2014 Aralık Anneleri

ooo çok hizlisiniz maşallah hayirli olsun odasi krizinin saglikla huzurla misil misil uyusun :) bebeğini ilk günden ayri yatirmayi mi düşünüyorsun canim bu konu hep çok tartisilmistir ama bence çok erken o senin kokunu ister çok ufak daha en azindan 6 ay odanda yatir bebeğinin sana güven duymasini aranizdaki bağı çok daha kuvvetlendirmiş olursun. bunun için ufak bir beşik alabilirsin park yataklarin kucuklerinden olabilir onlarin fiyati uygun diye biliyorum kullanisli da olur sanki. Ben su an için 1-1.5 yasina kadar odamda kalsin istiyorum sonra duruma gore ayiricam inşallah.

canim bizimkide gostermiyor doktor % 90 kız gibi dedi ama goremedim dedi tahmin yuruttu sadece 14 - 16 haftalik iken bakti

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk aylar 2 saatte bir emziriliyor ve herhangi bir riske karşı bebeği ayrı yatırmanı tavsiye etmem canım.. Beşik alamasan bile yanında yatırırsın, zaten kendin de yaşayarak göreceksin bir süre bebek-anne yapışık yaşanıyor, öyle düşünüldüğü gibi bebek odasında yatsın, anne baba beraber takılsın olmuyor hayatım..:))) Hele gece uykusuzlukları başlanınca imkanı yok.. Ya basit bir beşik al ya da beraber yatarsınız.. Anne dizi diye nette araştır 200 tl civarı olması lazım. Benimki öyle bir beşik acayip rahat ettim.

Yengenle aranda kan bağı yok ki.
Bir çocuğun zihinsel engelli olması için 2 neden vardır. Bunlardan ilki beyinsel işlev bozukluğu, ikincisi ise uyaran eksikliği. Ilkinin içine bir sürü hastalık( genetik, doğumdan gelen veya sonradan oluşabilecek kazalar, travmalar) girer. Ikincisinde ise beyinde ve zihinsel faaliyetlerde hiç bir sorun olmamasına rağmen uyarıcı eksikliğinden yani beyni kullanmamaktan yeterli bilgi alamamaktan kaynaklanır.
Eğer yengeniz de muhtemelen bir teşhis olmadığı için safça diyorsunuz. Böyle bir durum varsa çocuklarında bu durumdan etkilenmesi çok normal. Çünkü bebeklerin en önemli uyaranı annedir :)
Bence rahat ol senin gibi düşünceli bir anne çok güzel bir çocuk yetiştirir )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde daha hamile olmadan erken rezervasyon ile tatil almıştık Bodruma Ekim ayına
Şimdi 7 aylık olacak bebek
Bakalım gidebilecek miyiz
Ben çok istiyorum ama tabi nasip

Ilk 6 ay sana ve kokuna hatta nefesine bile ihtiyacı olacak. Bebekler ara ara uyanır ve anne kokusunu hissedince tekrar huzurlu bir şekilde uyurlarmış. Hem sürekli emzireceksin ne kadar oda yakın olsa bile zor olur. Bide kusma falan olursa hemen müdahale edebilirsin.
Yani demem o ki hem güvenliği hemde mutluluğu için aynı oda da yatın. Küçük beşik işini görür. Hepsi burada dan bak ucuzları var. Çok açılmana gerek yok )))

Petito ne güzel isimmis böyle, bayıldım Walla
Maşallah ona annesi, darısı biz hissetmeyenlere

Bizde daha hamile olmadan erken rezervasyon ile tatil almıştık Bodruma Ekim ayına
Şimdi 7 aylık olacak bebek
Bakalım gidebilecek miyiz
Ben çok istiyorum ama tabi nasip

Oooo 7 ekimde baya büyümüş olacağız hakkaten gidebilirsiniz inşallah :) bu yaz ağustosta biz de sabit otel tatili yapacağız bu gidişle canım...olsun bebikler sağlıkla gelsinler yeter ki:)

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım dur bakalım hemen en kötüye odaklanma, kötü kötü şeyler okuyup da kendini büsbütün koyverme, bazı problemler vardır ki bebek geliştikçe kaybolur, doktorun takip altın almış sıkma canını, belki önemsiz bir detay ama takip altında tutmayı uygun görmüştür bilemeyiz, o yüzden iyi düşün iyi olsun tamam mı tatlım..

Canım hiç takılma bence. Yengen seninle aynı kan bağına sahip değil, senin için risk oluşturmaz. Eğer amcanda benzer bir durum olsaydı söyle derdim ama yengeni sorun etmene gerek yok bence.
Amcamda hic bi sorun yok canim..yengem dedigim gibi safcaydi biraz..tesekkur ederim yorumun icin :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dilekcim sana tesekkurum az once alintiladigim mesajin sonunda..karismis biraz :) okursan sevinirim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oooo 7 ekimde baya büyümüş olacağız hakkaten gidebilirsiniz inşallah :) bu yaz ağustosta biz de sabit otel tatili yapacağız bu gidişle canım...olsun bebikler sağlıkla gelsinler yeter ki:)

Aynen canım yaa. Biz de 15 Ağustos 'ta çıkacağız bakalım, 5 aylık olmuş olacağım, Her ne kadar kaydıraklardan kayamasak da 2 tek atamasak da bi de böyle deneyelim de mi ama:)))
Seneye tatili rüyamızda görürüz çünkülüm..

Kızlar çok haklısınız para falan onun sağlıklı gelişiminden önemli değil ki... ben ebebekten beşik de olabilen bi anakucağı almıştım. Bu işimi görür mü sizce?

Hangı hastane cnm sennki

Nisa Hastanesi Yenibosna canım.. Ben kızımın doğumunu da burda yapmıştım çok temiz , deneyimli ve ekonomik bir hastanedir.. Doğum fiyatları, muayene ücretleri de uygundur tavsiye ederim. Beylikdüzü'nde oturduğum halde taa buraya gidip geliyorum, memnunum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…