Eki Görüntüle 1169338
bende bunu kullanıyorum canım. ilkimde lierac sevmedim buna geçtim. çatlamadım. şimdide devam.
kızlar bende kakao yağını sürmek istemedim tüylenme yapıyor dediler
ama hep kullandığım bi krem vardı yine ona devam ediyorum bol bol sürüyorum göbüşüme
Eki Görüntüle 1169337
canım dün okudum yoğundum cevap yazamadım. bakıcımı sormuşsun. bakıcım arkadaşın dayısının eşi. kendi iki kızı 25-27 yaşlarında. onların haricinde 5 çocuk bakmış. benimki baktığı 6. bebek. İlk 5inin de anne baba dr. imiş. onların anne babasından çok şey öğrenmiş maşallah diyeyim. ben 1100ile başladım. 6ayda asgari ücrete zam geldikçe bizde 50 tl zam yapıyoruz. şu an 1200oldu işte. bu ücrete evin yemeği ve ütüsü dahil. sabah oğlan uyurken bir yemek ve bir çorba yapar, öğleden sonra ütü. başka iş yapmaz. oturma odası, oğlumun odası, antre ve mutfakta kamera var cepten izliyorum gün içinde.
bakıcı düşünen herkes illaki kamera taktırsın arkadaşlar. yakın komşu akraba bile olursa olsun bakacak kişiye %100 güven olmaz. bakıcım kendi anlattı hala etkisindeyim, bizim 30 numaranın bakıcı 22 aylık kız çocuğu öğlen uykuda iken bahçeye çay içmeye inmiş ptesi günü. anne babanın haberi olsa napar acaba o kadını.
inş. cnm süt az olursada masaj yapmak önemliymiş arkadaşımında azdı ılık duşta tarakla masaj yapa yapa sütünü geitrdi buda aklınızda bulunsun
4 kilo aldım şimdiden( hayır anlamıyorum bi de dikkat ediyorum. börek ,çörek ,cips ,cola ,beyaz ekmek ,şekerli şeyler ,bisküvi vs hayatımdan çıkardım ağzıma sürmedim. az az sık yiyorum zaten hemen şişiyorum doyuyorum. öğlen iş yerinde herkesten daha az yiyorum tıkanıyorum.yine de 4 kilo almışım. gerçi gebelikte kilo takibi cetvellerine göre normalmiş bu hafta için ama bana fazla gibi geliyo. demek ki dikkat etmeseydim 8-10 kilo alacaktım :))
Kizlar Tüylenme yaoan kakao degil badem yağı diye biliyorum heo öyle okudum kakao yağı bronzlastirir bence bende kakao kayisi z.yagi karışımı yaptım
elif aynen ben de öyle besleniyorum ve 5 kilo aldım. ilkinde 24 haftada almışım 5 kiloyu bunda 17 haftada aldım. hayırlısı.
canım yağ daha zor değilmi vıcık vıcık. kıyafetlere leke yapar vs. bunu da bi dene derim.
kızlar bel fıtığı olmuş gibi his ediyorum dünden beri...geçer diye bekliyorum ama yok hic geçmiyor...en ufak hareketimde sol kalçamın üstü acayip ağrıyor...öyle olan varmı yawww uffff(( tam iyi oldum derken
Merhabakızlar birde kaçar kilo aldınız?
tablomuza onu da eklesek aslında başlangıc ve bitiş iyi olmaz mı :26:
elif aynen ben de öyle besleniyorum ve 5 kilo aldım. ilkinde 24 haftada almışım 5 kiloyu bunda 17 haftada aldım. hayırlısı.
canım yağ daha zor değilmi vıcık vıcık. kıyafetlere leke yapar vs. bunu da bi dene derim.
