20. hafyata dek çok sıkıntı yok demişti doktorum zaten 17 den sonra göek çıktıkça kasılma yapabilir demişti yüz üstü yatmalar. ben ısrarla solamı yataaz hep diyince hayır öyle bir algı yok aksine sol ve sağ yan dönüşümlü yatmak kan basıncı ve akışı için en sağlıklısı demişti adam 10 dkk beni sağa yatmanın sıkıntı olmadığını ikna ettiii şimdi gönlümce yatıyorum zaten büyüdükçe bizde zar zor yatacaz :)
bacım bende öyle çok para veremeyecem arabaya piercardin kalite şıklık ve kullanış olarak güzel bencede bende onu düşünyorum :)
bacım ben 2 kilo verdimmmmm ve şimdi ancak 300 gram almışımdır oda tartı dijitalde ona göreee diyommm hani doktordada son muayenede kilo kaybı var demişti :) ben üzülünce üzülcek bişey yok öyle hastalarmız varki toplam 6 kg mla doğuyor bebeği de gayet sağlıklı 3 kgmı aşkın olabiliyor önemli olan bebek demişti
bacımmmmm hangi şehirdesin bilemedim ama bende taaa en başından beri vinalac kullanyommm o bakıma biliyom 31.25 tl veriyoz evet 1 hapımız 1tl den fazla geçen inann içerken o iğrenç kokusundan dolayı geri geldi boğazımdannn mecbur tekrar içtimmm o kadar pahalı ki
ayrıca lazer yaptırmış biri olarak evet benimde genital vajina çevresinde oluşan kıllar aktifleşti birde göbeğimin üstünde kıllanma başlıyorrr gibi
ben izmirdeyim canım, ben daha yeni başladım vinalac içmeye ve gerçekten çok kötü kokuyo napalım içcez mecburhamilelikte göbekte çıkan kıllara da dokunmamak gerekiyormuş galiba bir yerde okumuştum eğer aldırırsan iyice yerleşiyomuş ama dokunmazsan doğumdan sonra dökülüyormuş hepsi, yaz mevsiminde de denize giderken hiç hoş görünmüyor ama mayo alıcam artık kendime yapacak bişey yok zaten hamileyken bikini pek hoş durmuyor
Çoook güzeeeelyeni duydum ve Ben hamilelikte çıkan göbek deliği altındaki kılları aldım bile :O
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
göbek deliği altında benim daha önceden çıkmıştı ve ben hep ağdayla aldırdım onları o kadardan bişey olmaz canım yeter ki göbek deliği üstündekilere dokunmaablamda hamileyken çok fazla çıkmıştı bütün karnında, hiç dokunmadı onlara ama şimdi hiç yok
slm kızlar ben gelldiiiiim. aramıza bir sürü yeni hamişler katılmış sanırım. ben 1 haftadr İstanbul daydım bugün geldim.
annecikler bir pipili de bize ekleyin..154 gr olmuş benim kuzu
Kızlar evet,
Pipi göründü. Dr ultrasonu koyar koymaz ben dr dan önce "erkeeek! Pipi gmrüyorum" dedim. Çünkü bizimki bacaklarını öyle açmış ki pipisi oldugu gibi net bir şekilde gözükyordu :) artık oğluşumu düşünerek minik badiler almaya başlayabilirim :):)
inşallah en kısa surede senin bulantıların da kesilir canım senin ikizlerin olacak değil mi belki onun da etkisi vardır bulantılarda.. vinalac tan her gün mü içiyorsun peki iki günde bir falan mı?
Hadi bakalim yasasin pipi kardesligiiiicanim bu arada 30 haziran tatilmis bizlere nabi avci aciklamis gozumuz aydin
Canim sen denizlidensin dimi :)
Ayy iyi bari:) bende hiç yoktu alt kısmından çıktı saf gibi aldım.üstüne dokunmadım Allahtan :) sağol canım
Hoşgeldin canım :)
Hayırlı olsun oğlun canım :) erkekler çoğalıyor iyice hiç yok mu çiçek bekleyen hepimizinki böcek miiii
Haa bizimkilerin yilda bi kezde olsa gorusme ihtimalleri var dimii.tabi o zamana kadar orda olursan.ben kimseciklere vermem kizimi kemer degil agirliginca altin isteriz bizEhehe yakalandık kız anası bitterciğimeeebenim oğlum çok yakışıklı olsa tavlasa hem altın kemer bilem takarız ki :))
HahahaDedikodu yaptık biraz fananaycımlaoğlanlar damsız kaldı bitter seninki kız olsun süslü de olur kesin. Bak bende iki tane var seç beğen
Ayy bende aldim.zaten bende hafif vardi hepten artti diyodum bende sir agdayla alsam bise olur mu?Çoook güzeeeelyeni duydum ve Ben hamilelikte çıkan göbek deliği altındaki kılları aldım bile :O
Kızlar evet,
Pipi göründü. Dr ultrasonu koyar koymaz ben dr dan önce "erkeeek! Pipi gmrüyorum" dedim. Çünkü bizimki bacaklarını öyle açmış ki pipisi oldugu gibi net bir şekilde gözükyordu :) artık oğluşumu düşünerek minik badiler almaya başlayabilirim :):)
Canım gözün aydın hayırlı olsun:)) erkekler edepsiz derledi inanmazdım bugün bizimki de ne varsa serdi ortaya Dr ultrasonu değdirir değdrmez erkek dedi benim edepsize
İnşallah canım. Evet ikizim olacak o yüzdende belki kötü geçiyodur. Ama çoğunlukla bünye meselesi. İkiz gebelik olup hiç bulantı yaşamayanlarda var. Vinalac günde bir defa al dedi doktorum ama hergün içemiyorum. Ya unutuyorum yada çok bulantım oluyor.Sen iki günde bir mı alıyosun
Haa bizimkilerin yilda bi kezde olsa gorusme ihtimalleri var dimii.tabi o zamana kadar orda olursan.ben kimseciklere vermem kizimi kemer degil agirliginca altin isteriz biz
Hahahaannesi suslu kizida suslu olacak tabiki.guzellik yarismasi yapicaz secicez icinizden artik ama sartlarimiz agir olur.karadenizden kiz almak kolay mi?
Ayy bende aldim.zaten bende hafif vardi hepten artti diyodum bende sir agdayla alsam bise olur mu?
Ben dra oyle gidemem kiii..
Canim hayirli olsun oglunsende kayipsin ne zamandir fark ediyorum :)
fananay canım sanırım sende izmirde öğretmendin dimi? uzun süredir takip ediyorum bende izmirliyim ve öğretmenim. aynı şekilde sağlıklıca alalım oğullarımızı kucağımıza :)
Haa bizimkilerin yilda bi kezde olsa gorusme ihtimalleri var dimii.tabi o zamana kadar orda olursan.ben kimseciklere vermem kizimi kemer degil agirliginca altin isteriz biz
öyle demeyin yazık.. benimki bugün elini koymuş pipisinin üstüne bayağı çekmedi nerdeyse bi 15 dk vurdu doktor göbeğime elini çeksin diye o zaman gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?