2014 Aralık Anneleri

Ben 16+5 im benim bile cok cikmiyor cnm. Doktor gobek kiyaslamasi yapma dedi bana.Bebegin gayet iyi dedi :)) ilerleyen zmnda cikacak zaten muhakkak :))

bende feyste grup mu açsak dicektim 2014 aralık hamişleri olarak ordan fotolarımızı da görebilirdik burda bi çok topiğin orda da grubu var

Ben 16+5 im benim bile cok cikmiyor cnm. Doktor gobek kiyaslamasi yapma dedi bana.Bebegin gayet iyi dedi :)) ilerleyen zmnda cikacak zaten muhakkak :))

yaa aslında ben yapmıorumda etrafımdakıler benı delırtıor cok zayıfsın hanı bebek derken sinir oluorum napım gec cıkar bence benımkı 5 6 da anca boyum uzun cunku

bende feyste grup mu açsak dicektim 2014 aralık hamişleri olarak ordan fotolarımızı da görebilirdik burda bi çok topiğin orda da grubu var

hee valla neguzel olur burda zor oluor ben bılmıom mesela resım atmayı ama faceden nasıl kurulcak kım yapacak bıde herkes katılırmı bazıları kendını belırgın olarak tanıtmak ıstemeyebılır

hee valla neguzel olur burda zor oluor ben bılmıom mesela resım atmayı ama faceden nasıl kurulcak kım yapacak bıde herkes katılırmı bazıları kendını belırgın olarak tanıtmak ıstemeyebılır

katılmak istemeyeni zorlamayız canım napalım ama doğumdan sonraları feysten haberleşip yardımlaşan çok anneler var ben gelinler topiginden biliyorum daha aktif haberleşip yardımlaşılıyor:13:

yaa aslında ben yapmıorumda etrafımdakıler benı delırtıor cok zayıfsın hanı bebek derken sinir oluorum napım gec cıkar bence benımkı 5 6 da anca boyum uzun cunku

Banada diyolar canimm bosver sen bebegim gayet iyi de cvplarini ver susarlar :)) bide hissetseydim rahatlicam :)) kendimi cok dinlerim bebiste baya hareketli nasil hissetmiyorum sasiriyorum :)

aayy neguzel yaa cok erken cıkmıs bende hıcbısey yok demekkı vucut yapısına gore oldum olası hep zayıftım hıc gobegım olmadı zaten neyse saglıklı olsunlarda muhım deıl[/QUOTE]

Evet önemli olan sağlıklı olmaları nasılsa son aylarda kocaman göbüşten rahatsız olacağız. Geç çıkması sorun değil bi artı bence bebiş sağlıklı olduğu sürece :)

canım bende beslenmeme hiç dikkat edemedim iki hafta böyle bi problemle karşılaşmaktan korkuyodum ki yazını gördüm.. sen niye dikkat edemedin ve nasıl beslendin ki geriledi bilgilendirirsen sevinirim. bu arada kuruüzüm, kasar peynir, tahin helvası , susam,bal, pekmez anne karnında bebeğe kilo aldırırmış. bunları tüketmeye çalış inşallah kendi gününe gelir tekrar

Canim senin ic karnin genis belki herkesin hamileligi bir olur mu?
Boy faktoru ve zayif olmakta onemli tabi
Bu fotoda 11. Haftadaydim su an daha belirgin bi gobegim var. Hatta su an ki gobegim ilk hamileligimdeki 5. Aydaki halim. Eki Görüntüle 1170694

Cok tatli yaa masallah tulumuna bayildim :)

Banada diyolar canimm bosver sen bebegim gayet iyi de cvplarini ver susarlar :)) bide hissetseydim rahatlicam :)) kendimi cok dinlerim bebiste baya hareketli nasil hissetmiyorum sasiriyorum :)

o hıssetme işine hıc gırmıorum valla:) hıcbısey yok bazen sol yanımda bısey oluo ama gazdan dıorum:) bızımkı benım gıbı tembelmı ne habıre uyuyo anası gıbı:) babasıda kucukken cok sakın bı bebekmıs hıc aglamazmıs ınsallah ona ceker ınsallah saglıcakla pırt dıe doguruverelımm:)

grubu kurcak kişiyi belirleyiz ben açabilirim kapalı grup üyeleri gözükcek ama yazışmalarımız gizli olcak.
özelden feys isimlerini msj atarsınız mesela ben önce ark. olarak eklerim sonra da gruba eklerim

Alo fetva hattını arayarak bilgi aldım. Tabi ki Oruç tutmama ruhsatımız var. Ama yinede benim gibi denemek isteyenler için niyet ettikten sonra dayanamayıp bozarsanız 61 gün kefaret değil sadece 1 gün kaza gerekiyormuş. Ama iftar ve sahur arası bol su içmelisin dedi. Ben kısmetse denemek istiyorum. Hayırlısı bakalım.

sen ogretmensın sanırım bende bu sene ucretlı yapmıstım merkezdemısınız nerde oturuosunuz ? bugun denızlı bıldıgın hamam bu ne yaa bogulacam nefes almaya yer yok sankı((

Merkezde oturuorum canim ama saraykoyde ogretmenim :) sen nerde oturuosun?ve evet hamam gibi denizli..cam kapi kapattim actim klimayi oturuom evde napimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merkezde oturuorum canim ama saraykoyde ogretmenim :) sen nerde oturuosun?ve evet hamam gibi denizli..cam kapi kapattim actim klimayi oturuom evde napimmm

bende merkezdeyım aktepe tokıdeyım acıpayamda yaptım bende gıdıp gelıodum ama hamıle kalınca bıraktım yol uzun masraf cok bana bısey kalmıordu anca yoruluodum bıde uc okuldu lıse felande vardı ınsallah ben memleketıme gıdeyımde(gıresun) azcık serınleyeyım:) klıma falan carpıo benı ya alıskın olmadıgıma galıba ıkı tarafı dun acmıstım geceden berı bademcıklerım acıor

İşte hiç yemediğim şeylermiş :) hemen başlıyorum tabi abartmamak kaydıyla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bu arada sen 2010 ekim annesiydin dimi? Bende ekim annesiyim. Tabi başka kullanıcı adıyla giriyodum o zaman. Şifresini unuttum onun..

Gozdem ben tutmicam cnmmm

ya galiba bende tutamayacam buralar cok sıcak sürekli terliyorum ve su ihtiyacım oluyor kısın hamilelikte belki tutabilirim diyorum. bu arada ben bebişimi hissediyorum galiba. karnımda sanki kalp atıyo gibi oluyo. pıt pıt ediyo.arastırdım biraz gaz yada kas seğirmesi gibi hissedilirmiş

Aman canim dikkat et kendine..ben tugayin orda oturuorum :) ucretli olunca hele bi de uzaksa evet gel git yol parasina gider aldigin haklisin..Allah sana da atanmayi nasip etsin..ins bebisin ugurlu gelir sana :) doktora kime gidiosun hangi hastane? Bi de cinsiyet belli mi :) benimki pipili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…