Sende bir sorun yok canım. Bnim de aynı. Arkadaş farketmedi, bizi atladı sanırım. :44:
Sen yine yatsıyı beklemişsin, akşam ezanı okunurken bile uyuyordum. Bi ara duydum akşam okunuyor ama kalkamadım. Paso uyudum. Ama çok rahat deliksiz değil. KArnımın üzerine yatarım sağ dönerim diye çok endişeli yatıyorum. Sırt üstü yatmak sakıncalı mı bu aylarda.:26::26:
ben de aynı durumdayım. dün akşam saat 7'ye doğru yemek yapmaya başladım. hazırladım, ocağa koydum. çok yorgun hissedince kendimi ben biraz uzanayım sen yemeği bekle dedim eşime. onu mutfakta bırakıp gittim uzandım. gözlerimi açtığımda saat 22.30du
Karnın biraz daha çıkınca yüz üstü yatmak tehlikeli diye biliyorum. Ben şu hamile yastıklarını bir araştırayım bakayım. Çok tedirgin yatıyorum. Bi rahat olamıyorum. Eşim mışıl mışıl uyuyunca ona bile sinir oluyorum. Hiç benden beklenmeyecek şeyler
Sonunda güneş kremimi aldım
Bana bak arkadasim uslubüne dikkat et, seni tanimam etmem sana garezimde olamaz herkesi takip etmemde mumkun degil, elimden geldigince takip edip guncelleme yapiyorum, ayrica boyle birsey yapma zorunlulugumda yok!!!!!
Şuan içinde bulunduğum kargaşa durumundan sesleniyorum :
Çalışmayan anne adayları... bu hormonların tavan yaptığı dönemde elalemin ağzını çekmediğiniz için çok şanslısınız... Ben iyice zıvanadan çıktım.. o kadar sinirliyim ki gelene gidene lafı yapıştırıyorum
Noldu bana böyle yaw:44:
Kızlar 17+2 yim bu sabah baş ağrısı ile uyandım halen başım ağrıyor geçmedi ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum...
ayy ben geç yatıorum12 bçk 1 gibi. ama bi okadarda geç kalkıyorum.bugün eşim aradı okuldan gelirken sana bişeyler yaptırayımmı acıktın mı dedi. ben daha yataktayım.saat kaç dedim.1 dedi.ben daha kahvaltı yapmadım dedim.bu arada benimde popomun basende kalan kısmında evlenmeden önce çatlaklarım vardı kilo alıp vermekten. dün akşam göğüslerim kaşınıyo aynaya bi baktım çatlıyo ay inanamadım çok kötü oldum.hemen vazelin sürdüm.diğer yerlerime zeytinyağı sürüyodumda göğsüme sürmemiştim
hangisinden aldın canım? bugün ben de eczaneye uğramıştım biodermanın ürününü önerdi. hamilelere özel mineralli bir ürünmüş. ben güneş kremi kullanıyordum ama hamileler için olandan değil. mustelayı da sordum. ikili tüp 120 tl. kampanyadaymış. belki alırım hem mustela hem güneş kremi, bakalım :)
Aynen aynen :)) yaşasın uyku modundayımhenüz sıkıntı olmaz canım bence ben yatıyorum karının iyice büyüyünce sıkıntı olur o...
Maşallahben de bi kez öyle akşam 7 de yattım uyandım sabaha 7 idi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Galiba öyle 3. kez yazdım ama listeye ekleme zorunluluğum yok gibi bişeyler demiş anlamadım yani
bende sevdim arkadaşım cantuğ beyi.bana da 18inde gel dedi.ikili tarama testi için gittim işte en son geçen hafta.cinsiyet ile ilgili bişey dedi mi sana
cinsiyeti belli olan varsa başka söyleyin arkadaşlar ekliyeyim...
Şuan içinde bulunduğum kargaşa durumundan sesleniyorum :
Çalışmayan anne adayları... bu hormonların tavan yaptığı dönemde elalemin ağzını çekmediğiniz için çok şanslısınız... Ben iyice zıvanadan çıktım.. o kadar sinirliyim ki gelene gidene lafı yapıştırıyorum
solenta pregna canım. Hamileler içinmiş. Leke oluşumunu da engelliyormuş. İnş öyle olur :)
hem de çok havalıııııben zaten kesin kararımı verdim de range karar veremedim ve en uygununu arıyorum. siyahı çok asil duruyo. kırmızı da çok hoş. kırmızıyı çok severim zaten. evet arasındaki fark katlanma farkıymış sormuştum onu.
Sende kesinlikle anlama problemi var, konusmalarindanda seviyeni gosteriyorsun zaten...
bende ondan alacaktım ama bebeğim çok ortalık yerde duracak gibi geldi kullanan bir arkadaşta bebeğimin üstünü bile örtemiyorum dedi önünün şeklinden dolayı herşey yere düşüyormuş :44: tabi karar sizin.
Canim oyle deme calismayan annelerde patliyo evde calistigim gunleri cokk ozledimŞuan içinde bulunduğum kargaşa durumundan sesleniyorum :
Canim bizde aldigimiz elbiselerle hava aticaz burda erkek annelerineevet alındım hormonlarla alakalı sanırımbende kızımla takım giyinicem şimdiden bir örnek lacos elbisemiz bile hazır
Banada kesin bise desin artik.doktorr alisveris yapmak istiyorum artik.ben nazar boncugu koyarim resimlerimin ustune nazar falan edemezsiniz :)Valla öyle bittercim kız dediklerin de çok duygulanmıştım böyle, erkek olunca duygusallık kalmadı da çocuksu bi heyecan başladı bende :)) Ooo kıyafetleri koymayın göz ederiz oğlan anaları olarak bak hiç affetmm
evet bende izledim dün şaştım kaldım. az yiyinde demiyo kadın.yemeyin diyo. ee tereyağını yiyin diyoda ekmek yemeyin dio. o tereyeğını ekmeksiz nasıl yiceksin? o kadın bu işi bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?