2014 Aralık Anneleri

Ayy benimkidemi oyle olacak acaba benim pabucta dogru dama demekki benim esim cocuklari pek sevmez ama kendi cocugu olunca iliskilerini gozlemlemek cok keyifli olacak
Olabilir canim babasi hissetmis iste niye hevesini kursaginda birakiyosun adamin

Yarin buyuk gun canim ogleden sonra randevum benden haber bekleyin
Benim bebikte normalde cok hareketli ama ultrasonda icine kapaniyo arkasini donup boyle oluyo;

Tv8 i açın hanımlar Kadın doğum doktoru var konuk olarak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çok teşekkür ederim ya şimdilik aklımda Türkiye var ama emin olamıyorum hala beşiktaş tarafı çok pahalı acıbadem ve amerikan var bakalım yine bikaç yer araştırcam.. dediğin yerler biraz uzak o yüzden bilemiyorum .. bi de çalışıyorum ya işten izin alıp kontrole gidiyorum ya da cumartesi erken saatte .. hayırlısı olur inşallah bakalımm ne olacak.. Rabbim yardımcımız olsun hastane doktor olayında o kadar nettim başıma glene bakk

Kalk kalk süpür ben işyerinde düşüne düşüne düşünce gücüyle evde temizliğe başlayacağım

Türkiye hastanesinde dediğim doktoru bi dene canım o zaman istersen diğer doktorlar için çok suratsız diyolar kk de yorumlara bak bu hastaneyle ilgili yorum var baya

Şişli sana yakınsa orda bi de Kolan hastanesi var canım o hastaneye gidn birinden yorumlarını almıştım onu da paylaşıyım netten baktım hastaneye dibim düşmüştü çok güzel hastane

Evet böyle aldılar yapacak bişi yok artık canım bi arkadas yazmıştı linki inan unuttum ama harika şeyler vardı son delikanlı yazan zıbınlar fln

Adamın kursağında bırakmışsın sen de Olabilir hissetmiştir belki. Ben ilk 16+4 te hissettim resmen pıt pıt diye vurdu Çok güzel yaaa. Artık daha kuvvetli vuruşları var oğluşumun.

Hehe gerçeği kabullenmek zorunda oğlan benim :)) evet artık daha net burdayım diyor kuzucım ama dışardan hissetmesine şaşırdım :)

Valla doktor kız dediğinde göreceksin canım ben kızımla alışverişe gidicem kahve içmeye gidicem kızlar babacı olur fln diyordu kısa süren çatlama seanslarından sonra şimdi ben de :) oğlan anacı olur diorum :) intikamı sıcak seviyorum yazık bazen de üzülüyorum tamam tamam siz de baba oğul pes atar maç izlersiniz diyorum yazık kocacım heyecanlanıyor o zaman. :))

Canım çok takılma bak benim arkadasın oğlan çocuk 21 de ilk kez hissettim den erken hissettin diyor ama başka birinin kız bebiş 16 da hissetmiş..biraz karın yapısı meselesi bence iç karnın genişşe geç darsa erken hissersin diyor eskiler ve onların neredeyse her dediği doğru çıkıyor canım rahat ol

Evet canım benim arkadasın kızı var 5 yaşında bi gün avm.Ye gideceklemiş 3 ü bir evden çıkarken ''aaaa anne sen de mi geliyordun biz babamla takılacağız sanmıştım '' demiş sıpa çok hoşuma gitti :)) sizin kızdan babam babam diye gezer :)

Evet canım intikam aldım eşimden..bebik kızken sürekli kıskandırıodu beni simdi sıra ben de

Son düzenleme:
Kalk kalk süpür ben işyerinde düşüne düşüne düşünce gücüyle evde temizliğe başlayacağım

Allah yardımcınız olsun ya hem çalış hem eve gel evişi yap anam anamm anam çalıştığım zamanlarda tek sevdiğim gün maaş aldığım gündü 😃😃😃

O güne bende bayılıyorum

benimki de öyleydi hep :) hatta daha ben hamile değilken bunları sayıklıyordu hmmm bu durumda galiba ben "intikam soğuk yenen bir yemektir" miydi neydi öyle bi söz vardı ya o felsefedeymişim demek ki şimdilik oğluna bağlanması için fırsat tanıyorum kocama. tam iyice bağlanmış olacak kiiii işte o vakit gerçekler tokat gibi çarpacak yüzüne nıhahahaha

kızlarr napıosunuz yine çoğalmış sayfalar çoookkk bugün temizlik yaptım ben de..bayram öncesi verdim halılarımı yıkamaya..ay ne iyiymiş halısız temizlik yapmak süpür sil süpür sil gerçi eşim kızdı çok temizlik yapıom die ama napim..huyum kurusun

