Arkadaşlar nasilsinz uzun zamandan beri yazmiyordum. Bugün bizde cinsiyeti öğrendik. Kızım geliyormuş. . Bu haftadan sonra degismez dimiiii....var mi değişen. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim kizlar..ya fananaycim sen kendin aliosun randevuyu ne guzel..benmkiler ario surekli gel die..gitmeyince de abuk subuk konusuolar..tmm takip edio ii bisi tabi ki bisi demiorum ama her gittigimde de kan idrar bakiolar..gecen gittim enfeksiyon var dedi..uzuldum koca gun ertesi gun doktoruma gittim ne enfeksiyon ne bisi..yani yok yere gerdiler beni :-/
Canin hamilelerin ruyasi yorumlanmazmis nette gordum bende.gecen gece ruyamda dogum yaptim ve bebegime sut verdim gercek gibiydi gogsumden sut cikisini bile hissettim.tabirine bakayim dedim oyle yaziyo.bende her gece kabuslar maceralar.
Evet kesinlikle belirsizlik can sıkıcı yoksa kız da bir.oğlan da :) bize de aynı senn gibi teyzeler empoze etmişti erkek diye :)) evet canım Swift sen ben tüm erkek anaları o karikatürdeki gibi yetiştirmek yegane amacımız
Arkadaşlar nasilsinz uzun zamandan beri yazmiyordum. Bugün bizde cinsiyeti öğrendik. Kızım geliyormuş. . Bu haftadan sonra degismez dimiiii....var mi değişen. ..
Bende şimdilik usg resimlerini saklıyorum defterimiz olunca yapıştıracağım hepsini birde aklında olsun üzerlerine şeffaf dosyayı falan kes hava almadan yapıştır. Zamanla renkleri gidiyormuş. Yazık olmasın emeklerimize :)ben de yazıyorum, kontrole gittiğimiz günleri ayrıntılı yazıp yanına da ultrason fotoğrafını yapıştırıyorum. şimdi bile fark ediyor, ilk kontrolümüzdeki görüntüde sadece karaltı gibi görünürken şimdi her şeyi belli oluyor, bebek diyebiliyorsun yani :)
olabilir canım bu kuzular zamane kuzuları, hiç güven olmaz
Ben 20. haftadayım doktorum yaptır dedi. Yarın yaptıracağım kısmetse.Kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/
Bende gördüm doğum yaptığımı hemde ayakta bir ıkındım kafası çıktı bir daha ıkındım kendi düştü ablamın eline sonra hemen bana verdiler. Nasıl kolay bir doğumdu anlatamam. 2 fırtta dışardaydıayyy canım inanır mısın geçen gece ben de aynı rüyayı gördüm ve aynen senin gibi tabirine baktığımda o yazıyla karşılaştım :) yazıda denildiği gibi kafamız hep bunlarla dolu olduğundan böyle rüyalar görüp duruyoruz demek ki :)
Hayırlı olsun kızın.Arkadaşlar nasilsinz uzun zamandan beri yazmiyordum. Bugün bizde cinsiyeti öğrendik. Kızım geliyormuş. . Bu haftadan sonra degismez dimiiii....var mi değişen. ..
öyle yetiştirin de sonra da bizim güzelim kızlarımız çeksin sıkıntısını değil mi
gözün aydın, hayırlı olsun16 olmuşsun artık canım, değişmez herhalde. tabi Allah bilir ne olacağını ama değişen çok nadirdir yani. hazırlıklara başlayabilirsin bence :)
öyle yetiştirin de sonra da bizim güzelim kızlarımız çeksin sıkıntısını değil mi
gözün aydın, hayırlı olsun:)
Bende gördüm doğum yaptığımı hemde ayakta bir ıkındım kafası çıktı bir daha ıkındım kendi düştü ablamın eline sonra hemen bana verdiler. Nasıl kolay bir doğumdu anlatamam. 2 fırtta dışardaydıİnş Allah hepimize öyle kolay doğumlar nasip eder Rabbim.
.
ahahaama bu rüya psikolojik olmasın mümkünsee..inşallah aynısı olur rüyanın canım :)
Bende gördüm doğum yaptığımı hemde ayakta bir ıkındım kafası çıktı bir daha ıkındım kendi düştü ablamın eline sonra hemen bana verdiler. Nasıl kolay bir doğumdu anlatamam. 2 fırtta dışardaydıİnş Allah hepimize öyle kolay doğumlar nasip eder Rabbim.
