- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
ooo çok hizlisiniz maşallah hayirli olsun odasi krizinin saglikla huzurla misil misil uyusun :) bebeğini ilk günden ayri yatirmayi mi düşünüyorsun canim bu konu hep çok tartisilmistir ama bence çok erken o senin kokunu ister çok ufak daha en azindan 6 ay odanda yatir bebeğinin sana güven duymasini aranizdaki bağı çok daha kuvvetlendirmiş olursun. bunun için ufak bir beşik alabilirsin park yataklarin kucuklerinden olabilir onlarin fiyati uygun diye biliyorum kullanisli da olur sanki. Ben su an için 1-1.5 yasina kadar odamda kalsin istiyorum sonra duruma gore ayiricam inşallah.Arkadaşlar merhaba
Ne güzel meleklerin cinsiyetleri belli oldu iyice allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
biz kızımın odasını sipariş ettik dün, modeli beğenince daha fazla dolaşmak istemedim. Ama şimdi aklıma bişey takıldı. Ayrıca bir beşik de alayım mı sizce? Onlar da çok pahalı 400-500 lira diyorlar. Odamızla bebiş odası arası fazla değil bebeği en baştan kendi yatağına alıştırabilir miyim sizce? Deneyimli anneler fikir verir misiniz?
bende sendenim cnm bende geçen yıl düşük yaptım o yüzden hiçbirşey almadım ama netten araştırıyorum son 1-2 hafta kala almayı düşünüyorum
evet canim bende bol bol araştırma yapiyorum ama daha da kafam karisiyor :) hakkimizda hayirlisi olsunbende sendenim cnm bende geçen yıl düşük yaptım o yüzden hiçbirşey almadım ama netten araştırıyorum son 1-2 hafta kala almayı düşünüyorum
erkekler daha rahat gösteriyo sanırım pipişlerini:)
16,haftada baktı sonra 17.haftada baktı hep %80 kız dedı ama degısırsede cok şaşırırm dedı net demedıgı sürecede benım aklımda soru işaretlerı kalıyo işte
hatta 16.haftamda baska b hastanede baska b doktorada gıttım ozellıkle oda bebegın bacaklarını karnına cekıyo net bişey söyleyemem ama sankı kız gibi dedi:)
benım kız pekk nazlıı çıktıı:)
Arkadaşlar merhaba
Ne güzel meleklerin cinsiyetleri belli oldu iyice allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
biz kızımın odasını sipariş ettik dün, modeli beğenince daha fazla dolaşmak istemedim. Ama şimdi aklıma bişey takıldı. Ayrıca bir beşik de alayım mı sizce? Onlar da çok pahalı 400-500 lira diyorlar. Odamızla bebiş odası arası fazla değil bebeği en baştan kendi yatağına alıştırabilir miyim sizce? Deneyimli anneler fikir verir misiniz?
Kızlaaaaar istanbulda detaylı ultrason fiyatı alan varmıııııı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hangi omega hapını kullanıyosun bi de her gün mü alıyosun?
Kizlar bisi sormak istiorum iki gundur aklima takilio bu konu..benim ikili test sonucum normal cikti onda bi problem yok..sorum su..benim amcamin uc tane cocugu vardi..gerci bi kazada hayatlarini kaybettiler iki yil once Allah rahmet eylesin..iki erkek bi kizdi..amcamda hic bir skinti yok yalniz yengem zihinsel olarak biraz skintiliydi..erkeklerin ikisi de ayni anneleri gibiydi safcaydi ama kiz ole deildi..bu genetik bi bozukluk olmuo dimi?yani dr bana ailede genetik bozukluk var mi demisti ben de yok demistim.aklima gelmemisti hic bu..biz de iki kardesiz abimde de bende de hic bi sorun yok..sizce bunu druma bildirmem gerekir mi?ay cok taktim kafaya bu durumu yaa.. :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya aslında bana gelen de yabancı değil diye aldım bulaşığı vs birlikte yaptık ama nazlı çıktım ben sanırım :)
Teşekkür ederim canım ne kusuru :) ya aslında bebik doğmadan şöyle rahat gezmek istedik Son kez.. heveslendik de epey ama çarşıda fln bi.saat gezsek oturcak yer arıyor gözlerim kendime güvenemedim malesef.. Yoksa be güzel olurdu valla :)
Benim hastane 150 Tl.
Arkadaşlar merhaba
Petito ne güzel isimmis böyle, bayıldım Wallakizlar petitomu artık çok rahatca hissediyorum özellikle size benden tavsiye yataga komple uzanin yastıkta olmasin komple uzanin elinizi koyun karniniza bi tekmeliyoki :)))
your_app_name uygulaması kullanılarak device
_name cihazından gönderilmiştir.
