Var canım olmaz mı ama genelde erken öğrenenler sonradan değişiyor mesela bi arkadaşa 12. Haftada erkeğe benziyor demiş ama kesin değil diye konuşmul bi dr 16 da kız demiş kız gidiyo şimdibenim prenses başta göstermedi 15. Haftanın sonuydu dr göstermeyenler kız oluyo bakalım dedi 15 in son günü tekrar gittik kesin ve net kız dedi biz tabii böyle
eşim bana erken diye bi şey aldırmıyor. haklı tabi ama ben de çok hevesleniyorum. böyle bebişine bi şeyler alanları duyunca da kendim almış gibi heyecanlanıyorum. bebişinle mutlu mesut gezin arabanızla çok sevindim. ben de bi bakıp değerlendireceğim dediğin markayı
20. hafyata dek çok sıkıntı yok demişti doktorum zaten 17 den sonra göek çıktıkça kasılma yapabilir demişti yüz üstü yatmalar. ben ısrarla solamı yataaz hep diyince hayır öyle bir algı yok aksine sol ve sağ yan dönüşümlü yatmak kan basıncı ve akışı için en sağlıklısı demişti adam 10 dkk beni sağa yatmanın sıkıntı olmadığını ikna ettiii şimdi gönlümce yatıyorum zaten büyüdükçe bizde zar zor yatacaz :)
bacım bende öyle çok para veremeyecem arabaya piercardin kalite şıklık ve kullanış olarak güzel bencede bende onu düşünyorum :)
bacım ben 2 kilo verdimmmmm ve şimdi ancak 300 gram almışımdır oda tartı dijitalde ona göreee diyommm hani doktordada son muayenede kilo kaybı var demişti :) ben üzülünce üzülcek bişey yok öyle hastalarmız varki toplam 6 kg mla doğuyor bebeği de gayet sağlıklı 3 kgmı aşkın olabiliyor önemli olan bebek demişti
bacımmmmm hangi şehirdesin bilemedim ama bende taaa en başından beri vinalac kullanyommm o bakıma biliyom 31.25 tl veriyoz evet 1 hapımız 1tl den fazla geçen inann içerken o iğrenç kokusundan dolayı geri geldi boğazımdannn mecbur tekrar içtimmm o kadar pahalı ki
ayrıca lazer yaptırmış biri olarak evet benimde genital vajina çevresinde oluşan kıllar aktifleşti birde göbeğimin üstünde kıllanma başlıyorrr gibi
Günaydın kızlar,
Sabah bir arkadaşım paylaşmış, bir kız annesi olarak çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim :)
Şimdi kalkıp biz çocukları kendimize baktırmak için doğurmuyoruz falan demeyin küserim bakın hamile hamile
Eki Görüntüle 1169232
günaydın cnm
bende facede gördüm bunu çok hoşuma gitti bende orda paylaştım erkek anneleri çok ama alınmasınlar bize
Günaydın kızlar,
Sabah bir arkadaşım paylaşmış, bir kız annesi olarak çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim :)
Şimdi kalkıp biz çocukları kendimize baktırmak için doğurmuyoruz falan demeyin küserim bakın hamile hamile
Eki Görüntüle 1169232
küstürdün galiba erkek annelerini :) henüz cinsiyeti belli olmamış bir bebişin anne adayı olarak ben şimdilik hoşlanabilirim bundan :) sonuçta biz de kız evladız, öyle düşünelim
Günaydın kızlar,
Eki Görüntüle 1169232
Gunaydin kizlar :)) dun gece elimi karnima koydum hissetcekmiyim diye. İki kez durtme gibi bisey oldu. Karin gurultusu degildi. Bebis olabilir mi tecrubeli olanlar bu sekildemi oluyor. İcerden bisey durttu rresmen :))
Ahaha cok guldum sabah sabah. Dogru soze ne denir cok dogru yani. Ne varsa kizlarda var ama ben artik kiz cocuktan umidi kestim esim tarafinda kiz kitligi var. İkinciyide yapsam erkek olur :)))
canım bağırsak hareketleriylede karıştırmış olabilirsin, genelde ilk gebelikte 5. ay içinde hareketleri hissetmeye başlıyorsun, balık gibi kayıyor içinde yada pıt pıt şeklinde atmalar oluyor. ikinci gebeliklerde ve erkek bebeklerde biraz daha erken hissediliyor.
kızlar selam yine ben. baş, boyun ve bel ağrılarıma dayanamıyorum artık...3 gündür migrenim geçmiyor. boynumdan geldiğini düşünüyorum. af edersiniz boynum kazık gibi. Magnezyum kullanmayı denicem...bu hafta da kullanılır değil mi...kullanan ve fayda gören var mı?
kızlar selam yine ben. baş, boyun ve bel ağrılarıma dayanamıyorum artık...3 gündür migrenim geçmiyor. boynumdan geldiğini düşünüyorum. af edersiniz boynum kazık gibi. Magnezyum kullanmayı denicem...bu hafta da kullanılır değil mi...kullanan ve fayda gören var mı?
Ahaha cok guldum sabah sabah. Dogru soze ne denir cok dogru yani. Ne varsa kizlarda var ama ben artik kiz cocuktan umidi kestim esim tarafinda kiz kitligi var. İkinciyide yapsam erkek olur :)))
bende aynı senin gibiyim migrenim var ama ataklarım hamilelik oncesinde bu kadar fazla değildi ayda bir iki kere adet zamanları tutardı ama hamilelik sonrası ataklar dahada arttı tuttuğu zaman 2-3 gün geçmiyor, enseden tutan bir ağrı ve gözlerime vuruyor resmen, dr uma sordum hamilelik dahada tetikler dedi migreni. normalde zomix yada relpax gibi migren ilacları kullanıyordum ama şimdi parol yada minoset dışında herşey yasak. parol beni kesmiyor, sabah iki akşam iki alıyorum, dr 4-5 taneye kadar alabilirsin dedi. bide yediklerine dikkat et derim, biliyosun süt ürünleri ve tatlılar tetikliyor..
benim eşiminde 10 tane kuzeni var 1 tanesi kız bende kocamdan kız çıkmaz dedim ama bizimki kız
ya onunla hiç alakası yok canım, benim eşimin tarafında da hem kendilerinde hem o kadar amcada halada hep erkek çocuk var, sadece 1 amcasının kızı var o da numune işte :) ama bak benimki kız, bir gelin daha var ailede, onunki de kız. olur yani o aileye bakmaz, hayırlısıysa olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?