selamlar...kontrolumuzden döndüüük :) sonunda gösterdi bizimki. benim de içimde minik bir erkek varmış :) oğluşum geliyooorartık ben de yeşil kartlı olmaya adayım
hızlı tren yasak değildir dimiuçağa 26. haftada raporla alırlar ya hızlı trene de öylemi acaba ancak eylülde serinlerde gidebilirizzz
bende çok özledim kent parkta oturup eşimle saatlerce konuştuğumuz anları şimdi hödük oldu doktorlar caddesinde gezmemizi kanatlıda bowling oynamayı ve hatta porsukta gondol sefasını bile özledimmmmmmm şimdi adam burnumun dibinde ama iş yok hödüğün karesi oldu. nerde o her buluşmada çiçeklerle gelen adam nerde bu.... ayyyy çok dertlendim şimdi bırak yemeyi içmeyi konuşmayı bile özlemişim şimdi yüzünü görsemde iş yok bak yaaa uffff dertlendimmmmmm ki ne dert
selamlar...kontrolumuzden döndüüük :) sonunda gösterdi bizimki. benim de içimde minik bir erkek varmış :) oğluşum geliyooorartık ben de yeşil kartlı olmaya adayım
hadi yaaa ben de eskişehirde çalıştım 4 yıl.. doğurmadan bi gitsek de karakedide x yesek, kırım şeycisinde şey yesek. offfffff offf
seni anlıyorum 2,5 yaşında oğlum var şimdiki de oğlan. ben ağlamadım bu abuk laflara ama gerçekten hayırlı olsun denmiyor, hayırlısı olsun deniyor çok enteresan. ama bir daha böyle cümle kuran olursa benimki oğlan kızı da sen doğur da sevelim diye yapıştıracam lafı diyenin yaşına başına bakmadan:)) kız istemedim hiç, içime hep erkek doğduğu için sanırım. ama eşim baya etkilendi. kız çok istiyordu.
bende mi yazsam ama nerden başlasam geçen 4 ayıda mı yazsam işte böyle yığınca öğrenciler gibi tutuşulurÖdemmiş madem rahat verirsin üzülme kilo aldım diye. Sağlıklı beslenenler kolay veriyormuş kiloyu benim gibi her bulduğunu yiyenler düşünsün nasıl vereceğini
Ben test çubuğunda iki çizgi gördüğümden beri yazıyorum yazmasına da daha beğenip bir defter alamadımGeçici bir deftere yazıyorum ana deftere geçemedik henüz ama ben gelinime vermeyi düşünmedim bile açıp oğlumla birlikte okucaz biz onu
Bende istemem öyle fenayız fena
Güle güle kullanın canım
Çok düşüncesizce söylenmiş bu sözler. Allah sonumuz hayır etsin.
Arkadaşım 2. bebeğide erkek oldu. Cinsiyet öğrenmeye gittikleri gün arayıp sordum ne dedi doktor erkekmiymiş içime öyle doğuyor dedim evet dedi. Ayy ne güzel 2 tane oğluşun olcak arkadaş birbirine hayırlı olsun dedim. Kız başladı dert yanmaya bir tek ben öyle demişim herkes olsun 3. kız olur. gibi klasik laflar ile sinirini bozmuş. Genel bir kanı oluşmuş millette. Hep bu gelinlerin yüzünden (yani bizlerin ) haha
Süper benimde hedefim böyle bir oğul yetiştirmek
Hayırlı olsun. Biz Yeşil kartlılar grubu falan kuralım destek olalım bari birbirimize
hayırlı olsun canımm gözün aydın :) edepli bir oğlan geliyor bak taa 17. haftada gösterdi, bizim kız 12. haftada belli etti kendini ne yapacağım ben bu kızla bilmiyorum
bende mi yazsam ama nerden başlasam geçen 4 ayıda mı yazsam işte böyle yığınca öğrenciler gibi tutuşulur
:)hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah oğluşun canım. yeşil kart ikinciyi de oğlan yaparsan canım. hala umut var sende:))
yok trende bir şey yok, biniliyor.. aman tek derdin bu olsun boşveeeeer:)
muhtemelen kaçırıyorsundur hani ikinci bebeği daha erken hissederler ya anneler o bakımaa dikkatinden kaçmıştır
haydi gözün aydın bacımmm şimdiden hazırlık yapmaya başla bizim gibi yaşlılığa :)
Ödemmiş madem rahat verirsin üzülme kilo aldım diye. Sağlıklı beslenenler kolay veriyormuş kiloyu benim gibi her bulduğunu yiyenler düşünsün nasıl vereceğini
Ben test çubuğunda iki çizgi gördüğümden beri yazıyorum yazmasına da daha beğenip bir defter alamadımGeçici bir deftere yazıyorum ana deftere geçemedik henüz ama ben gelinime vermeyi düşünmedim bile açıp oğlumla birlikte okucaz biz onu
Bende istemem öyle fenayız fena
Güle güle kullanın canım
Çok düşüncesizce söylenmiş bu sözler. Allah sonumuz hayır etsin.
