2014 Aralık Anneleri

Kızlarr doktordan dönüyorum. Geçen gidişimde erkek olabilir ama kimseye söylemeyin erken demişti, bu gidişimizde kızınız geliyor dedi:) erkek diye beklediğimden biraz şok oldum:)

Ters köşe yapmış sizi. Hayırlı bir evladın olur inş Allah. Sevimli bir kız işte ne güzel. Gerçi babaya çok aşık oluyorlar ama olsun. Erkeklerde anneye aşık. Ayyy ne güzel yaa

kızlarr doktordan dönüyorum. Geçen gidişimde erkek olabilir ama kimseye söylemeyin erken demişti, bu gidişimizde kızınız geliyor dedi:) erkek diye beklediğimden biraz şok oldum:)

hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cimcimeyiiii

yaramaz izin verir inşallahhh

Herkese gunaydinnn

Ama ilk gebeligim erken degil mi?
Her zaman hissetmiyorum belki gunde 1-2 defa genelde sabahlari hareketsiz oldugum zamanlarda oda.
Kizlaarr gunaydin
Vaktiniz varsa kanalturk te anne cocuk gunlugu basladi
Bizim isimize yarayacak bilgiler var
Hadi izleyelim:))

İzliyorum canim sagol epidurali ogrendim ben epidural yapicam insallah :)

bizim yeriimizede izle canım bilgileri aktarırsın

Tamam cnm izlemedeyim:))
Herkese gunaydinnn

Her zaman hissetmiyorum belki gunde 1-2 defa genelde sabahlari hareketsiz oldugum zamanlarda oda.

Faydasi olduysa ne guzel
Bende epidural istiyorum normalde olsa sezeryanda olsa genele girmel istemiyorum
Ama bak doktor epiduralin az bi sedasyonla da yapilabildigini soyluyo
Ben bunu bilmiyodum ne guzel igne batarkende aci cekmicez yani:))

Herkese gunaydinnn

Valla Canım benimde ilk gebeliğim. 16+4 te yani dün hissettim ilk. Ve tarif ettiğin zamanlarda ve şekilde oldu benimde. Sonra takip ettim evet dürtüyor beni. Bağırsak hareketi ya da başka bir şey değil. 13. haftadan beri hissedeni bile duyuyoruz. Bence senin hissettiğinde bebiş. Sabah aç karnına çok hareketli oluyorlar. Hayırlısı

Dun kontrolde o kadar cok hareketliydiki hic durmadi benimde hissetmem lazim bir haftaya kadar hissederim diye dusunuyorum :)) dun aksam karnimi izledim biraz sanki dalgalnma oldu biraz ama bebismiydi bilmiyorum :)) o hareketini gorunce nasil hissetmedigime sasiriyorum :))

benim il doğumumda belden uyuuşturdular doğum anında uyanık oluyosun

Normal doğumu epidural yapmak için belli bi açıklık olmasi lazim bi de tam hissedemedigin için ıkınmada sıkıntı olabiliyo sezaryende yapılan da epiduralin daha derin olanı yani ağrı kesmek değil tamamen uyuşturmak için spinal anestezi yapılıyo bence en iyisi evde duşda yada küvet de ağrı çekip sonra hastaneye gitmek :)

benim il doğumumda belden uyuuşturdular doğum anında uyanık oluyosun
Evet cnm epidural yapmissin sende demekki
Epidural icin bazi doktorlar 4cm bazilari 5cm bekliyorlar zaten sancilar 10dakikaya dusmeden gelmeyin hastaneye diyorlar o asamayi evinde banyoda kuvette gecirebilirsin:))
Sezeryan olursam katater kalsin dikis agrim olursa basarim diye epidural dusunuyorum. Normalde zaten spinal olmuyo diye biliyorum

selamlar facebook grubu kuruldu mu ?

harekerleri çok yumuşak onun için hissetmiyorum tam anlamıyla daha sert tekmelerde gelicek inşallahhhh

beni belden uyuşturdular sezeryanndı benimki

Spinal olursa bişey hissedemezsin zaten doğuramazsın ben epidural falan yaptırmadim evde küvetde bekledim gittim doğurdum geldim :)

Bizimde ilk tahmini kizdi daha sonra erkek dedi en son karari %100 kiz dedi hahaha bende sok oldum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…