2014 Aralık Anneleri

Burda başından beri herkes herkesi taniyor, kimin kime ne not verecegi belli!! benlik bir durum yoksa bundan sonra bana hicbirsekilde alinti yapip yazma!!!

Canım 17nci haftada genital organ oluşmuştur aslında ordan daha net söyler..bana 12nci haftada nub paralel %70 kız demişti bugün pipi gördük erkek çıktı genital organa göre söylettir canım doktoruna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahahaha aynen öyle şekerimmmm

ikili tarama için geçen hafta gittiğimde ben sordum.aslında söyleyeceğini pek ummuyordum ama büyük ihtimalle kız dedi :) sürpriz oldu benim için de.

Valla cnm 17.haftada nub kaybolurmuş gerçide, genital olup olmadığıda tam net değildi.. Ben 22 .haftayı beklesem geçmi olur, hem doppler çekinmiş olurum, hem daha net belli olur.

Cnm bebeği aldırmayı düşünürsen amniyosentez yaptır evet. Ama ondan önce başka bir yerde testi tekrarlamanı öneririm..Aldırmam diyosan sadece dua et ve pozitif düşün.

Üçlü yaptırmıştım ben. Riskim sınırdan düşük ama yakın çıktı. İki gün ne yaşadım bir ben biliyorum. Sonra ertesi gün başka bir kliniğe gittim 1/437 olan değer 1/2207 çıkmış!

Yani bu testler hikaye...sonunda yaşıycak bir şeyin varsa da bunu asla engelleyemezsin.

Olabilirr satim 7mart benim..en son ne zaman calistik bilmiom ben gerci benim hic ummadigim bi ayda geldi oglum..sadece iki kere birliktelik olmustu o ay cikti geldi sipa

gözün aydın canım. banada %70 erkek dedi ama kesinleşsin bi bakalım.eşim koyacak adını. babasının ismini düşünüyo sevinir dio.bana sordu.sen bilirsin dedim.mehmet adı. ben ikinci bi isimde istiyorum ama. alışverişide 6 -7 aylarda yapmak istiyorum.

Teşekkür ederim canım :) Ben biraz soruşturdum falan. Eczaneye gidip direkt istedim. Benim amacım hamilelikte zararlı olmaması ve hamileler için olması. Zaten güneş kremim de bitmişti

İnsan görünce şok oluyor Ben hala etkisinden çıkamadım. Eşim diyor büyük leğen alalım ben seni orda yağlıyım diyor
ayy onlar çok kullanışlıymış rahat ediliyormuş
bakalım internetten
alırız olmazsa :13:
Aynen bu gün de hiç araştıramadım işler yoğundu
AAA hiç duymamıştım. şaşırdım hep zararlı sanıyordum.
Kızlar gebelik haftanız ve aldığınız kilolar ne kadar oldu ben 17+2 1 kilo aldım.
Bende 17+2 yim 3,5 kilo aldım :44::44:

Galiba öyle 3. kez yazdım ama listeye ekleme zorunluluğum yok gibi bişeyler demiş anlamadım yani. Neyse önemli değil burda önemli olan birbirimize yardımcı ve destek olabilmek.

Canim ordaki listeye eklenmenin sana yada bize kattigi bisey yokki paylasim icin buradayiz.babylove arkadasimizda calisiyo surekli takip edemez tabiki konuyu acmis olmasi bile cok guzel bisey ki sayesinde toplandik tanistik bulustuk..ben basindan beri burdayim seninde oyle hergun katildigin soylenemez.kendinden yola cik hamilelik nedeniyle hassas olabilirsin alinganlik yapma yada sahsi algilaman yersiz bence..

Masallah canim.hadi bakalim baslasin..:)

Valla cnm 17.haftada nub kaybolurmuş gerçide, genital olup olmadığıda tam net değildi.. Ben 22 .haftayı beklesem geçmi olur, hem doppler çekinmiş olurum, hem daha net belli olur.

Valla beklesen daha garanti olur tabi ama dayanabilirsen şahsen ben çatlarım meraktan :)

Kızz biz de kesin pipidaş olduk teyzesiii

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun minik erkekin :)) Rabbim sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin inşallah

ikili tarama için geçen hafta gittiğimde ben sordum.aslında söyleyeceğini pek ummuyordum ama büyük ihtimalle kız dedi :) sürpriz oldu benim için de.

çok sevindim öğrenmene hayırlı uğurlu olsun. 2 buçuk hafta sonra ben de öğrenirim inşallah. konuşuyorum bebişle sakın utanma ne var ne yok ser ortaya diye. bakalım sözümü dinlicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…