2014 Aralık Anneleri

biz bebişimle sütümüzü içtik uykumuzun gelmesini bekliyoruz:) babamız uyudu ama bizim uykumuz gelmedi biz de teyzelerimizi ziyaret edelim dedik

ohhh maşallah ben süt içemiyorum kokuyo hergün ayran içmeye çelışıyorum yoğurt yiyiyorum

aynen canım doktor o kadar risk anlattıki ne hamile olduğuma ne ikizim olacağına sevinebildim sonra düşündüm rabbim eger mucizelerimi bana verecekse ölede verir bölede verir ama yok beni cennette beklicekse 9 ay öle yatimm ne yaparsam yapayım vermicek böle düşününce öle çok rahatladım ki bol bol dua ediyorum hapimiz için rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle hayırlı hayılrı kucağımıza almayı nasip et diye öyle güzel ayların içindeyizki ne mutlu bize

Günaydın Annişler

Oğluşun olacak demek hayırlı evlat olur inş Allah. Her şeyin iyi olmasına sevindim. Gözün aydın canım.
Kızlar doktordan geldik vok sukur hersey yolunda burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal. Eşimde gördü ilk kez bakarken oda nasıl mutlu oldu. Kanda verdim 1 hafta sonra sonucu alıcam. Veeee %70 erkek dedi
Çok sevindim iyi olmasına. Allah'ım ya sanki siz böyle iyi haberler verdikçe ben doktordan bebeğim için iyi haberler duymuş gibi seviniyorum. Çok şükür Rabbime iyi gidiyor bebişlerimiz. Veee bir erkek daha. Tebrikler canım. Hayırlısıyla bende öğrenebilsem. Son 2 gün. Salı günü gidicem kısmetse.
kizlar harekeltleri hisseden varmi ben iki gündür artik net olarak hissediyorum
Dünden beri hissediyorum. Çok güzel. Sağa geçiyor sola geçiyor dönüp duruyor.
Bitterim zaten öyle ilk hissediliyor. Gözün aydın sende hissediyorsun. Bağırsak hareketi olmadığını zaten anlıyorsun. İçerden biri pıt pıt diye dürtüyor gibi oluyor. Benim öyle oldu. Bazen elini koyunca dalgalanma gibi hissediyorsun. Çok güzel bir hisss...
Kızlarrrr benim bıcırığın biri sağ tarafıma hafiften dürttüü yaramazım benimmm diğeri sakin bakalımmm
Senin de dürtmeler başlamış gözün aydın.

Canlar günaydin 10:30 da muaynemiz var drye gitmek için hazirlaniyoruz çok heycanlandik :)

Gunaydınlarrr bu arada guzel annişler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Herkese gunaydinnn :) ben de bu sabah karnimin sag tarafinda icerden durtuluomus gibi bisi hissettim bilmiorum bebis midir ama bi daha olmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Canlar günaydin 10:30 da muaynemiz var drye gitmek için hazirlaniyoruz çok heycanlandik :)
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Herkese gunaydinnn :) ben de bu sabah karnimin sag tarafinda icerden durtuluomus gibi bisi hissettim bilmiorum bebis midir ama bi daha olmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebiştir o bebiş Dürtme gibi oluyor. Çok heycanlı

Kızlarr doktordan dönüyorum. Geçen gidişimde erkek olabilir ama kimseye söylemeyin erken demişti, bu gidişimizde kızınız geliyor dedi:) erkek diye beklediğimden biraz şok oldum:)

Güzel anneler ve yavruları hepinize günaydın bugün dr kontrlmuz var kordon geldi bebişimizin cinsiyetini göremedk dün bugün yine gidicem bakalım doktruda heycanlandırdık iyice😁❤️

16.hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…