Masallah hayirli olsun oglusun:))Kızlar Dr.dan geldik boyumuz kilomuz dicem amaaaa şoktaydım yeni yeni çıkıyorum...KIZIMIZIN ismi bile hazır derkeeen OĞLUMUZUN pipisini gördük :)) İlk şoku atlattıktan sonra size yazıyorum teyzeleri :) yine değişmezse eğer topice bir erkek bebek de benden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim :)
Evet evet senin gibi.bi komşum daha kızım olacak dediğimde boşa sevinme karnın sivri döner bu demişti :)) bildiniz yani.tahminin tuttu canım :)) çok teşekkür ederim
Benim gobek kiz bebegine benziyo ama erkek bebis :)) iyice belli olana kadar biseye odaklanmamak lazim. İnsan hayal kirikligi yasiyor dimi :)))
yani normal doğumlarin çoğunda sadece ebemi oluyor diyorsun?
Teşekkür ederim :)
Evet evet senin gibi.bi komşum daha kızım olacak dediğimde boşa sevinme karnın sivri döner bu demişti :)) bildiniz yani.tahminin tuttu canım :)) çok teşekkür ederim
Benim gobek kiz bebegine benziyo ama erkek bebis :)) iyice belli olana kadar biseye odaklanmamak lazim. İnsan hayal kirikligi yasiyor dimi :)))
Ay yok ya :) kız deyince doktor havalara uçmuştum bugün erkek dedi yine mutlu oldum ama şok oldum sadece :) dediğin gibi ilk duyduğum an dilim tutuldu doktor fark etti adam '' çocuğun elini göremiyorum ama kız deseydim daha mı iyi'' dedi o lafı yetti zaten...çok şükür sağlıklı olsunlar da inşallah:))
Masallah hayirli olsun oglusun:))
Yaa boyle duyunca korkuyorum insan alistiriyor kendini sonra degisiveriyor. Su an kac haftaliksin cnm telefondan gorunmuyor? Bide kac haftayken kiz demisti
Sağol canım :)) 11+4 haftada %70 kız dedi... 13+4 üm şuan erkek bebek bu da pipisi dedi :)) hayırlısı olsun inşallah :) sana da mı kız dediler canım???
Ay yok ya :) kız deyince doktor havalara uçmuştum bugün erkek dedi yine mutlu oldum ama şok oldum sadece :) dediğin gibi ilk duyduğum an dilim tutuldu doktor fark etti adam '' çocuğun elini göremiyorum ama kız deseydim daha mı iyi'' dedi o lafı yetti zaten...çok şükür sağlıklı olsunlar da inşallah:))
Sağol canım :)) 11+4 haftada %70 kız dedi... 13+4 üm şuan erkek bebek bu da pipisi dedi :)) hayırlısı olsun inşallah :) sana da mı kız dediler canım???
Sana daha erkenden soylemisler
Banada kiz diyorlar ama bacagini tam acmiyor
Aman saglikli olsunlar benim icin farketmiyor cinsiyet ama iste hazirliklar bide pazartesi arabasini alicaz sirf ona acele ediyorum renk icin:))
maşallah canm benim :)
Canim sen bilmiyosun ben cinsiyetini gectim hareket ettigini gorebilmek icin neler cektik biz bacak arasini tam gordu dun devlet hastanesindeki dr yinede kesin bise diyemem kiza benziyo dedi o kadar :)Teşekkür ederim :)
Evet ya ne hayaller ne hayaller kurdum ben bir bilsenn varyaaaa:)) Rabbim sağlıklıca nasip etsin de..ama genital organı görene kadar inanmamak gerekiyormuş meğer...dr zorlamadı mı canım benimkide kapalıydı bacak arası dr uğraştı zor zor gördü sonra sen de dr.a az uğraşsın çevirmek için:) hayırlısı olur İnşallah..
