2014 Aralık Anneleri

Spinal olursa bişey hissedemezsin zaten doğuramazsın ben epidural falan yaptırmadim evde küvetde bekledim gittim doğurdum geldim :)

Ohh valla cesaret isi bende o yok:))
Bide bizim hastanede tum doktor ve hemsireler benden bikmis durumda aman sen epiduralsiz dogurma hatta hic normal yapma diyolar:))
Acaba o gun kim nobetci icapci olucak diye korkuyolar simdiden:))
Saolsunlar ama hep destekler isiniz kolay diil valla nobetler zor heleki bayanlar icin Allah kolaylik versin

Masallah ne guzel erkenden ogrenmissin. Bi dahakine kesin soylerler artik
Ben 16 oldum hala tam acipda gostermedi bidik:))
Yarin yine gidicem artik bu hafta 3. olucak

evet canım.valla doktoruda zorlamadım.cinsiyet daha belli olmuyodur diymi dedim. daha erken dedi.sonrada %70 erkek dedi. hiç beklemiodum bukadar tahmin bile. inşallah sende öğrenirsin canım.senin görebilirsen kesindir artık :)

günaydın annişdaş:) evet canım çok şükür. aynen bi güzel haber okuduk mu bizde mutlu oluyoruz. teşkkr ederim evet kesinleşirse eşimin ve benim rüyam doğru çıktı. inşallah sende öğrenirsin artık bıcırığın kızmıymış erkek mi?

Doğumdan önce normal doğum videosu izledim baktım millet doğuruyor ben de yaparım dedim :)
24 saat nöbetçiyim yine şimdilik çok sıkıntı olmuyo ama haftalar ilerledikçe nöbet işi eziyet oluyo hatta işe gelmek de öyle bizim idare rapora da karşı

Gunaydin canim yoktun bu aralar.hayirli haberlerle gel insallah..
Ben onceden karar vermistim epidurale ama dahada cesaretlendim simdi.o kismini kacirmisim ben :)
Benimki genel anlamda pek hareketli bi bebek degil ama insallah oyledir 1-2 haftaya daha net hissederiz :)
Ben bunu merak ediyodum once biraz sanci cekicez degil mi?
Yeterince acilma olunca igne yapicaklar.ayy cok korkuyorum dogumdan..
Kizlar 16+1 dik ultrason da 16+5 ciktik bu arada bizide ekleyin kizimiz geliyor :)
Hayirli olsun canimmm cok sevindim

Son düzenleme:
70 dediyse gormustur o:)) yanilmak istemiyorlar. İnsallah kendi doktorumda kesin ogrenicem bende
Evet yaa bizim orda bi hemsire 38e kadar calisti oturtuyolardi onu is yaptirmiyorlardi zor valla
Sizin 24 saatmi oluyo nobetler esim 36 tutuyo acildede servistede off yaa sabah gidiyo ertesi gun aksama kadar icaplarda cabasi( biz ankaradayiz sen nerdesin

canım benim bende aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum ama bugün düne göre daha hareketli sanki:))

Kocaeli deyim ben yoğun bakımda çalışıyorum hafta sonları 24 saat hafta içi 16 saat di ama izinler başladı hafta içi de hafta sonu da 24 artık

Merhaba canım. Ilk doğumumu epidural aneljezi ile normal yaptım ve Allah nasip ederse bunuda öyle istiyorum. Bu durumu çok araştırdım ve anestezi uzmanıyla görüştükten sonra karar verdim. Uzmanın bana dediği şey normal doğumda anestezi değil aneljezi yani uyuşturucu değil ağrı kesici veriyoruz dedi. Bazı hastenelerde bu yanlış yapılıyormuş ve doğum zora giriyormuş uyuşma olduğu için. Ilk doğumum çok rahat geçti. Belli bi açıklığa gelene kadar ağrılar hafif zaten dayanabilirsiniz :) sonrada aneljezini vurdurur bebişi pırtlatıverirsin Allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet cnm birazcik aci cekicez 4cm acilana kadar:)) ondan sonrasi harikaymis ama hic hissetmiyorsun
Ama bazilarinin o aciklikta cok kolay hemen oluveriyomus yapidan yapiya degisiyor bir arkadasimin evde acildi hic agrisiz ama biri 18saat sancilandi oyle taktilar sans isi:))

allah kolaylık versin hepimize canım çalışmak son aylarda gerçekten eziyet oluyo heleki nöbetler hiç çekilmiyo rabbim güç kuvvet versin canımmmm

Ben epiduralsiz dogurdum canım sıkıntı olmadı gerek duymadım epidurale anestezi doktorlarıyla beraber çalışıyoruz zaten istesem yaparlardı çok şükür gerek de kalmadı doktor değil ebe doğum yaptırdı hatta

Oh ne guzel :) darısı başımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…