2014 Aralık Anneleri

aynen bende iş yerinde...buzlu su şişesini ense, alın, şakaklarda dolaştırıyorum... sağol cnm...ağrısız bir gebelik diliorum hepimize

magnezyum kullanan yok herhalde...işe yarar mı acaba

ahaha evet cinsiyet değişirse çekeceğin var burda bence de erkek anneleri bunu yanına bırakmaz

zaten migren ağrıları genelde ense ve boyun bölgelerinden tutar ve birkaç gün sürer, sen ne güzel hap almamaya direniyormuşsun ben ağrıya dayanamadığım için günde toplam 4 parol içiyorum ki oda fayda etmiyor. Türk kahvesine gelince normalde türk kahvesini cok severim ve hergün 3 tane içerim tavsiyem şekersiz acı bir şekilde tüketmen,gecicide olsa faydası oluyor dediğin gibi.. bugün öğleden sonra uçlu taramanın sonuçlarını almaya gidicem dr a istersen sorarım senin için magnezyumu faydası olurmu diye?

Son düzenleme:
aynen bende iş yerinde...buzlu su şişesini ense, alın, şakaklarda dolaştırıyorum... sağol cnm...ağrısız bir gebelik diliorum hepimize

magnezyum kullanan yok herhalde...işe yarar mı acaba

bana vermedi doktorum sen doktoruna sor cnm yarın gidicem kontrolüm var baş ağrısı içinde ne yapabiliriz sorucam sizede yazarım
ben hergün 2 bardak süt içiyorum süt ürünleridemi tetikliyor anlamadım sanki arkadaş öle yazmış.

İnsallah guzel haberlerle gelirsin. Bende doktor kontrollerinde acayip heyecanlaniyorum. Gecen girdim iceriye bekliyorum 10 dk bekledim doktor gelcek diye. İcerdeki hastanin konusmasi uzadi. Ultrasonu alip kendim bakcaktim artik :))) gonlundeki neyse o olur insallah :)

ayyy çok hoşşsun :))) çok teşekkür ederim cnm inş mutlu mutlu güzel haberlerle dönerim

iyi haberlerle gel inşallah canım :) ohh gidene kadar da keyfini çıkar, inşallah doktordan gelirken de keyfin ikiye katlanır güzel haberler sayesinde

iyi haberlerle gel inşallah canım :) ohh gidene kadar da keyfini çıkar, inşallah doktordan gelirken de keyfin ikiye katlanır güzel haberler sayesinde

ayy canım inş inş çok teşekkür ederim. hamile kaldığımdan beri en mutlu olduğum anlar bebeğimi görüp iyi olduğunu duyduktan sonraki anlar oldu:)) hepimiz güzel haberlerle dönelim inş

ohh ne güzel bugün keyfine diyecek yok :126:
inşallah güzel haberler alırsın doktorundan ve cinsiyetini öğrenirsin.
zaten net birşey söyler bugün takviminde 17. haftada olduğun gözüküyor

bende izliyorum malt ebebek mağzasında var

ayy canım inş inş çok teşekkür ederim. hamile kaldığımdan beri en mutlu olduğum anlar bebeğimi görüp iyi olduğunu duyduktan sonraki anlar oldu:)) hepimiz güzel haberlerle dönelim inş

evet yaa hepimiz öyleyiz, iki kontrol arası da hep mutsuz hep tedirgin :) neyse hep güzel haberler alalım inşallah da beklemeye razıyız :)

Showda ender sarac var anne sutuyle ilgili bilgi vercek. İsterseniz izleyin :)

Anne sütünün en büyük ilacı takıntı yapmamaktır arkadaşlar..Çünkü şu bir gerçek ki olmayınca olmuyor. Herkesin bünyesi farklı.

Bir de önemli olan nicelik değil nitelik. Sütün azdır ama öyle besleyicidir ki mama takviyesi yapsan da tamamen anne sütü verenden daha faydalı gelebilir.

İyi beslen, iyi dinlen, önce emzir sonra 16dk sağ onu da ver, yetmediyse azar azar mama ver. Mama veriyorum diye de üzüntü yok..Beslenmelerin arası ilk doğduğu zamanlar saat başı olsun. Sonra süt arttıkça arayı açarsın.

Bir de şu var; o Ender Saraç vs lerin sayacağı şeyler zaten sütü olanınkini artırıyor. Süt zaten yoksa bi işe yaramıyor. Onu da deniyim bunu da deniyim diye saplantı yapma. Her öğünde çorban olsun. Karnın iyi doysun. Bolca da su iç. Bitti

tünaydınnnnn kızlarrrrr nasılsınız
bende uzun zamandır okuyorum yazamadım..
bende ŞİMDİLİK KIZ ANNESİyim eğer pipiye dönüşmezse,ki hep kız denilenler erkek olmuş.
eşime diyorum birdahki kontrole gelicekmisin gelip kızımı görcem diyor,ya erkek derse düşüp bayılma diyorum
yok önce o diyenin saçını başını yolmadan bayılmam ben diyor
bu arada bende migren den dertliyim inadına tutuyor ağrı

canım biz izleyemiyoruz, önemli bilgileri bize de iletirsiniz :)

En onemlisi uyku ve sevgiymis. Anne adayinin huzur icinde olmasi gerekiyormus. Kayinvalide ve eslerle olan gerginlikler azaltir dedi. Gogusler ilik susam yagi ile distan ice masaj yapilcakmis. Sut kanallarinin acilmasina yardimci oluyormus.( emzirirken gogus uclari silincek susam yagi surersen ) sut arttiran gidalar
Bulgur- pancar- hurma- corekotu- tahinpekmez-incir- malt icecegi- su- maden suyu..( rezene- anason cayi- boza- salep)

Son düzenleme:
Günaydın canlarrr ☺

Ya Settar

ohh ne güzel bugün keyfine diyecek yok :126:
inşallah güzel haberler alırsın doktorundan ve cinsiyetini öğrenirsin.
zaten net birşey söyler bugün takviminde 17. haftada olduğun gözüküyor

inş canım teşekkür ederim.
evet 17 deyim hatta 18 e giricem ctesi. geçen muayenede bi sonraki ay söylerim demişti. şimdi söyleyene kadar kalkmayı düşünmüyorum yerimden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…