anaa ya kımsede bole bı sorun yok yada kımse benı umursamıorpöff
pierre carden aldım ben cnm oturma yeri biraz daha geniş bakalım inş. memnun kalırız
Olabilirrsatim 7mart benim..en son ne zaman calistik bilmiom ben gerci benim hic ummadigim bi ayda geldi oglum..sadece iki kere birliktelik olmustu o ay cikti geldi sipa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla beklesen daha garanti olur tabi ama dayanabilirsen şahsen ben çatlarım meraktan :)
Kızz biz de kesin pipidaş olduk teyzesiii
Benimde 7 mart. Bizimde sadece iki kez birliktelik oldu o aybiri benim doğum günüm olan 21 mart da. Ben o gün kaldıklarına çok inanıyorum. İlk 21 yaşımda anne olmuştum. Eşim bir tane daha olsun dediğinde 25 yaşına gelmeden asla hamile kalmam diyodum. O günde 25 yaşıma girmiştim. Öyle yani :)))
Anaa bak Allahin isine yaa..neyi icten dilersen o olur derler ya ne guzell masallah pipidasimm size :)
Hadi bakalim yasasin pipi kardesligiiiicanim bu arada 30 haziran tatilmis bizlere nabi avci aciklamis gozumuz aydin
Sağol canım benim :) Tesadüf mü oldu bilmem :)
Fananay kesin erkek mi senin canım? Bitterin belli oldu mu?
Yaşasın valla çok yaşasın :)) evet canım Nabi amcam vicdana gelmiş gözümüz aydıııın
Evet canım bugün başka bi dr
A gittik direkt cinsiyeti sorduk adam gösterdi pipisini kesin mi dedim yüzde yüz dedi erkek kıyafetlerine bakabilirsn dedi :) oğlumuz olacak yani iki hafta kızımız diye sevdik ama idare etsin minik erkeğim artık dr.amcasının suçu hepBitterin kesinleşmedi kızı canım..zaten kesinleşince oğlan annelerini çatlatacakmış Bitterciğim
Hadı gözün aydın canım :))) iyi eşini ikna etmişsin doktora gitmeye. Çok sevindim :) Bitterin kız ise hava atmaya hakkı var şimdi. Onca böceğin arasında çiçek olcak
canım gözdemi bende merak ediyodum hanidir yok. anneleriyle tayzelerine gitmişler istanbula. onadan giremiyormuş.ramazandada eşinin memleketine gitceklermiş ama gelirmi ozamana kadar topiğe bilmiyorum.durumu iyimiş yani
Hadı gözün aydın canım :))) iyi eşini ikna etmişsin doktora gitmeye. Çok sevindim :) Bitterin kız ise hava atmaya hakkı var şimdi. Onca böceğin arasında çiçek olcak
Valla zor oldu ama ikna ettim hamile psikolojisinin arkasına sığındım tavsiye ederimevet yaa dedim ya dr bugün kesin dediği halde kız cicilerine dibimiz düştü :)) Biiterinde bir an evvel kesinleşir artık inşallah değişmez onunda kız istiyordu o da :)
Kesinlikle şahsi algilamadim zaten canim benimle hic bi alakasi olmayan biri. Bana bak falan diye yazmasi cok tuhaf geldi. Evet hergun bu topikte paylasimda bulunamiyorum ama paylaşımlari takip etmeyeCanim ordaki listeye eklenmenin sana yada bize kattigi bisey yokki paylasim icin buradayiz.babylove arkadasimizda calisiyo surekli takip edemez tabiki konuyu acmis olmasi bile cok guzel bisey ki sayesinde toplandik tanistik bulustuk..ben basindan beri burdayim seninde oyle hergun katildigin soylenemez.kendinden yola cik hamilelik nedeniyle hassas olabilirsin alinganlik yapma yada sahsi algilaman yersiz bence..
Kulaklarim cinladi sanki
Doktorum kesin der demez basliyorum sizi kiskandirmaya bu kadar erkegin icinde kizlar cok sansli valla.hicbirinizin ogluna vermiycez hih
Kulaklarim cinladi sanki
Doktorum kesin der demez basliyorum sizi kiskandirmaya bu kadar erkegin icinde kizlar cok sansli valla.hicbirinizin ogluna vermiycez hih
Merhaba kızlar,
her gün takip ediyorum yazdıklarınızı ama nedense pek yorum yazamıyorumben de 15+1 deyim artık bulantılarım kesildi inanılmaz mutluyum sadece sabahları iştahım çok az ama onun dışında çok şükür yemek yemekte sıkıntı çekmiyorum. 48 kiloyla hamile kalmıştım ilk aylarda 1 kilo verip 47 ye düştüm şimdi 47,5 olmuşum ama göbeğim artık çıktı kıyafetlerime kesinlikle giremiyorum kilo almayıp bu kadar göbekli olmak çok garip geliyor çatlak kremine daha başlamadım ama her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum artık lierac a başlayacağım ben de. bir de göbek kısmımda tüylenme başladı bende. benim gibi olan var mı aranızda napıcaz o tüyleri yaa çok sinir bozucu :44:
benim doktorum demir ilacı olarak ferrum forte verdi bir de vinalac immunitum diye bir vitamin ilacı verdi daha önce hiç birinizden duymadım ama kullanan var mı aranızda? pahalı da bir ilaç 30 kapsül 31 lira ve sigorta karşılamıyor
cinsiyetleri öğrenenlere de hayırlı olsun bu arada Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin ben de pazartesi günü gidicem kontrole artık öğreniriz heralde çok merak ediyorum günler geçmek bilmiyor sanki :18: öğrenir öğrenmez buradan paylaşacağım
canım benim elimde değil alışkanlık.kendimi yüzüstü yatrken buluyorum. doktora sordum.yatış pozisyonu bebeğe zarar vermez dedi. ayrıca internette de araştırdım yüzüstü yatmak gayet sağlıklıymış.hem sırtını dinlendiriyorsun hemde nefesin doğru gidiyormuş bebeğe.
