Kafamda cok farkli goruntuler canlandi bi an :)
aynen canım benimde korkum o. yabancılara bakıorum kendi evlerinde suda doğuruyorlar ne kesme ne biçme ne dikme. bizde hemen kesik. gebelik okuluna gidiorum ben.daha 1 kere gittimde.ogünde hemşireye sordum bu konuyu. oda kontrollü kesim yapıoruz biz dio. işte yırtılma çatlama olmasın die. diyorum yabancılarda olmuyomu o yırtılma .çatlama? kendi kendilerine doğuruyorlar. ebe o anki duruma bakıyo dio. ama bence direk kesiyolar çünkü ben 100 kişide 5 kişi anca duymuşumdur kesiksiz doğum yapan. birde kadınlar o alttan dikişler içinde güzel şeyler söylemiyolar. 10 gün üstüne oturamadık diyo.hala üşüttüklerinde parmak gibi şişiyormuş dikişler. o yüzden bende çok kararsızım.mesela halam idrarını tutamıyo.doktor bunlar sana normal doğumun hediyeleri diyomuş. nerde kaldı normallik?
Net hareket hissetmiyorum ben kendimi dinlemiyorum belki fazla o yuzden.
Dikis oluyomu peki canim epidural normal dogum yaparkende?
Canim sen beril hanimami gidiyosun baska hastaneyemi pek katilmiyodun katil boyle ara sira herkesin ayni sehirden bi suru arkadasi var rizeden bitek ben yaziyorum buraya :)
Tamam irtibatta kalalim surekli belki tanismakta kismet olur cok yakiniz :)
evet canim dedigin gibi yabancılarin dogum videolari cok kolay oluyor ben onlari izleyince icim çok rahatliyor. ama bizim doktorlarin kolayına geliyo orda kesmeden yapsa cok bekleyecek. benim annem hemşire kendi arkadaslari varmis doğumda annem benim kesigim yoktu kesmediler beni diyo demekki kesmedende oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende hemşireyim benimde epizyom var kontrolsüz yırtığı tamir etmek daha zor üstelik ya anüse yada idrar yoluna doğru bi yırtık olursa o zaman büyük sıkıntı olur kimse o riski almak istemez anlatıldığı kadar korkutucu bişey de değil ayrıca zaten uyuşturup kesi yapılıyo sonrasında da dikkat edince bi sorun olmuyo
Ayy ayyy ayyyyKizlar 16+1 dik ultrason da 16+5 ciktik bu arada bizide ekleyin kizimiz geliyor :)
Hmm tesekurler canim bilgi verdigin icin o dikis olayi beni benden aliyo iste ama korkunun ecele faydasi yokOluyo canım ama epidural yapıldığı için kesiyide dikişide hissetmiyorsun. Üstelik başka uyuşturucu bir iğneye gerek kalmadığını söyledi Dr.um. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin yasadigin tarafta isimiz olmuyo.merkezede genelde kontroller icin geliyorum ve yalniz olmuyorum guven konusunu hic dusunmedim bile hic tereddut etmem bende seni beklerim bu taraflara gelirsen.memleketlerimizde yakin bende ic anadoludan geldim :)tabiki canım valla ben hazırım ..daha öncede yazdım.şubat anneleri grubum var.4 yıldır birlikteyiz öyle güzel dostluk kurdukki kardeşten öte olduk hepsiyle..rizeden kimse yok o ayrı.ama 2 bebişimde bi arkadaş bulmam çok iyi oldu her zaman beklerim..anadolu insanıyım güveniliriz yani :)
kızlar bence doğum videoları fln izlemeyin,hatta kimsenin doğum hikayesini dinlemeyin....doğum anlattıkları gibi çok zor değil,o kadar farklı ve güzel bi duygu ki bunu ne kadar anlatsamda yaşamayınca insan anlamıyo,hele o ilk kucağınıza alıp,parmağınızı tutup gözünüzün içine bakıyo yaaaaaa,,,yok ya yok dünyada böle bi aşkkkk anlatırken gözlerim doldu....doğum çok güzel bi olay,,rabbimin biz bayanlara verdiği en büyük mucize....
