Cok saskinim tabi senin kadar olamam. Hayirlisi olsun ama alistirmistin kendini ister istemez. Bir dahakine tekrar kiza donmesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yanii kotu seyler canlandirdim bugun hep kafamda
Tabi.sağlıklı olsun da :) Ben kız da olsa erkek de olsa ara renk almak istiyorum arabayı pahalı sonuçta ikisi de kullansın:))
Bende ara renkten yanayim canim eskimiyo tek cocukta nasilsa yazik..
Benin kizim agirkanli olacak teyzesi ayni annesi gibi
Acibademdemi o fiyatlar benimki resmen bedava :)
Bana esimin amcasi alacak arabayi oni dert etmiyorum.park besigide annem alacak.bem yirttim :)
Olcu olarak bende 70*110 istiyorum.digeri kare gibi oluyo sevmiyorum
Aynen digerleri kare gibi oluyor. Bizim park yatagida kayinvalde alcak ama arabayi kimseye aldiramam orta karar bisey olsaydi olurdu simdi ayip olur insanlara aileler bize birakti kimin ne alacagini biz soyluyoruz:)) araba bize kaldi
İyi fikirmis tentenin degismesi cok mantikli.markasi ve fiyati ne canim?
Ben park besik istiyorum 2 yasinda oda alicam..
Nasil yani uyusturmadan mi kesip dikiyolar
Hayır tabi ki uyuşturuyorlar da öyle bi anlatılıyor ki sanki uyuşsa da 10 kat kesi gibi, hissedilmiyor bi de çabucak geçiyor ben keyfi sezaryan olanları anlayamıyorum çabuk toparlandık falan filan ama ameliyat sonuçta uzun süre dikkat etmek gerek, tabi normal doğum yapıp sonrasında sıkıntı yaşayan yok mu var tabi ama karşılaştırma yapılamaz bile
Yok teyzesi bu ilk süpriz bir dahaki.kontrole tekrar kız derse tam.süpriz olur artık :)) buarada epidural sezeryan +500 fark.koyuyor gittiğim hastanede:/ sezeryan 2750 epidural sezeryan 3250 tl.diyorlar saçmalık resmen...
Hayır tabi ki uyuşturuyorlar da öyle bi anlatılıyor ki sanki uyuşsa da 10 kat kesi gibi, hissedilmiyor bi de çabucak geçiyor ben keyfi sezaryan olanları anlayamıyorum çabuk toparlandık falan filan ama ameliyat sonuçta uzun süre dikkat etmek gerek, tabi normal doğum yapıp sonrasında sıkıntı yaşayan yok mu var tabi ama karşılaştırma yapılamaz bile
Benim hastanede öyle bir fark yok kuşum, normal doğum-sezaryen doğum diye ayırmışlar.. Epidural farkı diye bişey yok.
Ben de bu keyfi sezaryen yapanları anlayamayanları anlayamıyorum.. Bu kadının tercihine bırakılması gereken bir haktır. Kimsenin kimseden anlayış beklemesi gibi bir durum da söz konusu olamaz ayrıca.. Ben de keyfi sezaryen yaptım, yine öyle yapacağım..
İyi fikirmis tentenin degismesi cok mantikli.markasi ve fiyati ne canim?
Ben park besik istiyorum 2 yasinda oda alicam..
Nasil yani uyusturmadan mi kesip dikiyolar
Cnm arabanin markasi ne
Canim sen bilmiyosun ben cinsiyetini gectim hareket ettigini gorebilmek icin neler cektik biz bacak arasini tam gordu dun devlet hastanesindeki dr yinede kesin bise diyemem kiza benziyo dedi o kadar :)
Evet kirmizi ara renkde ben buyuk esyalarinda hic renk kullanmicam bembeyaz yapicam odasiyla besigini insallah:)) ama arabada cok kullanisli bisey buldum siyah puset uzerine tentesi degisebiliyor. Ayri satiliyor 10 cesit rengi var cok sevimli. Boylece ikinci bebege sadece tente alip kullanirim dedim
Ara renk sariyi dusunuyodum ama pembenin rengi beni benden aldi:))
Cnm arabanın markası ne soyler misin
Ben et sakadat vs.yemedigim icin bilmiyorum ama sakıncalı diye okumuştumKizlar gebelikte ciger zararliymis bugun yemis bulundum kendimi kotu hissediyorum, sizler tuketiuor musunuz sakatat ciger vs?
iyi akşamlar kızlar ilk çocuğumu 2005 mayısta sezeryan la doğum yaptım 9 yıl oldu şimdi normal doğurmak istiyorum dotorlar yanaşmıyor sezeryandan sonra normal doğuran varmııııı
Lutfenn yardimm. 15haftalik hamileyim ozellikle sol kasigimda batma var. Daha once yasayaniniz var mi. Korkuyorum ama baska hic bi sikayetim yok.
Benim hastanede öyle bir fark yok kuşum, normal doğum-sezaryen doğum diye ayırmışlar.. Epidural farkı diye bişey yok.
Ben de bu keyfi sezaryen yapanları anlayamayanları anlayamıyorum.. Bu kadının tercihine bırakılması gereken bir haktır. Kimsenin kimseden anlayış beklemesi gibi bir durum da söz konusu olamaz ayrıca.. Ben de keyfi sezaryen yaptım, yine öyle yapacağım..
Ben dikisten cok korkuyorum o yuzden ikiside ayni benim icin :)Hayır tabi ki uyuşturuyorlar da öyle bi anlatılıyor ki sanki uyuşsa da 10 kat kesi gibi, hissedilmiyor bi de çabucak geçiyor ben keyfi sezaryan olanları anlayamıyorum çabuk toparlandık falan filan ama ameliyat sonuçta uzun süre dikkat etmek gerek, tabi normal doğum yapıp sonrasında sıkıntı yaşayan yok mu var tabi ama karşılaştırma yapılamaz bile
Lutfenn yardimm. 15haftalik hamileyim ozellikle sol kasigimda batma var. Daha once yasayaniniz var mi. Korkuyorum ama baska hic bi sikayetim yok.
Benim ilk zamanlar sagda oluyodu o batmalar bi aralar solda ben doktoruma sormustum cok normal icinde bi canli var ve buyuyo kendine yer acmaya calisiyo kanama olmadikca korkma demisti
[/B]arkadaslar benım bebegıme bı tahmınde bulunan olurmu acaba sızce kızmı erkekmı ılk bası saglık en onemlısıde ınsan merak edıyor.ılk foto benım bebegımın fotosu ıkıncı fotoda genıtal nub konusunu acan bayanın koydugu kız fotosu sızce benım bebegımın fotosu o bebegın nubuna benzıyormu ben cok benzettım ucuncu fotoda aynı o bayanın koydugu erkek bebek fotosu sızde fıkırlerınızı soyleyebılırmısınız lutfen lutfen :)
aynen canım ilk ikisi kız ücüncüde erkek teoriye göre :26:
Şoku attım canım 2 hafta kızım diye sevdiğim için oğlumun gönlünü bile aldım :) ay inşallah yine değişmez yaaa bi defa daha :)) söylemeyen Dr.lar haklıymış ya değişik bi.duygu oluyor cinsiyetin değişmesi..sağlıklıca gelsinler inşallah tüm bebişler
Cok Sagol canım yaa hayırlı saglıklı evlad olurlar ınsallahh.sen de anlıyorsun herhalde bu nubdan bende cok brnzettım fotoları senın bebegının bellı oldumu cınsıyetı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?