinlikle degistirirdim doktoru dedim.aslinda cok iyi ilgili falan ama ben her zaman kadin doktordan uzak durmaktan yanayim bi kapris bi kendini begenme anlatamam.bide bize israrla giris yaptirmadan gelin diyo gidincede ilgilenmiyo sekreteri en arkaya atiyo.dedimki esime onun muayenesinemi muhtaciz bi daha giris yapilmadan gidilmeyecek anladim dedim.kendi istemiyo ama dedi istemiyo ama gordugumuz muamele ortada yani dun bana ders oldu..
Devlet hastanesine randevu aldim cuma icin gidip acik acik cinsiyet icin geldim diycem sansimi bi denemis olurum en azindan

canım seni okadar geriyorsa boşver değiştir madem tanıdıkmış doktor doğru düzgün ilgilensin oda biz doktora aslında içimizi rahatlatıp aklımıza takılanalrın cevabını almaya bebişlerimizi görmeye gidiyoruz manen doyum çok önemli doktorum mahkeme suratını görmeye değil çok gıcık alıyorum ölelerinden keçkere doktor değiştirdim o yüzden

etrafımda şuan 7-8 ayında olan arkadaşlar var, ve sana tavsiye son ayına birşey bırakma canım... çok ağırlaşıyorsun...

canım benimde içim gidiyo aslında almaya ama riskli ikiz gebelik tek plesantaları var doktor sürekli risklerden bahsediyo 6 aydan sonra oluşma riski daha fazla diyo ikizden ikize transfüzyon gelişebiliyomuş ne bileyim şuan sadece sağlıklı büyüsünler kardeş kardeş

kızlar valla destan yazmışsınız:) ay ben sabahları çok geç kalkıyorum ya bi türlü gözüm açılmıyo.siz bu arada kaynatmışsınız :9: yarın gebelik okuluna başlıyorum:9: daha önce aranızda giden oldu mu? annemin yan komşusu hamile. daha yeni tanıştık onunla.6 aylık o. ve devlet hastanesinde varmış gebelik okulu oraya gidiyormuş.çok güzel oluyor gelsene sende dedi. çok şey öğreniyor insan dedi. herşeyi konuşuyoruz falan dedi. bende yarın bir gideyim bakalım merak ettim. :44:

Back
X