2014 Aralık Anneleri

Gozdem nerelerdesin merak ettim seni insallah bir problem yoktur neden girmiyosun misafirlerin gitmedi mi yoksa hadi gel konuşup paylasim yapalım kuzum

mrb canım bi hafta annemler bizdeydi sonrada bi hafta istanbula gidip orda kaldık ondan hiç giremedim bbenimde aklım sizdeydi hep. yazdıklarınızı da hep kaçırdım 2 haftayı bastan takip etmem mümkün değil galiba. :26::26: cinsiyeti öğrenemedik daha. ayın 12 sinde randevum var bekleyebilecem mi bilmiyorum. ikili testim de normal cıktı cok şükür

Kulaklarim cinladi sanki
Doktorum kesin der demez basliyorum sizi kiskandirmaya bu kadar erkegin icinde kizlar cok sansli valla.hicbirinizin ogluna vermiycez hih

Iyi cnm ya sevindim benim de ikili normal cikti ayin 2sinde randevum var benimde 3 defa doktor bana erkek dedi çatlak kremi aldin mi cnm

canım kız demişti dr sana demi erkek oldu demek kaçıncı haftada kesinleşti peki.hayırlı olsun . benim 13+3 de söylemedi dr bi dahaki ay dedi su an cok erken dedi.su an 15+3 üm

Tatlım 11+4 tük büyük ihtimalle kız demişti 13+4 te erkek dedi pipi gösterdi ama inanmadım 14+1 de başka Dr.a gittim 4 boyutluydu ultrasonu kesin erkek dedi teyzesi yalnız bizimki biraz edepsiz hemen açtı bacakları :)) daha geç de kesinleşebilirmiş..şuan gitsen net öğrenirsin bence ama bekleme :)

:thumbup:
Evet sanırım yanlış anlaşıldınız üzmeyin minnacık kuzularınızı kızlar :)) listede ekli olmasak ne olur amaç deneyimi duyguyu paylaşmak değil mi:) rahat olun lütfen aralık anneleri olarak çok tatlıyız :)

Günaydın kizlar nasilsiniz ....canim hic bisi yapmak istemiyor yine tembelligin dibine vurdum

Kalktım sürünerek işe gittim yapıcak bişi yok ama eve gelir gelmez senden farkım yok benim de tembelliğin dibine vuruyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sıcaklar beni bunaltmaya başladı... hergün 5 dk yürüdüğüm durağa 15 dk da yürüdüm... nefesim kesildi..

Östrojen hormonu yüzünden burun tıkanıklığı olurmuş.. Bende felaket var.

annecikler bir pipili de bize ekleyin.. 154 gr olmuş benim kuzu

Merhaba,
Benim de bebek erkek:) ekleyebilirsiniz.

Arkadaslar bı kız haberıde benden ınsallah lısteye ekleyın saglıkla alalım kucaklarımıza

hayırlı olsun bebişleriniz kızlar, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) erkek tarafı gittikçe kalabalıklaşıyor :) kızlar iyice kıymetlendi bakalım biz ne tarafta saf tutacağız :)

Iyi cnm ya sevindim benim de ikili normal cikti ayin 2sinde randevum var benimde 3 defa doktor bana erkek dedi çatlak kremi aldin mi cnm

yok canım henüz almadım karnım bayaı cıktı ama. dısardan bakınca hamile olduğum cok belli artık.dr bebek yağı kullan dedi. eger çatlağım olursa kakao yağı sürmeye başlayacağım. ablam çatlayınca sürdü kırmızı halinde su an hiç bise kalmamış.

sıcaklar beni bunaltmaya başladı... hergün 5 dk yürüdüğüm durağa 15 dk da yürüdüm... nefesim kesildi..

Östrojen hormonu yüzünden burun tıkanıklığı olurmuş.. Bende felaket var.

ayyy o mu sebep oluyormuş, benim de dünden beri tıkalı burnum. zaten öyle bir sıkıntım vardı önceden beri, şimdi iyice rahatsız edici boyutta.

