Sizde de kesinlikle bi sorun var hakaret derecesine getirdiniz yazılanları. ben her ikimizin yazdıklarını okuyanlar da çok iyi notunuzu verirler zaten. Neyse önemli olan alıntı yaptığınız mesajda da dediğim gibi birbirimize destek olabilmek. sizlik bişey yok yani
Slm kızlar, ilk kez gittiğim bir doktorum 17.haftada nub paralel olduğunu ve %70 kız olduğunu söyledi. Sizden de yorum alabilirmiyim. Fotoda belli oluyor ama ben yorum yapamadım. Birde detaylı ultrasounda ne zaman girmeliyim.
Eki Görüntüle 1168680 Eki Görüntüle 1168681
peki sen ne almayı düşünüyorsun canım
Canim oyle deme calismayan annelerde patliyo evde calistigim gunleri cokk ozledim
Canim bizde aldigimiz elbiselerle hava aticaz burda erkek annelerine
Banada kesin bise desin artik.doktorr alisveris yapmak istiyorum artik.ben nazar boncugu koyarim resimlerimin ustune nazar falan edemezsiniz :)
Yanii kasikla tereyagmi yiycez karbonhidrat hicmi girmiycek bunyeye..
Sende kesinlikle anlama problemi var, konusmalarindanda seviyeni gosteriyorsun zaten...
ben de en son ikili tarama testi için gittim. ilk kez görmüş olduk hareketlerini falan çok heyecanlandım.e bi de zaten bi sıkıntı çıkacak mı diye ekstra heyecan yapıp cinsiyeti filan unuttum sormayı.e cantuğ bey de bi şey söylemedi. sen öğrenebildin mi cinsiyet. bana Cantuğ Bey tam emin olmadan söylemez gibi geliyo. garantici bi doktor sanki di mi? Bu arada doktorcuğumun da baya dedikodusunu yaptım
Canım 17nci haftada genital organ oluşmuştur aslında ordan daha net söyler..bana 12nci haftada nub paralel %70 kız demişti bugün pipi gördük erkek çıktıgenital organa göre söylettir canım doktoruna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar dün dr gittim ikili test sonuçlarını göstermek için ikili test değerim eşik değerinin üzerindeymiş önce amniosentez yaptırmalıyız dedi sonra daha yetkili biri ile telefonda görüştü 2 hafta sonra 4 lü test yaptıralım dedi ona göre amniosentez yaparız dedi büyük ihtimalle bebek sağlıklı dedi ama yine de içimi korku sardı. Cinsiyeti konusunda kız olabilir dedi sağlıklı olsun da zaten bir kızım var ona arkadaş olur, diğer taraftan folik asit kullanıyorum bırak falan demedi açıkçası moral bozukluğuyla hiç bir şey sormadım, ikili testi kötü çıkıpta 4 lü ve amniosentezde normal olan çok insan varmış Allahım yardım etsin dua edin.
Benim ilki kız, bunlar erkek olacak nasipse.. İkiside bizim canımız hiç farketmez kız erkek. Ama öğrenene kadar pipiydi kuntişti insan merak ediyo
Aaa evet aynı gün mü çalıştık naptıkpipidaşım
Merhaba kızlar :)
Bugün kontrolümüz vardı ve çok şükür herşey yolundaymış :)
Tabi bide cinsiyet öğrendik :)
Benim bir oğlum var 3.5 yaşında ve minikimizde erkekmişpipisini gördükkkk
Hadi bakalım isim bulmalar, alışverişler başlasınnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım, eczacılar da ellerinde ne varsa onu öneriyorlar tabii, ya da hangisinden daha çok kazanacaksa onu belki de. her tür güneş kremi hele ki hamilelere özel bir ürünse aynı işlevi görüyor sonuçta, güle güle kullan canım :)
İnsan görünce şok oluyorayy ben geç yatıorum12 bçk 1 gibi. ama bi okadarda geç kalkıyorum.bugün eşim aradı okuldan gelirken sana bişeyler yaptırayımmı acıktın mı dedi. ben daha yataktayım.saat kaç dedim.1 dedi.ben daha kahvaltı yapmadım dedim.bu arada benimde popomun basende kalan kısmında evlenmeden önce çatlaklarım vardı kilo alıp vermekten. dün akşam göğüslerim kaşınıyo aynaya bi baktım çatlıyo ay inanamadım çok kötü oldum.hemen vazelin sürdüm.diğer yerlerime zeytinyağı sürüyodumda göğsüme sürmemiştim
Aynen bu gün de hiç araştıramadım işler yoğunduayy onlar çok kullanışlıymış rahat ediliyormuş
bakalım internetten
alırız olmazsa :13:
AAA hiç duymamıştım. şaşırdım hep zararlı sanıyordum.canım benim elimde değil alışkanlık.kendimi yüzüstü yatrken buluyorum. doktora sordum.yatış pozisyonu bebeğe zarar vermez dedi. ayrıca internette de araştırdım yüzüstü yatmak gayet sağlıklıymış.hem sırtını dinlendiriyorsun hemde nefesin doğru gidiyormuş bebeğe.
https://www.youtube.com/watch?v=OnksFPj_ib0 bu videoyu izleyin derim :)
Bende 17+2 yim 3,5 kilo aldım :44::44:Kızlar gebelik haftanız ve aldığınız kilolar ne kadar oldu ben 17+2 1 kilo aldım.
Galiba öyle 3. kez yazdım ama listeye ekleme zorunluluğum yok gibi bişeyler demiş anlamadım yani. Neyse önemli değil burda önemli olan birbirimize yardımcı ve destek olabilmek.
Valla cnm 17.haftada nub kaybolurmuş gerçide, genital olup olmadığıda tam net değildi.. Ben 22 .haftayı beklesem geçmi olur, hem doppler çekinmiş olurum, hem daha net belli olur.
Olabilirrsatim 7mart benim..en son ne zaman calistik bilmiom ben gerci benim hic ummadigim bi ayda geldi oglum..sadece iki kere birliktelik olmustu o ay cikti geldi sipa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz evimize gidiyoruz. İyi Akşamlar size.
ikili tarama için geçen hafta gittiğimde ben sordum.aslında söyleyeceğini pek ummuyordum ama büyük ihtimalle kız dedi :) sürpriz oldu benim için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?