Ayy benimkidemi oyle olacak acaba benim pabucta dogru dama demekki benim esim cocuklari pek sevmez ama kendi cocugu olunca iliskilerini gozlemlemek cok keyifli olacakbenim 15 aylık kızım var evde babaaaa babammmm diye dolaşıyor tabii eşim gayet memnun bu durumdan şimdi 2. kızımız geliyor eşim diyorki biri babamm biri babacııımmm diyecek ohh ne güzel iki yanıma alıp dolaşıcaz... gibi cümleler benim papuç dama atılmış durumda:18:
Olabilir canim babasi hissetmis iste niye hevesini kursaginda birakiyosun adaminKızlar buarada eşim sabah kalkmış çok mutluyum dedi hayırdır dedim gece sahurdan sonra ben uyurken elini koymuş karnıma oğlumuz vurmuş :)) başka bişidir o dedim hayır çok net hissettim diyor.. o ''baba sen neden geldin annemle ben uyucaktım sen git bu Yatak üçümüze dar''demek istemiş dedim morali bozuldu adamın resmenbebek midir buarada hissettiği şey merak ettim ben de :)
büyük gün yarın mı, hadi inşallah kendini göstersin artık çatladık meraktan
ya ben daha kendim bile hissetmiyorum anlatmayın böyle şeyler kıskanıyorumultrasonda hiç yerinde durmuyor bıdık bacaklarını karnıma vuruyor gibi görünüyor sözde ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. 18 hafta bitecek neredeyse bu kız niye hissettirmiyor kendini, güçsüz mü yoksa benim bebekim
gözün aydın canımbenim 4lü test de bir çıksaydı, içimiz şişti artık :)
Rica ederim canım ne demek hastane arayışı insanı çok strese sokuyo kafayı yemek üzereydim bende burda sordum sağolsun sadece bir arkadaş cvp vermişti bana o yüzden hastane soran arkadaş olursa bende bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
Ben Küçükköyde Duygu hastanesine gidiyorum canım şimdi muayene ücreti 50 tl doğum ücretleri de tek oda çoklu oda suit oda diye değişiyo ama fiytları uygun
Bi arkadaşımın ablası da İstanbul Şafak hastanesinde doğum yaptı o da 500 evlerde sanırım o da memnundu
Burda sorduğumda arkadaş da Vital hospitalı önerdi o da Bahçelievlerde sanırım
Balat hastanesi için de çok iyi diyolar canım hiç kötü yorum okumadım bu hastaneyle ilgili 75 lira muayene doğumu da gene 2500 lira civarı bişeydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yavv bu ne sıcak totomdan oturduğum yerden ter akıyo resmen 😲😲 bi tarafım kalk evini süpür sil diyo bi tarafım yat aşağı diyo daha yemek yapıcam çamaşırları toplucam ütü yapıcam offf evkarısı olmak ne kadar zorr çildiriciiimmmm 😭😭
canım çok teşekkür ederim ya şimdilik aklımda Türkiye var ama emin olamıyorum hala beşiktaş tarafı çok pahalı acıbadem ve amerikan var bakalım yine bikaç yer araştırcam.. dediğin yerler biraz uzak o yüzden bilemiyorum .. bi de çalışıyorum ya işten izin alıp kontrole gidiyorum ya da cumartesi erken saatte .. hayırlısı olur inşallah bakalımm ne olacak.. Rabbim yardımcımız olsun hastane doktor olayında o kadar nettim başıma glene bakk
FEnayız fenaAma ama bizi böyle beğendiler ki banane banane
O yazılı badileri nerden buluyonuz benim baktıklarımda çok sıradan şeyler yazıyor. Bende istiyorum link ya da resim yollayın bana da
Demir hapı acaba şişkinlik mi yapıyor dedim mideme. Sırt ağrısı ondan değildir zaten.
Adamın kursağında bırakmışsın sen de Olabilir hissetmiştir belki. Ben ilk 16+4 te hissettim resmen pıt pıt diye vurdu Çok güzel yaaa. Artık daha kuvvetli vuruşları var oğluşumun.
