bulduğun bizlere de ekleyebileceğin linkler varsa paylaşabilir misin
Canım şükür bende olmadı ama okurken karşıma çıkmıştı artan kan basınçtan hamilelerde burun kanaması olabilirmiş...
Yok canım psikologa Ben de danışacağım o da 6 ay derse, 6da ayırırım, gerekirse gece çok kez mekik dokurum iki oda arasında yeter ki güvenli bir çocuk olsun...yaşadığım bi korku olduğu için çocuğmda olmaması için herşeyi yapabilirim :) çok zor gerçekten çünkü...benim eşim mesela akşam ekmek almaya bile yollamıyorum adamı , korkarım elektirik gider vs vs diye...ya gece çalışan bi işi olsaydı eşimin, gayri anneme giderdim :)) dediğim gibi gerçekten zor...
İşte dediğim gibi kuzenimde de vardı özellikle psikologa gitti çocuğumda olmasın fln diye o 6 ayı önermişti..şimdi cesur bir kızı var gece lambası bile olmadan wc.Ye kalkıyor çocuk :) Ben de danışacağım ayırmadan...korkuyu yaşayan biri olarak senDe tedbirli davran canım berbat bi durum olduğunu ancak yaşayan anlar ..hava karardığı anda sürekli bir nefes olması lazım evde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/belis-teddy-bebek-odasi-buyuyen-besik-tr5216-117060067
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/babyhope-besik-karyola-gardirop-bebek-oda-takimi-117532015
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/belis-love-bird-bebek-odasi-buyuyen-besik-tr523-117060127
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/belis-sunta-buyuyen-besik-yonca-figurlu-117056763
ben bunları beğendim en çok
Canım benim karanlık fobim var çocuğum o konuda cesaretli olsun istiyorum ...çok küçükken de ayırmaya korkuyorum duymazsam vs gibisinden..telsiz alacağım zaten inşallah ama insan yapımı sonuçta tam güvenmiyorum duyamazsak diye...bir de bi psikolog.a danışmıştı kuzenim korku 6 aydan sonra öğrenilmeye başlanırmış...ben de o yüzden 6 ayda ayırmak istiyorum alışsın yanlız karanlıkta yatmaya diye...uyku anında kokumuza alışsın istemiyorum... tabi iyice bi araştırma yapacağım ben de ayırmadan henüz araştırmadım...
bende zaten çocuğu uzun süre yanında tutma taraftarı değilim. ilk çocuğumda senin gibi düşünüyordum :) yanlız yatıo oğlum, karanlıktada yatıo çok şükür...o mekik dokuma olay ı beni çok harap etmişti ama...sen korkularını yansıtmassan...o korkmaz ins...benimde mesela hayvan korkum var...oğlum köpek görünce sevio...ama ben öyle bi tepki veriyorum ki...çocuk benden korkuyor...
tamam canım o zaman sipariş veriyorum :))
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/belis-teddy-bebek-odasi-buyuyen-besik-tr5216-117060067
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/babyhope-besik-karyola-gardirop-bebek-oda-takimi-117532015
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/belis-love-bird-bebek-odasi-buyuyen-besik-tr523-117060127
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/belis-sunta-buyuyen-besik-yonca-figurlu-117056763
ben bunları beğendim en çok
ver canım, okuyalım birlikte :) bu arada bebek bakımı ile ilgili videolar da var, ayşe öner'in videolarını veya ona benzer videoları da buldukça izliyorum ben
çok tatlı hepsii :) bizim modellerimiz de belli az çok, mobilyalarımızı yaptırdığımız yere yaptırmayı düşünüyoruz. çok memnun kalmıştık bu kadar çabuk tekrar gideceğim aklıma gelmemişti
Eki Görüntüle 1166032 Eki Görüntüle 1166033
işte bende ondan korkuyorum ablamın kız da iki yaşında oda aldılar ama ayıramıyor şimdi de... şöyle kritik zamanlar 6 ayda biter inşallah ayırayım öyle alışşın ben bu karanlık fobim yüzünden çok çektim çünkü özellikle üniversitede çok zorlandım...çocuğumda aynı olursa diye korkuyorum açıkçası...ablan ne zaman ayırdı odasını canım???