Arkadaşım 2. bebeğide erkek oldu. Cinsiyet öğrenmeye gittikleri gün arayıp sordum ne dedi doktor erkekmiymiş içime öyle doğuyor dedim evet dedi. Ayy ne güzel 2 tane oğluşun olcak arkadaş birbirine hayırlı olsun dedim. Kız başladı dert yanmaya bir tek ben öyle demişim herkes olsun 3. kız olur. gibi klasik laflar ile sinirini bozmuş. Genel bir kanı oluşmuş millette. Hep bu gelinlerin yüzünden (yani bizlerin ) haha
Hayırlı olsun. Biz Yeşil kartlılar grubu falan kuralım destek olalım bari birbirimize
hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah oğluşun canım. yeşil kart ikinciyi de oğlan yaparsan canım. hala umut var sende:))
yok trende bir şey yok, biniliyor.. aman tek derdin bu olsun boşveeeeer:)
hayırlı olsun canımm gözün aydın :) edepli bir oğlan geliyor bak taa 17. haftada gösterdi, bizim kız 12. haftada belli etti kendini ne yapacağım ben bu kızla bilmiyorum
Canım sıkma canını :)) benim bir oğlum var 4 yaşına girecek Ekim'de. Bu da oğlan olacak :)) Bende hep bir kızım olsun çok isterdim ama yaradandan gelene hayır mı diyecez?
Geçenlerde 2 komşu cinsiyeti sordu. Söyledim. Biri hayırlıSI olsun dedi. Biri artık 3.cüyü kız yaparsınız dedi. Eve geldim ağladım. Sonra dedim ki kendime niye ağlıyorsun ya böyle saçma insanların lafına. Hayırlısı buymuş ki yaradan böyle nasip etmiş. Sağlıklı olmasa veya kız olup hayırlı olmasa... Ve sonra dedim ki ben kız meslek lisesi meslek öğretmeniyimbenim yüzlerce kızım var 2 tane de oğlum olacak ))
Velhasıl kelam yaradandan gelene binlerce kez şükürler olsun.hele bi doğsun evlat sevgisi neymiş gör. O zaman onun pipisine bile hayran oluyorsunnnn :)) eheheheeee ;P
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canımm.. ben bu gebeliğimde yakalayamadım henüz böyle bir görüntü. çok güzel değilmi böyle görmek hissetmek:)
bak sen şu kıza
Valla bana hatıra kalması için yazıyorum ben. Çokta eğlenceli oluyor. Sonra okuyup okuyup ağlarım bak neler yaşamışım sende diyevaktin olursa en başındaki duygularından başla tam olsun
agaydıncım vallahi çok edepli başladık ama bilmiyorum güven olur mu, sonradan bir açılıp pir açılmasın daaa
18+4 um daha yeni bisiler hissediyorum ozellikle babasi isten gelince konusuo onla o zaman bisiler yapiyor gun boyu beni tinlamiyor yani sorun yok sende hissedersin daha :))gunaydınlar, ama bende 17+3 um , bısı hıssetmıyorum , ılk gebelıgım :) merak edıyorum bende bı sorun yok dımı ? benım gıbı hıssetmeyen warmı ?
kılo hıc almadım cok dıkkat edıyorum !
haftaya 3lu test we cınsıyet ıcın gıdıces dr a , ıple cekıyorum :)
Canım Allah bağışlasın minik erkeklerini:) Ben de öğretmenim canım kızlarla ister istemez aram daha iyi onlar kızım olur benim de napican :)) yok ağlamam da millet ay oğlan mı neyse evlenene kadar senin yanında Vs tarzı boş laflar edince içleniyorum açıkçası :) bir de benimki başta kızdı ya 2 hafta kız bildik o biraz fena oldu :) sevmez olur muyum Rabbim bağışlar inşallah şimdiden çılgın gibi seviyorum böyle yeniden aşık olmuş gibiyim içimde hep çocuksu bir heyecan var anlatamam :)) pipisini de severim kiiii her yerini yerim onun bennnnn
Ayyy kaderdaşım pipidaş da olduk :)) çok merak ediyordum senin bebişi karı koca kız hayranıydınız biz gibi ama siz değil tahmin eden teyzeler kazandı gene 2~0 önde teyzelerşaka bir yana Hayırlı olsun oğlun canım Rabbim bağışlasın inşallah :)
Evet hedef yolunda emin adımlarla ilerleyelim tatlım oğlanlar anne aşığı olmalı olmak zorundalar
evet ya yeşil kartlılar olarak birimiz hepimiz içiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/
kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/
Kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/
sağol tatlıııım :) evet beklenen gerçekleşti :) zaten hazırdım ben bunu duymaya :) hemencecik benimseyiverdim oğlan anası olmayı.. asıl sıkıntı şu belirsizlikmiş onu anladım. ohh beee artık biliyorum çok şükür :) bu arada ben de o karikatürdeki gibi yapıcaaaamçok tuttum bu fikri
Sagol hayatim.hepimize masallah :)Günaydınlar...