Sen nasıl kıyamıyorsan kızına bizlerde kıyamıyoruz oğullarımıza
Yok ben hayatlarına müdahale etmem sanmıyorum ama beni çok sevsin en çok beni sevsin bir tek beni sevsin gibi bencilce düşüncelerim var
Bu durumda yine de gelinime acıdım
Ama napalım agaydıncım şimdiki gelinler bi fena erkekler hep kız tarafına bi adım daha yakınlar eşim dahilbizim 80 ler kuşağının erkek anaları uyanıklık etmemiş biz 2014 aralık erkek anneleri olarak erken uyanalım dedik :) kız her türlü vefalı olur zaten oğlanlar için bizim çalışma yapmamız lazım:))
Kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/
Bende şimdilik usg resimlerini saklıyorum defterimiz olunca yapıştıracağım hepsini birde aklında olsun üzerlerine şeffaf dosyayı falan kes hava almadan yapıştır. Zamanla renkleri gidiyormuş. Yazık olmasın emeklerimize :)
Aminn...Ay bu rüya gerçek olsun hepimiz kolayca yapalım doğumu inşallah
Benim eşim ailesinden ayrı yaşadığı halde ailesi düşkündür. Kv ile ayda bir görüşürlermiş bazen daha uzun ama nasıl böyle oldular anlamadım. 2 ERkekler ikiside hep ailesinin yaptıklarını onaylar. Allah'tan bana zararları yok bu konuda. Baştan beri evimize müdahale ettirmedim. Zaten 1 ya da 2 ayda bir görüşüyoruz. Kv ders mi alsam ne yapsam.20-25 yıl sonra nasıl bir nesille karşılaşacağız çok merak ediyorumevlatlarımız hep bizi sevsin, en çok bizi sevsin bak bu kısımda sana katılıyorum canım
çok güldürdünüz beni kızlar yafananaycım benim de eşim dahil o guruba valla sana hak vermemek elde değil ama herkes evladına yanıyor işte ben de kızıma üzülüyorum
aa bak onu hiç düşünmemiştim, öyle yapıştırırım o zaman canım saol :)
Canım bende 17.hafda da yaptırdım
Aminn Aminn. Psikolojik olma ihtimali de çok. Suda doğumları izledim kolay doğum hikayeleri okudum bende kolay doğurdum rüyamdaİnş Allah gerçektede kolay olur hepimiz için.
Sen nasıl kıyamıyorsan kızına bizlerde kıyamıyoruz oğullarımıza
Yok ben hayatlarına müdahale etmem sanmıyorum ama beni çok sevsin en çok beni sevsin bir tek beni sevsin gibi bencilce düşüncelerim var
Bu durumda yine de gelinime acıdım
Aminn..inşallah canım, Allah hepimize iki fırtta çıkarmayı nasip etsin hayırlısıyla :)
Tabi canım fos çıkacağımız belli zaten.Ayyy bende eşime onu diyorum geçen kızım olsa kocası onu çok mutlu etse çiçeklerle eve gelsee çok mutlu olurum ama oğlum çiçekle gitse azıcık kıskanırım sanki ya elim de değil :) alsın eşine çiçek ama bana da alırsaayyy iyi ki gelinim değilim :)) biz böyle diyoruz diyoruz kesin fos çıkarız orası ayrı mevzu :))
20-25 yıl sonra nasıl bir nesille karşılaşacağız çok merak ediyorumevlatlarımız hep bizi sevsin, en çok bizi sevsin bak bu kısımda sana katılıyorum canım
çok güldürdünüz beni kızlar yafananaycım benim de eşim dahil o guruba valla sana hak vermemek elde değil ama herkes evladına yanıyor işte ben de kızıma üzülüyorum
Aminn...
Benim eşim ailesinden ayrı yaşadığı halde ailesi düşkündür. Kv ile ayda bir görüşürlermiş bazen daha uzun ama nasıl böyle oldular anlamadım. 2 ERkekler ikiside hep ailesinin yaptıklarını onaylar. Allah'tan bana zararları yok bu konuda. Baştan beri evimize müdahale ettirmedim. Zaten 1 ya da 2 ayda bir görüşüyoruz. Kv ders mi alsam ne yapsam.
Ayyy bende eşime onu diyorum geçen kızım olsa kocası onu çok mutlu etse çiçeklerle eve gelsee çok mutlu olurum ama oğlum çiçekle gitse azıcık kıskanırım sanki ya elim de değil :) alsın eşine çiçek ama bana da alırsaayyy iyi ki gelinim değilim :)) biz böyle diyoruz diyoruz kesin fos çıkarız orası ayrı mevzu :))
Canım en iyisi bu topicten gelin bulayım oğlana kız anaları da iyi bu topicte kızlar da melek olur hep aynı şehirde yaşar gideriz gelin kaynana dünür ohhhh mis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?