canım biz yapıyoduk 75 mg herhangi bişey diyen olmadı sakıncalı diye ama istersen yarın senin için sorarım sağlık ocağında ama 25. haftada yani senin için daha erken
Merhaba hatunlar :)
Bugün sağlık Ocağı'na gittim ve ebe biz şeker yüklemesi yapmıyoruz, 75 mg.lık yaptığımız için riskli oluyormuş bizde artık bu testi yapmıyoruz dedi. Istersem hastanede yaptırabilirmişim :S
Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin sağlık ocağınız yapıyor mu?
Ve kaç mg.lık ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Inşallah tez zamanda sağlıkla bir bebeğin olur.
Aile hekimliğinde çalıştığını yazmışsınız. Rica etsem şeker yüklemesi hakkında bilgi verir misin? Sağlık ocakları artık yapmıyor mu? Ben ilk gebeliğimde 50 mg.lık yaptırmıştım. Şimdi 75 mg dedi ebe. Doğru mudur ?
Amin tatlim sagol insallah sende yakin zamanda yeniden anne olursunçok teşekkür ederim canım sağol sizinle paylaşımlara devam etmek isterdim ama nasip olmadı... allah sizinkine sağlık verir inşallah
Evet canim benim o :) aslinda belli bence baya yabelki elbiseden belli olmamistir gerci daha bi bucuk kilo aldm :)
Şeker yükleme testi normalde 50 le yapılıyo zaten bence hastanede yaptır daha iyi zor içiliyo biraz o yüzden 500 lük pet şişenin üstünden az iç glikoz karışımını dök içine de limon sık daha rahat içiliyo öyle
canım biz 75 mg lık yapıyoruz ama 25. haftada ve hala yapıyoruz
Tamam canım. En iyisi oyle yapayımŞeker yükleme testi normalde 50 le yapılıyo zaten bence hastanede yaptır daha iyi zor içiliyo biraz o yüzden 500 lük pet şişenin üstünden az iç glikoz karışımını dök içine de limon sık daha rahat içiliyo öyle
arkadaşlar merhaba uzun zamandır aranıza katılamadım. ben bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu 12+ 4. haftamda allah hepinizin bebeğine sağlık sıhhat nasip eder inşallah ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız... ben çok zor günler geçirdim bu 2 haftalık süreçte... benim site yöneticilerinden ricam olucak ve üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah... ben aile hekimliğinde çalışıyorum arkadaşlar sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz çünkü hergün o kadar çok yeni doğmuş bebek geliyoki aklınıza takılan bişey olursa iptal sürecinde sizlere yardımcı olam isterim allah hepinizin gönlüne göre verir inşallh
çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun kolay değil geçen yıl aynı şeyleri bende yasamıştım inş rabbim bi daha yaşatmaz en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın
Merhaba hatunlar :)
Bugün sağlık Ocağı'na gittim ve ebe biz şeker yüklemesi yapmıyoruz, 75 mg.lık yaptığımız için riskli oluyormuş bizde artık bu testi yapmıyoruz dedi. Istersem hastanede yaptırabilirmişim :S
Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin sağlık ocağınız yapıyor mu?
Ve kaç mg.lık ?
Cvs sonucumuz temiz çıktı çok şükür içim rahatladı :)
arkadaşlar merhaba uzun zamandır aranıza katılamadım. ben bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu 12+ 4. haftamda allah hepinizin bebeğine sağlık sıhhat nasip eder inşallah ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız... ben çok zor günler geçirdim bu 2 haftalık süreçte... benim site yöneticilerinden ricam olucak ve üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah... ben aile hekimliğinde çalışıyorum arkadaşlar sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz çünkü hergün o kadar çok yeni doğmuş bebek geliyoki aklınıza takılan bişey olursa iptal sürecinde sizlere yardımcı olam isterim allah hepinizin gönlüne göre verir inşallh
Cok sevindim canim artik icin rahatlamistir :)
Canım gözün aydın inan çok sevindim, ailecek gözünüz aydın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar oda besik konusu acilmis herhalde, bizim kiza daha onceden karyolali besikli oda takimi almistik simdi besigini kardesine ver sana daha guzel ve buyuk bir yatak alalim cilekten diyoruz kiyamet kopartiyor bana yatak alin ama besigimi vermem o benim besigim diyor. Erkek olcagini duyunca şok yasadi bir turlu kabullenmiyor hayir kiz olcak evcilik oynucam ben onla diyor erkek olursa cope atarim ben onu diyor napcaz bilmiyorum biz bu zilliyle basimiz dertte...
Kizim 2010 dogumlu 4,5 yasinda, gecen babasi kucuk nikein bebek ayakkabisini almis mavi, bizim kiz gordu direk babasinin kafasina firlatti ayakkabiyi git bunu degistir pembe al diye o kiz olucak diyor:))
böyle hiçbirşey hissetmediğim zamanlarda endişeleniyorum
Hemde nasıl adaklar adadim çok şükür bişey çıkmadı ama stresi yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?