2014 Aralık Anneleri

haha...kaç yaşında ?

Hadi yaaa ay çöpe mi atacakmış çok güldüm bacaksız cadıya bak sen valla işiniz zor görünüyor Allah kolaylık versin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizim 2010 dogumlu 4,5 yasinda, gecen babasi kucuk nikein bebek ayakkabisini almis mavi, bizim kiz gordu direk babasinin kafasina firlatti ayakkabiyi git bunu degistir pembe al diye o kiz olucak diyor:))

Ayy Maş Allah size Olsun iyi olsunlarda cinsiyet için hepimiz bekliyoruz yapacak bir şey yok.
Kizim 2010 dogumlu 4,5 yasinda, gecen babasi kucuk nikein bebek ayakkabisini almis mavi, bizim kiz gordu direk babasinin kafasina firlatti ayakkabiyi git bunu degistir pembe al diye o kiz olucak diyor:))
Allah bağışlasın kızınıda oğlunuda Çekeceğiniz var. Eli maşalı bir şey miş Koruyun kendinizi

aynı bizim evi anlatmışın bacım bizimde salon yemek takımlı ve birde tv üniteli l koltuklu bir oturma odamız var ve yatak odası 3. odamız ise boş çamaşırlık ve aynenn senin gibi kazanlı ütü , ütü masası kurulu bir halde zaten sandık ve kışlık yatak yorganlarda orada depolu... ne yapacazz bilmiyozzz tamamm ilk yıl yanımıza alalım bebişi ama illaki şifonyeri komidinleri çıkarmak gerek yatak odasından bakalım ne olacak yer yok bizimde

beni ne arayan var ne sorannnn..... ayrıca benim 1 ay önce lökosit çıkmıştı ve gittiğim özel dr ma sorduk neden bu var diye o gebelikte normal dedi şimdi rahim yolunu temizleyen bir sıvı akar ondan dolayı lökosit çıkar idrar tahlillerinde demişdi... o bakımaaa sorun yok gibi bence

amaninnnnnnnn bacımmmm bu dediğin aynısı bir arkdşmda yaaşdı oğlu var 3 buçuk yaşlarında derken kıza hamileydi birsürü kitap okudu vs ama geçengün seminer için oğlunu getirmişti heyy yakışıklı kardeşin nasıl dedim.. kız mı erkekkmi dedim erkek dedi.... çocuk hala kardeşini kabul etmemişti erkek takıntısı olarak :)
sen anlattıkça kızını böyle yoğurarak mıncıklayarak sevesim geldi yerime öp cadıyı :)

Ayni canim ben sandik aldirmadim kalabalik olacak diye yatak yorgan hurclarinida gardrobun uzerine aticaz utu masayida katlayip kapi arkasina alicaz mecburen utuyude sonra dusunucez :)
Ne guzel camasir odasi yapmistim yagmurlu gunlerde asiyodum oraya.besik sigar yatak odasina benim oda yapana kadar sorun yasamiycam gibi..

canım süpersiniz siz ya bayıldım bu sepete .. ölçülerini yazabilir misin bi de hangi şehirde yaşıyorsun sepetçileri nereden bulabiliriz,bence çok mantıklı karyolaya geçene kadar böyle birşey istiyorum bende hem de çok orijinal duruyor bayıldımm . Kaç aya kadar yattı bebeğiniz canım sepette bende 5-6 ay kadar yanımda yatmasını sonra odasına karyolasına geçmesini istiyorum bazı arkadaşlar 1-2 sene yanlarından ayırmıyorlar benim yatak odam çok dar o yüzden sepet mantıklı ama 6 aya kadar durabilir mi .. şimdiden cevapların için teşekkür ediyorumm

Merhaba kızlar bende bu hafta 17+0 ız ben 1,5 kilo aldım siz ne kadar kilo aldınız? Henüz karnım çok belli değil sizlerin?

canım 15+2 yim bende 2 kg aldım ama karnım kocaman oldu neden bilmiyorum yediklerim direk göbeğime gidioo erkekte öle olur diolar cidden doğruymuş Yusufumuz 120 gr. civarı ama çook belli edio kendini şimdiden maşallahh annesinin bitanesiii

Oda hazirliklari baslamis :) bnde bugun 16+0 oldm cuma gunu doktorum istersen 3lu test yaptirabilirsin dedi ama dusunmuyorum. Oglusumun baby shower partisini biraz erkende olsa yaptm cok tatli ciciler geldi

arkadaşlar merhaba uzun zamandır aranıza katılamadım. ben bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu 12+ 4. haftamda allah hepinizin bebeğine sağlık sıhhat nasip eder inşallah ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız... ben çok zor günler geçirdim bu 2 haftalık süreçte... benim site yöneticilerinden ricam olucak ve üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah... ben aile hekimliğinde çalışıyorum arkadaşlar sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz çünkü hergün o kadar çok yeni doğmuş bebek geliyoki aklınıza takılan bişey olursa iptal sürecinde sizlere yardımcı olam isterim allah hepinizin gönlüne göre verir inşallh

Oda hazirliklari baslamis :) bnde bugun 16+0 oldm cuma gunu doktorum istersen 3lu test yaptirabilirsin dedi ama dusunmuyorum. Oglusumun baby shower partisini biraz erkende olsa yaptm cok tatli ciciler geldi

Canim cok tatlisiniz yaa bayildim hepsine iyi gunlerde kullanin o turkuazli sen misin?
Eger oyleyse hic gobek cikmamis sanki

Canim cok uzuldum bebegine sanada gecmis olsun.Allah sabir versin zor bi durum gercekten

Merhaba hatunlar :)
Bugün sağlık Ocağı'na gittim ve ebe biz şeker yüklemesi yapmıyoruz, 75 mg.lık yaptığımız için riskli oluyormuş bizde artık bu testi yapmıyoruz dedi. Istersem hastanede yaptırabilirmişim :S
Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin sağlık ocağınız yapıyor mu?
Ve kaç mg.lık ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım biz yapıyoduk 75 mg herhangi bişey diyen olmadı sakıncalı diye ama istersen yarın senin için sorarım sağlık ocağında ama 25. haftada yani senin için daha erken

Canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Inşallah tez zamanda sağlıkla bir bebeğin olur.
Aile hekimliğinde çalıştığını yazmışsınız. Rica etsem şeker yüklemesi hakkında bilgi verir misin? Sağlık ocakları artık yapmıyor mu? Ben ilk gebeliğimde 50 mg.lık yaptırmıştım. Şimdi 75 mg dedi ebe. Doğru mudur ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım biz 75 mg lık yapıyoruz ama 25. haftada ve hala yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…