2014 Aralık Anneleri

Sende bir sorun yok canım. Bnim de aynı. Arkadaş farketmedi, bizi atladı sanırım. :44:

Galiba öyle 3. kez yazdım ama listeye ekleme zorunluluğum yok gibi bişeyler demiş anlamadım yani. Neyse önemli değil burda önemli olan birbirimize yardımcı ve destek olabilmek.

Son düzenleme:

Aynen aynen :)) yaşasın uyku modundayım henüz sıkıntı olmaz canım bence ben yatıyorum karının iyice büyüyünce sıkıntı olur o...

Maşallah ben de bi kez öyle akşam 7 de yattım uyandım sabaha 7 idi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim elimde değil alışkanlık.kendimi yüzüstü yatrken buluyorum. doktora sordum.yatış pozisyonu bebeğe zarar vermez dedi. ayrıca internette de araştırdım yüzüstü yatmak gayet sağlıklıymış.hem sırtını dinlendiriyorsun hemde nefesin doğru gidiyormuş bebeğe.
https://www.youtube.com/watch?v=OnksFPj_ib0 bu videoyu izleyin derim :)

Sonunda güneş kremimi aldım

hangisinden aldın canım? bugün ben de eczaneye uğramıştım biodermanın ürününü önerdi. hamilelere özel mineralli bir ürünmüş. ben güneş kremi kullanıyordum ama hamileler için olandan değil. mustelayı da sordum. ikili tüp 120 tl. kampanyadaymış. belki alırım hem mustela hem güneş kremi, bakalım :)

Bana bak arkadasim uslubüne dikkat et, seni tanimam etmem sana garezimde olamaz herkesi takip etmemde mumkun degil, elimden geldigince takip edip guncelleme yapiyorum, ayrica boyle birsey yapma zorunlulugumda yok!!!!!

Bana bak derken ne demek istiyosunuz anlamadım yani asıl siz uslubunuza dikkat edin ben usluba uygun olmayan bişey yazmadım zaten

ay bende öyleyim acayip sinir yaptı duygusallık da bi yandan .. arada eşime çok mırmırlanıyorum arada şımarıyorum arada sırnaşıyorum baya dengesiz oldum çıktım yazıkk Yusuf un annesine yaaa

valla sen bensin:) bende ole kalkıorum aslında cok yanlıs hem bebek ac kalıor bızım yuzumuzden hemde gece tam uyuyamıorum ben ama kendımı alıp kalkmak sankı işgence gıbı bıde sıcak ayagımı nere atacgımı bılmıom :)) ınsallh duzelır

solenta pregna canım. Hamileler içinmiş. Leke oluşumunu da engelliyormuş. İnş öyle olur :)

seninki daha iyiymiş ben bi mola verdim en azından. yaa bir de o kadar uyuyorum da sabahları azıcık dinlenmiş hissetsem ya kendimi, nerdeeee. her sabah akşama gelir gelmez uyuyacam diye kalkıyorum. hep bir uykusuzluk hali...

bende sevdim arkadaşım cantuğ beyi.bana da 18inde gel dedi.ikili tarama testi için gittim işte en son geçen hafta.cinsiyet ile ilgili bişey dedi mi sana

ben de en son ikili tarama testi için gittim. ilk kez görmüş olduk hareketlerini falan çok heyecanlandım.e bi de zaten bi sıkıntı çıkacak mı diye ekstra heyecan yapıp cinsiyeti filan unuttum sormayı. e cantuğ bey de bi şey söylemedi. sen öğrenebildin mi cinsiyet. bana Cantuğ Bey tam emin olmadan söylemez gibi geliyo. garantici bi doktor sanki di mi? Bu arada doktorcuğumun da baya dedikodusunu yaptım

Merhaba kızlar :)
Bugün kontrolümüz vardı ve çok şükür herşey yolundaymış :)
Tabi bide cinsiyet öğrendik :)
Benim bir oğlum var 3.5 yaşında ve minikimizde erkekmiş pipisini gördükkkk
Hadi bakalım isim bulmalar, alışverişler başlasınnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Off ben de psikopata bağlayıp, kendi kendime söyleniyorum. Akşam da eşime ağlıyorum.

solenta pregna canım. Hamileler içinmiş. Leke oluşumunu da engelliyormuş. İnş öyle olur :)

inşallah canım, eczacılar da ellerinde ne varsa onu öneriyorlar tabii, ya da hangisinden daha çok kazanacaksa onu belki de. her tür güneş kremi hele ki hamilelere özel bir ürünse aynı işlevi görüyor sonuçta, güle güle kullan canım :)

ben alırsam bebek arabası kısmını siyah alacağım kesin. ana kucağını da cinsiyete göre farklı bir renk almayı düşünüyorum. sen de arabayı siyah alıp, ana kucağını kırmızı almayı düşünebilirsin belki

Sende kesinlikle anlama problemi var, konusmalarindanda seviyeni gosteriyorsun zaten...

Sizde de kesinlikle bi sorun var hakaret derecesine getirdiniz yazılanları. ben her ikimizin yazdıklarını okuyanlar da çok iyi notunuzu verirler zaten. Neyse önemli olan alıntı yaptığınız mesajda da dediğim gibi birbirimize destek olabilmek. sizlik bişey yok yani

peki sen ne almayı düşünüyorsun canım

Canim oyle deme calismayan annelerde patliyo evde calistigim gunleri cokk ozledim
evet alındım hormonlarla alakalı sanırım bende kızımla takım giyinicem şimdiden bir örnek lacos elbisemiz bile hazır
Canim bizde aldigimiz elbiselerle hava aticaz burda erkek annelerine
Banada kesin bise desin artik.doktorr alisveris yapmak istiyorum artik.ben nazar boncugu koyarim resimlerimin ustune nazar falan edemezsiniz :)
evet bende izledim dün şaştım kaldım. az yiyinde demiyo kadın.yemeyin diyo. ee tereyağını yiyin diyoda ekmek yemeyin dio. o tereyeğını ekmeksiz nasıl yiceksin? o kadın bu işi bilmiyor

Yanii kasikla tereyagmi yiycez karbonhidrat hicmi girmiycek bunyeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…