2014 Aralık Anneleri

Âmin cnm. Yok önden gitmiyor eşit gidiyor, şimdiye kadar ultrason bulgularımda sorun yoktu umarım bundan sonra da çıkmaz. Rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
Ayrıntılı ultrason bunun için önemli işte oturduğun yerde iyi bir perinatolog bulup ona yaptırmanı tavsiye ederim umarım bi sorun yoktur canım

Allah yar ve yardimcin olsun canim..icini ferah tut..bu testler insanin hamileligini zehrediyor..9:ay dawnsendromu bekleyip sapasaglam cocuklar dunyaya getiren yiginla ornek var..tedbirini al..doktora git..detaylica konus gorus arastir..dualarim seninle.. İnsallah hiic bi sorun yoktur..saglicakla kavusursun bebene

Sorma cnm 1 aydır down sendromu paniği şimdi bu panik... Oysa herşey Allah'tan gelir ama düşüyoruz gaflete...

Allah yardımcın olsun canım, hiç duymamıştım bunu :/ iyi haberlerini alırız inşallah, bizi de bilgilendir gelişme olursa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim göğüs uçlarım yüzülüyo. Bir ay önce kaşındığını söylemiştim doktoruma. Krem verdi. Kaşıntı hala devam ediyor ama yüzülmesi bi garip geldi, güneşde yanarsınızda bi süre sonra deriniz yüzülür ya aynen öyle. Egzama falan mı acaba

benimde göğüs uçlarım çok kaşınıyodu vücuduma yağ sürerken göğsümede sürüyorum şu an kaşınmıyo belki kuruluktan dolayı olabilir daha nemlendirici bişey dene

Hamileliğin son döneminde biraz zor olur sanki canım, yani ben zorlanırım gibi geliyor :) ama doğru söylüyorsun sonra da emzirme falan derken tutamayacağız. Bir çare bulmak lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde göğüs uçlarım çok kaşınıyodu vücuduma yağ sürerken göğsümede sürüyorum şu an kaşınmıyo belki kuruluktan dolayı olabilir daha nemlendirici bişey dene

Belkide ondandır cnm. Çok fena bi kaşıntı, gögüslerde hassas kaşıyamıyorum, deliricim

Okudum canım sağolsun 3 saattir okuyorum
okudukça kafan karışacak hepten moralin bozulacak ben ne olduğunu duymadım dediğin için link attım senin şu an yapacağın en iyi şey ayrıntılı usg tarihini öne almak onu yaptıysan çok okuyup kafanı karıştırma ikili testin ne çıkmıştı?

Ikilide de down yüksek çıktı... Bunda down düşük bu yüksek. Üstelik büyük puntolarla oldukça yüksek yazıyor yani 1/6 oran 1/720 olması gerekiyor

Ikilide de down yüksek çıktı... Bunda down düşük bu yüksek. Üstelik büyük puntolarla oldukça yüksek yazıyor yani 1/6 oran 1/720 olması gerekiyor

hep söylüyorum bunlar istatistiklere dayanan veriler en kesin tanı amniosentez yada cvs le konulur tamamen rahatlamak istiyorsan amniosentez yaptır kafan rahat olur en azından ben cvs yaptırdım rahatladım

ayyyy iyi bari yalnız değilmişim

Sagol canim moral oldun not alayim bunu.ben epidural normal dogum istiyodum ama onunla.ilgili de soru isaretleri olustu bilmiyorum ne olacak..

Canim hic uzulme lutfen dualarimiz seninle..

Canımm.. Geçmiş olsun öncelikle..Bu durumu tamamen folik asit eksikliğine de bağlamamak lazım çünkü kesin folik asit eksikliğinden olur diye bilimsel bir şey yok.. Öyle olabileceği tahmin ediliyor sadece.Bebeğin gelişimi sırasında bir şeyler ters gidiyor ama buna tam olarak neyin sebep olduğu bilinemiyor malesef.. Güzel sonuçlarla gel, kalbim seninle..

Tatlım benim fikrim emzirme dönemini de atlattıktan sonra bu işe kalkışman yolunda. Gebeliğin bu dönemi ne kadar önemliyse son ayları da o kadar önemli, sonuçta senin kanındaki besinlerle beslenmeye devam ediyor.. Ayrıca dinen de bu dönem de muafsın, önünde uzun yıllar var, böyle hassas bir döneme denk getirme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…