2014 Aralık Anneleri

hayırlı evlat olsun kızın inşallah annesi ben de değişenlerdeyim 12 de öğrendim kız gibiydi 14 te değişti erkek oldu kesin dedi dr da tekrar değişir mi diye korkuyorum açıkçası 2nci şok ağır gelir diye ondan sordum cnım teşekkür ederim

Günaydın kızlar,
Sabah bir arkadaşım paylaşmış, bir kız annesi olarak çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim :)
Şimdi kalkıp biz çocukları kendimize baktırmak için doğurmuyoruz falan demeyin küserim bakın hamile hamile

tşkler cnm bizimde babamız durmuyor herşeyi almak istiyor sende alırsın inş. yakın zamanda. biz yaklaşık 2 ay gezdik bebek arabası için internetteki yorumları falanda okuyabilirsin mesela iyi araştırmak lazım.

aynen cnm kullanan arkadaşlarım var bu markayı en azından muhatap olunacak insanda bulunabilir her hangi bir problemde aldık bakalım kullanıcaz artık iyi veya kötü

Son düzenleme:

günaydın cnm
bende facede gördüm bunu çok hoşuma gitti bende orda paylaştım erkek anneleri çok ama alınmasınlar bize

günaydın cnm
bende facede gördüm bunu çok hoşuma gitti bende orda paylaştım erkek anneleri çok ama alınmasınlar bize

valla hoşuma gitti, üstelik 2 oğlu olan bir arkadaşım paylaşmış bunu :) işin şakası bu canım, Allah herkese hayırlı evlat versin

küstürdün galiba erkek annelerini :) henüz cinsiyeti belli olmamış bir bebişin anne adayı olarak ben şimdilik hoşlanabilirim bundan :) sonuçta biz de kız evladız, öyle düşünelim

Gunaydin kizlar :)) dun gece elimi karnima koydum hissetcekmiyim diye. İki kez durtme gibi bisey oldu. Karin gurultusu degildi. Bebis olabilir mi tecrubeli olanlar bu sekildemi oluyor. İcerden bisey durttu rresmen :))

küstürdün galiba erkek annelerini :) henüz cinsiyeti belli olmamış bir bebişin anne adayı olarak ben şimdilik hoşlanabilirim bundan :) sonuçta biz de kız evladız, öyle düşünelim

bak ne güzel bir bakış açısı
bana 12. haftada kız dedi doktor, sonra burada söyleyince çok erken o değişebilir dedi arkadaşlar. kızımın pipisi çıkarsa çok bozulurum bunların hepsi geri döner bana

Ahaha cok guldum sabah sabah. Dogru soze ne denir cok dogru yani. Ne varsa kizlarda var ama ben artik kiz cocuktan umidi kestim esim tarafinda kiz kitligi var. İkinciyide yapsam erkek olur :)))

kızlar selam yine ben. baş, boyun ve bel ağrılarıma dayanamıyorum artık...3 gündür migrenim geçmiyor. boynumdan geldiğini düşünüyorum. af edersiniz boynum kazık gibi. Magnezyum kullanmayı denicem...bu hafta da kullanılır değil mi...kullanan ve fayda gören var mı?

Gunaydin kizlar :)) dun gece elimi karnima koydum hissetcekmiyim diye. İki kez durtme gibi bisey oldu. Karin gurultusu degildi. Bebis olabilir mi tecrubeli olanlar bu sekildemi oluyor. İcerden bisey durttu rresmen :))

canım bağırsak hareketleriylede karıştırmış olabilirsin, genelde ilk gebelikte 5. ay içinde hareketleri hissetmeye başlıyorsun, balık gibi kayıyor içinde yada pıt pıt şeklinde atmalar oluyor. ikinci gebeliklerde ve erkek bebeklerde biraz daha erken hissediliyor.

Ahaha cok guldum sabah sabah. Dogru soze ne denir cok dogru yani. Ne varsa kizlarda var ama ben artik kiz cocuktan umidi kestim esim tarafinda kiz kitligi var. İkinciyide yapsam erkek olur :)))

benim eşiminde 10 tane kuzeni var 1 tanesi kız bende kocamdan kız çıkmaz dedim ama bizimki kız

Bebis diye seviniyordum ben ( hic oyle olmamisti degisik geldi bana ama. Bugunde dinlicem biraz . pit pit degildi bnmki sanki tekme vurdu gibi oldu resmen. Ama birden bu kadar net hissedilmez heralde.

bende aynı senin gibiyim migrenim var ama ataklarım hamilelik oncesinde bu kadar fazla değildi ayda bir iki kere adet zamanları tutardı ama hamilelik sonrası ataklar dahada arttı tuttuğu zaman 2-3 gün geçmiyor, enseden tutan bir ağrı ve gözlerime vuruyor resmen, dr uma sordum hamilelik dahada tetikler dedi migreni. normalde zomix yada relpax gibi migren ilacları kullanıyordum ama şimdi parol yada minoset dışında herşey yasak. parol beni kesmiyor, sabah iki akşam iki alıyorum, dr 4-5 taneye kadar alabilirsin dedi. bide yediklerine dikkat et derim, biliyosun süt ürünleri ve tatlılar tetikliyor..

Son düzenleme:

ayyyy çok geçmiş olsun. bendede ayda 1 kere baş ağrısı olurdu şuanda hafta 1 yaşıyorum ve çok şiddetli dün eve zor attım kendimi sanki beynimin içi sallanıyor birde mide bulantısı yapıyor buz kalıplarıyla yattım bütün gece

ya onunla hiç alakası yok canım, benim eşimin tarafında da hem kendilerinde hem o kadar amcada halada hep erkek çocuk var, sadece 1 amcasının kızı var o da numune işte :) ama bak benimki kız, bir gelin daha var ailede, onunki de kız. olur yani o aileye bakmaz, hayırlısıysa olur inş

günaydın annişlerr
bugün kontrolüm var kızlarr çok heyecanlıyım. cinsiyetimiz de belli olur inş. dua edin herşey yolundadır inş. ister istemez geriliyorum muayene zamanları.
dr a soracaklarımı yazıyorum 1 aydır. koca bir liste oldu :)) bu arada bugün işten tüm gün izin aldım. kızı da kreşe verdim. ohhh dünya varmış bir elimde kumada bi elimde telefon yayılıyorum

biliyorum canım, bilmemmi...migren hakkında profesör oldum. hergün uyandığımda bir yerim ağrıyor...3 gün hiç sürmemişti benim ağrım...tüketti beni...dediğim gibi boyundan olduğunu düşünüyorum. gece de iyi uyuyamıyorum...ilaç da almak istemiyorum parol bile kullanmak istemiyorum ((

türk kahvesi içiyorum günde bi tane...o biraz iyi geliyor...ama 2-3 saatlik...

benim eşiminde 10 tane kuzeni var 1 tanesi kız bende kocamdan kız çıkmaz dedim ama bizimki kız

İnsallah bidaki bakalim nolcak bide kizim olsun yeter. Ben birini dogurdumda ikinciye gectimm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…