- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
biz bebişimle sütümüzü içtik uykumuzun gelmesini bekliyoruz:) babamız uyudu ama bizim uykumuz gelmedi biz de teyzelerimizi ziyaret edelim dedik
masallah ne guzel hissedebilmek..
Bende tik yok daha ama ultrasona ne zaman girsem kipir kipir hic durmuyo:))
dogunca cektirecek heralde bidigim:))
icini ferah tutu canim veende allah alanda dünyada yiyecek ekmekleri olmuyosa bi sebepten olmuyo bende 8. Haftamda düsük yasiyorum diye aglama krizinde acile gittim ve kürtajin nasil oldugunu düsünüyordum arti kanamam cok yogundu
ben hormon sebebiylede ilacla hamile kaldim hastahaneye gittigimde gelen kan eski kanmis ve bebgim benimleydi burda bi yazimda anlatmistim hatta cok yogun duygularla
ama simdi düsünüyorum allah alcaksa zaten aliyor yasatacaksada her türlü yasatiyor kendimi bu düsünceyle rahatlattim
evet insan o hareketleri görünce daha cok hissetmek istio
erken hissetmek kiloylada alakaliymis kilosu yüksek olanlar daha gec hissediyormus ben 3 kilo aldim hamilelikte 60 im simdi
Oğluşun olacak demekGeldim hastaneden hepinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Hersey yolunda bebegim 14 cm 143 gr olmus. Hic yerinde durmuyor doktor bunla isimiz var eller ayaklar hic durmuyor boksorcu olcak dedi ultrasonu gezdirdikce oda kiprasti durdu :)) el cirpiyor resmen :))) bidaki ay ayrintili usg yapilcak organlarina bakilcak dedi :)) bu sefer baya ilgilendi doktorum :)) mutlu oldum onu gorunce. % 100 erkek ddedi % 99 du kesinlesti artik :)) gobegim hic cikmiyor dedim minyon tiplisin bebek gayet iyi bunlarla kafa yorma dedi. Bide kan ilaci verdi progestan ve elevite devam edicem.
Çok sevindim iyi olmasına. Allah'ım ya sanki siz böyle iyi haberler verdikçe ben doktordan bebeğim için iyi haberler duymuş gibi seviniyorum. Çok şükür Rabbime iyi gidiyor bebişlerimiz. Veee bir erkek daha.Kızlar doktordan geldik vok sukur hersey yolundaburun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal. Eşimde gördü ilk kez bakarken oda nasıl mutlu oldu. Kanda verdim 1 hafta sonra sonucu alıcam. Veeee %70 erkek dedi
Dünden beri hissediyorum. Çok güzel. Sağa geçiyor sola geçiyor dönüp duruyor.kizlar harekeltleri hisseden varmi ben iki gündür artik net olarak hissediyorum
Bitterim zaten öyle ilk hissediliyor. Gözün aydın sende hissediyorsun. Bağırsak hareketi olmadığını zaten anlıyorsun. İçerden biri pıt pıt diye dürtüyor gibi oluyor. Benim öyle oldu. Bazen elini koyunca dalgalanma gibi hissediyorsun.Ben bise hissetmiyorum henuz bugunku doktorda hissedemezsin dedi.hos hareket ettigini ancak gorebildik.17. Haftandasin dedi dr 1 hafta kadar onde gidiyo.ara sira hissettigim bi his var ama cok uzun araliklarla ve kisa bi an sanki parmakla karnima icerden bise dokunuyo gibi ama ben onu baska biseydir diye yorumluyorum hep :)
Kızlarrrr benim bıcırığın biri sağ tarafıma hafiften dürttüü yaramazım benimmm diğeri sakin bakalımmm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Canlar günaydin 10:30 da muaynemiz var drye gitmek için hazirlaniyoruz çok heycanlandik :)
Günaydın kızlar nöbettteyim bugün bütün mesaideki tatlı göbüşü bebekli anneler kolay gelsinnnnnn
tatilin keyfini çıkaranlar bizim içinde dinleninnnn
Canlar günaydin 10:30 da muaynemiz var drye gitmek için hazirlaniyoruz çok heycanlandik :)
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzCanlar günaydin 10:30 da muaynemiz var drye gitmek için hazirlaniyoruz çok heycanlandik :)
Bebiştir o bebişHerkese gunaydinnn :) ben de bu sabah karnimin sag tarafinda icerden durtuluomus gibi bisi hissettimbilmiorum bebis midir ama bi daha olmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlar günaydin 10:30 da muaynemiz var drye gitmek için hazirlaniyoruz çok heycanlandik :)
Kızlarr doktordan dönüyorum. Geçen gidişimde erkek olabilir ama kimseye söylemeyin erken demişti, bu gidişimizde kızınız geliyor dedi:) erkek diye beklediğimden biraz şok oldum:)
canım iç karnın genişliği önemli bide kiloluysanda geç hissediyosunnn
Şimdi bende erkek diye beklemedym bugün bi şokta benden geleblr belkide🙈
16.hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?