2014 Aralık Anneleri

Devlet Hastanelerinde öyle özelleri bilemem

ayy vallai bilmiyorum yaa normal dogum istiyorum artik kesikmi olur delikmi olur bilemem 😊ben özele gidiyorum canim aradaki fark neyse veririm yeterki her müdahaleyi doktor yapsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tecrübeli bi ebe doktordan daha iyi doğum yaptırır ama aklında olsun benim dikişim bile belli değil o kadar söyleyim :)

Herkeselere günaydın güzel hamileler :)
Ben şimdiden aç uyanıyorum ilerleyen aylarda vay halime

Aynısnı bende diyorum evin ana kraliçesi benim diye

İşte bizimkide züürt tesellisi derler ya o hesap :)) tek prenses bizizzzz

Son düzenleme:
Günaydın :)) sağ taraftaki bebişimi hissetmeye başladım :))) dünden beri bişeyler yapıyor içerde diğerinden ses yok daha :d bu arada 15+2 olduk :))

Günaydın canım. Aaa senin kız erkeğe mi döndü

Günaydın canım. Aaa senin kız erkeğe mi döndü

Evet canım dün kısa süreli şok yaşadım :) doktor bişi gösterdi pat diye ''bunun pipisi olduğunu düşünüyorum evet evet bu pipisi dedi '' bizim halimizi sen hesap et artık :)) bir daha değişirse kısa şok uzar bende

Masallah cok guzel canım saglıkla dunyaya gelsın mınık prenses kac haftalıksın suan ılk kız dedıgınde kC haftalıktın

suan 16+5 haftalıgım canım
ilk dediginde 13 haftalıktım
1hafta sonra yine cagırdı 14 haftalık % 90 kız dedi
3 gün önce gittim baska doktora oda kıza benziyor dedi :)
bu arada bu benim 2.bebişim bir oglum var 26 aylık

bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti doktor erkek dedi :)

20. haftaya kadar değişebilir yine benim kıza bir erkek dediler bir kız sonra yine erkek en sonunda kız çıktı geldi bakalım ikizlerimin birine erkek dedi. Salı günü kontrolümüz var..

günaydın ..bende akşam yemeğini çok erken yiyorum..sonra süt yoğurtla geçştiriyorum..sabahta kurt gibi aç kalkıyorum :) ilerleyen aylarda daha fena oluyor :)

benimde oğlum 6 aya kadar göstermedi sonra kız dedi dr.. bi sonraki kontrolde erkek olduğu kesinleşti ben meraktan çatladım tabi :/ doğmaya yakın netleşti cinsiyet..buda öyle olacak diye korkmuyor değilim

20. haftaya kadar değişebilir yine benim kıza bir erkek dediler bir kız sonra yine erkek en sonunda kız çıktı geldi bakalım ikizlerimin birine erkek dedi. Salı günü kontrolümüz var..

Oooo 4 kez mi değişti bünye dayanmaz ona yaaaa korktum valla şimdi...
az kalmış kontrole hadi bakalım :))

günaydın ..bende akşam yemeğini çok erken yiyorum..sonra süt yoğurtla geçştiriyorum..sabahta kurt gibi aç kalkıyorum :) ilerleyen aylarda daha fena oluyor :)

Evet çok aç uyanıyorum kendimden korkuyorum ilerleyen aylarda :))

benimde oğlum 6 aya kadar göstermedi sonra kız dedi dr.. bi sonraki kontrolde erkek olduğu kesinleşti ben meraktan çatladım tabi :/ doğmaya yakın netleşti cinsiyet..buda öyle olacak diye korkmuyor değilim

6 ay çatlarım ben yaaa :)) bu kaç haftalık şimdi canım senin belli olmadı galiba???

bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti doktor erkek dedi :)

Hadi gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah:)

Son düzenleme:

Canim ben 15+3um :) 12.haftadayken gittigimde erkek gibi gorunuo ama bisi diyemem dedi..16.haftada belli olur dedi :)ben de cocisim die seviom napimm

şimdi 13+1 deyim..perşembe randevu var belki belli olur .daha belli değil yani :) iilk hamilelikte 6 ay hem kıza hem erkeğe olacak şeyler aldım..sonra kız deyince 1-2 kız kıyafeti aldım..sonra erkek oldğu kesinleşince erkek kıyafetleri hazırladım ama gerçekten belirsizlik çok yıpratmıştı..şimdide öyle olacak diye endişe ediyorum :) bişeyler alıp hazırlık yapmamak için zor tutuyorum kendimi..erkk olursa çoğu şey var yine bebek şekeri kapı süsü vs yapılacak ama kız olursa sil baştan olacak :) 2.3. çocukta olsa hepsinin heycanı ayrı oluyor.

İyi pazarlar tatlım nasılsın? Uzun zamandr yazamyrm ama okuyrm🙈
Güneş kremi aldım şükür sıra lieracta onada artık baslasak cok iyi olucak

16.hafta

İyiyim artik cok sukur sanirim artik bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim erken saniyodum ama deneyimli anneler sayesinde hissettiklerimin baska bisey olamayacagina karar verdim:)
Benim 30 factor parabensiz bi gunes kremim vardi zaten ona devam edicem.lieraci sorma canim.bende alamadim paradan sebep uygun fiyatli alternatifler ariyorum ama yag surmekte istemiyorum en.yakin zamanda alicam bende.bide vaseline alicam kakao yagli lieraci sabahlari vaselini aksamlari surerim diye dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…