sen de ne fenasınne güzel mutlu mutlu kalkmış işte, bırak heveslensin. bu kadar erken gerçeklerle yüzleşmesine ne gerek var ben öyle şeyler hiç söylemiyorum vallahi. zaten kız bebekten zorla vazgeçti benimki, şimdi alışmaya, oğluşunu sevmeye çalışıyor. bir de ben öyle dışlarsam hiç benimseyemez benimki. bir gün nasılsa yüzleşecek gerçeklerle
ya ben daha kendim bile hissetmiyorum anlatmayın böyle şeyler kıskanıyorumultrasonda hiç yerinde durmuyor bıdık bacaklarını karnıma vuruyor gibi görünüyor sözde ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. 18 hafta bitecek neredeyse bu kız niye hissettirmiyor kendini, güçsüz mü yoksa benim bebekim
Ayy benimkidemi oyle olacak acaba benim pabucta dogru dama demekki benim esim cocuklari pek sevmez ama kendi cocugu olunca iliskilerini gozlemlemek cok keyifli olacak
Olabilir canim babasi hissetmis iste niye hevesini kursaginda birakiyosun adamin
Yarin buyuk gun canim ogleden sonra randevum benden haber bekleyin
Benim bebikte normalde cok hareketli ama ultrasonda icine kapaniyo arkasini donup boyle oluyo;
Kalk kalk süpür ben işyerinde düşüne düşüne düşünce gücüyle evde temizliğe başlayacağım
Allah yardımcınız olsun ya hem çalış hem eve gel evişi yap anam anamm anam çalıştığım zamanlarda tek sevdiğim gün maaş aldığım gündü 😃😃😃
Valla doktor kız dediğinde göreceksin canım ben kızımla alışverişe gidicem kahve içmeye gidicem kızlar babacı olur fln diyordu kısa süren çatlama seanslarından sonra şimdi ben de :) oğlan anacı olur diorum :) intikamı sıcak seviyorumyazık bazen de üzülüyorum tamam tamam siz de baba oğul pes atar maç izlersiniz diyorum yazık kocacım heyecanlanıyor o zaman. :))
Evet canım intikam aldım eşimden..bebik kızken sürekli kıskandırıodu beni simdi sıra ben de
kızlarr napıosunuz yine çoğalmış sayfalar çoookkkbugün temizlik yaptım ben de..bayram öncesi verdim halılarımı yıkamaya..ay ne iyiymiş halısız temizlik yapmak süpür sil süpür sil gerçi eşim kızdı çok temizlik yapıom die ama napim..huyum kurusun
benimki de öyleydi hep :) hatta daha ben hamile değilken bunları sayıklıyorduhmmm bu durumda galiba ben "intikam soğuk yenen bir yemektir" miydi neydi öyle bi söz vardı ya o felsefedeymişim demek ki şimdilik oğluna bağlanması için fırsat tanıyorum kocama. tam iyice bağlanmış olacak kiiii işte o vakit gerçekler tokat gibi çarpacak yüzüne nıhahahaha
kızlarr napıosunuz yine çoğalmış sayfalar çoookkkbugün temizlik yaptım ben de..bayram öncesi verdim halılarımı yıkamaya..ay ne iyiymiş halısız temizlik yapmak süpür sil süpür sil gerçi eşim kızdı çok temizlik yapıom die ama napim..huyum kurusun
Kizlar rekor bende...4tur yemege misafir aliyorum :) urfada olunca yemege cok yuklenemiyorlar 17saatlik susuzluk..ayran meyan serbeti gazli icecekler derken yemege yer kalmiorana yemegi firina yolluyorum..pilavdi corbaydi salataydi mezeydi yata yata yapiyorum..temizlige kadin aldigim icinde yorulmadan misafir agirlayabiliyorum...tatilde olmak buyuk avantaj tabii..calissaydim cookk zorlanirdim..herkeslere kolay gelsin :))
Kizlar hasteneden geldim siimdi. Sabahtan beri hastanedeydim. Moralim cok bozuldu. Cocugun organlarina bakarken doktor bobreklerinde genisleme var haftasina gore buyuk dedi. Takip altina alicaz dedi sınırı gecerse anne karninda zaten yapacak bisey yok dogduktan sonra mudahale edilir dedi. Canim cok sıkıldı(
Kizlar hasteneden geldim siimdi. Sabahtan beri hastanedeydim. Moralim cok bozuldu. Cocugun organlarina bakarken doktor bobreklerinde genisleme var haftasina gore buyuk dedi. Takip altina alicaz dedi sınırı gecerse anne karninda zaten yapacak bisey yok dogduktan sonra mudahale edilir dedi. Canim cok sıkıldı(
Ooo benden daha fena :)) ben şimdiden söylüyorum ama bazen üzülüyorum sizde erkek erkeğe pes atarsınız diyorum teselli ediyorum gerigene vicdanlıyım yaaa:))
hiç üzülme canımm,ablamın oğlunada öyle demişlerdi böbreğinde genişleme var diye,doğdu sonradan düzeldi hiç bi sorun yok böbreklerinde... allahım şu günleri sağlıkla atlatmak nasip etsin hepimize..
Oncelikle gecmis olsun..ama bence hiiiccc kafana takma...bu tahminler haftasina gore yapiliyor..cocugun gelisimi haftasina gore onde gidiyor olabilir..hemen bobreginde genisleme bilmem ne...ihmal etme baska doktorada git takipte kal ama bence canini skma sabredenlerden ol...
Ayrıntılıya mı girmiştin Canım. İnşallah ilerlemez sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir yavrun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?