2014 Aralık Anneleri

Herkes bana sitem etmiş ama ben de evin içinde sıkılıyorum bütün gün:( bir okulda ücretli öğretmenlik yapıyordum ama geçen hafta bitti artık:( ve ben sıkıntıdan patlamak üzerlerim. Kalıcı bir işim olsaydı da çalışsaydım:(

Amin canım inşallah sağlıkla yavrumuzu kucağımıza alalım da🙏 ilk bebişimiz hiç fark etmez☺️bıcırık bi kızım olsa da olur afacan bi oğluşum da..ikili test sonucumuz güzel çıksın inşallah şimdiden herkes nası seviyo ilk torun olcak😍
öyle ya sevilmez mi bacım sağlıcakla gelsin inşallah
Aa kizlar siz erzincanli misiniz.ben de 3 sene uzumlude kaldim gorevim nedeniyle.
a a a aaaaaa erzincanı bilenlerin sayısını artırıyoz ha bacımmm... merhabalar bacımmm ;)

Kızlar ikili testim çıkmış ama doktoru yarın arayabilirim burda neye bakmam gerekiyor?:confused::rolleyes::confused:
Lütfen anlayanlar cevap yazsın???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bacım yaş sütunundan grafiğin şeklindeki yükseltisine dek aynı benim elimdeki değer gibi çıkmış benim ense kalınlığda 1.60 dı doktor risk olayına 10binde 1 dedi en az risk grubundan yani ALLAHA kalmış işimiz
Yanlis yazmisim cimin uzumu:)) daha cok var dedigin gibi ama bole buğulu buğulu kokulu kokulu offff cok canim cekiyo neyse yapcak bişe yok bekliycez artik, ramazanda babamlar gidicek orda gecirelim ramazani serin serin dediler belki bir firsatini bulursam giderim bende.
;) oh oh yeriz yerizzz zaman geçiyorrr bacımmm ramazanda iyi oluyor yine de buralara nazaran en azından daha erken açıyoz orda orucu :)
ama ben bu yıl gidemeyecem zaten oruç tutamayacam gibi bebeğin suyu riske girebilir dedi doktorr
metebolizmmam hızlı zaten bilemedim 2 doktora sorduk bakalım ne olacakk borçtanda korkarımmmm ki ne borççç 1 ayyy uyyyyyyy

Çook teşekkür ederim canım :16::16: benim baya çıktı ya sivri gibi bi de aldığım hamile pantolonu bol geliyordu bugün baktım baya ii oldu kilo aynı ama göbek büyüyor çok sevdimm bunu :52::52: mustelayı hemen alcam bu hafta bi de annem kayısı yağı aldı bakalımm ii gelecek mi
evet mustela iyi :) gerçi fransız markası ama işte eczanelerden alınabilir 75 mi almıştım ne 2 tüple geçiyormuş hamilelik ben şimdilik 1 tüp aldımmm bakalım bacımm

Herkes bana sitem etmiş ama ben de evin içinde sıkılıyorum bütün gün:( bir okulda ücretli öğretmenlik yapıyordum ama geçen hafta bitti artık:( ve ben sıkıntıdan patlamak üzerlerim. Kalıcı bir işim olsaydı da çalışsaydım:(

yat yaaa boşver ne yapıcan geçici işi bende 6 olsada eve gidip yayılsam diye bakıyorum sen bize bakma takıldık öyle :9::9:

şaka maka zaman geliyor 1.5 hafta kaldı üçlü test içinnn yanii aranızda üçlü test yaptıracak var mı???

ben yine devlettee (ki devletin doktoru 30 mayısda ikili testi yaptırdığmdaa 1 ay sonra gel 3lüye demişti) gidip yaptıracammm... ne dersinizzz?

şaka maka zaman geliyor 1.5 hafta kaldı üçlü test içinnn yanii aranızda üçlü test yaptıracak var mı???

ben yine devlettee (ki devletin doktoru 30 mayısda ikili testi yaptırdığmdaa 1 ay sonra gel 3lüye demişti) gidip yaptıracammm... ne dersinizzz?

benim doktorum 2lide bir sorun çıkmazsa 3lüyü yaptırmıcam direk 4lüyü yaparız demişti bakalım cumartesi söyler herhalde :44:

artık bb cc kremlerin de güneş koruyucu özelliği varmış. bi arkadaşım aldı çok memnun. garnier di galiba. 25 tl diyodu. hem nemlendirici hem kapatıcı hem güneş koruyucu süper bence

Ben ismini su an telaffuz edemiyorum pure diye basliyo watsonsta varmis parabensiz ve 30 factor cok methini duydum baska bi topicten garnierden daha iyiymis oyle bise ariyodum tamda isabet oldu :)

Yok canım ya biz takıldık öyle. Evdeysen yatıcaksın tabiki de. Keşke bizde evde olabilsek diyoruz ama malesef. Sen bizim yerimize de yat. alınma canım benim.

yat yaaa boşver ne yapıcan geçici işi bende 6 olsada eve gidip yayılsam diye bakıyorum sen bize bakma takıldık öyle :9::9:

Biliyorum canım takıldığınızı da işte ben de çalışmak istiyorum devamlı olarak çünkü şimdi bebek de geliyor evin masrafları artıyor. Eve katkıda bulunmak istiyorum ben de. Hayırlısı bakalım.

Kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere. Hani anne bebek kitapları oluyor bebeğin gelişimini gebeliğin evrelerini falan filan anlatan kitaplar ben işte onlardan almak istiyorum bir bilginiz var mı bunlarla ilgili? Okuyup beğendiğiniz ya da çevrenizde duyduğunuz falan?

merhaba hamişşleerr :)
sizi takip ediyorum ama iş yoğunluğundan yazamıyordum. neyseki karneleri verdikde rahatladık :)
ben geçen ay yani mayısın 22sinde kontrole gitmiştim. 13.haftamdaydım. dr. 1 ay sonra görüşelim dedi. bende bugün umutla arayıp yarına randevu alayım dedim ama dr.un 1 haftalık randevuları doluuuu:52: haftaya çarşamba gidicem yani :53: ve ben 18. haftaya girmiş olucammm :nazar:
şu cinsiyet meselesi herkesi benden fazla ilgilendirir oldu :1: kim görse cinsiyeti soruyor. oğlum var ya, kız olsun diyolar ya allah sağlıkla hayırlı evlat versin inşallah :49:
ki son bir haftadır çok ilginç rüyalar görüyorum. allah korusun hep sıkıntıyla uyanıyorum. bi kere de rüyamda drum oğlun olacak dedi :emir_bebek: hayırlısı :1:
bu arada bebişlerini hisseden arkadaşlar bende bir haftadır seyirme bazende karnımın içinde dalgalanma hissediyorum. her ne kadar ikinci hamileliğim olsada bağırsak hareketiyle karıştırmayayım diye kimseye bişey demiyoruumm :1:
oh uzun olmuş ama rahatladımm :1:

Merhaba. Nasipse ben de Aralık annesi olacağım. Konuyu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa cevap yazıyorum.
Benim de rahmim kalp şeklinde imiş ilk muayenede söylemişti doktorum. Bu doğuştan gelen bir durum ölene kadar da böyle olacak aklında bulunsun, rahim büyüyünce belli olmaz çünkü dedi. Kalp şeklinde rahim erken doğuma ya da düşüğe sebep olabilir dedi. Sonra korktuğumu anlayınca öyle olması şart değil , hiçbir şey olmayabilir de dedi. Bu yüzden progestan kullandım ama artık kullanmıyorum.
Daha sonra başka bir doktora muayene oldum, rahim genişlediği için kalp şeklinde olduğunu ben söyledim. Yani sizin ilk dr çok da haksız sayılmazmış sanırım :50:

Kadının günahına da girdim desene Allah affetsin :) pek açıklamada bulunmayan bi doktordu bana mesala düşüğe veya erken doğuma sebep olur demedi hiç bn senden duyuyorum bunu kahverengi lekelenmem olmuştu yaklaşık bir hafta bende progestan kullandım onu da o değil acile gittiğim doktor vermişti rahminin şekli budur böyle yaratılmışın dedi bana sadece şu an korkulcak bi durum mu yani bu bi endişe kapladı beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence almadan önce bi dene canım. belki memnun kalmazsın yoğunluğundan dolayı

Bende o kremi kullaniyorum drum tavsiye etti, güneşten korudugu gibi hamilelik lekelerinide önlüyormuş ama disari cikmadan 15-20 dak once surmek gerekiyor yoksa beyaz beyaz dolasiyorsun :)

Kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere. Hani anne bebek kitapları oluyor bebeğin gelişimini gebeliğin evrelerini falan filan anlatan kitaplar ben işte onlardan almak istiyorum bir bilginiz var mı bunlarla ilgili? Okuyup beğendiğiniz ya da çevrenizde duyduğunuz falan?

Ben D&R dan bebeginizi beklerken sizi neler bekler adli kitabi aldim , aklıma gelen bir cok sorunun cevabını orda bulabiliyorum , sende bir bak istersen

Canım ilk muayenemde doktor bana da kalp şeklinde dedi rahmin sonraki randevumda dedim bana böyle demiştiniz diye o da bebek büyüdü artık onu anlamayız gibisnden bişiler dedi sonra bu doktordan bi cacık olmucağını anlayınca doktorumu değiştirdim daha dün başka doktora muayene oldum bana hiç bişi demedi ilk ultrosan resmimi de gördü bakalım bi dahaki randevuma sorucam bu konuyu

Sor cnm ogrenince yaz bana. Zaten bebek buyudukce bebegin tarafindaki rahim buyuyup digerini kapliyomus. Bir ay once gittim en son benim o zamanda belliydi sag sol seklinde.