4 kilo aldım şimdiden( hayır anlamıyorum bi de dikkat ediyorum. börek ,çörek ,cips ,cola ,beyaz ekmek ,şekerli şeyler ,bisküvi vs hayatımdan çıkardım ağzıma sürmedim. az az sık yiyorum zaten hemen şişiyorum doyuyorum. öğlen iş yerinde herkesten daha az yiyorum tıkanıyorum.yine de 4 kilo almışım. gerçi gebelikte kilo takibi cetvellerine göre normalmiş bu hafta için ama bana fazla gibi geliyo. demek ki dikkat etmeseydim 8-10 kilo alacaktım :))
O ne öle ya..Bakıcılık da bir meslek olmuş Ankara'da. Sigortasını da yaptırıyoruz deme hık diye giderim:)
Ben kendi apartmanımda bi bayanla anlaşmıştım. Kendi evinde 500tl ye bakıcaktı. Tecrübeli ve güvenilir olduğuna dair referansları vardı. Ama oğlum kreşi ve arkadaşlarını çok sevince kıyamadım.
Bu kez ücretsiz izne ayrılamıycam. Mecbur bakıcı ayarlıycaz. Ama maaşın yarısı bakıcıya gidecek, diğer yarısı büyük sıpaya, ben çalışmim daha ii yani:)))
Arkadaşlar bişey sorucam, anne sütünü arttırmak için hurma yazılmış topikte, emzirmeye başlayınca mı yenilmeli, gebe iken mi? net bilen var mı?
oo sen epey fedakarlık yapmıssın ben maalesef koladan vazgeçemiyorum iki güne bir, bir bardak içiyorum4 kilo aldım şimdiden( hayır anlamıyorum bi de dikkat ediyorum. börek ,çörek ,cips ,cola ,beyaz ekmek ,şekerli şeyler ,bisküvi vs hayatımdan çıkardım ağzıma sürmedim. az az sık yiyorum zaten hemen şişiyorum doyuyorum. öğlen iş yerinde herkesten daha az yiyorum tıkanıyorum.yine de 4 kilo almışım. gerçi gebelikte kilo takibi cetvellerine göre normalmiş bu hafta için ama bana fazla gibi geliyo. demek ki dikkat etmeseydim 8-10 kilo alacaktım :))
en ideali 12 kilo diyorlar dimielif aynen ben de öyle besleniyorum ve 5 kilo aldım. ilkinde 24 haftada almışım 5 kiloyu bunda 17 haftada aldım. hayırlısı.
Günaydınlar anneler :) biz oğlumla kahvaltı yapıp işe gideceğiz birazdan :)) burada süt içemiyordum iki gündür kakaolu paket sütten içmeye başladım yararı olur inşallah...
Yaa ne edepli oğullarınız var öyle :)) bizimki rahat biri olacak sanırım hiç uğraştırmadan serdi pipiyi sıpam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben verdiklerimi almadim daha 6 kilo verdim. Abur cubur kizartma ne istersem yiyorum ama kilo almiyorum bebek somuruyor beni :)) yiyip kilo almamak cok guzel seymis normalde cok cabuk kilo alirim.
kızlar birde kaçar kilo aldınız?
tablomuza onu da eklesek aslında başlangıc ve bitiş iyi olmaz mı :26:
oo sen epey fedakarlık yapmıssın ben maalesef koladan vazgeçemiyorum iki güne bir, bir bardak içiyorum
ben aynı kilodayım 0,4 gr aldım neden böyle oldu anlamadım çokta yiyorum oysa
gördüğüm her yemeği alıp yapıp yiyorum
iç karnım genişmiş herhalde benim
en ideali 12 kilo diyorlar dimi
aslında fazla değil haftalara göre normal gidiyor öyle değil mi.
bencede yağ leke falan yapar kolay arınmaz ki vücuttan
çok sevindim öğrenmene hayırlı uğurlu olsun. 2 buçuk hafta sonra ben de öğrenirim inşallah. konuşuyorum bebişle sakın utanma ne var ne yok ser ortaya diye. bakalım sözümü dinlicek mi
Emzirirken diye biliyorum. Ender sarac bugun 6-7 tane yiyin dedi. Sutun kalitesini arttiriyomus. Ayrica rezene isirgan otu anason cayi bebekteki gaz sorununu engelliyormus anneyi rahatlatiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?