2014 Aralık Anneleri

Kizlar 14+0 im.1 haftadir rahim agrim gecti.normalde hep rahmin genisleme agrilarini hissediyordum.ama 1 haftadir tik yok.normal midir acabaa???

Kizlar 14+0 im.1 haftadir rahim agrim gecti.normalde hep rahmin genisleme agrilarini hissediyordum.ama 1 haftadir tik yok.normal midir acabaa???

merhaba bende bugün 14+0 oldum.rahim ağrısının geçmesi normal artık büyüyüp yukarı doğru çıktı..ama ilerleyen aylarda yine hissedebilirsin..

bende sezeryanla spinal anestezi ile doğum yaptım..son aylara kadar doğum şekline net karar verilmiyyor..oğlum kilolu olduğu için sezeryan oldum..ilk anını görmek çok güzel..başkalarının doğum hikayelerini videolar falan izleyip şimdiden sitres yapmayın bence kendinize herkesin yapısı farklı olabiliyor..nasip olursa yine sezeryan olacağım yine spinal anestezi ile düşünüyorum..ilkte çok başağrısı oldu bende ama yine değer diyorum...rabbim hepimize kolay sağlıklı mutlu doğumlar nasip etsin inşallah..

benide listeye ekleyebilirmisiniz?
sat22 mart
yaş 25
2. doğum
muhtemel doğum tarihi 12.12.2014
cinsiyet belli değil
rize de yaşıyorum..

Son düzenleme:
Slmm anneler.. adete gore 14+4 bebek 15+3. Doktor kizs benziyor dedi.. degisir mi acaba bundan sonra. saglikli olmasi en onemlisi ama bi kizim olacak olmasi beni heyecanlandiriyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benide listeye ekleyebilirmisiniz?
sat22 mart
yaş 25
2. doğum
muhtemel doğum tarihi 12.12.2014
cinsiyet belli değil
rize de yaşıyorum..

Canim benim son adet tarihim 7 mart..benim de muhtemel dogum tarihim 12 aralik..aramizda 15 gun var..yanlis hesaplio olmayasin :)

Canim benim son adet tarihim 7 mart..benim de muhtemel dogum tarihim 12 aralik..aramizda 15 gun var..yanlis hesaplio olmayasin :)

ilk doğum sezeryan olduğu için, 2. de 38. haftada alınıyor oda 13 cumartesiye geliyor..devlet hastanesi olduğu için büyük ihtimal cuma yani 12 aralık gününe denk geliyor ..

ilk doğum sezeryan olduğu için, 2. de 38. haftada alınıyor oda 13 cumartesiye geliyor..devlet hastanesi olduğu için büyük ihtimal cuma yani 12 aralık gününe denk geliyor ..

Anladim canim :) hayirli olsun bebisin :) aramiza da hos geldin..

Bebek dogumlarini izledim aglaya aglaya helak oldummmm nasil guzel bir duygu Allahim bizede gostersin o gunleri. Duygusalligim tavan yapti gene

canım benim bende aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum ama bugün düne göre daha hareketli sanki:))
Net hareket hissetmiyorum ben kendimi dinlemiyorum belki fazla o yuzden.
Dikis oluyomu peki canim epidural normal dogum yaparkende?

Canim sen beril hanimami gidiyosun baska hastaneyemi pek katilmiyodun katil boyle ara sira herkesin ayni sehirden bi suru arkadasi var rizeden bitek ben yaziyorum buraya :)

Ben hep normal dogum istiyorum ama şu alttan kesme olayi varya ondan korkuyorum birazcık

Ben hep normal dogum istiyorum ama şu alttan kesme olayi varya ondan korkuyorum birazcık

aynen canım benimde korkum o. yabancılara bakıorum kendi evlerinde suda doğuruyorlar ne kesme ne biçme ne dikme. bizde hemen kesik. gebelik okuluna gidiorum ben.daha 1 kere gittimde.ogünde hemşireye sordum bu konuyu. oda kontrollü kesim yapıoruz biz dio. işte yırtılma çatlama olmasın die. diyorum yabancılarda olmuyomu o yırtılma .çatlama? kendi kendilerine doğuruyorlar. ebe o anki duruma bakıyo dio. ama bence direk kesiyolar çünkü ben 100 kişide 5 kişi anca duymuşumdur kesiksiz doğum yapan. birde kadınlar o alttan dikişler içinde güzel şeyler söylemiyolar. 10 gün üstüne oturamadık diyo.hala üşüttüklerinde parmak gibi şişiyormuş dikişler. o yüzden bende çok kararsızım.mesela halam idrarını tutamıyo.doktor bunlar sana normal doğumun hediyeleri diyomuş. nerde kaldı normallik?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…