Hangı hastane cnm sennki
Bizde daha hamile olmadan erken rezervasyon ile tatil almıştık Bodruma Ekim ayına
Şimdi 7 aylık olacak bebek
Bakalım gidebilecek miyiz
Ben çok istiyorum ama tabi nasip
Sagolun kizlar ama forumlara baktim simdi dogumdan sonra bobregi alinan bebekler bile olmus, basima agrilar girdi, aglamaktan bi hal oldum. Umarim dediginiz gibi buyume devam etmez. Ayrintiliya girmedim gataya gidiyorum normal ultrason gunumdu ama bugun normalden fazla kaldim 20 dak falan ultrasonla butun organlari kontrol etti. Digerlerinde allaha sukur bisey cikmadi bunuda takip altina alicaz dedi. Ama icim hic rahat degil..
Amcamda hic bi sorun yok canim..yengem dedigim gibi safcaydi biraz..tesekkur ederim yorumun icin :*Canım hiç takılma bence. Yengen seninle aynı kan bağına sahip değil, senin için risk oluşturmaz. Eğer amcanda benzer bir durum olsaydı söyle derdim ama yengeni sorun etmene gerek yok bence.
Yengenle aranda kan bağı yok ki.
Bir çocuğun zihinsel engelli olması için 2 neden vardır. Bunlardan ilki beyinsel işlev bozukluğu, ikincisi ise uyaran eksikliği. Ilkinin içine bir sürü hastalık( genetik, doğumdan gelen veya sonradan oluşabilecek kazalar, travmalar) girer. Ikincisinde ise beyinde ve zihinsel faaliyetlerde hiç bir sorun olmamasına rağmen uyarıcı eksikliğinden yani beyni kullanmamaktan yeterli bilgi alamamaktan kaynaklanır.
Eğer yengeniz de muhtemelen bir teşhis olmadığı için safça diyorsunuz. Böyle bir durum varsa çocuklarında bu durumdan etkilenmesi çok normal. Çünkü bebeklerin en önemli uyaranı annedir :)
Bence rahat olsenin gibi düşünceli bir anne çok güzel bir çocuk yetiştirir )
Canim yaaa gozlerim doldu yorumunu okurkenn..cok ama cok tesekkur ederim guzel aciklaman ve guzel kalbin icin..iyi ki varsiniz..
Ilk 6 ay sana ve kokuna hatta nefesine bile ihtiyacı olacak. Bebekler ara ara uyanır ve anne kokusunu hissedince tekrar huzurlu bir şekilde uyurlarmış. Hem sürekli emzireceksin ne kadar oda yakın olsa bile zor olur. Bide kusma falan olursa hemen müdahale edebilirsin.
Yani demem o ki hem güvenliği hemde mutluluğu için aynı oda da yatın. Küçük beşik işini görür. Hepsi burada dan bak ucuzları var. Çok açılmana gerek yok)))
Oooo 7 ekimde baya büyümüş olacağız hakkaten gidebilirsiniz inşallah :) bu yaz ağustosta biz de sabit otel tatili yapacağız bu gidişle canım...olsun bebikler sağlıkla gelsinler yeter ki:)
İlk aylar 2 saatte bir emziriliyor ve herhangi bir riske karşı bebeği ayrı yatırmanı tavsiye etmem canım.. Beşik alamasan bile yanında yatırırsın, zaten kendin de yaşayarak göreceksin bir süre bebek-anne yapışık yaşanıyor, öyle düşünüldüğü gibi bebek odasında yatsın, anne baba beraber takılsın olmuyor hayatım..:))) Hele gece uykusuzlukları başlanınca imkanı yok.. Ya basit bir beşik al ya da beraber yatarsınız.. Anne dizi diye nette araştır 200 tl civarı olması lazım. Benimki öyle bir beşik acayip rahat ettim.
ooo çok hizlisiniz maşallah hayirli olsun odasi krizinin saglikla huzurla misil misil uyusun :) bebeğini ilk günden ayri yatirmayi mi düşünüyorsun canim bu konu hep çok tartisilmistir ama bence çok erken o senin kokunu ister çok ufak daha en azindan 6 ay odanda yatir bebeğinin sana güven duymasini aranizdaki bağı çok daha kuvvetlendirmiş olursun. bunun için ufak bir beşik alabilirsin park yataklarin kucuklerinden olabilir onlarin fiyati uygun diye biliyorum kullanisli da olur sanki. Ben su an için 1-1.5 yasina kadar odamda kalsin istiyorum sonra duruma gore ayiricam inşallah.
Ilk 6 ay sana ve kokuna hatta nefesine bile ihtiyacı olacak. Bebekler ara ara uyanır ve anne kokusunu hissedince tekrar huzurlu bir şekilde uyurlarmış. Hem sürekli emzireceksin ne kadar oda yakın olsa bile zor olur. Bide kusma falan olursa hemen müdahale edebilirsin.
Yani demem o ki hem güvenliği hemde mutluluğu için aynı oda da yatın. Küçük beşik işini görür. Hepsi burada dan bak ucuzları var. Çok açılmana gerek yok)))
Hangı hastane cnm sennki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?