Merhaba kizlar oda besik konusu acilmis herhalde, bizim kiza daha onceden karyolali besikli oda takimi almistik simdi besigini kardesine ver sana daha guzel ve buyuk bir yatak alalim cilekten diyoruz kiyamet kopartiyor bana yatak alin ama besigimi vermem o benim besigim diyor. Erkek olcagini duyunca şok yasadi bir turlu kabullenmiyor hayir kiz olcak evcilik oynucam ben onla diyor erkek olursa cope atarim ben onu diyor napcaz bilmiyorum biz bu zilliyle basimiz dertte...
Kaç yaşındaydı kızın. İşiniz var valla böyle giderse Ne çokta biliyorlar MaşAllah.
Benim yeğenim 1,50 yaşında iken ablamın ikinci çocuğu oldu. Aralarında çok az vardı 14 ay gibi bir süre. Kıskanmasın diye onun yanında küçüğünü kucağımıza bile almadık. Hep onu sevdik. Onunla birlikte küçükü sevdik. Alıştıra alıştıra kıskançlık yaşamadan atlattık zor zamanları. ama şimdi gel gör küçük olan kıskanıyor.Allah yardımcın olsun.
Hadi yaaa ay çöpe mi atacakmış çok güldüm bacaksız cadıya bak senvalla işiniz zor görünüyor Allah kolaylık versin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy Maş Allah sizeKızlar doktora gittik bugün maşallah kuzucuklar çok hareketlilerde cinsiyet tahmininde bulunamadı doktor maşallah bi dk durmuyolar bi tahminde bulunmayalım organ tam oluşsun dedi
kemikleri felan yüz şekli çok netti büyümüşler baya 2 haftada
Allah bağışlasın kızınıda oğlunudaKizim 2010 dogumlu 4,5 yasinda, gecen babasi kucuk nikein bebek ayakkabisini almis mavi, bizim kiz gordu direk babasinin kafasina firlatti ayakkabiyi git bunu degistir pembe al diye o kiz olucak diyor:))
aynı bizim evi anlatmışın bacım bizimde salon yemek takımlı ve birde tv üniteli l koltuklu bir oturma odamız var ve yatak odası 3. odamız ise boş çamaşırlık ve aynenn senin gibi kazanlı ütü , ütü masası kurulu bir halde zaten sandık ve kışlık yatak yorganlarda orada depolu... ne yapacazz bilmiyozzz tamamm ilk yıl yanımıza alalım bebişi ama illaki şifonyeri komidinleri çıkarmak gerek yatak odasından bakalım ne olacak yer yok bizimdeBiz kirada oturuyoruz canim yakin zamanda ev almak gibi bi umudumuzda yok valla :)
3+1 otudugum ev ama bizde oturma odasi yok salonda oturuyoruz ferah ferah 1 tane calisma odamiz var(kitaplik+bilgisayar masasi+1 kanepeden olusuyo) yatak odamiz birde bos odamiz var cocuk odasi olacak diye bos biraktik ben orayi utu odasi yaptim kazanli benim utum utu masasiyla surekli acikta cocuk odasi yapinca napicam onu bilmiyorum tabi :)
Ayy ben karanliktan falan korkmam ama bocekten baslayarak butun hayvanlardan deli gibi korkarim ben nasil cesur olmayi ogreticem cocuguma
beni ne arayan var ne sorannnn..... ayrıca benim 1 ay önce lökosit çıkmıştı ve gittiğim özel dr ma sorduk neden bu var diye o gebelikte normal dedi şimdi rahim yolunu temizleyen bir sıvı akar ondan dolayı lökosit çıkar idrar tahlillerinde demişdi... o bakımaaa sorun yok gibi benceKizlar ya saglik ocagindan cagirdilar beni gittim..rutin kan tahlili idrar tahlili falan istediler verdim..idrarimda protein ve lokosit cikti..idrar yolu enfeksiyonun var dedi..ilac yazmak istedi..doktorumla konusayim ondan sonra kullanmak istiorum dedim.tamam dedi..bol bol su ic dedi..ben yeterince iciorum suyumu aslinda ama..benim gibi olan var mi aranizda :s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amaninnnnnnnn bacımmmm bu dediğin aynısı bir arkdşmda yaaşdı oğlu var 3 buçuk yaşlarında derken kıza hamileydi birsürü kitap okudu vs ama geçengün seminer için oğlunu getirmişti heyy yakışıklı kardeşin nasıl dedim.. kız mı erkekkmi dedim erkek dedi.... çocuk hala kardeşini kabul etmemişti erkek takıntısı olarak :)Kizim 2010 dogumlu 4,5 yasinda, gecen babasi kucuk nikein bebek ayakkabisini almis mavi, bizim kiz gordu direk babasinin kafasina firlatti ayakkabiyi git bunu degistir pembe al diye o kiz olucak diyor:))
Kızlar doktora gittik bugün maşallah kuzucuklar çok hareketlilerde cinsiyet tahmininde bulunamadı doktor maşallah bi dk durmuyolar bi tahminde bulunmayalım organ tam oluşsun dedi
kemikleri felan yüz şekli çok netti büyümüşler baya 2 haftada
