2014 Aralık Anneleri

ben izmirdeyim canım, ben daha yeni başladım vinalac içmeye ve gerçekten çok kötü kokuyo napalım içcez mecbur hamilelikte göbekte çıkan kıllara da dokunmamak gerekiyormuş galiba bir yerde okumuştum eğer aldırırsan iyice yerleşiyomuş ama dokunmazsan doğumdan sonra dökülüyormuş hepsi, yaz mevsiminde de denize giderken hiç hoş görünmüyor ama mayo alıcam artık kendime yapacak bişey yok zaten hamileyken bikini pek hoş durmuyor

Çoook güzeeeel yeni duydum ve Ben hamilelikte çıkan göbek deliği altındaki kılları aldım bile :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çoook güzeeeel yeni duydum ve Ben hamilelikte çıkan göbek deliği altındaki kılları aldım bile :O

göbek deliği altında benim daha önceden çıkmıştı ve ben hep ağdayla aldırdım onları o kadardan bişey olmaz canım yeter ki göbek deliği üstündekilere dokunma ablamda hamileyken çok fazla çıkmıştı bütün karnında, hiç dokunmadı onlara ama şimdi hiç yok

slm kızlar ben gelldiiiiim. aramıza bir sürü yeni hamişler katılmış sanırım. ben 1 haftadr İstanbul daydım bugün geldim.

Kızlar evet,
Pipi göründü. Dr ultrasonu koyar koymaz ben dr dan önce "erkeeek! Pipi gmrüyorum" dedim. Çünkü bizimki bacaklarını öyle açmış ki pipisi oldugu gibi net bir şekilde gözükyordu :) artık oğluşumu düşünerek minik badiler almaya başlayabilirim :):)

Ayy iyi bari:) bende hiç yoktu alt kısmından çıktı saf gibi aldım.üstüne dokunmadım Allahtan :) sağol canım

slm kızlar ben gelldiiiiim. aramıza bir sürü yeni hamişler katılmış sanırım. ben 1 haftadr İstanbul daydım bugün geldim.

Hoşgeldin canım :)

annecikler bir pipili de bize ekleyin.. 154 gr olmuş benim kuzu

Hayırlı olsun oğlun canım :) erkekler çoğalıyor iyice hiç yok mu çiçek bekleyen hepimizinki böcek miiii

Canım gözün aydın hayırlı olsun:)) erkekler edepsiz derledi inanmazdım bugün bizimki de ne varsa serdi ortaya Dr ultrasonu değdirir değdrmez erkek dedi benim edepsize

inşallah en kısa surede senin bulantıların da kesilir canım senin ikizlerin olacak değil mi belki onun da etkisi vardır bulantılarda.. vinalac tan her gün mü içiyorsun peki iki günde bir falan mı?

İnşallah canım. Evet ikizim olacak o yüzdende belki kötü geçiyodur. Ama çoğunlukla bünye meselesi. İkiz gebelik olup hiç bulantı yaşamayanlarda var. Vinalac günde bir defa al dedi doktorum ama hergün içemiyorum. Ya unutuyorum yada çok bulantım oluyor.Sen iki günde bir mı alıyosun

Hadi bakalim yasasin pipi kardesligiiii canim bu arada 30 haziran tatilmis bizlere nabi avci aciklamis gozumuz aydin

Yaşasın nabi avcı eheheheeee :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fananay canım sanırım sende izmirde öğretmendin dimi? uzun süredir takip ediyorum bende izmirliyim ve öğretmenim. aynı şekilde sağlıklıca alalım oğullarımızı kucağımıza :)

Ehehe yakalandık kız anası bitterciğimeee benim oğlum çok yakışıklı olsa tavlasa hem altın kemer bilem takarız ki :))

Haa bizimkilerin yilda bi kezde olsa gorusme ihtimalleri var dimii.tabi o zamana kadar orda olursan.ben kimseciklere vermem kizimi kemer degil agirliginca altin isteriz biz
Dedikodu yaptık biraz fananaycımla oğlanlar damsız kaldı bitter seninki kız olsun süslü de olur kesin. Bak bende iki tane var seç beğen
Hahaha annesi suslu kizida suslu olacak tabiki.guzellik yarismasi yapicaz secicez icinizden artik ama sartlarimiz agir olur.karadenizden kiz almak kolay mi?

Ayy bende aldim.zaten bende hafif vardi hepten artti diyodum bende sir agdayla alsam bise olur mu?
Ben dra oyle gidemem kiii..

Canim hayirli olsun oglun sende kayipsin ne zamandir fark ediyorum :)

öyle demeyin yazık.. benimki bugün elini koymuş pipisinin üstüne bayağı çekmedi nerdeyse bi 15 dk vurdu doktor göbeğime elini çeksin diye o zaman gösterdi

Yok canim bana da gunde bir dedi de fazla gibi geldi bana ne biliyim iki gunde bir icsek de olur mu diye dusundum olmazsa pazartesi kontrolde sorayim doktora..

Gobek deligi altindakileri ben de aliyorum canim sirle alininca artmiyo, dedigin gibi doktora gidilmiyo oyle ama ust taraflardakilere dokunma sakin :)

fananay canım sanırım sende izmirde öğretmendin dimi? uzun süredir takip ediyorum bende izmirliyim ve öğretmenim. aynı şekilde sağlıklıca alalım oğullarımızı kucağımıza :)

Yok canım ya keşkeee izmirde öğretmen olsam orada izmir yazıyor ama sanırım yanlış anlaşıldı Kayseride öğretmenim canım ben ha becayiş istersen varım inşallah canım sağlıklıca alırız İNŞALLAH :))

Haa bizimkilerin yilda bi kezde olsa gorusme ihtimalleri var dimii.tabi o zamana kadar orda olursan.ben kimseciklere vermem kizimi kemer degil agirliginca altin isteriz biz

Ühüüü Dr kız dediğinde ben de öyle diyordum ağırlığınca altın fln :) ama kaynana memur kayınpeder memur altın kemere ikna ol gel sen yazık bize de

öyle demeyin yazık.. benimki bugün elini koymuş pipisinin üstüne bayağı çekmedi nerdeyse bi 15 dk vurdu doktor göbeğime elini çeksin diye o zaman gösterdi

Ooo senin oğlan edepliymiş maşallah annesi :) bizim iki seferde de tüm malı serdiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…