Aman saglikli olsunlar benim icin farketmiyor cinsiyet ama iste hazirliklar bide pazartesi arabasini alicaz sirf ona acele ediyorum renk icin:))
Araba ve besik icin en garantisi kirmizi hem sonraki cocuk icinde yatirim olur.ben oyun parki alicam kirmizi istedim annemden :)
Kızlar Dr.dan geldik boyumuz kilomuz dicem amaaaa şoktaydım yeni yeni çıkıyorum...KIZIMIZIN ismi bile hazır derkeeen OĞLUMUZUN pipisini gördük :)) İlk şoku atlattıktan sonra size yazıyorum teyzeleri :) yine değişmezse eğer topice bir erkek bebek de benden
çok değilmi ücret sezeryan için 600 alırız dedi gittiğim özel hastane
KIZIMA DOĞUM YAPTIĞIMDA 250 TL İDİ FİYAT
yani normal doğumlarin çoğunda sadece ebemi oluyor diyorsun?
kızlar bence doğum videoları fln izlemeyin,hatta kimsenin doğum hikayesini dinlemeyin....doğum anlattıkları gibi çok zor değil,o kadar farklı ve güzel bi duygu ki bunu ne kadar anlatsamda yaşamayınca insan anlamıyo,hele o ilk kucağınıza alıp,parmağınızı tutup gözünüzün içine bakıyo yaaaaaa,,,yok ya yok dünyada böle bi aşkkkk anlatırken gözlerim doldu....doğum çok güzel bi olay,,rabbimin biz bayanlara verdiği en büyük mucize....
Canim sen bilmiyosun ben cinsiyetini gectim hareket ettigini gorebilmek icin neler cektik biz bacak arasini tam gordu dun devlet hastanesindeki dr yinede kesin bise diyemem kiza benziyo dedi o kadar :)
Evet kirmizi ara renkde ben buyuk esyalarinda hic renk kullanmicam bembeyaz yapicam odasiyla besigini insallah:)) ama arabada cok kullanisli bisey buldum siyah puset uzerine tentesi degisebiliyor. Ayri satiliyor 10 cesit rengi var cok sevimli. Boylece ikinci bebege sadece tente alip kullanirim dedimAraba ve besik icin en garantisi kirmizi hem sonraki cocuk icinde yatirim olur.ben oyun parki alicam kirmizi istedim annemden :)
Ara renk sariyi dusunuyodum ama pembenin rengi beni benden aldi:))
İyi fikirmis tentenin degismesi cok mantikli.markasi ve fiyati ne canim?Canim sen bilmiyosun ben cinsiyetini gectim hareket ettigini gorebilmek icin neler cektik biz bacak arasini tam gordu dun devlet hastanesindeki dr yinede kesin bise diyemem kiza benziyo dedi o kadar :)
Evet kirmizi ara renkde ben buyuk esyalarinda hic renk kullanmicam bembeyaz yapicam odasiyla besigini insallah:)) ama arabada cok kullanisli bisey buldum siyah puset uzerine tentesi degisebiliyor. Ayri satiliyor 10 cesit rengi var cok sevimli. Boylece ikinci bebege sadece tente alip kullanirim dedim
Ara renk sariyi dusunuyodum ama pembenin rengi beni benden aldi:))
Ben park besik istiyorum 2 yasinda oda alicam..
Bence de kötü doğum hikayelerini kulak ardı etmek lazım tamam araştıralım ama sonuçta herkesin hikayesi farklı. Ilk doğumumu devlet hastanesinde yaptım ebeler yaptırdı Allah razı olsun hepsinden doktorum bi aksilik olursa gelirim diye güven vermişti çok şükür gerek kalmadı, şimdi de aynı doktorum ama devletten ayrıldığı için aynı hastanede doğum yapmaya cesaretim yok zamanı gelince düşüncez bakalım, bi de kesi olayına takılmasın kimse keserken zaten hissedilmiyor dikiş olayında da kucağında meleğin oluyor yine hissedilmiyor normal doğum gibisi yok o an bitiyor herşey ki ben masadan kalktığımda odama yürürüm gibi gelmişti o kadar dinç hissediyor insan kendini
Nasil yani uyusturmadan mi kesip dikiyolar
Kızlar Dr.dan geldik boyumuz kilomuz dicem amaaaa şoktaydım yeni yeni çıkıyorum...KIZIMIZIN ismi bile hazır derkeeen OĞLUMUZUN pipisini gördük :)) İlk şoku atlattıktan sonra size yazıyorum teyzeleri :) yine değişmezse eğer topice bir erkek bebek de benden
İyi fikirmis tentenin degismesi cok mantikli.markasi ve fiyati ne canim?
