2014 Aralık Anneleri

Masallah hayirli olsun oglusun:))
Yaa boyle duyunca korkuyorum insan alistiriyor kendini sonra degisiveriyor. Su an kac haftaliksin cnm telefondan gorunmuyor? Bide kac haftayken kiz demisti

Canim sen bilmiyosun ben cinsiyetini gectim hareket ettigini gorebilmek icin neler cektik biz bacak arasini tam gordu dun devlet hastanesindeki dr yinede kesin bise diyemem kiza benziyo dedi o kadar :)

Ayyy hadi gözün aydın olsun tekrar canım, 2. büyük süpriz olmuş sana:)))

çok değilmi ücret sezeryan için 600 alırız dedi gittiğim özel hastane

KIZIMA DOĞUM YAPTIĞIMDA 250 TL İDİ FİYAT

Ben kızımı doğurduğumda yani 5 sene önce 675 Tl idi epidural.. Aynı hastane 1600 Tl fiyat çekiyor.. Şaka gibi.

yani normal doğumlarin çoğunda sadece ebemi oluyor diyorsun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım benim çevremden gözlemlediğim kadarıyla bütün o ağrında sancında açılma anında hep ebe yanında oluyor.. Bebek çıkmaya hazır olduğunda doktorun geliyor, o da mesai saatleri dahilinde doğurursan.. Onun haricinde de illaki doktorum olsun diyorsan ek ücret ödeniyor.

Söylediklerine katılıyorum bende 5 aylıkken ölü doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadım belkş ama herşeye rağmen o olayı yaşadım ve dersler aldım Rabbinle başbaşa kaldığın an kimse hiç bişey yapamıyor sadece allaha sığınıyorsun farklı yani bunu herkes yaşamalı

Bence de kötü doğum hikayelerini kulak ardı etmek lazım tamam araştıralım ama sonuçta herkesin hikayesi farklı. Ilk doğumumu devlet hastanesinde yaptım ebeler yaptırdı Allah razı olsun hepsinden doktorum bi aksilik olursa gelirim diye güven vermişti çok şükür gerek kalmadı, şimdi de aynı doktorum ama devletten ayrıldığı için aynı hastanede doğum yapmaya cesaretim yok zamanı gelince düşüncez bakalım, bi de kesi olayına takılmasın kimse keserken zaten hissedilmiyor dikiş olayında da kucağında meleğin oluyor yine hissedilmiyor normal doğum gibisi yok o an bitiyor herşey ki ben masadan kalktığımda odama yürürüm gibi gelmişti o kadar dinç hissediyor insan kendini

Fananay sendin degilmi gobisini cekip gonderen erkek demistim diye hatirliyorum yanilmamisim:)) hayirlisi olsun sende biz erkek anneleri safhina gectin:))

Fananay sendin degilmi gobisini cekip gonderen erkek demistim diye hatirliyorum yanilmamisim:)) hayirlisi olsun sende biz erkek anneleri safhina gectin:))

Evet kuzum forumda göbeğime gelen üç tahminin üçü de erkekti Dr kız demişti uçmuştum :)) bugün bi gittik erkek çıktı şok resmen teşekkür ederim canım artık değişmezse yine , sizin safhınızdayız oğlumla :))

Son düzenleme:

Kizlar 16+1 dik ultrason da 16+5 ciktik bu arada bizide ekleyin kizimiz geliyor :)
Aaaa gozun aydin canim benim. Kokos yaparsin artik sen onu. Darisi basima artik.
Amin canim amin.
Cok saskinim tabi senin kadar olamam. Hayirlisi olsun ama alistirmistin kendini ister istemez. Bir dahakine tekrar kiza donmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…