Benim gibi karar veremeyen anneler hangi kremde karar kıldınızz
Çatlak için de mi canım? Cilt yapın esnek değilse ne sürersen sür çatlarsın diyorlar benim de çatlamaya Çok müsait cildim varyine de umudu kesmedim ama :) Lierac aldım ben bakalım işe yarayacak mı n11 de 2 tane 200 ml.lik 132 tl canım kampanyada..kargo ücretsiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çatlak için de mi canım? Cilt yapın esnek değilse ne sürersen sür çatlarsın diyorlar benim de çatlamaya Çok müsait cildim varyine de umudu kesmedim ama :) Lierac aldım ben bakalım işe yarayacak mı n11 de 2 tane 200 ml.lik 132 tl canım kampanyada..kargo ücretsiz
Bendr gecen n11.com da gördüm uygun fiyattı ama ben almadım daha yaa pasif davrandim valla ben( yarın bir eczanden fiyat alayım ona göre netten istiyim bende saol cnm bnm
Gozunuz aydin cnm cok sevindimmCvs sonucumuz temiz çıktı çok şükür içim rahatladı :)
Ben mustela kullaniyorum cogu kisinin tavsiyesiyle. Ama dun 3,5 aylik bebegi olan arkadasima gittim dikis izine bakiyim derken catlaklarini gordum mustela kullanmis moralim bozulduBenim gibi karar veremeyen anneler hangi kremde karar kıldınızz
Canim ben mustela aldim..gogus icin ayri karin icin ayri..suan sadece goguslerime kullaniorum acaip kasintim ve gerginligim vardi cok rahatlatti beni..eczaneden aldim ben :)
Gozunuz aydin cnm cok sevindimm
Ben mustela kullaniyorum cogu kisinin tavsiyesiyle. Ama dun 3,5 aylik bebegi olan arkadasima gittim dikis izine bakiyim derken catlaklarini gordum mustela kullanmis moralim bozuldu
2kutum bitince son iki ayda lierac kullanicam
Ne kadara aldın cnmm
Canim gogus icin olanini 45 digerini de 75e aldim :) ama dedigin gibi yapi meselesi catlayacagin varsa her turlu catliosun sonucta..umarim biz catlamayan gruptan oluruz :)
Ee fiyatı lieracla ayni hemen hemen ben burda lierac daha pahalı diye okumuştum demekki kafakafaya fiyatlar
Evet aynen oyle..eczaci bana bebegin dogduktan sonra da bebegine bu markanin urunlerini kullan hic sikayet almadik dedi..ve kim ne derse desin karniniza kullandiginiz kremlerin hepsi az miktarda da olsa deri altina bebege kadar gecio dedi..ama mustela en az gecirgen olanlardan biri dedi..bilmiorum satmak icin mi soledi ama ne bilim beni cezbetti
Bende mustela aldim simdilik memnunum
Cnm 100+100 mu yoksa 200+200 mu kremler
Çatlama olayı genlere bağlı ama yine de dikkat etmek gerekli bol su içmek gerekli bi de kaşımamak krem markası önemli mi bilmem ama lierac işe yaramıştı ben de gerçi çok büyük değildi karnım onun da etkisi vardır belki
Allah sabır versin, bir daha yaşatmasın canım.arkadaşlar merhaba uzun zamandır aranıza katılamadım. ben bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu 12+ 4. haftamda allah hepinizin bebeğine sağlık sıhhat nasip eder inşallah ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız... ben çok zor günler geçirdim bu 2 haftalık süreçte... benim site yöneticilerinden ricam olucak ve üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah... ben aile hekimliğinde çalışıyorum arkadaşlar sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz çünkü hergün o kadar çok yeni doğmuş bebek geliyoki aklınıza takılan bişey olursa iptal sürecinde sizlere yardımcı olam isterim allah hepinizin gönlüne göre verir inşallh
Çok şükür. Çok sevindim gözünüz aydın canım. Bir ohh çekmişsinizdir sizde.Cvs sonucumuz temiz çıktı çok şükür içim rahatladı :)
Günaydın tatlı anneler :))
kızlar rüyamda resmen adet oldum yaaa gece koşa koşa banyoya gittim hemen baktım çok şükür dedim çok korktum ama
Canım 200+200 kremler
Kaşımamak mıııııı lazım :O ama benim şimdiden çok kaşınıyor karnım yandım o zamanannemin karnı da harita gibi zaten ben çatlarım o zaman kesin..doğunca poposuna poposuna vurcam çatlatırsa beni
Kıyamazsın ki
canım çok üzüldümarkadaşlar merhaba uzun zamandır aranıza katılamadım. ben bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu 12+ 4. haftamda allah hepinizin bebeğine sağlık sıhhat nasip eder inşallah ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız... ben çok zor günler geçirdim bu 2 haftalık süreçte... benim site yöneticilerinden ricam olucak ve üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah... ben aile hekimliğinde çalışıyorum arkadaşlar sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz çünkü hergün o kadar çok yeni doğmuş bebek geliyoki aklınıza takılan bişey olursa iptal sürecinde sizlere yardımcı olam isterim allah hepinizin gönlüne göre verir inşallh
ohh çok şükürCvs sonucumuz temiz çıktı çok şükür içim rahatladı :)
Günaydın tatlı anneler :))
kızlar rüyamda resmen adet oldum yaaa gece koşa koşa banyoya gittim hemen baktım çok şükür dedim çok korktum ama
Canım 200+200 kremler
Kaşımamak mıııııı lazım :O ama benim şimdiden çok kaşınıyor karnım yandım o zamanannemin karnı da harita gibi zaten ben çatlarım o zaman kesin..doğunca poposuna poposuna vurcam çatlatırsa beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?