2014 Aralık Anneleri

Gonlunu mu aldin gercekten doktorlarin emin olunca soylemesi daha iyiymis boyle degisecegine..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım özür diledik eşimle

amin inş canım bende bakmıstım bir ara nub teorisine
benim bebegimin ultrasonları seninki gibi net degil ne güzel seninkiler
benimki 2 doktora gittim kız dedi sanırım kız

Masallah cok guzel canım saglıkla dunyaya gelsın mınık prenses kac haftalıksın suan ılk kız dedıgınde kC haftalıktın

Evet canım özür diledik eşimle

Ayy senin kuzunun pipisi varmis gormemis mi doktor amcasi yada teyzesii :) ayy masallah canimm kiz erkek ne fark eder kii ikisi de cannn ikisi de balll ikisi de kaymakk :) ben cinsiyeti bile bilmiomm dahaa haftaya ogrenicez bakalim pipili mi kukulu mu

Topiğimize bi erkek daha katıldı kızlar biximkide belli oldu erkekmiş❤️ erkekler cogunlukta sanki topikte gibi hayrlı evlat olsunlar inşallah... :)

16.hafta

tabi tercih meselesi kimsenin tercihine laf edecek değilim de inanın doğal doğumun rahatlığını yaşasaydınız farkı görürdünüz amaç bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak gerisi boş

bende normal doğum olsun çok istemiştim boyum 146cm 150 nin altındasın kesinlile normal doğuramazsın sezeryan olacaksın dedi kısmet olmadı ablamında ilk bebişinin boğazına kordon dolandı 2 defa 3.de dolanalacaktı sezeryan olmak zorunda kaldı ikimizede kısmet olamadı normal doğumm

rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzularımızı

Kizlar gebelikte ciger zararliymis bugun yemis bulundum kendimi kotu hissediyorum, sizler tuketiuor musunuz sakatat ciger vs?

Ben ilkinde yemistim benim kizin arkada tam bel kisminda bariz cigerr lekesi var tabi ne derece inanirsin bilemem batil inanc diyenlerde var ama ben inaniyorum. Bu arada sen hangi acidan zararli dedin drlar yasaklamiyor zaten ama cok tuketmeyin diyorlar mesala ben az once yarim ekmek k.......ç'i mideme indirdim hic affetmedim:)))

kizlar gebelikte ciger zararliymis bugun yemis bulundum kendimi kotu hissediyorum, sizler tuketiuor musunuz sakatat ciger vs?

bende bi kere yemiş bulundum sonra aklıma geldi neden araştırmadım dedim yememek gerekiyomuş canım sakatat çiğ et tarzı gidalar salam çiğ köfte felan

Cok fazla A vitamini varmis cigerde bebege zararliymis fazlasi, o lekelerin her ne kadar hic bir mantiksal aciklamasi olmasa da oluyo, bizim komsumuz sirf denemek icin kara dut yiyip o eliyle poposunu kasimisti kizinin poposunda dut lekesi var, ben islak mendille elimi sildikten sonra dokundum bisey olmaz umarim aslimda cok sacma ve komik geliyo simdi boyle yazinca ama napalim oyle bir ihtimal var sonucta bu arada o dediginden bende yedim gecenlerde ne zarari olabilir ki yaa :))))

Evet ya oğluma kız dedi doktor amcası prensesim diye sevdik yazık :)) tabi ki ikisi de canımızdan can sağlıkla gelsin yeter ki :) an itibariyle evin tek prensesi benm diyerek avunuyorum :)) sen kaç haftalıksın canım daha belli değil dedin ya?

Topiğimize bi erkek daha katıldı kızlar biximkide belli oldu erkekmiş❤️ erkekler cogunlukta sanki topikte gibi hayrlı evlat olsunlar inşallah... :)

16.hafta

İnşallah Canım hayırlı olsun minik erkekin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…