ayyyy çok geçmiş olsun. bendede ayda 1 kere baş ağrısı olurdu şuanda hafta 1 yaşıyorum ve çok şiddetli dün eve zor attım kendimi sanki beynimin içi sallanıyor birde mide bulantısı yapıyor buz kalıplarıyla yattım bütün gece
bak ne güzel bir bakış açısı
bana 12. haftada kız dedi doktor, sonra burada söyleyince çok erken o değişebilir dedi arkadaşlar. kızımın pipisi çıkarsa çok bozulurum bunların hepsi geri döner bana
biliyorum canım, bilmemmi...migren hakkında profesör oldum. hergün uyandığımda bir yerim ağrıyor...3 gün hiç sürmemişti benim ağrım...tüketti beni...dediğim gibi boyundan olduğunu düşünüyorum. gece de iyi uyuyamıyorum...ilaç da almak istemiyorum parol bile kullanmak istemiyorum((
türk kahvesi içiyorum günde bi tane...o biraz iyi geliyor...ama 2-3 saatlik...
aynen bende iş yerinde...buzlu su şişesini ense, alın, şakaklarda dolaştırıyorum... sağol cnm...ağrısız bir gebelik diliorum hepimize
magnezyum kullanan yok herhalde...işe yarar mı acaba
günaydın annişlerr
bugün kontrolüm var kızlarr çok heyecanlıyım. cinsiyetimiz de belli olur inş. dua edin herşey yolundadır inş. ister istemez geriliyorum muayene zamanları.
dr a soracaklarımı yazıyorum 1 aydır. koca bir liste oldu :)) bu arada bugün işten tüm gün izin aldım. kızı da kreşe verdim. ohhh dünya varmış bir elimde kumada bi elimde telefon yayılıyorum
İnsallah guzel haberlerle gelirsin. Bende doktor kontrollerinde acayip heyecanlaniyorum. Gecen girdim iceriye bekliyorum 10 dk bekledim doktor gelcek diye. İcerdeki hastanin konusmasi uzadi. Ultrasonu alip kendim bakcaktim artik :))) gonlundeki neyse o olur insallah :)
günaydın annişlerr
bugün kontrolüm var kızlarr çok heyecanlıyım. cinsiyetimiz de belli olur inş. dua edin herşey yolundadır inş. ister istemez geriliyorum muayene zamanları.
dr a soracaklarımı yazıyorum 1 aydır. koca bir liste oldu :)) bu arada bugün işten tüm gün izin aldım. kızı da kreşe verdim. ohhh dünya varmış bir elimde kumada bi elimde telefon yayılıyorum
Showda ender sarac var anne sutuyle ilgili bilgi vercek. İsterseniz izleyin :)
iyi haberlerle gel inşallah canım :) ohh gidene kadar da keyfini çıkar, inşallah doktordan gelirken de keyfin ikiye katlanır güzel haberler sayesinde
Kalemi kagidi aldim elime bekliyorummm :))) guveniyorum bu adamin dediklerine :)hemen izliyim evdeyim ya bugün
kızımda sütüm çok olmamıştı benim. 6 ay anca emzirebildim çok üzülüyordum üzüldükçe sütümde azalıyordu. en büyük dualarımdan biri sütümün bol olması..
günaydın annişlerr
hemen izliyim evdeyim ya bugün
kızımda sütüm çok olmamıştı benim. 6 ay anca emzirebildim çok üzülüyordum üzüldükçe sütümde azalıyordu. en büyük dualarımdan biri sütümün bol olması..
ayy canım inş inş çok teşekkür ederim. hamile kaldığımdan beri en mutlu olduğum anlar bebeğimi görüp iyi olduğunu duyduktan sonraki anlar oldu:)) hepimiz güzel haberlerle dönelim inş
canım biz izleyemiyoruz, önemli bilgileri bize de iletirsiniz :)
ohh ne güzel bugün keyfine diyecek yok :126:
inşallah güzel haberler alırsın doktorundan ve cinsiyetini öğrenirsin.
zaten net birşey söyler bugün takviminde 17. haftada olduğun gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?