Geçmiş olsun istanbuldaysan ayrıntılı için Prof. Dr. Atıl Yüksele gitmeni tavsiye ederim iyi bi perinatolog
Baba kizin o sicakligini gormeyi cok istiyorum ben hic kiskanmam valla :)Evet böyle aldılar yapacak bişi yok artıkcanım bi arkadas yazmıştı linki inan unuttum ama harika şeyler vardı son delikanlı yazan zıbınlar fln
Hehe gerçeği kabullenmek zorunda oğlan benim :)) evet artık daha net burdayım diyor kuzucım ama dışardan hissetmesine şaşırdım :)
Valla doktor kız dediğinde göreceksin canım ben kızımla alışverişe gidicem kahve içmeye gidicem kızlar babacı olur fln diyordu kısa süren çatlama seanslarından sonra şimdi ben de :) oğlan anacı olur diorum :) intikamı sıcak seviyorumyazık bazen de üzülüyorum tamam tamam siz de baba oğul pes atar maç izlersiniz diyorum yazık kocacım heyecanlanıyor o zaman. :))
Canım çok takılma bak benim arkadasın oğlan çocuk 21 de ilk kez hissettim den erken hissettin diyor ama başka birinin kız bebiş 16 da hissetmiş..biraz karın yapısı meselesi bence iç karnın genişşe geç darsa erken hissersin diyor eskiler ve onların neredeyse her dediği doğru çıkıyor canım rahat ol
Evet canım benim arkadasın kızı var 5 yaşında bi gün avm.Ye gideceklemiş 3 ü bir evden çıkarken ''aaaa anne sen de mi geliyordun biz babamla takılacağız sanmıştım '' demiş sıpa çok hoşuma gitti :)) sizin kızdan babam babam diye gezer :)
Evet canım intikam aldım eşimden..bebik kızken sürekli kıskandırıodu beni simdi sıra ben de
Cam kapi dolap miii?Valla canım bnde verdim yıkamaya geldi sermedim daha temiz temiz kalsınlar dedim doğuma kadar :)serersem bi bayramda sererim bnde geçen iki odamın camını kapısı sildim pestilim çıktı yukarlara uzanmak iyi değil diyolar tehlikeliymiş o yÜzden mutfağımın dolaplarını silcektim korktum yapamadm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim moralini yuksek tut insallah saglikli olacak bebegin..Kizlar hasteneden geldim siimdi. Sabahtan beri hastanedeydim. Moralim cok bozuldu. Cocugun organlarina bakarken doktor bobreklerinde genisleme var haftasina gore buyuk dedi. Takip altina alicaz dedi sınırı gecerse anne karninda zaten yapacak bisey yok dogduktan sonra mudahale edilir dedi. Canim cok sıkıldı(
Yarin gostersin insallah cok heyecanliyim simdidenayy inatçı bıdık :) yarın gösterir artık nereye kadar saklayacak
ne iç karınmış zaten beni gören herkes iç karnın geniş diyor :)
bugün gidip kendime hamile pantolonu alacağım, karnım çıkmadıkça inat edip eski pantolonlarımı giymeye devam ediyorum ama artık yemek yiyince falan sıkmaya başladı. yavrum sıkışmasın geniş geniş gezsin diye alayım dedim 1-2 şey :)
Ben ben ben..hala bilmiyoruz bizde kiza benziyo diyolar sadeceselam anne adayları
renklı ultrason için randevu aldınızmı kacıncı haftanızda giriyosunuz
ben agustos 16ya randevu aldım 23.haftam olacak..
bide benım doktorum hala cınsıyet konusunda emın degıl sanırım bu renklı ultrasonda tam net olarak görecegiz..
varmı doktoru bu haftalarda olmasına ragmen hala cinsiyetle ilgili ıhtımalle konuşan
Kizlar bisi sormak istiorum iki gundur aklima takilio bu konu..benim ikili test sonucum normal cikti onda bi problem yok..sorum su..benim amcamin uc tane cocugu vardi..gerci bi kazada hayatlarini kaybettiler iki yil once Allah rahmet eylesin..iki erkek bi kizdi..amcamda hic bir skinti yok yalniz yengem zihinsel olarak biraz skintiliydi..erkeklerin ikisi de ayni anneleri gibiydi safcaydi ama kiz ole deildi..bu genetik bi bozukluk olmuo dimi?yani dr bana ailede genetik bozukluk var mi demisti ben de yok demistim.aklima gelmemisti hic bu..biz de iki kardesiz abimde de bende de hic bi sorun yok..sizce bunu druma bildirmem gerekir mi?ay cok taktim kafaya bu durumu yaa.. :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baba kizin o sicakligini gormeyi cok istiyorum ben hic kiskanmam valla :)
Cam kapi dolap miii?
Ben evlendigimden bu yana bizim camlari esim siler :)
Canim moralini yuksek tut insallah saglikli olacak bebegin..
