mrb kızlarr herkese hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar bu mubarek gunlerde ınsallah rabbımın yardımıyla dahda ıyı olacagız gene ben bısey soracam:)ben 14+4 deyım ama dogru duzgun karnım cıkmadı boyum uzun bıraz 170 falan normalde zayıfımda ondanmıdır acaba burdakı herkes hamıle kıyafetı falan alıor nedır bu ben eskılere bıle tam gıremıom cok az bı gobek gıbı bısey var yanı toplu bı karın yok nedenkı bu acaba bebek gelısmıomu yaa off( bıde o karnı cıkanlar bı kac foto atsalar ne guzel olur hee bakması guzel oluo:))
mrb kızlarr herkese hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar bu mubarek gunlerde ınsallah rabbımın yardımıyla dahda ıyı olacagız gene ben bısey soracam:)ben 14+4 deyım ama dogru duzgun karnım cıkmadı boyum uzun bıraz 170 falan normalde zayıfımda ondanmıdır acaba burdakı herkes hamıle kıyafetı falan alıor nedır bu ben eskılere bıle tam gıremıom cok az bı gobek gıbı bısey var yanı toplu bı karın yok nedenkı bu acaba bebek gelısmıomu yaa off( bıde o karnı cıkanlar bı kac foto atsalar ne guzel olur hee bakması guzel oluo:))
Ben 16+5 im benim bile cok cikmiyor cnm. Doktor gobek kiyaslamasi yapma dedi bana.Bebegin gayet iyi dedi :)) ilerleyen zmnda cikacak zaten muhakkak :))
bende feyste grup mu açsak dicektim 2014 aralık hamişleri olarak ordan fotolarımızı da görebilirdik burda bi çok topiğin orda da grubu var
Bu fotoda 11. Haftadaydim su an daha belirgin bi gobegim var. Hatta su an ki gobegim ilk hamileligimdeki 5. Aydaki halim. Eki Görüntüle 1170694
hee valla neguzel olur burda zor oluor ben bılmıom mesela resım atmayı ama faceden nasıl kurulcak kım yapacak bıde herkes katılırmı bazıları kendını belırgın olarak tanıtmak ıstemeyebılır
yaa aslında ben yapmıorumda etrafımdakıler benı delırtıor cok zayıfsın hanı bebek derken sinir oluorum napım gec cıkar bence benımkı 5 6 da anca boyum uzun cunku
Kızlar bende Ramazan'da oruç tutamıcam. Azıcık aç kalsam tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor :| hem günler çok uzun Allah korusun susuz kalırız. Zaten son zamanlarda beslenmeme dikkat etmedim ilaçlarıda içmedim daha doğrusu midemden dolayı içemedim. bebeğim bir ay önce tam haftasındaydı Çarşamba gittiğimde bir hafta geri görünüyorduo yüzden riske atamıcam sonra geri dönüş yok maalesef ama orucu kaza edebiliriz Allah'ın izniyle.
Şimdi bana bebişe kilo aldıracak bişiler yazın arkadaşlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim senin ic karnin genis belki herkesin hamileligi bir olur mu?mrb kızlarr herkese hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar bu mubarek gunlerde ınsallah rabbımın yardımıyla dahda ıyı olacagız gene ben bısey soracam:)ben 14+4 deyım ama dogru duzgun karnım cıkmadı boyum uzun bıraz 170 falan normalde zayıfımda ondanmıdır acaba burdakı herkes hamıle kıyafetı falan alıor nedır bu ben eskılere bıle tam gıremıom cok az bı gobek gıbı bısey var yanı toplu bı karın yok nedenkı bu acaba bebek gelısmıomu yaa off( bıde o karnı cıkanlar bı kac foto atsalar ne guzel olur hee bakması guzel oluo:))
Bu fotoda 11. Haftadaydim su an daha belirgin bi gobegim var. Hatta su an ki gobegim ilk hamileligimdeki 5. Aydaki halim. Eki Görüntüle 1170694
Banada diyolar canimm bosver sen bebegim gayet iyi de cvplarini ver susarlar :)) bide hissetseydim rahatlicam :)) kendimi cok dinlerim bebiste baya hareketli nasil hissetmiyorum sasiriyorum :)
sen ogretmensın sanırım bende bu sene ucretlı yapmıstım merkezdemısınız nerde oturuosunuz ? bugun denızlı bıldıgın hamam bu ne yaa bogulacam nefes almaya yer yok sankı((
Merkezde oturuorum canim ama saraykoyde ogretmenim :) sen nerde oturuosun?ve evet hamam gibi denizli..cam kapi kapattim actim klimayi oturuom evde napimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşte hiç yemediğim şeylermiş :) hemen başlıyorumtabi abartmamak kaydıyla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gozdem ben tutmicam cnmmm
Kizlar ben bugun balli sut ictimm hic icemiyodum cok mutlu oldum
bende merkezdeyım aktepe tokıdeyım acıpayamda yaptım bende gıdıp gelıodum ama hamıle kalınca bıraktım yol uzun masraf cok bana bısey kalmıordu anca yoruluodum bıde uc okuldu lıse felande vardı ınsallah ben memleketıme gıdeyımde(gıresun) azcık serınleyeyım:) klıma falan carpıo benı ya alıskın olmadıgıma galıba ıkı tarafı dun acmıstım geceden berı bademcıklerım acıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?