2014 Aralık Anneleri

mrb arkadaslar ben hıc duzgun besleneıorum yaa sıcak+iştahsızlık hepsı bı arada gecıstırıorum sankı ogunlerı ya mıdemde rahatsız normalde vıtamınlerı alamıorum nolcak bole ya bebek beslenemıcek dıe korkuorum sureklı böle olan varmı uc gecsın ısyahın gelır dedıler hala aynıı:(((

Evet canım öyleymiş. İlk muayenede söylemişti doktorum.

Ayni kaderi yasiyoruz cnm. Benimde kalp seklinde bebek sol tarafimda sag sol arasinda zar varmis. Bu yuzden bebek sag tarafa gecemicekmis. Doktor bebegin oldugu taraf buyudukce digerini kapatacak dedi. Tabi banada demisti erken dogum ve dusuk riski oldugunu hatta en son gittigimde 35. Haftada da alabiliriz dedi kilosu iyi olursa? İlk bebegim bu arada? Dusuk riski vardi progestan hap ve ignesini kullandim gecti suan iyiyim. Cuma kontrolum var?sen neler yasadin simdiye kadar dogum ne zaman ?

Ayni kaderi yasiyoruz cnm. Benimde kalp seklinde bebek sol tarafimda sag sol arasinda zar varmis. Bu yuzden bebek sag tarafa gecemicekmis. Doktor bebegin oldugu taraf buyudukce digerini kapatacak dedi. Tabi banada demisti erken dogum ve dusuk riski oldugunu hatta en son gittigimde 35. Haftada da alabiliriz dedi kilosu iyi olursa? İlk bebegim bu arada? Dusuk riski vardi progestan hap ve ignesini kullandim gecti suan iyiyim. Cuma kontrolum var?sen neler yasadin simdiye kadar dogum ne zaman ?

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla tamamlarız gebeliklerimizi.
Benimki farklı sanırım yani arada zar yok sadece rahmin üst kısmı düz olması gerekirken benim hafif içe doğru bombeliymiş. Kese ilk göründüğünde belli oldu sonra rahim genişlediği için gittiğim diğer doktora durumu ben söyledim. O da şimdilik bir sıkıntı yok dedi.
Şimdilik başka bişey demedi doktorum. Doğum 30 Aralık görünüyor. Ben de Cuma kontrole gideceğim. İkili test yapılacak. Onun heyecanı var :emir_bebek:

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla tamamlarız gebeliklerimizi.
Benimki farklı sanırım yani arada zar yok sadece rahmin üst kısmı düz olması gerekirken benim hafif içe doğru bombeliymiş. Kese ilk göründüğünde belli oldu sonra rahim genişlediği için gittiğim diğer doktora durumu ben söyledim. O da şimdilik bir sıkıntı yok dedi.
Şimdilik başka bişey demedi doktorum. Doğum 30 Aralık görünüyor. Ben de Cuma kontrole gideceğim. İkili test yapılacak. Onun heyecanı var :emir_bebek:

Senin durumun daha iyi canim en azindan bebegin yasayacagi alan daha genis. Benimki bebek oraya sigamadigi zaman alincak. İnsallah guzelce buyur rahim sigar bebegim. Ben 15+4 um dogum 6 aralik. Ama muhtemelen daha erken olcak? İnsallah guzelce aliriz bebeklerimizi :)

canım hurma doğuma faydalıymış. özellikle 35 ten sonra tüketilmesi ile ilgili bişey okumuştum. yani çok yemek zararlı dersem doğru olur herhalde. hurmada söktürücü özellik var diye biliyorum yanlışsam bunu da düzelteyim. bilgisi olan paylaşırsa doğruyu böyle buluruz :)

ya benimde canım çok çekiyo hurma ama bu sitede de okudum galiba hurma erken doğumu tetikliyormuş

selam kızlar.
güneş kreminden bahsedilmiş de ben de Coppertone Forte Plus 50+ kullanmayı düşünüyorum.
aynı markanın vücut için olanını kullanmıştım. aşırı memnun kalmıştım ki şöyle anlatıyım:
tekne turuna çıkmıştık ben süt beyaz tenliyim ve çok kızarır yanarım.
omuzlarıma sürdüm en çok orası yanar diye kollarıma sürmedim.
akşam aynadan bir baktım omuzlarım bembeyaz, kollarım kıpkırmızı yanmış:27:
resmen denek gibi kullanmışım kendimi:27:
hiç bir koruyucu bu kadar etkili olmamıştı bende.

