2014 Aralık Anneleri

Malesef evet

Umutla yarını bekliyoruz. Yarın yaysın kendini de neymiş bir görelim. Hayır kendimizin görmesi lazım malum değişen cinsiyetler falan kafamız daha çok karışmasın

Evet evet gözünle görmeden inanma canım :)) öğrenirsiniz inşallah açar bacakları ufaklık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen...bende katılıyorum..insallah sağlıklı gelsinlerde herşeye razıyız...
hııı bu arada çok kucağa da alıştırma ...hahahaha :)))

bebeklikte önlem alman çok doğru....bazı şeyler çocukluğa bırakıldımı geç kalınmış olabiliyor...o konuda çok haklısın...ama bişey içinde çocuk daha hazır değilse...kendini de bitirmeye gerek yok...sıkıntını anladım...merak etme... :)))

Biz kirada oturuyoruz canim yakin zamanda ev almak gibi bi umudumuzda yok valla :)
3+1 otudugum ev ama bizde oturma odasi yok salonda oturuyoruz ferah ferah 1 tane calisma odamiz var(kitaplik+bilgisayar masasi+1 kanepeden olusuyo) yatak odamiz birde bos odamiz var cocuk odasi olacak diye bos biraktik ben orayi utu odasi yaptim kazanli benim utum utu masasiyla surekli acikta cocuk odasi yapinca napicam onu bilmiyorum tabi :)

Ayy ben karanliktan falan korkmam ama bocekten baslayarak butun hayvanlardan deli gibi korkarim ben nasil cesur olmayi ogreticem cocuguma

Merhaba kızlar bende bu hafta 17+0 ız ben 1,5 kilo aldım siz ne kadar kilo aldınız? Henüz karnım çok belli değil sizlerin?

Ayy ben karanliktan falan korkmam ama bocekten baslayarak butun hayvanlardan deli gibi korkarim ben nasil cesur olmayi ogreticem cocuguma

ya bende böcekten korkarım karafatmadan özellikle
ama kedi köpekten korkmazdım şimdi sabah kapıya yavru kedi gelmiş ayağıma dokuncak diye korkuyorum yolda karşıma köpek çıkıyor karşı tarafa geçiyorum bebekten sonra oldu bu endişe sanki ona birşey olabilirmiş gibi:18:

ama çocuklar hiç korkmuyorlar elleyip mıncıklama çabaları oluyor bizde onlarla tekrar başlarız hayvanları sevmeye umarım

Kizlar ya saglik ocagindan cagirdilar beni gittim..rutin kan tahlili idrar tahlili falan istediler verdim..idrarimda protein ve lokosit cikti..idrar yolu enfeksiyonun var dedi..ilac yazmak istedi..doktorumla konusayim ondan sonra kullanmak istiorum dedim.tamam dedi..bol bol su ic dedi..ben yeterince iciorum suyumu aslinda ama..benim gibi olan var mi aranizda :s

Hadi yaaa canım Korksakda minikerimiz için dişimizi sıkıp hiç belli etmeyeceğiz korkumuzu :) öğrenme psikolojisi diye bi ders almıştım canım mesela ben böcek görünce eşimi çağırdım korkuyorum dedim ya da tepkimle belli ettim korkumu artık çocuğunda o böcekten korkması kaçınılmaz malesef..sonra yen yenebilirsen o korkuyu...ben de böcek vs değil de dediğim gibi karanlıktan aklım çıkıyor inşallah yansıtmayız çocuklarımıza Canım ya buarada geçen resmini atmışşın alıntılayacağm derken sayfalar geçmiş bile pek şeker olmuş göbüş maşallah :))

Evet canım çocuğu tanıyarak ilerleyeceğiz inşallah beceririz :))

Merhaba kızlar bende bu hafta 17+0 ız ben 1,5 kilo aldım siz ne kadar kilo aldınız? Henüz karnım çok belli değil sizlerin?

