Allahimmm bu ne sicakkkkk oturdugum yerde terliyorummmm. Slklntl bastiiiii((((
Nefes almakta zorluk cekiyorum nefesim yetmiyo resmenAYYYYYYY eveeeeeet!!!!!!!!Terlimeği birak nefes alinmiyor,dişarda resmen hamamdasin.Ramazanda daha da sicak olacakmiş.
öyle bir sorunum yok benim şükür canım ama evim çok serin oluyor ondan olabilir
kızlar ramazan geldi ve 17 saat oruç tutulacak ne yapacam cok saskınım. oruç tutmayacak olan var mı
benim de evim aslında serin ama bana ateş basar gibi oluyor. hamilelikten mi bilemedim. düşün yani eşim ev çok serin dediği halde bana ateş basıyorben de acaba hamilelikten olabilir mi diye düşünüyodum. sizin bir bilginiz var mı?
bende yok şuan öyle bi problem. hatta benim fazla uykuyla arama bozuk.uyanamıyorumgecede 12-12 bçk gibi yattıp uyuyorum fazla sağa sola dönmeden.
ahhhh o ateş basması menopozlu gibi oldum birden alevleniyorum ve acayip hararet var
şimdi gidip geldik :) çok beklentiye girme bence canım çünkü kampanyalı ürünlerde dediğin hediye çeki geçerli değil. kıyafetlerde indirim var ama tabi erken diye ben bakmadım. sadece bebek telsizi alıp çıktım.
onun dışında diğer e-bebek mağazalarındaki gibi fiyatlar, normalde de e-bebek biraz daha uygun oluyor zaten.
bebek arabası falan alacaksan ona hediye çeki veriyolar, beşik de çok çeşit yoktu. sen yine bir bak tabi. bir de oraya kadar gitmişken hemen yanında baby mall var imaj center içinde, oraya da bak istersen. acity de çok yakın, orada da çok fazla bebek mağazası var, fiyatları da daha uygun olabiliyor. benden sana birkaç tavsiye
Aaa hadi yaa bende birazdan cikicam evden. Babymall e gecen pazar gitmistik
Arabayi aldik biz zaten ama bizim marka hic kampanyaya girmemis senelerdir simdide girdigini sanmam
Ama nevresim uyku takimi alcaktim onlarda yokmu ki bide sampuan yag losyon urunlerine vermiyolarmi ki cek
maşallah inş. olmaz da canım... ben de acaba hamilelikten olabilir mi diye düşünüyodum. benim de sorunum erken uykum geliyor gibi oluyor ama yatağa girdiğimde neredeyse sabaha kadar hiç uyuyamıyorum... ev de aslında serin ama bana ateş basar gibi oluyor. hamilelikten olabilir mi bir bilgin var mı canım?
Yasasin yemek yemekkkk ve yaz tatilidefolsun can skici seminerler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yasasin yemek yemekkkk ve yaz tatilidefolsun can skici seminerler
arkadaşlar çarşamba günü kontrolümüz var amam hiç hareket hissetmiyorumm oğlum da bu zamanlar çok hareketliydiiiii inş bir sıkıntı yoktur.:18:
Enginmiydi derken? Ayarlanabilirdi alcagada alabiliyosun yuksegede ama yuksegi bile en fazla bir yasina kadar bide benim kiz massallah uzun boyluydu dogdugunda bile 52 cm di. Simdi bile goren ilkokula gidiyor zannediyor:)) karar senin ama oncelikli yatak odan uygunsa yaniniza besik al derim.
benim de evim aslında serin ama bana ateş basar gibi oluyor. hamilelikten mi bilemedim. düşün yani eşim ev çok serin dediği halde bana ateş basıyorben de acaba hamilelikten olabilir mi diye düşünüyodum. sizin bir bilginiz var mı?
kızlar bu arada uyku sorunu çeken var mı? malum havalar da sıcak uykum iyice kaçtı...
Gebelikte menopoz döneminde yaşananlar benzer şekilde ateş basmaları (sıcak basmaları) görülebilir.Hmileliğe bağlı hormon değişimleriyle ilgili çok normal zaten havalar oldukça sıcak hamile olmasak bile ateş basardı :)
Evet bye bye seminersssss!!! Bugün harika bir gün oğlumla kutlamak istiyoruz yuppieeee
daga küçük minnaklarımız annesi uyuyor büyüyordur bebişler :)
Alçak mıydı demek istedim tatlım:) çünkü ablamın aldığı nasıl desem baya bi yükseliyor imkansız gibi çocuğun onu aşması..yatak odama 6 ay kadar yatırcam inşallah uygun minik birşey arıyorum odam için canım
o zaman geç bile kalmışım :) bende kendime alışverişe başlayım ozamn normal de ne giyiyorsan o bedeni mi aldın canım sen??
Canım Ben de hiç olmadı bu sıcak basması bir de ilginç şekilde üşüyorum evde..şuan yün hırka ve çoraplıyım öyle söyleyimbenim sıpa cins olacak sanırım gebelikte ateş basarmış ben hamile kaldığım günden beri ısınamadım:))
sadece ilk 6 ay için düşünüyorsan bu tarz bişey alabilirsin ben e-bebekin mağazasında baktım kendinden sallanan modeller de var ama benim için küçük
http://www.e-bebek.com/baby-max-nuno-elektrikli-sallanan-besik_BAX-8145
başlarda ben de çok üşüdüm eşim dalga geçti dışarısı 30 derece sen hala hırkayla geziyosun diye ama artık sıcak olduğunu fazlasıyla hissediyorum
Gebelikte menopoz döneminde yaşananlar benzer şekilde ateş basmaları (sıcak basmaları) görülebilir.Hmileliğe bağlı hormon değişimleriyle ilgili çok normal zaten havalar oldukça sıcak hamile olmasak bile ateş basardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?