selam canım ben de cumartesi günü 19. haftama girdim...doktora 27 haziranda gitmiştim doktorum renkli ultrasonla ilgili bir şey söylemedi...herhalde bu sefer gittiğimde söyleyecek...bayramdan sonra gidicem hayırlısıyla...benim meleğimin cinsiyeti en son gittiğimde belli oldu...ben de renkli ultrasonu bekliyorum...hayırlısıyla bir gidip görsem
aaa çok terbiyeli annesi sende hee,hemen göstermiyo ayıp diyeeama bence büyük ihtimalle kız olucak allah gönlüne göre versin inşallah
Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide
Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide
bencede kız olacak hayırlısı bakalım zaten ılk bebek hiç farketmıyo,amacım alısverıs yapmak için cınsıyetını ogrenmektı ama bu aşırı sıcaklardan dolayı alısverıs ısını eylüle erteledım:)
ozamana kadarda zaten ohooo:)
Canim ben de sermedim..bayramda da evde deiliz zaten annelere gidicez sehir sehir gezicez nasipse..gelince bana gelen bi kadin var onu cagircam temizlesin sersin halilarimi..tertemiz otururum :)
Canim ole ustunkoru yaptim cam kapi silmedim hic..sen de yat dinlen yapma bi is..olmadi bi doktorunu ara bakalim ne dicekk..
Aynen canim ben de ustunkoru oyle..bi de cam kapi acik hep her yer tozzzz temizlemeyip napimm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aminn...inşallah...benim ilk gebeliğim değil canım:) evet gerçekten de çok güzel bir şey renkli utrason... az daha dayan :) az kaldı meleğini görmene :) tabi annelik işte günler geçmek bilmiyor ki :))ben de bekliyorum... hayırlısıyla bu günleri de bir atlatalım da...kız mı bekliyorsun meleğini:))bu renklı ultrason cok güzel bişey bebişin tüm yüz hatları beden hatları hep bellı oluyo ben cok sabırsızlanıyorummm:)
21 ile 24. hafta arasında olması gerekıyomus sanırım..ınsallah mınıklerımızı saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız..sizin ilk bebekmi?
benımde renklı ultrasondan once 2 agstosta kontrolum var o zaman hatunumu görürüm net olarak inşallh:)
bencede kız olacak hayırlısı bakalım zaten ılk bebek hiç farketmıyo,amacım alısverıs yapmak için cınsıyetını ogrenmektı ama bu aşırı sıcaklardan dolayı alısverıs ısını eylüle erteledım:)
ozamana kadarda zaten ohooo:)
selam arkadasımmm
bence gercekten bu konuya cok kafanı takıpta hem kendını hem bebegını yıpratma
doktorlar en ufak ıhtımalı bıle büyütüp dağ yapıyolar..
belkı olması gerekende bu onlem alabılmek için..
ama cogunlukta en kötü ihtimaller cıkmıyo saglıkla gelıyo bebişler..
neler duyduk neler gördükk,rabbım nıce doktorların tezlerini çürüttü saglıklı sıhhatlı evlatlar vererek..
İyi akşamlar herkese benim mesai bitmek üzere ben yavaştan kaçıyorum oğlumla :)
kızlar cuma günü öğrendim cinsiyetini bir pipilide benden geliyorr:)
kızlar cuma günü öğrendim cinsiyetini bir pipilide benden geliyorr:)
kızlar dr dan geldım cınsıyetımızı ogrendık erkek mıs 153 gr boyunu hesaplıyamadım fl 2.07 bunu 7 ıle carpınca bas popo mu oluo
Merhaba arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar. Bazen foruma baktikca görüyorum ki bebeklerinize eşyalar alan arkadaslarimiz var ben daha hiçbirşey almadim 7-8 aylik olana kadar almayi düşünmüyorum annem de boyle düşünüyor bilmiyorum geç mi kaliriz ama ne bileyim korkularim oluyor arada ya birşey olursa diye Allah korusun benim bir dusugum var da o yüzden mi bilmiyorum bu düşüncelerden nazil kurtulucam ödüm kopuyo bebeğimi kaybederim diye o yüzden elim biseye gitmiyo hediye gelen 3-5 parca birşey var. Öyle işte ne yapicam bilmiyorum beni rahatlatacak birileri var mi
Kizlar bisi sormak istiorum iki gundur aklima takilio bu konu..benim ikili test sonucum normal cikti onda bi problem yok..sorum su..benim amcamin uc tane cocugu vardi..gerci bi kazada hayatlarini kaybettiler iki yil once Allah rahmet eylesin..iki erkek bi kizdi..amcamda hic bir skinti yok yalniz yengem zihinsel olarak biraz skintiliydi..erkeklerin ikisi de ayni anneleri gibiydi safcaydi ama kiz ole deildi..bu genetik bi bozukluk olmuo dimi?yani dr bana ailede genetik bozukluk var mi demisti ben de yok demistim.aklima gelmemisti hic bu..biz de iki kardesiz abimde de bende de hic bi sorun yok..sizce bunu druma bildirmem gerekir mi?ay cok taktim kafaya bu durumu yaa.. :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar siz nasıl misafir ağırlıyorsunuz :44: ben çok hareketli ve misafir ağırlamayı seven biriydim ama artık gücüm yok cidden çaya bile arkadaşlar gelse ertesi gün full uyuyorum elimde değil ben ce kendinizi zorlamayın ayrıca bende acayip hararet var evde sürekli şortla oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?