Ooo çok iyi maşallah:) ben yarın 15 e gireceğim inşallah 3 kilo aldım şimdiden

Canım çok geçmiş olsun...lokosit çıkmıştı bende ama protein fln yoktu ilaç vermemişti Dr..sen doktoruna danış öyle iç ne olur ne olmaz...bir an evvel geçer inşallah

amin canım inşallah

bizi neden aramıyor bunlar ya hu :) beni bir kere 5 haftalıkken aradı sağlık ocağı hemşiresi, sonra da hiç kimse aramadı :44:
doktorunu arayıp bilgi istersen canım, daha sağlıklı olur.

Utunü çalışma odasına taşısan. Bir köşesini de ütüye ayırsan çok işlevli oda yapsanız orayı :)
Bekarken karanlıktan bende çok korkardım. Gece lambası ile yatardım. Elektrikler kesilsin anında hissedip uyanır çocuk gibi anne diye bağırı onun odama gelip mum yakmasını beklerdim. Evlenince eşim ben aydınlıkta uyuyamam dedi. Bende karanlıkta dedim. Ben varım ya yanında ne korkçan dedi. İlk başlarda gece yatınca güneşliği açıp yatarak alıştım. Şimdi zifiri karanlık olmadığı sürece iyiyim. Alıştım. Ama böcek ve hayvan konusunda hiç bilmiyorum seninle aynı durumdayım. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba kizlar oda besik konusu acilmis herhalde, bizim kiza daha onceden karyolali besikli oda takimi almistik simdi besigini kardesine ver sana daha guzel ve buyuk bir yatak alalim cilekten diyoruz kiyamet kopartiyor bana yatak alin ama besigimi vermem o benim besigim diyor. Erkek olcagini duyunca şok yasadi bir turlu kabullenmiyor hayir kiz olcak evcilik oynucam ben onla diyor erkek olursa cope atarim ben onu diyor napcaz bilmiyorum biz bu zilliyle basimiz dertte...

Kaç yaşındaydı kızın. İşiniz var valla böyle giderse Ne çokta biliyorlar MaşAllah.
Benim yeğenim 1,50 yaşında iken ablamın ikinci çocuğu oldu. Aralarında çok az vardı 14 ay gibi bir süre. Kıskanmasın diye onun yanında küçüğünü kucağımıza bile almadık. Hep onu sevdik. Onunla birlikte küçükü sevdik. Alıştıra alıştıra kıskançlık yaşamadan atlattık zor zamanları. ama şimdi gel gör küçük olan kıskanıyor. Allah yardımcın olsun.

Hadi yaaa ay çöpe mi atacakmış çok güldüm bacaksız cadıya bak sen valla işiniz zor görünüyor Allah kolaylık versin :)

Ay evet ya annem anlatiyo bende cocukken oyleymisim annem korktugu icin bende boyle olmusum demekki.ben kendimi bildim bileli korkarim kedi kopek ve butun hayvanlardan..
Canim tesekkur ederim :)
İnsallah yansitmayiz bende esimi cagiriyorum her zaman bikti artik korkularini yenmelisin diyo ama cok igreniyorum ne yapayim :)
Karadenizde yasayinca bortu bocekte cok oluyo haliyle
Sen ne guzel yenmissin canim korkunu.utu icin bulucam artik bi yer calisma odamiz biraz goz onunde cocuga oda yapinca yatak odasina tasirim muhtemelen :)

Ayy cok zor bi durum.paylasmak istemiyo simdiden kiskanmaya baslamis kizin demekki.yeni alsaniz bise demiycek ama kendinin olan yatagi kardesine vermek istemiyo.onun kafasinda kardes gelicek yatagimi alicak var sadece.kizinin odasini simdiden alsanizda bu eskimis kaldiralim deseniz doguma kadar alisir hem belki..

15 gün önce bendede çıktı canım tek kullanımlık şase önerdi kadın doğumcum onu kullandım geçti

Kızlar doktora gittik bugün maşallah kuzucuklar çok hareketlilerde cinsiyet tahmininde bulunamadı doktor maşallah bi dk durmuyolar bi tahminde bulunmayalım organ tam oluşsun dedi

kemikleri felan yüz şekli çok netti büyümüşler baya 2 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…