2014 Aralık Anneleri

canım bozma moralini, doktor kendi de demiş takip edicez diye. gördüğü bir şeyi not alıyor kendince takip etmek için. bu vakitlerde görülen sorunlar zamanla bebek büyüdükçe kendiliğinden kaybolabiliyormuş. kendi doktorun mu dedi bunu yoksa ayrıntılıya mı girdin?

Canim ben de sermedim..bayramda da evde deiliz zaten annelere gidicez sehir sehir gezicez nasipse..gelince bana gelen bi kadin var onu cagircam temizlesin sersin halilarimi..tertemiz otururum :)

Canim ole ustunkoru yaptim cam kapi silmedim hic..sen de yat dinlen yapma bi is..olmadi bi doktorunu ara bakalim ne dicekk..

Aynen canim ben de ustunkoru oyle..bi de cam kapi acik hep her yer tozzzz temizlemeyip napimm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallahh sağlıkla alırsın kucağına üzme kendini... inşallah sağlıkla atlatalım bu günleri,rabbim korusun bebişlerimizi

üzülme canım sanmıyorum bişey oldugunu belki yanlış hesaplamıştır haftanı

Canim sen doktorun ne dediyse onu dinle..kimseyle karsilastirma bebeginin durumunu..bak cogumuz ayni haftalardayiz bebegini hisseden var hissetmeyen var..kisiden kisiye degisio hersey..bu da oyledir..bakarsin karninda duzelir bebisinin bobrekleri..Allah buyuk..Ona emanetiz bunu cikarma aklindan hic..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canlar maşallah neler yazmışsınız ya gene okumaya yetişemedim :)

Yarin buyuk gun canim ogleden sonra randevum benden haber bekleyin
Benim bebikte normalde cok hareketli ama ultrasonda icine kapaniyo arkasini donup boyle oluyo

ayy inatçı bıdık :) yarın gösterir artık nereye kadar saklayacak

ne iç karınmış zaten beni gören herkes iç karnın geniş diyor :)
bugün gidip kendime hamile pantolonu alacağım, karnım çıkmadıkça inat edip eski pantolonlarımı giymeye devam ediyorum ama artık yemek yiyince falan sıkmaya başladı. yavrum sıkışmasın geniş geniş gezsin diye alayım dedim 1-2 şey :)

selam anne adayları
renklı ultrason için randevu aldınızmı kacıncı haftanızda giriyosunuz
ben agustos 16ya randevu aldım 23.haftam olacak..
bide benım doktorum hala cınsıyet konusunda emın degıl sanırım bu renklı ultrasonda tam net olarak görecegiz..
varmı doktoru bu haftalarda olmasına ragmen hala cinsiyetle ilgili ıhtımalle konuşan

canım kolan biraz pahalı geldi açıkcası bakalım cumartesiye gidip göreceğiz inşallah

Canım geçmiş olsun üzme kendini...Rabbim şifasız dert vermesin..hem öyle olup normale dönen bi sürü bebek var canım.Allah korusun beyinde tümör var denilip kendi kendine tümör yok olan bebekler bile var...doktorlar hep en kötüyü söylerler ama hemen en kötüyü düşünme sen iyi düşün iyi olsun...bebeğini de Üzme annesi

selamm
aldım 31 temmuzda randevum benim 20. haftamda gireceğim bende..
vala bayağı gecikmiş cinsiyet,benim 12. haftada belli olmuştu oğluşumun olacağı,16. haftda da kesinleşti,pipiyi görünce.ayrıntılıda net söylerler ama beklemen gerekecek o güne kadar

Bak canım mesela benim hastalığımdan dolayı çok çok yüksek ihtimalle bebeğin zehirli tiroid hastası doğacak dedi ve bunu diyen bu işin profesörü...ama inan bana ben inanmıyorum...düzenli takip ediliyorum zaten... bebeğim sağlıkla gelecek inşallah bol bol dua ediyorum...Rabbim Ol derse benim hastalığım da boş doktorun verdiği yüzde doksan ihtimalde...moralini yüksek tut canım

erkekler daha rahat gösteriyo sanırım pipişlerini:)
16,haftada baktı sonra 17.haftada baktı hep %80 kız dedı ama degısırsede cok şaşırırm dedı net demedıgı sürecede benım aklımda soru işaretlerı kalıyo işte
hatta 16.haftamda baska b hastanede baska b doktorada gıttım ozellıkle oda bebegın bacaklarını karnına cekıyo net bişey söyleyemem ama sankı kız gibi dedi:)
benım kız pekk nazlıı çıktıı:)

selam canım ben de cumartesi günü 19. haftama girdim...doktora 27 haziranda gitmiştim doktorum renkli ultrasonla ilgili bir şey söylemedi...herhalde bu sefer gittiğimde söyleyecek...bayramdan sonra gidicem hayırlısıyla...benim meleğimin cinsiyeti en son gittiğimde belli oldu...ben de renkli ultrasonu bekliyorum...hayırlısıyla bir gidip görsem

canım kolan biraz pahalı geldi açıkcası bakalım cumartesiye gidip göreceğiz inşallah

Bende oralara yakınım ayrntılı ultrason fiyatları ögrenebildinizmi. Yada istanbulda fıyatlarını bildgınız varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bozma moralini, bazı bebeklerin gelişimi önden gidiyor o zaman da bir sorun varmış gibi algılanıyor. Belki de böyle bir durumdur. Ya da gerçekten genişleme varsa bebek geliştikçe belki böbreklerde düzene uyar normal gelişimini gösterir. Belli mi olur. Şu an takip altındasın zaten yapacak bir şey yok. Ama senin moralinin iyi olması lazım kötü düşünürsen kötü olur. İyiye odaklanman lazım eşinin de senin de. Testlerde de aynı problemler yaşanıyor, ultrasonlar dada doktorlar gördüklerini söylüyor ama Allah ayarlıyor herşeyi. Kim bilebilir ki başka. Ne sağlıksız dedikleri bebişler sapasağlam dünyaya geldi. Bol bol dua et. Rabbim sağlıklı bebekler verecek inş Allah hepimize.

aaa çok terbiyeli annesi sende hee,hemen göstermiyo ayıp diyee ama bence büyük ihtimalle kız olucak allah gönlüne göre versin inşallah

Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide

Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide

Kesinlikle ayrıntılı ultrasonda en iyi sonucu alırsınız. İnş Allah bir problem olmadığını söyleyecek yeni doktorunuz. Allah'a emanetiz hepimiz bebişlerimizle birlikte.

Haklisin cnm rabbim saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…