Gonlunu mu aldingercekten doktorlarin emin olunca soylemesi daha iyiymis boyle degisecegine..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin inş canım bende bakmıstım bir ara nub teorisine
benim bebegimin ultrasonları seninki gibi net degil ne güzel seninkiler
benimki 2 doktora gittim kız dedi sanırım kız
Evet canım özür diledik eşimle
tabi tercih meselesi kimsenin tercihine laf edecek değilim de inanın doğal doğumun rahatlığını yaşasaydınız farkı görürdünüz amaç bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak gerisi boş
Topiğimize bi erkek daha katıldı kızlar biximkide belli oldu erkekmiş❤️erkekler cogunlukta sanki topikte gibi hayrlı evlat olsunlar inşallah... :)
16.hafta
Kizlar gebelikte ciger zararliymis bugun yemis bulundum kendimi kotu hissediyorum, sizler tuketiuor musunuz sakatat ciger vs?
kizlar gebelikte ciger zararliymis bugun yemis bulundum kendimi kotu hissediyorum, sizler tuketiuor musunuz sakatat ciger vs?
Cnm arabanın markası ne soyler misin
Bugaboo bee canim
Coktandir arastiriyorum buna karar verdik
Bugaboo bee canim
Fiyati nedir peki cnmm
Bugaboo bee canim
Baktim da çok para cnm ya vermem ben okadar oglumda bile 3 arabamiz vardi baskasina verdim yepyeniydiler...2.450 lira degmez bence tabii tercih meselesi
Fiyati nedir peki cnmm
Canim bu markanin 3tane distributor marka magazasi var bunlardan jokerde 3000 bebegimde 2970 e-bebegin magazasinda 2700 degisiyor yani. Bunlar travel sistem icinde anakucagi adaptor tentesi ve asil puseti. E bebek en son 2450 yapti en uygunu orda
Topiğimize bi erkek daha katıldı kızlar biximkide belli oldu erkekmiş❤️erkekler cogunlukta sanki topikte gibi hayrlı evlat olsunlar inşallah... :)
16.hafta
Ben ilkinde yemistim benim kizin arkada tam bel kisminda bariz cigerr lekesi var tabi ne derece inanirsin bilemem batil inanc diyenlerde var ama ben inaniyorum. Bu arada sen hangi acidan zararli dedin drlar yasaklamiyor zaten ama cok tuketmeyin diyorlar mesala ben az once yarim ekmek k.......ç'i mideme indirdim hic affetmedim:)))
Baktim da çok para cnm ya vermem ben okadar oglumda bile 3 arabamiz vardi baskasina verdim yepyeniydiler...2.150 lira degmez bence
O sadece şase puset fiyati. Ben bunu senelerce nasip olursada tum cocuklarimda kullanirim cnm. Baston puset bile almaya gerek yok katlaninca minicik oluyo ve dunyanin en hafif travel sistemi 8kg bu benim icin onemli bagaja koy cikar babasi olmayinca bana dusecek
Ayy senin kuzunun pipisi varmis gormemis mi doktor amcasi yada teyzesii :) ayy masallah canimm kiz erkek ne fark eder kii ikisi de cannn ikisi de balll ikisi de kaymakk :) ben cinsiyeti bile bilmiomm dahaa haftaya ogrenicez bakalim pipili mi kukulu mu
Canim bu markanin 3tane distributor marka magazasi var bunlardan jokerde 3000 bebegimde 2970 e-bebegin magazasinda 2700 degisiyor yani. Bunlar travel sistem icinde anakucagi adaptor tentesi ve asil puseti. E bebek en son 2450 yapti en uygunu orda
Chicco da 1000 liraya falan guzel arabalar var travel sistem tek fark tentene degismiyor
O sadece şase puset fiyati. Ben bunu senelerce nasip olursada tum cocuklarimda kullanirim cnm. Baston puset bile almaya gerek yok katlaninca minicik oluyo ve dunyanin en hafif travel sistemi 8kg bu benim icin onemli bagaja koy cikar babasi olmayinca bana dusecek
Anladım cnm ozaman sana şimdiden güle güle kullan diyim :)
Anladım cnm ozaman sana şimdiden güle güle kullan diyim :)
Saol cnm saglikli gunlerde kullansin tum bebisler arabalarini
16.hafta
Ayy senin kuzunun pipisi varmis gormemis mi doktor amcasi yada teyzesii :) ayy masallah canimm kiz erkek ne fark eder kii ikisi de cannn ikisi de balll ikisi de kaymakk :) ben cinsiyeti bile bilmiomm dahaa haftaya ogrenicez bakalim pipili mi kukulu mu
16.hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?