2014 Aralık Anneleri

Gobek deligi altindakileri ben de aliyorum canim sirle alininca artmiyo, dedigin gibi doktora gidilmiyo oyle ama ust taraflardakilere dokunma sakin :)
Tamam canim sagol :)

Onu 30 yil sonra dusunucez artik bizimkiler 30 dan once evlenmezler bence
Siz o zamana kadar hangi deniz kenari memlekette olursunuz bakalim.bizimkiler karsilasamaz bile :)

Tamam canim sagol :)

Onu 30 yil sonra dusunucez artik bizimkiler 30 dan once evlenmezler bence
Siz o zamana kadar hangi deniz kenari memlekette olursunuz bakalim.bizimkiler karsilasamaz bile :)

Yok anam yok bakarsın bu yeni nesil 30 a bile erken der eeee 2014 doğumlu olacaklar inşallah kolay mı :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hehee izlet izlet biraz daha rahat uyu şurda sonra zaten o kadar rahat uyuyamıycaz:26:

canım böyle de tek tek sana zor oluyodur ama eklersen sevinirim. -Ömer Selim- olacak inşallah..

hee evet nerden bildinki :)

Gecende denizlideyim ben cok sicak burasi demissin de ondan dedim..hatta ben de denizlideyim demistim ama kaynadi arada ve evet denizli inanilmaz derecede sicakkk :) denizliden biri olmasina da sevindim :)

Ben de izmirliyimm ve burnumda tutuo memleketim karsiyakamm :) ama gorev yerim denizli..

öyle demeyin yazık.. benimki bugün elini koymuş pipisinin üstüne bayağı çekmedi nerdeyse bi 15 dk vurdu doktor göbeğime elini çeksin diye o zaman gösterdi

benim oğluşum da çookk tebiyelii yaa doktoru baya bi uğraştırdııı zaten geçen hafta da göstermemiştiii baya karnıma vurdu bnm de dr. ama baya bi istifini bozmadı.ama en son açtı bacakları havada 'alın size' der gibii :-D illallah geldi çocuğumaa yaa
-'ne uğraşıyosunuz pipimle!!!' dediklerinî duyar gibiyimmm =))

Günaydınlar anneler :) biz oğlumla kahvaltı yapıp işe gideceğiz birazdan :)) burada süt içemiyordum iki gündür kakaolu paket sütten içmeye başladım yararı olur inşallah...

.

Hakikaten ya ben evlendim 28de

Ben 24 yaşımda evlendim ama bebek için çok söylettim milleti:)) artık olmuyor mu soruları gelmeye başlamıştı derdi düşer ya millete , bizim toplumda

Ben de izmirliyimm ve burnumda tutuo memleketim karsiyakamm :) ama gorev yerim denizli..

Tüter tabi gezmek için gitmiştim ben bayıldım oralara yine gittim geçen yaz gerçekten harika bi şehir :) neyse Allahtan uzak değilsin canım :))

Yaa ne edepli oğullarınız var öyle :)) bizimki rahat biri olacak sanırım hiç uğraştırmadan serdi pipiyi sıpam

ah ah nerde canım bende konyada öğretmenim. İzmir nerdeee...

aynen al anne sana pipi der gibi bıraktı sonunda. Yalnız hakkaten bu yıl erkek bolluğu var sanırım maşallah :)

ben yokum listedeeeeebenide ekleyin

Son düzenleme:

canım kız demişti dr sana demi erkek oldu demek kaçıncı haftada kesinleşti peki.hayırlı olsun . benim 13+3 de söylemedi dr bi dahaki ay dedi su an cok erken dedi.su an 15+3 üm

Bak benimle alakali hala konusuyorsun, senin gibi biriyle ne işim olabilir benim sen kimsin ya seni tanimam etmem yazma diyorum hala yorum yapiyorsun hakkimda!!!!
yazdıklarımı okursan senin hakkında yorum yapmıyorum zaten. aynı şeyleri tartışıyorsun benimle yoksa bende senin gibi seviyesizin benimle kesinlikle bi işi olmayacağını biliyorum zaten. bu kadar fevri davranmanın altında ne sıkıntın var bilmiyorum beni de hiç ilgilendirmiyo açıkçası

Seviyesiz olan sensin terbiyeni takîn!!!

Kizlar bu tablo işini ben yapmiyorum artik aranizda yapacak biri varsa devam ettirsin, ben simdiye kadar elimden geldigince yapmaya calistim ama kendini bilmez, seviyesiz bir insanin konustuklarina bakin. Boyle dengesiz bir insanla muhattap dahi olmak istemiyorum. O yuzden yapacak biri varsa devam etsin..

Son düzenleme:
Seviyesiz olan sensin terbiyeni takîn!!!

Arkadaslar sakin olun lutfen..bakin bu sinir stresiniz bebeklerinizi de etkilio lutfen onlari dusunun..onlardan onemli bisi mi var suanda hayatimizda :) birbirinizi yanlis anladiginizi dusunuorum ikinizin de..sakinliginizi koruyun lutfen..bi de gereksiz yere ceza alicaksiniz lutfen yapmayin..uzulmeyelim hic birimiz :) seviorum butun aralik annelerini canlarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…