Merak etme uyuşturuluyo :)
Tabi.sağlıklı olsun da :) Ben kız da olsa erkek de olsa ara renk almak istiyorum arabayı pahalı sonuçta ikisi de kullansın:))
Canim sen bilmiyosun ben cinsiyetini gectim hareket ettigini gorebilmek icin neler cektik biz bacak arasini tam gordu dun devlet hastanesindeki dr yinede kesin bise diyemem kiza benziyo dedi o kadar :)
Araba ve besik icin en garantisi kirmizi hem sonraki cocuk icinde yatirim olur.ben oyun parki alicam kirmizi istedim annemden :)
Evet canım bilmez miyim şükür gördün ama :) bizim ki yaramaz olacak sanırım fazla kıpraşık :)) cinsiyeti yavaş yavaş sindirdim gibi
Ayyy hadi gözün aydın olsun tekrar canım, 2. büyük süpriz olmuş sana:)))
Ben kızımı doğurduğumda yani 5 sene önce 675 Tl idi epidural.. Aynı hastane 1600 Tl fiyat çekiyor.. Şaka gibi.
.
Yok teyzesi bu ilk süpriz bir dahaki.kontrole tekrar kız derse tam.süpriz olur artık :)) buarada epidural sezeryan +500 fark.koyuyor gittiğim hastanede:/ sezeryan 2750 epidural sezeryan 3250 tl.diyorlar saçmalık resmen...
Fananay sendin degilmi gobisini cekip gonderen erkek demistim diye hatirliyorum yanilmamisim:)) hayirlisi olsun sende biz erkek anneleri safhina gectin:))
İyi fikirmis tentenin degismesi cok mantikli.markasi ve fiyati ne canim?
Tabi.sağlıklı olsun da :) Ben kız da olsa erkek de olsa ara renk almak istiyorum arabayı pahalı sonuçta ikisi de kullansın:))
Evet canım bilmez miyim şükür gördün ama :) bizim ki yaramaz olacak sanırım fazla kıpraşık :)) cinsiyeti yavaş yavaş sindirdim gibi
Yok teyzesi bu ilk süpriz bir dahaki.kontrole tekrar kız derse tam.süpriz olur artık :)) buarada epidural sezeryan +500 fark.koyuyor gittiğim hastanede:/ sezeryan 2750 epidural sezeryan 3250 tl.diyorlar saçmalık resmen...
Park yatak cok kullanisli besigi ablaminkini kullanip park yatagi alicam onada karar verdim prego 70e 110 luk:))
Araba biraz pahali ama e bebek'in magazasinda baya pazarlik yaptik. Markasi bugaboo bee istediginiz kadar cocukda kullanabiliyorsun canim tentesi ayri satiliyor 175 tl tente
Aaaa gozun aydin canim benim. Kokos yaparsin artik sen onu. Darisi basima artik.Kizlar 16+1 dik ultrason da 16+5 ciktik bu arada bizide ekleyin kizimiz geliyor :)
Amin canim amin.günaydın annişdaş:) evet canım çok şükür. aynen bi güzel haber okuduk mu bizde mutlu oluyoruz. teşkkr ederim evet kesinleşirse eşimin ve benim rüyam doğru çıktı. inşallah sende öğrenirsin artık bıcırığın kızmıymış erkek mi?
Cok saskinim tabi senin kadar olamam. Hayirlisi olsun ama alistirmistin kendini ister istemez. Bir dahakine tekrar kiza donmesin.Kızlar Dr.dan geldik boyumuz kilomuz dicem amaaaa şoktaydım yeni yeni çıkıyorum...KIZIMIZIN ismi bile hazır derkeeen OĞLUMUZUN pipisini gördük :)) İlk şoku atlattıktan sonra size yazıyorum teyzeleri :) yine değişmezse eğer topice bir erkek bebek de benden
Yanii kotu seyler canlandirdim bugun hep kafamdaMerak etme uyuşturuluyo :)
Bende ara renkten yanayim canim eskimiyo tek cocukta nasilsa yazik..Canim sen bilmiyosun ben cinsiyetini gectim hareket ettigini gorebilmek icin neler cektik biz bacak arasini tam gordu dun devlet hastanesindeki dr yinede kesin bise diyemem kiza benziyo dedi o kadar :)
Benin kizim agirkanli olacak teyzesi ayni annesi gibi
Acibademdemi o fiyatlar benimki resmen bedava :)
Park yatak cok kullanisli besigi ablaminkini kullanip park yatagi alicam onada karar verdim prego 70e 110 luk:))
Araba biraz pahali ama e bebek'in magazasinda baya pazarlik yaptik. Markasi bugaboo bee istediginiz kadar cocukda kullanabiliyorsun canim tentesi ayri satiliyor 175 tl tente
Bana esimin amcasi alacak arabayi oni dert etmiyorum.park besigide annem alacak.bem yirttim :)
Olcu olarak bende 70*110 istiyorum.digeri kare gibi oluyo sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?