Senin durumun daha iyi canim en azindan bebegin yasayacagi alan daha genis. Benimki bebek oraya sigamadigi zaman alincak. İnsallah guzelce buyur rahim sigar bebegim. Ben 15+4 um dogum 6 aralik. Ama muhtemelen daha erken olcak? İnsallah guzelce aliriz bebeklerimizi :)

İnşallah bi sıkıntı olmaz canım. Hepimiz bebeklerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah.
Benim şu an 12+1 30 Aralık görünüyor ama daha önce de olabilir. Bu arada benim de ilk gebeliğim.

Bende o kremi kullaniyorum drum tavsiye etti, güneşten korudugu gibi hamilelik lekelerinide önlüyormuş ama disari cikmadan 15-20 dak once surmek gerekiyor yoksa beyaz beyaz dolasiyorsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güle güle kullan:) bana da dr um tavsiye etmişti. krem çok yoğun olduğu için çok azı bile yetiyor. gebeliğin sonuna kadar rahat rahat yeter hatta artar. sordum sonrasında da rahatlıkla kullanılabiliyor..

mrb arkadaslar ben hıc duzgun besleneıorum yaa sıcak+iştahsızlık hepsı bı arada gecıstırıorum sankı ogunlerı ya mıdemde rahatsız normalde vıtamınlerı alamıorum nolcak bole ya bebek beslenemıcek dıe korkuorum sureklı böle olan varmı uc gecsın ısyahın gelır dedıler hala aynıı:(((

kaç haftalıksın. ilk 3 ay kilo kayıpları bile normal kabul ediliyor endişelenme zamanla iştahın açılacak. sofrayı toplarken acıktığını hissedeceksin :)) özellikle son aylarda

Meyve yemege calis cnm ben baya meyve tuketiyorum. Yemekte yiyorum gerci.

Dediğim gibi ben de korkmuştum o zaman dr yatıştırdı ama sonra biraz araştırdım internette rahmi kalp şeklinde olup hamileliğini çok sağlıklı geçirenler olduğunu gördüm. Yani illa sıkıntı olacak diye birşey yok. Benim doktorum da biraz pimpirikli, olabilecek herşeyi söyler hemen. Progestan 1 kutu bitince bıraktırdı doktorum artık sorun olmaz dedi.
Endişelendirmek istemezdim, konu açılınca bildiklerimi söyledim sadece. Faydası olur mu bilmiyorum ama ben rahatım. Dr aksini söylemedikçe bu konuyu aklıma takıp sıkıntı yapmıyorum. Zaten her hamilelikte olabilecek şeyler. İlk 3 ay geçti. Allah'ın izniyle birşey olmaz deyip pozitif düşünmeye çalışıyorum. Dr birşey demediyse endişelenmeye gerek yoktur diye düşünüyorum :49:

Yok canım sen endişelendirmedin kendini suçlu gibi hissettme nolur ne bildiysen onu söyledin kızdığım şey doktorumun bana böyle bişi söylememesi herşey olcağına varır Rabbim ne yazdıysa o bakalım bende araştırıcam bu konuyu doktorumla da bidahaki randevumda konusucam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar.
güneş kreminden bahsedilmiş de ben de Coppertone Forte Plus 50+ kullanmayı düşünüyorum.
aynı markanın vücut için olanını kullanmıştım. aşırı memnun kalmıştım ki şöyle anlatıyım:
tekne turuna çıkmıştık ben süt beyaz tenliyim ve çok kızarır yanarım.
omuzlarıma sürdüm en çok orası yanar diye kollarıma sürmedim.
akşam aynadan bir baktım omuzlarım bembeyaz, kollarım kıpkırmızı yanmış:27:
resmen denek gibi kullanmışım kendimi:27:
hiç bir koruyucu bu kadar etkili olmamıştı bende.

Onu bende kullanmistim faydasini gordum baya cok beyaz tenim hersey fayda etmiyor
Artik solante kullaniyorum o da 50 faktor birde fondoten etkisi yapiyor bende

11. haftada falan kıza benziyor dedi 13. haftada gittiğimizdede erkek dedi ama kız demiştiniz dedim o zaman 16. haftayı bekleyelim bende bilmiyorum diye söyledi :9::9: bazı eczaneler kendileri indirim yapıyor heryerde olmayabilir banada ilk başta 120 dedi 2 tanesine 110a anlaştık :8:

doktorda ne dedigini bilememis :)) bana 15 de kiza benziyo dediler bakalim yarin yine birine gidicem artik kesin belli olsun diyorum

Sanirim bu da o civardadir eczane grubu bir krem cunku
Ben yaklasik 1yil once almistim gebelik icin ozel almadim o yuzden hatirlayamiyorum fiyati cnm

anladım canım.
ikisi de iyi kremler anlaşılan.
lekelenmeyelim de hangisi korursa korusun.

Back
X