https://www.youtube.com/watch?v=OnksFPj_ib0 bu videoyu izleyin derim :)
Darısı başımıza. Bende 15+5 im hala bulantılar devamBu arada benimde göbek deliği çevresinde tüylenme başladı. Doğumdan sonra geçiyor onlar. Doktorum banada vinelac verdi canım. Onu kullanıyor um..
Bak benimle alakali hala konusuyorsun, senin gibi biriyle ne işim olabilir benim sen kimsin ya seni tanimam etmem yazma diyorum hala yorum yapiyorsun hakkimda!!!!Kesinlikle şahsi algilamadim zaten canim benimle hic bi alakasi olmayan biri. Bana bak falan diye yazmasi cok tuhaf geldi. Evet hergun bu topikte paylasimda bulunamiyorum ama paylaşımlari takip etmeye
çalışıyorum işyerinde.
20. hafyata dek çok sıkıntı yok demişti doktorum zaten 17 den sonra göek çıktıkça kasılma yapabilir demişti yüz üstü yatmalar. ben ısrarla solamı yataaz hep diyince hayır öyle bir algı yok aksine sol ve sağ yan dönüşümlü yatmak kan basıncı ve akışı için en sağlıklısı demişti adam 10 dkk beni sağa yatmanın sıkıntı olmadığını ikna ettiii şimdi gönlümce yatıyorum zaten büyüdükçe bizde zar zor yatacaz :)canım benim elimde değil alışkanlık.kendimi yüzüstü yatrken buluyorum. doktora sordum.yatış pozisyonu bebeğe zarar vermez dedi. ayrıca internette de araştırdım yüzüstü yatmak gayet sağlıklıymış.hem sırtını dinlendiriyorsun hemde nefesin doğru gidiyormuş bebeğe.
https://www.youtube.com/watch?v=OnksFPj_ib0 bu videoyu izleyin derim :)
bacım bende öyle çok para veremeyecem arabaya piercardin kalite şıklık ve kullanış olarak güzel bencede bende onu düşünyorum :)pierre carden aldım ben cnm oturma yeri biraz daha geniş bakalım inş. memnun kalırız
bacım ben 2 kilo verdimmmmm ve şimdi ancak 300 gram almışımdır oda tartı dijitalde ona göreee diyommm hani doktordada son muayenede kilo kaybı var demişti :) ben üzülünce üzülcek bişey yok öyle hastalarmız varki toplam 6 kg mla doğuyor bebeği de gayet sağlıklı 3 kgmı aşkın olabiliyor önemli olan bebek demiştiKızlar gebelik haftanız ve aldığınız kilolar ne kadar oldu ben 17+2 1 kilo aldım.
bacımmmmm hangi şehirdesin bilemedim ama bende taaa en başından beri vinalac kullanyommm o bakıma biliyom 31.25 tl veriyoz evet 1 hapımız 1tl den fazla geçen inann içerken o iğrenç kokusundan dolayı geri geldi boğazımdannn mecbur tekrar içtimmm o kadar pahalı kiMerhaba kızlar,
her gün takip ediyorum yazdıklarınızı ama nedense pek yorum yazamıyorumben de 15+1 deyim artık bulantılarım kesildi inanılmaz mutluyum sadece sabahları iştahım çok az ama onun dışında çok şükür yemek yemekte sıkıntı çekmiyorum. 48 kiloyla hamile kalmıştım ilk aylarda 1 kilo verip 47 ye düştüm şimdi 47,5 olmuşum ama göbeğim artık çıktı kıyafetlerime kesinlikle giremiyorum kilo almayıp bu kadar göbekli olmak çok garip geliyor çatlak kremine daha başlamadım ama her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum artık lierac a başlayacağım ben de. bir de göbek kısmımda tüylenme başladı bende. benim gibi olan var mı aranızda napıcaz o tüyleri yaa çok sinir bozucu :44:
benim doktorum demir ilacı olarak ferrum forte verdi bir de vinalac immunitum diye bir vitamin ilacı verdi daha önce hiç birinizden duymadım ama kullanan var mı aranızda? pahalı da bir ilaç 30 kapsül 31 lira ve sigorta karşılamıyor
cinsiyetleri öğrenenlere de hayırlı olsun bu arada Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin ben de pazartesi günü gidicem kontrole artık öğreniriz heralde çok merak ediyorum günler geçmek bilmiyor sanki :18: öğrenir öğrenmez buradan paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?