2014 Aralık Anneleri

selamlar...kontrolumuzden döndüüük :) sonunda gösterdi bizimki. benim de içimde minik bir erkek varmış :) oğluşum geliyooor artık ben de yeşil kartlı olmaya adayım

hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah oğluşun canım. yeşil kart ikinciyi de oğlan yaparsan canım. hala umut var sende:))

yok trende bir şey yok, biniliyor.. aman tek derdin bu olsun boşveeeeer:)

selamlar...kontrolumuzden döndüüük :) sonunda gösterdi bizimki. benim de içimde minik bir erkek varmış :) oğluşum geliyooor artık ben de yeşil kartlı olmaya adayım

hayırlı olsun canımm gözün aydın :) edepli bir oğlan geliyor bak taa 17. haftada gösterdi, bizim kız 12. haftada belli etti kendini ne yapacağım ben bu kızla bilmiyorum

bende mi yazsam ama nerden başlasam geçen 4 ayıda mı yazsam işte böyle yığınca öğrenciler gibi tutuşulur

bende mi yazsam ama nerden başlasam geçen 4 ayıda mı yazsam işte böyle yığınca öğrenciler gibi tutuşulur

Valla bana hatıra kalması için yazıyorum ben. Çokta eğlenceli oluyor. Sonra okuyup okuyup ağlarım bak neler yaşamışım sende diye vaktin olursa en başındaki duygularından başla tam olsun

hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah oğluşun canım. yeşil kart ikinciyi de oğlan yaparsan canım. hala umut var sende:))

:)
büyük bir dert ama alıştır alıştır kandır evlen sonraaa değiş neyseee..

ben tıkınmaya kaçar hanımlar size iyi sohbetler pc başında bir kase cevizli bademli kuruyemiş yedim midem kazınyor yinedeee bakalımm yiyebilecezmi

iyi günler görüşürük yine

hayırlı olsun canımm gözün aydın :) edepli bir oğlan geliyor bak taa 17. haftada gösterdi, bizim kız 12. haftada belli etti kendini ne yapacağım ben bu kızla bilmiyorum

teşekkür ederim canlarım :) bu kez kontrolden önce yediğim çikolata işe yaradı sanırım pek bi hareketliydi bizimki, bir ara el salladı kuzum yaaa esracım oğlanın arkası da oğlan olsun artık bence de :) yeşil kartı alırız napalım :) biri oğlan biri kız olunca daha fena :)
agaydıncım vallahi çok edepli başladık ama bilmiyorum güven olur mu, sonradan bir açılıp pir açılmasın daaa

Canım Allah bağışlasın minik erkeklerini:) Ben de öğretmenim canım kızlarla ister istemez aram daha iyi onlar kızım olur benim de napican :)) yok ağlamam da millet ay oğlan mı neyse evlenene kadar senin yanında Vs tarzı boş laflar edince içleniyorum açıkçası :) bir de benimki başta kızdı ya 2 hafta kız bildik o biraz fena oldu :) sevmez olur muyum Rabbim bağışlar inşallah şimdiden çılgın gibi seviyorum böyle yeniden aşık olmuş gibiyim içimde hep çocuksu bir heyecan var anlatamam :)) pipisini de severim kiiii her yerini yerim onun bennnnn

Ayyy kaderdaşım pipidaş da olduk :)) çok merak ediyordum senin bebişi karı koca kız hayranıydınız biz gibi ama siz değil tahmin eden teyzeler kazandı gene 2~0 önde teyzeler şaka bir yana Hayırlı olsun oğlun canım Rabbim bağışlasın inşallah :)

Süper benimde hedefim böyle bir oğul yetiştirmek

Hayırlı olsun. Biz Yeşil kartlılar grubu falan kuralım destek olalım bari birbirimize

Evet hedef yolunda emin adımlarla ilerleyelim tatlım oğlanlar anne aşığı olmalı olmak zorundalar
evet ya yeşil kartlılar olarak birimiz hepimiz içiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak sen şu kıza

