Kizlar hasteneden geldim siimdi. Sabahtan beri hastanedeydim. Moralim cok bozuldu. Cocugun organlarina bakarken doktor bobreklerinde genisleme var haftasina gore buyuk dedi. Takip altina alicaz dedi sınırı gecerse anne karninda zaten yapacak bisey yok dogduktan sonra mudahale edilir dedi. Canim cok sıkıldı(
Valla canım bnde verdim yıkamaya geldi sermedim daha temiz temiz kalsınlar dedim doğuma kadar :)serersem bi bayramda sererim bnde geçen iki odamın camını kapısı sildim pestilim çıktı yukarlara uzanmak iyi değil diyolar tehlikeliymiş o yÜzden mutfağımın dolaplarını silcektim korktum yapamadm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ooo benden daha fena :)) ben şimdiden söylüyorum ama bazen üzülüyorum sizde erkek erkeğe pes atarsınız diyorum teselli ediyorum gerigene vicdanlıyım yaaa:))
Kızzzz yapmasana temizlik Allah korusun bi defa yapılır hata...benim bugün hala ağrım devam ediyor annem de korkuttu iyice, yatıyorum haberebir misafirle bu hale geldim ben pek bi fos çıktım sanırım :) daha hiç ev fln temizledm... temizlesem demekki pert olcam çürük muyum neyim :/
Maşallah canım,ben bi misafirle çürüğe çıktımAllah güç versin :)
Canım bende bugün temizlik yaptım.Ama öyle kapı pencere değil üstünkörüHalılar yeni geldi yıkamadan zaten, bir süpürdüm sildim tozları aldım tamam. Şimdi kızı uyuttum kendimde uzandım dinleniom,çok iş yapmış gibi
Sagolun kizlar ama forumlara baktim simdi dogumdan sonra bobregi alinan bebekler bile olmus, basima agrilar girdi, aglamaktan bi hal oldum. Umarim dediginiz gibi buyume devam etmez. Ayrintiliya girmedim gataya gidiyorum normal ultrason gunumdu ama bugun normalden fazla kaldim 20 dak falan ultrasonla butun organlari kontrol etti. Digerlerinde allaha sukur bisey cikmadi bunuda takip altina alicaz dedi. Ama icim hic rahat degil..
Kizlar hasteneden geldim siimdi. Sabahtan beri hastanedeydim. Moralim cok bozuldu. Cocugun organlarina bakarken doktor bobreklerinde genisleme var haftasina gore buyuk dedi. Takip altina alicaz dedi sınırı gecerse anne karninda zaten yapacak bisey yok dogduktan sonra mudahale edilir dedi. Canim cok sıkıldı(
Sagolun kizlar ama forumlara baktim simdi dogumdan sonra bobregi alinan bebekler bile olmus, basima agrilar girdi, aglamaktan bi hal oldum. Umarim dediginiz gibi buyume devam etmez. Ayrintiliya girmedim gataya gidiyorum normal ultrason gunumdu ama bugun normalden fazla kaldim 20 dak falan ultrasonla butun organlari kontrol etti. Digerlerinde allaha sukur bisey cikmadi bunuda takip altina alicaz dedi. Ama icim hic rahat degil..
Yarin buyuk gun canim ogleden sonra randevum benden haber bekleyin
Benim bebikte normalde cok hareketli ama ultrasonda icine kapaniyo arkasini donup boyle oluyo
Canım çok takılma bak benim arkadasın oğlan çocuk 21 de ilk kez hissettim den erken hissettin diyor ama başka birinin kız bebiş 16 da hissetmiş..biraz karın yapısı meselesi bence iç karnın genişşe geç darsa erken hissersin diyor eskiler ve onların neredeyse her dediği doğru çıkıyor canım rahat ol
Türkiye hastanesinde dediğim doktoru bi dene canım o zaman istersen diğer doktorlar için çok suratsız diyolar kk de yorumlara bak bu hastaneyle ilgili yorum var baya
Şişli sana yakınsa orda bi de Kolan hastanesi var canım o hastaneye gidn birinden yorumlarını almıştım onu da paylaşıyım netten baktım hastaneye dibim düşmüştü çok güzel hastane Eki Görüntüle 1188792
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam anne adayları
renklı ultrason için randevu aldınızmı kacıncı haftanızda giriyosunuz
ben agustos 16ya randevu aldım 23.haftam olacak..
bide benım doktorum hala cınsıyet konusunda emın degıl sanırım bu renklı ultrasonda tam net olarak görecegiz..
varmı doktoru bu haftalarda olmasına ragmen hala cinsiyetle ilgili ıhtımalle konuşan
selamm
aldım 31 temmuzda randevum benim 20. haftamda gireceğim bende..
vala bayağı gecikmiş cinsiyet,benim 12. haftada belli olmuştu oğluşumun olacağı,16. haftda da kesinleşti,pipiyi görünce.ayrıntılıda net söylerler ama beklemen gerekecek o güne kadar
selam anne adayları
renklı ultrason için randevu aldınızmı kacıncı haftanızda giriyosunuz
ben agustos 16ya randevu aldım 23.haftam olacak..
bide benım doktorum hala cınsıyet konusunda emın degıl sanırım bu renklı ultrasonda tam net olarak görecegiz..
varmı doktoru bu haftalarda olmasına ragmen hala cinsiyetle ilgili ıhtımalle konuşan
canım kolan biraz pahalı geldi açıkcası bakalım cumartesiye gidip göreceğiz inşallah
erkekler daha rahat gösteriyo sanırım pipişlerini:)
16,haftada baktı sonra 17.haftada baktı hep %80 kız dedı ama degısırsede cok şaşırırm dedı net demedıgı sürecede benım aklımda soru işaretlerı kalıyo işte
hatta 16.haftamda baska b hastanede baska b doktorada gıttım ozellıkle oda bebegın bacaklarını karnına cekıyo net bişey söyleyemem ama sankı kız gibi dedi:)
benım kız pekk nazlıı çıktıı:)
Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide
Bak canım mesela benim hastalığımdan dolayı çok çok yüksek ihtimalle bebeğin zehirli tiroid hastası doğacak dedi ve bunu diyen bu işin profesörü...ama inan bana ben inanmıyorum...düzenli takip ediliyorum zaten... bebeğim sağlıkla gelecek inşallah bol bol dua ediyorum...Rabbim Ol derse benim hastalığım da boş doktorun verdiği yüzde doksan ihtimalde...moralini yüksek tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?