Bende arada kakao z.yagi kayisi yagi karışımı sürüyorum

yaa bende zor duruyorum inan , ne yapsam ki. bebeğim nasıl suan onuda cok merak ediyorum.

hayırlı olsun bebişleriniz kızlar, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) erkek tarafı gittikçe kalabalıklaşıyor :) kızlar iyice kıymetlendi bakalım biz ne tarafta saf tutacağız :)

evet canım topic böcekle doldu biraz çicek lazımmm senin kontrol ne zaman canım??? gitsen nettir artık aslında aynıyız çünkü.. ben gayet net gördüm dün bu sene erkek senesi gibi

Kızlar kasım annelerinden selamlar sizde cinsiyetler belirginleşmeye b şlamış aman ne mutlu çok güzel bi telaş öğrenme aşaması bizde kasım anneleri olarak geçen ay yaşadık şimdi ayrıntılı ultrason sonuçlarını alıyoruz darısı sizlere Allah hepimizi meleklerimizle kavuştursun sizide bekleriz kasım annelerine

yaa bende zor duruyorum inan , ne yapsam ki. bebeğim nasıl suan onuda cok merak ediyorum.

git doktora erken geldim de yada benim gibi 4 boyutlu ultrasonu olan başka bi dr. bulup ona git cinsiyet öğrenmeye geldim de bunu yapanlar çok sanırım dr hiç şaşırmadı çünkü ben öyle deyince

evet canım topic böcekle doldu biraz çicek lazımmm senin kontrol ne zaman canım??? gitsen nettir artık aslında aynıyız çünkü.. ben gayet net gördüm dün bu sene erkek senesi gibi

ayy inşallah o çiçeklerden biri de benden gelir hayırlısı... canım benimki biraz geriden geliyor ya o yüzden 1 hafta kadar daha küçük benimki. en son 10 gün önce gittim hiç lafı bile edilmedi cinsiyetin. başka bir yere gidicem şimdi randevum yarın. inşallah öğrenirim artık ben de. 13+5 olacak yarın ama bakalım :18::18:

selamlaaaarrr evet cinsiyetler belirginleşiyor böcek doldu bizim topic seni yakalamışken sorayım canım geç haftalarda cinsiyet değişen var mı sizin topicte :44::44::44: inşallah hepimiz sağlıklıca kucaklarımza alırız yavrularımızı

öğrenirisn canım inşallah gönlüne göre verir Rabbim bana 13+4 te kesin demişti aslında inanmayıp 14+da başka dr.a gittim...inanmadım çünkü canım biraz çiçek çekiyordu daaa inanması zor oldu alıştım ama oğluma hemencecik... sefalar getirecek inşallah senin yarın belli olur bence canım...bize mutlaka haber ver canım

Son düzenleme:
herkes de aynı sekilde işe yararmı bilmiyorum ama ablamda bayağa yaramış bizdede yarar inşallah. senin belli oluyomu bebeiş. hareketleri hissetmeye başladın mı

İnşallah yarar cnmm..ya hissediyor muyum bilmiyorum arada bisey oluyor sanki uzandigim zaman bebis mi degil mi bilmiyorum senin belli mi hissediyor musun...brn belki lierac ta alabilirim

Var canım olmaz mı ama genelde erken öğrenenler sonradan değişiyor mesela bi arkadaşa 12. Haftada erkeğe benziyor demiş ama kesin değil diye konuşmul bi dr 16 da kız demiş kız gidiyo şimdi benim prenses başta göstermedi 15. Haftanın sonuydu dr göstermeyenler kız oluyo bakalım dedi 15 in son günü tekrar gittik kesin ve net kız dedi biz tabii böyle

Son düzenleme:

Evet canim, telimdeki aplikasyon bozulmuştu. Hallettim.
Bu arada karnım cok buyudu. Rahminin acayip gerildiğini hissedyorum. Eğilince falan bebeğin kapladığı alanı hissedebiliyorım. Ara sıra minik kıpırtşar da oluyor ama hala net bir şey yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

alışılmaz mııı hepsi ayrı tatlıı çiçek diyorum hala ama etrafımdaki herkes böcek böcek diye diye aslında çoktan alıştırdılar bile beni de :) sağlıkla gelsinler de inşallah... ama işte öğrenme isteği kız olsun erkek olsun düşüncesinden öte bir şey aslında. sadece bilmek istiyorsun. sonra hemen daha önce gönlünden ne geçtiği unutuluveriyor zaten :) inşallah ben de öğrenebilirim yarın, hemen de duyururum zaten, sağol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…