- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Yok canim gec degil ancak benim pantolonlarim zaten daralmisti bende bu bahaneyle aldim 2 tane pantolon.36 bile oldu ama ben 40 aldim ustten daralttim hicte cuval.gibi olmadi biraz bol o kadar nasilsa kilo alicam bari ilerdede olsun dedim lcw den aldim bende resimlerini atayim bak;
İkisindende memnunum ama acik mavi olanin incecik bi kumasi var tam yazlik
Evet canım teşekkür ederim :) tamda bu tarz bişi istiyorum çingene beşiği sanmıştım sepet beşik diye geçiyormuş meğer çok sağolasın :)
Ayyyyy darısı başıma Ben de ısınmak istiyorum artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bittercim çok güzel iyi günlerde giy. Sen kapalıydın dimi? Üstüne tunik mı aldın?
fikri olan yazarsa sevinirim;
öncelikle sizlere göre küçüğüz. bugün 13 haftamız doktora göre bitti ama sata göre 13+4 ikili tarama için ense kalınlığımız 1,2 çıktı. boyu baştan toğuğa 6,7 cm. kan sonuçları henüz yok. yakın tarihte aklında kalanlar yazarsa sevinirim.
verdiğin bilgiler haftana göre normal neyi sormak istedi tam olarak ?
Tesekkurler canim yeni almadim bunlari ama fikir olsun diye koydum resimlerini:)
Kapaliyim canim.Benim kilolu zamanlarimdan kalan gobek saklayan tunik ve uzun gomleklerim vardi simdilik onlari giyiyorum bi tane uzun kollu onu bebekli hamile bluzu almis annem penye bide o var iste.yazi bunlarla cikaririm kisa kislik tunik alirim diye dusundum o zaman hic biseyim olmayacak cunku :)
normal mi onu kıyaslamak için aklında kalanlarla karşılama yapmak istedim :)
Ben ilk hamileliğimde açıktım ozaman bi pantolon bi tshirt giyerdim. Şimdi kapalıyım kıyafet konusu biraz sıkıntılı olabiliyo.Daha alışverişe çıkamadım. Göbeğim kocaman oldu ama hala eskilerin içine giriyorum kilo verdiğim için. Benimde o tarz tuniklerim var aslında, iki üç tanede pantolon alsam yeter yaz için. Son ayımız kışa denk gelicek. Benim ikiz olduğu için muhtemelen kasım ayında gelir bebişler. Zaten herşeyimiz uzun kollu üzerine bir hırka alsak yeter :)
Kızlar bende Ramazan'da oruç tutamıcam. Azıcık aç kalsam tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor :| hem günler çok uzun Allah korusun susuz kalırız. Zaten son zamanlarda beslenmeme dikkat etmedim ilaçlarıda içmedim daha doğrusu midemden dolayı içemedim. bebeğim bir ay önce tam haftasındaydı Çarşamba gittiğimde bir hafta geri görünüyorduo yüzden riske atamıcam sonra geri dönüş yok maalesef ama orucu kaza edebiliriz Allah'ın izniyle.
Şimdi bana bebişe kilo aldıracak bişiler yazın arkadaşlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebeğe kilo aldıracak özel bişey yok sağlıklı düzenli beslenmeye çalış yeter bebeğe kilo aldırcam derken kendin alırsın. o nasıl olsa lazım olan şeyleri senden sömürecek takılma
Kızlar bende Ramazan'da oruç tutamıcam. Azıcık aç kalsam tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor :| hem günler çok uzun Allah korusun susuz kalırız. Zaten son zamanlarda beslenmeme dikkat etmedim ilaçlarıda içmedim daha doğrusu midemden dolayı içemedim. bebeğim bir ay önce tam haftasındaydı Çarşamba gittiğimde bir hafta geri görünüyorduo yüzden riske atamıcam sonra geri dönüş yok maalesef ama orucu kaza edebiliriz Allah'ın izniyle.
Şimdi bana bebişe kilo aldıracak bişiler yazın arkadaşlar
Benim bildiğim kuru üzüm ve muz. Birde tahıllı ekmekler çok faydalıymış bebişlere..
mrb kızlarr herkese hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar bu mubarek gunlerde ınsallah rabbımın yardımıyla dahda ıyı olacagız gene ben bısey soracam:)ben 14+4 deyım ama dogru duzgun karnım cıkmadı boyum uzun bıraz 170 falan normalde zayıfımda ondanmıdır acaba burdakı herkes hamıle kıyafetı falan alıor nedır bu ben eskılere bıle tam gıremıom cok az bı gobek gıbı bısey var yanı toplu bı karın yok nedenkı bu acaba bebek gelısmıomu yaa off( bıde o karnı cıkanlar bı kac foto atsalar ne guzel olur hee bakması guzel oluo:))
Canım herkesin vücut yapısı farklı ilk önce onu düşün ve rahatla :) bide ilk hamilelikte daha geç çıkıyor bunu tescilledim onayladım. Ilk gebeliğimde 6 aylıkken bile anlamayanlar hatta inanmayanlar vardı. Şimdi 1 karış önden gidiyor göbek
mrb kızlarr herkese hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar bu mubarek gunlerde ınsallah rabbımın yardımıyla dahda ıyı olacagız gene ben bısey soracam:)ben 14+4 deyım ama dogru duzgun karnım cıkmadı boyum uzun bıraz 170 falan normalde zayıfımda ondanmıdır acaba burdakı herkes hamıle kıyafetı falan alıor nedır bu ben eskılere bıle tam gıremıom cok az bı gobek gıbı bısey var yanı toplu bı karın yok nedenkı bu acaba bebek gelısmıomu yaa off( bıde o karnı cıkanlar bı kac foto atsalar ne guzel olur hee bakması guzel oluo:))
yaa ole dıolar aslında ama bazılarıda bu nebıcım bebek hanı nerde sen hıcbıey yemıonmu besleyemıcenmı bebegı derken ıyıce bunalıma gırdım yaa dıorum benım boyum uzun bıde kalcam genız yok en ıyıı hıc ugrasmamak :)) ya ınsan ne yıycegını bılmıor yarayıslı bısey olsun dıoruz ama süt ıcemıorum hazır yogurt yyemıorum offf nolcak yaa bakıorum burdakıler masallahı varr göturuolar:))
Bu fotoda 11. Haftadaydim su an daha belirgin bi gobegim var. Hatta su an ki gobegimEki Görüntüle 1170694 ilk hamileligimdeEki Görüntüle 1170694
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?