2014 Aralık Anneleri

canım biz yapıyoduk 75 mg herhangi bişey diyen olmadı sakıncalı diye ama istersen yarın senin için sorarım sağlık ocağında ama 25. haftada yani senin için daha erken

Aynı anda karşılıklı yazmışız :) sorarsan çok mutlu olurum. Bugün aile hekimimde yanındaydı ve biz yapmıyoruz artık dedi :S

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şeker yükleme testi normalde 50 le yapılıyo zaten bence hastanede yaptır daha iyi zor içiliyo biraz o yüzden 500 lük pet şişenin üstünden az iç glikoz karışımını dök içine de limon sık daha rahat içiliyo öyle

ayrıca teşekkür ederim inşallah allah tekrar nasip eder ne yapalım nasip değilmiş

çok teşekkür ederim canım sağol sizinle paylaşımlara devam etmek isterdim ama nasip olmadı... allah sizinkine sağlık verir inşallah
Amin tatlim sagol insallah sende yakin zamanda yeniden anne olursun
Evet canim benim o :) aslinda belli bence baya ya belki elbiseden belli olmamistir gerci daha bi bucuk kilo aldm :)

Elbiseden olabilir bende o civarda kilo aldim ama artik epey belli benimki :)

önemli olan o şekeri içmek bizde şişenin içinden boşaltıyoruz bencede en iyisi yine hastanede yaptırmak

Tamam canım. En iyisi oyle yapayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun kolay değil geçen yıl aynı şeyleri bende yasamıştım inş rabbim bi daha yaşatmaz en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın

çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun kolay değil geçen yıl aynı şeyleri bende yasamıştım inş rabbim bi daha yaşatmaz en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın

sağol canım teşekkür ederim allah inşallah bundan sonra hayırlısını nasip eder. allah inşallah sana da hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder

Saglik ocagi degilde doktoruma sordum ben 6. Ayda yapcaz dedi. Bende guveniyorum doktoruma ne zaman derse yaptircam.

Cvs sonucumuz temiz çıktı çok şükür içim rahatladı :)

Off cnm ya çok üzüldüm Neden durmuş ki ( kan pıhtılaşma gibi sorunlar vat mıydı acabaa umarım ilk kaybindir Allah bidaha yasatmasin bendr iki defa yaşadım ve çok korkuyorum doktor kontrollerimi iple cekiyorum..insallah biranonce hamileligi yeniden tadip anne olursun cnmmm

O modelden bi tane de biz de var 2010 Kasım doğumlu kızım aynı şeyleri biz yaşıyoruz kız olacak diyo başka bişi demiyo daha belli değil bizim cinsiyet oğlan olursa camdan atarmış :S çok üstüne gitmiyoruz doğuma bi kaç ay kala hazırlıcam iyice daha tam farkında değil bazen istiyo hadi hemen alalım diyo bazen de kaydeş maydeş istemiyo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…