Valla bana hatıra kalması için yazıyorum ben. Çokta eğlenceli oluyor. Sonra okuyup okuyup ağlarım bak neler yaşamışım sende diye vaktin olursa en başındaki duygularından başla tam olsun

ben de yazıyorum, kontrole gittiğimiz günleri ayrıntılı yazıp yanına da ultrason fotoğrafını yapıştırıyorum. şimdi bile fark ediyor, ilk kontrolümüzdeki görüntüde sadece karaltı gibi görünürken şimdi her şeyi belli oluyor, bebek diyebiliyorsun yani :)

agaydıncım vallahi çok edepli başladık ama bilmiyorum güven olur mu, sonradan bir açılıp pir açılmasın daaa

olabilir canım bu kuzular zamane kuzuları, hiç güven olmaz

Kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/

18+4 um daha yeni bisiler hissediyorum ozellikle babasi isten gelince konusuo onla o zaman bisiler yapiyor gun boyu beni tinlamiyor yani sorun yok sende hissedersin daha :))

sağol tatlıııım :) evet beklenen gerçekleşti :) zaten hazırdım ben bunu duymaya :) hemencecik benimseyiverdim oğlan anası olmayı.. asıl sıkıntı şu belirsizlikmiş onu anladım. ohh beee artık biliyorum çok şükür :) bu arada ben de o karikatürdeki gibi yapıcaaaam çok tuttum bu fikri

Kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/

Bende 17+3 te oldum tetanozumu hamilelugin herhangi bir zmninda yapiliormus 3. aydan sonra yapiliyormus genlde 5 gun kolumda agri ve agirlik oldu.

kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/

yok canım 17 haftadan sonra yapıyolar

Canım Doktorum 20 den sonra dedi bana 22 de yaptırcam net hissetmek gerek dediler henüz hiç.ama hiç net değil sağlam.olsun dedim 22nci haftaya gün aldım sağlık ocağından..

Evet kesinlikle belirsizlik can sıkıcı yoksa kız da bir.oğlan da :) bize de aynı senn gibi teyzeler empoze etmişti erkek diye :)) evet canım Swift sen ben tüm erkek anaları o karikatürdeki gibi yetiştirmek yegane amacımız

Günaydınlar...

Üsttende belli oluyorsa demek baya baya kuvvetli hareketleri var. MAş Allah nazar değmesin.
Sagol hayatim.hepimize masallah :)

Ayy cok guzel bi goruntu benimki o kadar net bise degil tabiki bi anlikti icerden hissettigim anda ciplaktim bi baktimki gobegimin hemen sag tarafi kalkip indi bide sol tarafi surekli oyle hissetmiyorum yani :)
Maşallah prensesine canım:) benim göbüşte dışarıdan, sertleşme dışında action yok henüz

Bende 2. Defa disardan hissettim canim surekli olmuyo zaten..
Canin hamilelerin ruyasi yorumlanmazmis nette gordum bende.gecen gece ruyamda dogum yaptim ve bebegime sut verdim gercek gibiydi gogsumden sut cikisini bile hissettim.tabirine bakayim dedim oyle yaziyo.bende her gece kabuslar maceralar...
Canim her an hissedilmiyo bazen benimkide hic hissettirmiyo kendini bazende cosuyo korkulacaka bisey yok bence bosuna panik yapma..

Bende 17+3 te oldum tetanozumu hamilelugin herhangi bir zmninda yapiliormus 3. aydan sonra yapiliyormus genlde 5 gun kolumda agri ve agirlik oldu.

yok canım 17 haftadan sonra yapıyolar

Tesekkur ederim kizlar..ya fananaycim sen kendin aliosun randevuyu ne guzel..benmkiler ario surekli gel die..gitmeyince de abuk subuk konusuolar..tmm takip edio ii bisi tabi ki bisi demiorum ama her gittigimde de kan idrar bakiolar..gecen gittim enfeksiyon var dedi..uzuldum koca gun ertesi gun doktoruma gittim ne enfeksiyon ne bisi..yani yok yere gerdiler beni :-/

Son düzenleme:

ayyy canım inanır mısın geçen gece ben de aynı rüyayı gördüm ve aynen senin gibi tabirine baktığımda o yazıyla karşılaştım :) yazıda denildiği gibi kafamız hep bunlarla dolu olduğundan böyle rüyalar görüp duruyoruz demek ki :)

Arkadaşlar nasilsinz uzun zamandan beri yazmiyordum. Bugün bizde cinsiyeti öğrendik. Kızım geliyormuş. . Bu haftadan sonra degismez dimiiii....var mi değişen. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…