Kizlar rekor bende...4tur yemege misafir aliyorum :) urfada olunca yemege cok yuklenemiyorlar 17saatlik susuzluk..ayran meyan serbeti gazli icecekler derken yemege yer kalmior ana yemegi firina yolluyorum..pilavdi corbaydi salataydi mezeydi yata yata yapiyorum..temizlige kadin aldigim icinde yorulmadan misafir agirlayabiliyorum...tatilde olmak buyuk avantaj tabii..calissaydim cookk zorlanirdim..herkeslere kolay gelsin :))

Valla canım bnde verdim yıkamaya geldi sermedim daha temiz temiz kalsınlar dedim doğuma kadar :)serersem bi bayramda sererim bnde geçen iki odamın camını kapısı sildim pestilim çıktı yukarlara uzanmak iyi değil diyolar tehlikeliymiş o yÜzden mutfağımın dolaplarını silcektim korktum yapamadm

Ooo benden daha fena :)) ben şimdiden söylüyorum ama bazen üzülüyorum sizde erkek erkeğe pes atarsınız diyorum teselli ediyorum geri gene vicdanlıyım yaaa:))

Kızzzz yapmasana temizlik Allah korusun bi defa yapılır hata...benim bugün hala ağrım devam ediyor annem de korkuttu iyice, yatıyorum habere bir misafirle bu hale geldim ben pek bi fos çıktım sanırım :) daha hiç ev fln temizledm... temizlesem demekki pert olcam çürük muyum neyim :/

Maşallah canım,ben bi misafirle çürüğe çıktım Allah güç versin :)

Son düzenleme:
Kizlar hasteneden geldim siimdi. Sabahtan beri hastanedeydim. Moralim cok bozuldu. Cocugun organlarina bakarken doktor bobreklerinde genisleme var haftasina gore buyuk dedi. Takip altina alicaz dedi sınırı gecerse anne karninda zaten yapacak bisey yok dogduktan sonra mudahale edilir dedi. Canim cok sıkıldı(

Son düzenleme:

hiç üzülme canımm,ablamın oğlunada öyle demişlerdi böbreğinde genişleme var diye,doğdu sonradan düzeldi hiç bi sorun yok böbreklerinde... allahım şu günleri sağlıkla atlatmak nasip etsin hepimize..

Canım bende bugün temizlik yaptım.Ama öyle kapı pencere değil üstünkörü Halılar yeni geldi yıkamadan zaten, bir süpürdüm sildim tozları aldım tamam. Şimdi kızı uyuttum kendimde uzandım dinleniom,çok iş yapmış gibi

Oncelikle gecmis olsun..ama bence hiiiccc kafana takma...bu tahminler haftasina gore yapiliyor..cocugun gelisimi haftasina gore onde gidiyor olabilir..hemen bobreginde genisleme bilmem ne...ihmal etme baska doktorada git takipte kal ama bence canini skma sabredenlerden ol...

Ayrıntılıya mı girmiştin Canım. İnşallah ilerlemez sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir yavrun....

Ooo benden daha fena :)) ben şimdiden söylüyorum ama bazen üzülüyorum sizde erkek erkeğe pes atarsınız diyorum teselli ediyorum geri gene vicdanlıyım yaaa:))

yok beee ben de kıyamam. bak öyle dedin içim burkuldu hemen. ama yani olacağın da önüne geçilemiyor, yapcak bişey yok. bari biz avutalım napalım :)

Ayrıntılıya mı girmiştin Canım. İnşallah ilerlemez sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir yavrun....

Sagolun kizlar ama forumlara baktim simdi dogumdan sonra bobregi alinan bebekler bile olmus, basima agrilar girdi, aglamaktan bi hal oldum. Umarim dediginiz gibi buyume devam etmez. Ayrintiliya girmedim gataya gidiyorum normal ultrason gunumdu ama bugun normalden fazla kaldim 20 dak falan ultrasonla butun organlari kontrol etti. Digerlerinde allaha sukur bisey cikmadi bunuda takip altina alicaz dedi. Ama icim hic rahat degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…