hmm tesekurler canim bilgi verdigin icin o dikis olayi beni benden aliyo iste ama korkunun ecele faydasi yok
1200 tl epidural anestezi fiyati benim hastanemde cok uygun geldi aci cekmeyeyim bos yere :)
senin yasadigin tarafta isimiz olmuyo.merkezede genelde kontroller icin geliyorum ve yalniz olmuyorum guven konusunu hic dusunmedim bile hic tereddut etmem bende seni beklerim bu taraflara gelirsen.memleketlerimizde yakin bende ic anadoludan geldim :)
Hmm tesekurler canim bilgi verdigin icin o dikis olayi beni benden aliyo iste ama korkunun ecele faydasi yok
1200 tl epidural anestezi fiyati benim hastanemde cok uygun geldi aci cekmeyeyim bos yere :)
Senin yasadigin tarafta isimiz olmuyo.merkezede genelde kontroller icin geliyorum ve yalniz olmuyorum guven konusunu hic dusunmedim bile hic tereddut etmem bende seni beklerim bu taraflara gelirsen.memleketlerimizde yakin bende ic anadoludan geldim :)
canım peki o yabancilarin normal dogum videolari veya suda dogumlar nasil müdahalesiz kolayca oluyor? muhakkakki yanlış yere yırtık daha tehlikelidir ama ben bizim doktorlarin cok fazla zora geldigini düşünmüyorum. normal doğum yapan insan sayısı nekadar az eskiden insanlar tarlada doğuruyorlarmis. kuzenimin esi dogum yapti hersey normaldi kordon dolanmis gidip sezaryan farkini verin dediler yani o anda dogumhaneden bunu söylüyorlar ne biliym bi işler dönüyo o yüzden insanların güveni cok azaldi.
Kızlar Dr.dan geldik boyumuz kilomuz dicem amaaaa şoktaydım yeni yeni çıkıyorum...KIZIMIZIN ismi bile hazır derkeeen OĞLUMUZUN pipisini gördük :)) İlk şoku atlattıktan sonra size yazıyorum teyzeleri :) yine değişmezse eğer topice bir erkek bebek de benden
Kızlar Dr.dan geldik boyumuz kilomuz dicem amaaaa şoktaydım yeni yeni çıkıyorum...KIZIMIZIN ismi bile hazır derkeeen OĞLUMUZUN pipisini gördük :)) İlk şoku atlattıktan sonra size yazıyorum teyzeleri :) yine değişmezse eğer topice bir erkek bebek de benden
Burda 1 tane ozel hastane var canim yine iyi yani :)çok değilmi ücret sezeryan için 600 alırız dedi gittiğim özel hastane
KIZIMA DOĞUM YAPTIĞIMDA 250 TL İDİ FİYAT
Hayırlı olsun :)
cnm ben senın cınsıyet tahmınınde bulunmustum sanki erkek demıstım yanlıs hatırlamıyorsam hayırlı olsun
Burda 1 tane ozel hastane var canim yine iyi yani :)
Normal dogum 650 sezeryan 750 epidural normal 1200 2 gece kaliniyomus.
Hahahamasallah canim.hayallerimiz suya dustu cilekli elbise alacaktik civilden beraber giydirecektik bide.benimkide kesin degil ya her an her sey olabilir yani..
İnsanlar normal doğumdan korktuğu için sezaryen olmak istiyor yeterince kötü doğum hikâyesi var bunları dinlemek de sezaryen sayısını arttırıyo bence.normal doğumların çoğunu ebe yaptırıyor zaten bu durumda doktor sezaryen yaparak kolayca kaçmış olmuyo kendine iş buluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?