Çok güzelmiş bunlar. Ama ben böyle çok özeniyorumBiz hemen oda yapamayacağız. Sadece beşik ile idare edeceğiz. Acilen 3+1 e geçmemiz lazım ama oda zor. Neyse. Ben sizinkiler bakar sevinirim artık. Tabi kopya da çekerim daha sonra yapacağımız odamız için
aslında biz de kirada olduğumuz için oda yapmamayı düşünüyordum başta. 1 yıl sonra da taşınma ihtimalimiz var çünkü. ama baktım herşey muallakta, ev alabilecek miyiz, taşınırsak yine kira mı olacak hiç bir şey belli değil o yüzden yapalım gitsin dedim. eşim de, ailelerimiz de çok hevesli o yüzden kırmak istemedim onları da. bebekler kısmetiyle gelirmiş canım, hepimiz için öyle olur inş sen de en güzel şekilde yaparsın sonra, içine sindiği gibi rahat rahat yaparsın
Park besiklerde portatif canimBizde hic kullanılmamış sıfır var mobilyada var buyuzden ilk dogum yaptigim zaman oturma odasinda yatacagimiz icin portatif bisey istiyorum bambu gibi
oda yapıcam ama park yatakta mutlaka alıcam çok kullanışlı oluyormuş. yani amcamız alıcakmış
Bende park besik alicam ilk etapta 60*120 veya 70*110 2 yasina kadar onda yatircam sonra odasina geciricem bos odam var zaten simdilik utu odasi yaptim :)sağol canım..bende yeni yaptım oğlana odayı.park yatak kullandık 3 yıl artık küçük geliyordu..kardeşide olunca oda yaptık..park yatak çok kullanışlı ...
Bizde herseyini anane yapar ilk cocukta kiyafetten besigine kadar..odasini babannesi alicak biz yirttik yani :)bende bebek almayı düşünüyorum ve birde park yatak oturma odasına yada yatak odasına koyabilirim
ama bu beşikte şahaneymiş
benim annemde odayı ben alcam diyo,
anneanne alırmış öyle diyo :44:
Aynen canim ben odasinida ayirmaya karar verince alicam odasini..bizde oda yapıcaz ama ilk aylardan orda yatmıcak zaten yatak odamızada park yatak alıcaz el kadar çocuk ayrı odadamı yatarmış bunlar sadece ilerisi için hazırlık
Aynen cocuk sadece yasadiklarindan degil cevresindeki insanlarin yasantilarindanda ogreniyor. Anne korkunca bu sefer korku ondada basliyor. Hatta seye sahit oluruz cogu zmn kucuk cocuk bocek gorse ona dokunmak ister anne korkar bocekten bebek eller cunku ogrenme gerceklesmemis daha korku ogrenmesi .. ilerde anne korku davranisi gosterdiginde cocukta da korku olusuyor. Herseyin en iyisi en ozeli cocugumuzda olsun istiyoruz soyle olsun boyle olsun. Dusunenlerle yasananlar muhakkak farkli olcak. O yuzden cocugun fiziksel ozelliklerine psikolojisine gore davranmak en onemlisi :) kucagimiza alsaydik bi :))) ben hic birakmicam onu asiri ozlem var yogun duygular icindeyim :))
İnş Allah canım. Biz kredi ile ev aldık. Onu ödüyoruz ama o anda 2+1 alabildik. Şimdi oturma odamı iptal etmem gerek. Onada kıyamıyorum daha yeni, çokta severek kullanıyorum. 3-4 yıl sonraya erteledik oda yapmayı o zaman oturma odamızı iptal edeceğiz. Gerçi kısmet belli de olmaz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Park besiklerde portatif canim
Bende park besik alicam ilk etapta 60*120 veya 70*110 2 yasina kadar onda yatircam sonra odasina geciricem bos odam var zaten simdilik utu odasi yaptim :)
Benim yegenimde 2,5 yasina kadar park besikte rahat yatti..
Bizde herseyini anane yapar ilk cocukta kiyafetten besigine kadar..odasini babannesi alicak biz yirttik yani :)
Aynen canim ben odasinida ayirmaya karar verince alicam odasini..
