2014 Aralık Anneleri

bu renklı ultrason cok güzel bişey bebişin tüm yüz hatları beden hatları hep bellı oluyo ben cok sabırsızlanıyorummm:)
21 ile 24. hafta arasında olması gerekıyomus sanırım..ınsallah mınıklerımızı saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız..sizin ilk bebekmi?
benımde renklı ultrasondan once 2 agstosta kontrolum var o zaman hatunumu görürüm net olarak inşallh:)

aaa çok terbiyeli annesi sende hee,hemen göstermiyo ayıp diyee ama bence büyük ihtimalle kız olucak allah gönlüne göre versin inşallah

bencede kız olacak hayırlısı bakalım zaten ılk bebek hiç farketmıyo,amacım alısverıs yapmak için cınsıyetını ogrenmektı ama bu aşırı sıcaklardan dolayı alısverıs ısını eylüle erteledım:)
ozamana kadarda zaten ohooo:)

Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide

selam arkadasımmm
bence gercekten bu konuya cok kafanı takıpta hem kendını hem bebegını yıpratma
doktorlar en ufak ıhtımalı bıle büyütüp dağ yapıyolar..
belkı olması gerekende bu onlem alabılmek için..
ama cogunlukta en kötü ihtimaller cıkmıyo saglıkla gelıyo bebişler..
neler duyduk neler gördükk,rabbım nıce doktorların tezlerini çürüttü saglıklı sıhhatlı evlatlar vererek..

Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...içini rahat tut...moralini sakın bozma...Allah inşallah sağlıkla verir bebişlerimizi kucağımıza...

hadi inşallah bakalım
demi sıcakda hiç çekilmiyo,ben oturduğum yerden bunalıyorum yaa

Ohh ne güzel valla gezin bnm yerimede biz arabayı sattık eşim de araba olmadan bi yere gitmez bir aydır bi yere gittiğim yok
Annemler taşındı zonguldağa oraya gitmek istiyorum otobüsle göndermiyo çok sık idrara çıkma sorunum var bu ara totom da yemiyo evde kafayı yicem bu gidişle depresyon staylaaayımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aminn...inşallah...benim ilk gebeliğim değil canım:) evet gerçekten de çok güzel bir şey renkli utrason... az daha dayan :) az kaldı meleğini görmene :) tabi annelik işte günler geçmek bilmiyor ki :))ben de bekliyorum... hayırlısıyla bu günleri de bir atlatalım da...kız mı bekliyorsun meleğini:))
.

İyi akşamlar herkese benim mesai bitmek üzere ben yavaştan kaçıyorum oğlumla :)

Kızlaaaaar istanbulda detaylı ultrason fiyatı alan varmıııııı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim sende zorluklar çekmişsin çok şükür ki Rabbim daha fazla aratmamış sağlıkla hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin Rabbim, cinsiyet göstermiyor kız mı acaba canım :))

valla bilemiyorum cnm 12 haftalıkken doktor kemik yapısına göre erkek dedi bu doktorda tam net bakmadı açıkçası başından savdı beni oda kız gibi duruyor dedi bilmiyoz merekla bekliyoz rüyalarıma giren bebeklerinde hepsi erkek :)) bakalım rabbim hayırlısını versin

kızlar cuma günü öğrendim cinsiyetini bir pipilide benden geliyorr:)

canım benim hayırlı olsun oğluşun oh ne güzel öğrenmişsin ben hareketlerini hissettiğimde sevmek istiyorum sonrada kızıyorum göstermedin bak bende seni sevmeyecem diye sonra duyduğunu düşünüp pişman oluyorum

kızlar dr dan geldım cınsıyetımızı ogrendık erkek mıs 153 gr boyunu hesaplıyamadım fl 2.07 bunu 7 ıle carpınca bas popo mu oluo

kızlar cuma günü öğrendim cinsiyetini bir pipilide benden geliyorr:)

Canım hayırlı olsun böcekin pipidaş geldi bir tane daha :) çiçek yok mu çiçekkkk :)))

kızlar dr dan geldım cınsıyetımızı ogrendık erkek mıs 153 gr boyunu hesaplıyamadım fl 2.07 bunu 7 ıle carpınca bas popo mu oluo

Canım hoşgeldin pipidaşımız forum yine böcek doldu :)))))))

Son düzenleme:

bende sendenim cnm bende geçen yıl düşük yaptım o yüzden hiçbirşey almadım ama netten araştırıyorum son 1-2 hafta kala almayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba

Ne güzel meleklerin cinsiyetleri belli oldu iyice allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

biz kızımın odasını sipariş ettik dün, modeli beğenince daha fazla dolaşmak istemedim. Ama şimdi aklıma bişey takıldı. Ayrıca bir beşik de alayım mı sizce? Onlar da çok pahalı 400-500 lira diyorlar. Odamızla bebiş odası arası fazla değil bebeği en baştan kendi yatağına alıştırabilir miyim sizce? Deneyimli anneler fikir verir misiniz?

Kizlar bisi sormak istiorum iki gundur aklima takilio bu konu..benim ikili test sonucum normal cikti onda bi problem yok..sorum su..benim amcamin uc tane cocugu vardi..gerci bi kazada hayatlarini kaybettiler iki yil once Allah rahmet eylesin..iki erkek bi kizdi..amcamda hic bir skinti yok yalniz yengem zihinsel olarak biraz skintiliydi..erkeklerin ikisi de ayni anneleri gibiydi safcaydi ama kiz ole deildi..bu genetik bi bozukluk olmuo dimi?yani dr bana ailede genetik bozukluk var mi demisti ben de yok demistim.aklima gelmemisti hic bu..biz de iki kardesiz abimde de bende de hic bi sorun yok..sizce bunu druma bildirmem gerekir mi?ay cok taktim kafaya bu durumu yaa.. :-/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hiç takılma bence. Yengen seninle aynı kan bağına sahip değil, senin için risk oluşturmaz. Eğer amcanda benzer bir durum olsaydı söyle derdim ama yengeni sorun etmene gerek yok bence.

aynı dert bende de var resmen yanıyorum evin içinde askılı şortla geziyorum kapalı olduğum için misafir geldiği zaman mecburen kapatmak zorundayım o yüzden çağırmaya korkuyorum yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…