herkese merhabalar
ben de Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım. tahmini doğum tarihim 27 Aralık
hepimize kolay doğum diliyorum :49:

Ben D&R dan bebeginizi beklerken sizi neler bekler adli kitabi aldim , aklıma gelen bir cok sorunun cevabını orda bulabiliyorum , sende bir bak istersen

Sağol canım bakayım bir buna;)

Kadının günahına da girdim desene Allah affetsin :) pek açıklamada bulunmayan bi doktordu bana mesala düşüğe veya erken doğuma sebep olur demedi hiç bn senden duyuyorum bunu kahverengi lekelenmem olmuştu yaklaşık bir hafta bende progestan kullandım onu da o değil acile gittiğim doktor vermişti rahminin şekli budur böyle yaratılmışın dedi bana sadece şu an korkulcak bi durum mu yani bu bi endişe kapladı beni

Dediğim gibi ben de korkmuştum o zaman dr yatıştırdı ama sonra biraz araştırdım internette rahmi kalp şeklinde olup hamileliğini çok sağlıklı geçirenler olduğunu gördüm. Yani illa sıkıntı olacak diye birşey yok. Benim doktorum da biraz pimpirikli, olabilecek herşeyi söyler hemen. Progestan 1 kutu bitince bıraktırdı doktorum artık sorun olmaz dedi.
Endişelendirmek istemezdim, konu açılınca bildiklerimi söyledim sadece. Faydası olur mu bilmiyorum ama ben rahatım. Dr aksini söylemedikçe bu konuyu aklıma takıp sıkıntı yapmıyorum. Zaten her hamilelikte olabilecek şeyler. İlk 3 ay geçti. Allah'ın izniyle birşey olmaz deyip pozitif düşünmeye çalışıyorum. Dr birşey demediyse endişelenmeye gerek yoktur diye düşünüyorum :49:

Baska ozel hastane yok malesef canim burda dogum icin katlaniyorum.belkide sorun cok kalabalik olmasindan kaynaklaniyo off bilemedimki :(

Gorevini tam olarak yapiyo canim guler yuzlude olmaya calisiyo ama ben icten bulmuyorum ufak seylere kafami takiyo olabilirim ama insanlari iyi taniyorum ve onlarin tavirlarinin altinda yatan gercek dusuncelerini anlayabiliyorum.esimin yeni tanidigim arkadaslari hakkinda yorum yapiyorun bazen esim sasiriyo sen nerden anladin tanimiyosun bile diyo ben anlarim diyorum.cok insan tanidim belki ondan ama yapay hareketlere tahammul edemiyorum.zamaninda cok kandirildim artik kanmiyorum insanlarin maskelerine..
Ayy roman gibi oldu :)

:9: hahaha bu guzeldi bende o yuzden inanmiyorum kiz olduguna :)
hehe canım aynen roman gibi olmuş bende samimiyetsiz insanlardan hoşlanmam bak yine gittik demişti ikili test için sonucu görüşerek söylüyorum diye neyse kan değerlerin iyi dedi idrar testi istemişti iltihap var ilaç yazdım dedi hop bitti kan uyuşmazlığı testi yaptırmıştık ondan bahsetmedi bende sordum nasıl diye kan değerlerin iyi dedi tekrar yaa 2li testten mi bahsediyorsun yoksa kan uyuşmazlığından mı 2 kelime fazla ediver mübarek neyse gene çıktık geldik :( gitmişken bakmadı bebişime muayene değil sadece sonuç için çağırdım dedi :)

Canım eleviti sormuşsun o muhabbet yapıldığı zaman bi arkadaşın eşi üretici firmaya mail atmıştı evet var demişlerdi öyle hatırlıyorum o ilaçla aynı içerikte olan decavit var içine sinmiyosa bunu kullan bn de decavit kullanıyorm

tamam canım bende decavit yazdırdım teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Dediğim gibi ben de korkmuştum o zaman dr yatıştırdı ama sonra biraz araştırdım internette rahmi kalp şeklinde olup hamileliğini çok sağlıklı geçirenler olduğunu gördüm. Yani illa sıkıntı olacak diye birşey yok. Benim doktorum da biraz pimpirikli, olabilecek herşeyi söyler hemen. Progestan 1 kutu bitince bıraktırdı doktorum artık sorun olmaz dedi.
Endişelendirmek istemezdim, konu açılınca bildiklerimi söyledim sadece. Faydası olur mu bilmiyorum ama ben rahatım. Dr aksini söylemedikçe bu konuyu aklıma takıp sıkıntı yapmıyorum. Zaten her hamilelikte olabilecek şeyler. İlk 3 ay geçti. Allah'ın izniyle birşey olmaz deyip pozitif düşünmeye çalışıyorum. Dr birşey demediyse endişelenmeye gerek yoktur diye düşünüyorum :49:

Canim senindemi rahmin kalp seklinde?

Back
X