Ayy buna bayildimmm benn.gule gule giydir tatlim :)
bu çok güzelmiş sade ve şık bir havası var.çok tatlı hepsii :) bizim modellerimiz de belli az çok, mobilyalarımızı yaptırdığımız yere yaptırmayı düşünüyoruz. çok memnun kalmıştık bu kadar çabuk tekrar gideceğim aklıma gelmemişti
Eki Görüntüle 1166032
sende zamanı gelince en güzelini yaparsın inşallahÇok güzelmiş bunlar. Ama ben böyle çok özeniyorumBiz hemen oda yapamayacağız. Sadece beşik ile idare edeceğiz. Acilen 3+1 e geçmemiz lazım ama oda zor. Neyse. Ben sizinkiler bakar sevinirim artık. Tabi kopya da çekerim daha sonra yapacağımız odamız için
3.yü beğendim güzelmiş fiyatı da uygun.ben bunları beğendim en çok
insan heves ediyor tabii ne kadar süre bekleyeceğini ve sonucun ne olacağını da bilmeyince en iyisine karar vermişsin imkanın varsa al tabi odasınıaslında biz de kirada olduğumuz için oda yapmamayı düşünüyordum başta. 1 yıl sonra da taşınma ihtimalimiz var çünkü. ama baktım herşey muallakta, ev alabilecek miyiz, taşınırsak yine kira mı olacak hiç bir şey belli değil o yüzden yapalım gitsin dedim. eşim de, ailelerimiz de çok hevesli o yüzden kırmak istemedim onları da. bebekler kısmetiyle gelirmiş canım, hepimiz için öyle olur inş sen de en güzel şekilde yaparsın sonra, içine sindiği gibi rahat rahat yaparsın
kendi evin olsunda ne olursa olsun kafana takma cnm
İnş Allah canım. Biz daha hiç bir şeye başlamadık. Beşiğimiz hazır bizim o yüzden heralde bu rahatlık ama nereye konacak :26::26:bu çok güzelmiş sade ve şık bir havası var.
sende zamanı gelince en güzelini yaparsın inşallah
3.yü beğendim güzelmiş fiyatı da uygun.
insan heves ediyor tabii ne kadar süre bekleyeceğini ve sonucun ne olacağını da bilmeyince en iyisine karar vermişsin imkanın varsa al tabi odasını
ben dün başladım oda hazırlığına boşalttık odayı tertemiz boyadık sildik temizledik
cinsiyeti öğrendikten sonra duvar kağıdı ona uygun boya olarak tekrar elden geçiririz inşallah
İnş Allah canım. Biz daha hiç bir şeye başlamadık. Beşiğimiz hazır bizim o yüzden heralde bu rahatlık ama nereye konacak :26::26:Bizim bebiş gibi bizde çok tembeliz. Bebiş dönüp cinsiyet göstermezse bizde protesto ederiz. Yok sana hazırlık falan
bende zaten çocuğu uzun süre yanında tutma taraftarı değilim. ilk çocuğumda senin gibi düşünüyordum :) yanlız yatıo oğlum, karanlıktada yatıo çok şükür...o mekik dokuma olay ı beni çok harap etmişti ama...sen korkularını yansıtmassan...o korkmaz ins...benimde mesela hayvan korkum var...oğlum köpek görünce sevio...ama ben öyle bi tepki veriyorum ki...çocuk benden korkuyor...
bence o yaştan alıştırmakla alaksı yok. sonradan ailenin korkutmamasıyla ilgili. öcü va öcü, aaa karanlık orası die korkutursan tabi korkar.daha sonraları üç harflileri anlatmalar falan. korkular bu yüzden hep. korkutularak büyütülüodu eskiden çocuklar.ben küçükken babam beni hiç korkutmazdı onu babası hep korkutarak büyütmüş.evin arka tarafında kömürlük gibi bi yer vardı.karanlık ve orda bisikletim vardı. hep beni cesaretlenrirdi.hadi git kendi başına al bakalım bisikleti. korkuyorum derdim.korkacak ne var. her canlı birbirinden korkar.onlar senden korksun derdi. gidip alırdım. evimizin ikinci katı karabinaydı yine karanlık dıştan merdivenli.erkek kuzenimle iddaya girioduk oraya ben gidebiirim diodum.ben hayatta gitmem sen hiç gidemezsin diyordu.gidip balkonundan el sallıyodum.
Aynen cocuk sadece yasadiklarindan degil cevresindeki insanlarin yasantilarindanda ogreniyor. Anne korkunca bu sefer korku ondada basliyor. Hatta seye sahit oluruz cogu zmn kucuk cocuk bocek gorse ona dokunmak ister anne korkar bocekten bebek eller cunku ogrenme gerceklesmemis daha korku ogrenmesi .. ilerde anne korku davranisi gosterdiginde cocukta da korku olusuyor. Herseyin en iyisi en ozeli cocugumuzda olsun istiyoruz soyle olsun boyle olsun. Dusunenlerle yasananlar muhakkak farkli olcak. O yuzden cocugun fiziksel ozelliklerine psikolojisine gore davranmak en onemlisi :) kucagimiza alsaydik bi :))) ben hic birakmicam onu asiri ozlem var yogun duygular icindeyim :))
İnş Allah canım. Biz daha hiç bir şeye başlamadık. Beşiğimiz hazır bizim o yüzden heralde bu rahatlık ama nereye konacak :26::26:Bizim bebiş gibi bizde çok tembeliz. Bebiş dönüp cinsiyet göstermezse bizde protesto ederiz. Yok sana hazırlık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?