aynı bizim evi anlatmışın bacım bizimde salon yemek takımlı ve birde tv üniteli l koltuklu bir oturma odamız var ve yatak odası 3. odamız ise boş çamaşırlık ve aynenn senin gibi kazanlı ütü , ütü masası kurulu bir halde zaten sandık ve kışlık yatak yorganlarda orada depolu... ne yapacazz bilmiyozzz tamamm ilk yıl yanımıza alalım bebişi ama illaki şifonyeri komidinleri çıkarmak gerek yatak odasından bakalım ne olacak yer yok bizimde
beni ne arayan var ne sorannnn..... ayrıca benim 1 ay önce lökosit çıkmıştı ve gittiğim özel dr ma sorduk neden bu var diye o gebelikte normal dedi şimdi rahim yolunu temizleyen bir sıvı akar ondan dolayı lökosit çıkar idrar tahlillerinde demişdi... o bakımaaa sorun yok gibi bence
kızım da 40'ı çıkana kadar görünen hasır sepeti yapmıştı babası yatak odamda onu kullandım daha sonra kendi odasında uyumaya başladı kızım bu karyolayı kullandım şuan 14 aylık halen kullanıyor şimdi kız kardeşine bu sepet ve karyola kalıcak büyük kızıma karyola ayrlıycaz artık, karyolanın yanında görülen emzirme koltuğunuda eşim kumaş kapladı süngerini rengini değiştirdi, çok işime yaradı eğer odanız müsaitse emzirme koltuğu vazgeçilmez oluyor kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659936&d=1363529696
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659935&d=1363529680
Merhaba kızlar bende bu hafta 17+0 ız ben 1,5 kilo aldım siz ne kadar kilo aldınız? Henüz karnım çok belli değil sizlerin?
Oda hazirliklari baslamis :) bnde bugun 16+0 oldm cuma gunu doktorum istersen 3lu test yaptirabilirsin dedi ama dusunmuyorum. Oglusumun baby shower partisini biraz erkende olsa yaptm cok tatli ciciler geldi
arkadaşlar merhaba uzun zamandır aranıza katılamadım. ben bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu 12+ 4. haftamda allah hepinizin bebeğine sağlık sıhhat nasip eder inşallah ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız... ben çok zor günler geçirdim bu 2 haftalık süreçte... benim site yöneticilerinden ricam olucak ve üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah... ben aile hekimliğinde çalışıyorum arkadaşlar sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz çünkü hergün o kadar çok yeni doğmuş bebek geliyoki aklınıza takılan bişey olursa iptal sürecinde sizlere yardımcı olam isterim allah hepinizin gönlüne göre verir inşallh
Canim cok uzuldum bebegine sanada gecmis olsun.Allah sabir versin zor bi durum gercekten
Evet canim benim o :) aslinda belli bence baya yaCanim cok tatlisiniz yaa bayildim hepsine iyi gunlerde kullanin o turkuazli sen misin?
Eger oyleyse hic gobek cikmamis sanki
Merhaba hatunlar :)
Bugün sağlık Ocağı'na gittim ve ebe biz şeker yüklemesi yapmıyoruz, 75 mg.lık yaptığımız için riskli oluyormuş bizde artık bu testi yapmıyoruz dedi. Istersem hastanede yaptırabilirmişim :S
Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin sağlık ocağınız yapıyor mu?
Ve kaç mg.lık ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar merhaba uzun zamandır aranıza katılamadım. ben bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu 12+ 4. haftamda allah hepinizin bebeğine sağlık sıhhat nasip eder inşallah ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız... ben çok zor günler geçirdim bu 2 haftalık süreçte... benim site yöneticilerinden ricam olucak ve üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah... ben aile hekimliğinde çalışıyorum arkadaşlar sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz çünkü hergün o kadar çok yeni doğmuş bebek geliyoki aklınıza takılan bişey olursa iptal sürecinde sizlere yardımcı olam isterim allah hepinizin gönlüne göre verir inşallh
Gece lavaboya gidiyorum, biri çıkacak gibi geliyorKendimi korkmuyorum diye kandırmaya çalışsam da nafile. Tek başımayken de koridor lambası hep açık kalacak. Bir de televizyon
Canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Inşallah tez zamanda sağlıkla bir bebeğin olur.
Aile hekimliğinde çalıştığını yazmışsınız. Rica etsem şeker yüklemesi hakkında bilgi verir misin? Sağlık ocakları artık yapmıyor mu? Ben ilk gebeliğimde 50 mg.lık yaptırmıştım. Şimdi 75 mg dedi ebe. Doğru mudur ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?