2014 Aralık Anneleri

Benim gibi karar veremeyen anneler hangi kremde karar kıldınızz

Çatlak için de mi canım? Cilt yapın esnek değilse ne sürersen sür çatlarsın diyorlar benim de çatlamaya Çok müsait cildim var yine de umudu kesmedim ama :) Lierac aldım ben bakalım işe yarayacak mı n11 de 2 tane 200 ml.lik 132 tl canım kampanyada..kargo ücretsiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bendr gecen n11.com da gördüm uygun fiyattı ama ben almadım daha yaa pasif davrandim valla ben ( yarın bir eczanden fiyat alayım ona göre netten istiyim bende saol cnm bnm

Cnm 100+100 mu yoksa 200+200 mu kremler

Bendr gecen n11.com da gördüm uygun fiyattı ama ben almadım daha yaa pasif davrandim valla ben ( yarın bir eczanden fiyat alayım ona göre netten istiyim bende saol cnm bnm

Canim ben mustela aldim..gogus icin ayri karin icin ayri..suan sadece goguslerime kullaniorum acaip kasintim ve gerginligim vardi cok rahatlatti beni..eczaneden aldim ben :)

Cvs sonucumuz temiz çıktı çok şükür içim rahatladı :)
Gozunuz aydin cnm cok sevindimm
Benim gibi karar veremeyen anneler hangi kremde karar kıldınızz
Ben mustela kullaniyorum cogu kisinin tavsiyesiyle. Ama dun 3,5 aylik bebegi olan arkadasima gittim dikis izine bakiyim derken catlaklarini gordum mustela kullanmis moralim bozuldu
2kutum bitince son iki ayda lierac kullanicam

Bende bugun niveanin bebek yagini aldim, icinde badem yagida varmis arkasinda yaziyor az once esime surdurttum oda benle surerken dalga geciyor sen catliycan kadar catladin ilkinde dunya atlasi gibi karnin diyor:))) biliyorum.fayda etmicek catlamaya ailecek musait bir yapimiz var ama neyse yinede sureyim dedim(

Son düzenleme:

Aslinda cilt yapısıyla da alakalı cok kararsoz kaldım bende kactir burayada yazıyorum

Ee fiyatı lieracla ayni hemen hemen ben burda lierac daha pahalı diye okumuştum demekki kafakafaya fiyatlar

Ee fiyatı lieracla ayni hemen hemen ben burda lierac daha pahalı diye okumuştum demekki kafakafaya fiyatlar

Evet aynen oyle..eczaci bana bebegin dogduktan sonra da bebegine bu markanin urunlerini kullan hic sikayet almadik dedi..ve kim ne derse desin karniniza kullandiginiz kremlerin hepsi az miktarda da olsa deri altina bebege kadar gecio dedi..ama mustela en az gecirgen olanlardan biri dedi..bilmiorum satmak icin mi soledi ama ne bilim beni cezbetti

Bende mustela aldim simdilik memnunum

Çatlama olayı genlere bağlı ama yine de dikkat etmek gerekli bol su içmek gerekli bi de kaşımamak krem markası önemli mi bilmem ama lierac işe yaramıştı ben de gerçi çok büyük değildi karnım onun da etkisi vardır belki

Günaydın tatlı anneler :))
kızlar rüyamda resmen adet oldum yaaa gece koşa koşa banyoya gittim hemen baktım çok şükür dedim çok korktum ama

Cnm 100+100 mu yoksa 200+200 mu kremler

Canım 200+200 kremler

Kaşımamak mıııııı lazım :O ama benim şimdiden çok kaşınıyor karnım yandım o zaman annemin karnı da harita gibi zaten ben çatlarım o zaman kesin..doğunca poposuna poposuna vurcam çatlatırsa beni

Günaydın annişler,

Allah sabır versin, bir daha yaşatmasın canım.
Çok şükür. Çok sevindim gözünüz aydın canım. Bir ohh çekmişsinizdir sizde.

Kıyamazsın ki

canım çok üzüldüm İnşallah en kısa zamanda Allah sağlıklı bir gebelikle unutturur acını. Allah bundan sonra gönlüne göre versin her şeyi...
ohh çok şükür gözün aydın canım, Allah başka korku yaşatmasın

hayır olsun rüyan canım, yaa ben de çok korkuyorum çatlamaktan ama daha da bişey yapmış değilim. annem zeytinyağı sür deyip duruyordu hiç göze alamamıştım çok pis olur diye. ilk kez bu sabah banyodan sonra sürdüm. çok da korktuğum gibi vıcık vıcık olmadı aslında ama kokusu var tabii ben de şu kremlerden birini almalıyım bir an önce..

bakıcı işini ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar benim cadıya annem bakıyo ama ikizler olunca annem tek başına başa çıkamaz iştende çok uzun süre izin alamam özel sektörde çalışıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin

günaydın kızlarrrrr
çatlaklar için bebek yağı ii geliyo die biliyorum,,ben hiç bişey kullanmadım çok şükür çatlamadıda,o biraz deri yapısıyla alakalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…