Üsttende belli oluyorsa demek baya baya kuvvetli hareketleri var. MAş Allah nazar değmesin.
Ayy cok guzel bi goruntu benimki o kadar net bise degil tabiki bi anlikti icerden hissettigim anda ciplaktim bi baktimki gobegimin hemen sag tarafi kalkip indi bide sol tarafi surekli oyle hissetmiyorum yani :)inşallah buşantılaırn geçer bir an önce, hem daha iyi yersin hem de vitamin demir vs ile o zaman daha dinç olursun.benimde ilk bebek daha hareketliydi ya da ben daha az yağlıydım. daha çok hissederdim bu aralar. hatta size bir foto koyayım. Eki Görüntüle 1182564 burda ben 18 haftalığım. sırt üstü yatarken oğlumun sol tarafımda uyuyuşu gayet belirgin:) şimdi yok böyle bir şekil. o kadar yatıyorum sırt üstü yakalayamıyorum. yağdanmıııı dağınık mı yatıyor paşa bilemedim:)))
arkadaşımdan bahsetmiştim gataya gidiyor diye. çocuk kardiyoloğunda kalbine bakıldı 23.haftada. ayrıntılı usg yapmadılar, biz yapmıyoruz kendin yaptır da demediler, adını bile anmadılar ayrıntılının.
ben tam 7 kilo aldım. kızartma hamur işi pilav makarna tatlı yemeyerek. varmı ben gibisi :)))
maşallah bittercim. o kadar bariz hareketi ben 6.7.ayda hissederdim. maşallah maşallahhh
Bende 2. Defa disardan hissettim canim surekli olmuyo zaten..Maşallah prensesine canım:) benim göbüşte dışarıdan, sertleşme dışında action yok henüz
Canin hamilelerin ruyasi yorumlanmazmis nette gordum bende.gecen gece ruyamda dogum yaptim ve bebegime sut verdim gercek gibiydi gogsumden sut cikisini bile hissettim.tabirine bakayim dedim oyle yaziyo.bende her gece kabuslar maceralar...Günaydın annişler :) Birkaç gündür yazamıyorum, bulantılarım şiddetlendi bir anda. Umarım bu durum doğuma kadar sürmez. Ama bugün çok heyecanlıyım :))) oğluşlarımı görcem. Bugün randevumuz var saat 15.00 de. İnşallah herşey yolundadır. Son günlerde kötü rüyalar gördüm etkilendim aslında. Bugün onları görünce rahatlarım inşallah
Canim her an hissedilmiyo bazen benimkide hic hissettirmiyo kendini bazende cosuyo korkulacaka bisey yok bence bosuna panik yapma..Kizlar gunaydin..ya aklimdaki su dusuncelerden nasil kurtulucam ben nolur bana bi akil verin..pazar gunu bebegi ilk hissettigimde cok ama cok mutlu oldum ama o gunden snra nerdeyse tik yok..sabahlari bi tek ogurmem var kisa sureli..gun ici bulantilarim da cok ama cookkkk az..daha ne istiosun diceksiniz bana ama ya ben tam anlamiyla hissetmedigim icin cok korkuorum bisi mi oldu acaba die..deliricemcok ama cok korkuorum Allahim yardim etsin bana bizlere..cogunuz benim gibi hissedio musunuz?
Bende 17+3 te oldum tetanozumu hamilelugin herhangi bir zmninda yapiliormus 3. aydan sonra yapiliyormus genlde 5 gun kolumda agri ve agirlik oldu.
yok canım 17 haftadan sonra yapıyolar
Canım Doktorum 20 den sonra dedi bana 22 de yaptırcam net hissetmek gerek dediler henüz hiç.ama hiç net değil sağlam.olsun dedim 22nci haftaya gün aldım sağlık ocağından..
Evet kesinlikle belirsizlik can sıkıcı yoksa kız da bir.oğlan da :) bize de aynı senn gibi teyzeler empoze etmişti erkek diye :)) evet canım Swift sen ben tüm erkek anaları o karikatürdeki gibi yetiştirmek yegane amacımız
Sagol hayatim.hepimize masallah :)
Canin hamilelerin ruyasi yorumlanmazmis nette gordum bende.gecen gece ruyamda dogum yaptim ve bebegime sut verdim gercek gibiydi gogsumden sut cikisini bile hissettim.tabirine bakayim dedim oyle yaziyo.bende her gece kabuslar maceralar...
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?