Yarin gostersin insallah cok heyecanliyim simdiden
Ben ben ben..hala bilmiyoruz bizde kiza benziyo diyolar sadece
Canim arkadaslar yazmis zaten ama tabikide yengenin seninle alakasi yok moralini bozma :)
Baba kizin o sicakligini gormeyi cok istiyorum ben hic kiskanmam valla :)
Benim 8 . haftada kahverengi kanamam olmustu. Dusuk tehlikesi vardi simdi gecti dedi doktirum ama ben hala seyahat yasagi ni uyguluyorum hala.Kizlar bisey sorcam simdiye kadar kanamasi olan oldumi icinizde. Yada dusuk riski olup ewde benim gibi yatmak zorunda olaniniz var mi arada. Nezamana kadar boyle surcek bu belirsizlik beni öldürüyor.
Saol tatlimmm tesekkur ederimmm :) yarin kontrolum var cok ozledim oglusumu..senin de vardi galiba dimi?ins sen de bi pipis ya da kukus gorursun :)
Sonunda bitti bu aksammmm sukurler olsun ne zormus hamileyken iftar actirmak belki sevabi daha coktur:
Benim 8 . haftada kahverengi kanamam olmustu. Dusuk tehlikesi vardi simdi gecti dedi doktirum ama ben hala seyahat yasagi ni uyguluyorum hala.
Bizim beklentimiz kuku yonunde ama rabbim hayirlisini versin canim hepimize
Tesekkur ederim canim..Destegin icin de saol :) dedigin gibi yengemle kan bagim yok ama iste insan cok pimpirik oluo yaaa...durduk yere sorular ususuo insanin kafasina gereksiz yere..
doğru söylüyorsun canım bi git bakalım merakla bekliyorum bende.bakalım neler dicek sana,ne zamana çağırcak bi daha.
Canim benim 16 haftada oldu kanamam 17 de tekrar etti suan 18iz ve 20 haftaya kadar igne hap istiharat ve iliski yasagi verdi doktor. Yuksek dedi dusuk riski. 20. Haftadan sonrada gecmeye bilirmis tehlikemiz.
Bnde kullandim cnm igne sen dikkat et tuvalet disinda kalkma pek ayaklarin yukarda yatmaya calis benim o donmde bulantilarimda coktu yemk filnda yapamiyor yiyemiyorfum ymk filn yapmklada ugrasma ayakta kalma?
Amin cnm sagol belim agrio suanHadi geçmiş olsun canım yat dinlen şimdi iyice. Allah kabul etsin:)
Dilekcim sana tesekkurum az once alintiladigim mesajin sonunda..karismis biraz :) okursan sevinirim..
Inşallah hissederiz bizde tekmecikleriYa aslinda benim bebek ultrasonda cok hareketli ama bende hissetmiyorum.kiz oldugu icin kemik yapisi ile ilgili olabilir bence benimkide kiz
Sagol cnm ama istanbulda degilim ankaradayim. Ailem istanbulda. Simdi burda arastiriyoruz babamda telas yapti buraya gel diyor burda ne lazimsa yaptiralim diyor. Bakalim simdi arastirma icindeyiz.
kızlaaaar. topiğimize bir minik erkek de benden
O zaman hoşgeldin pipidaşımkızlar dr dan geldım cınsıyetımızı ogrendık erkek mıs 153 gr boyunu hesaplıyamadım fl 2.07 bunu 7 ıle carpınca bas popo mu oluo
Canım arkadaşlarda aynı şeyi söylemiş zaten yengen ile kan bağınız yok. Eşimin dayısının 3 çocuğundan biri down sendromluydu. Doktora ilk gittiğimizde söyledik. Dayı'ya kadar uzanılmaz. Onu kafanıza takmayın. o etkilemez demişti. Çok şükür 2li testte bir problem çıkmadı.Kizlar bisi sormak istiorum iki gundur aklima takilio bu konu..benim ikili test sonucum normal cikti onda bi problem yok..sorum su..benim amcamin uc tane cocugu vardi..gerci bi kazada hayatlarini kaybettiler iki yil once Allah rahmet eylesin..iki erkek bi kizdi..amcamda hic bir skinti yok yalniz yengem zihinsel olarak biraz skintiliydi..erkeklerin ikisi de ayni anneleri gibiydi safcaydi ama kiz ole deildi..bu genetik bi bozukluk olmuo dimi?yani dr bana ailede genetik bozukluk var mi demisti ben de yok demistim.aklima gelmemisti hic bu..biz de iki kardesiz abimde de bende de hic bi sorun yok..sizce bunu druma bildirmem gerekir mi?ay cok taktim kafaya bu durumu yaa.. :-/
Ayy yok ne kadar seversem seveyim hamilelikte çekilecek şey değil. Evde olmak paha bicilemez benceBende cok seviordum isimi ama malesef bebegim icin biraktim doktor hep yat duor yollarda perisan oluordum. Sindide ev cok sıkıor ama yata yata dogurcam bn insallah :)
kızlaaaar. topiğimize bir minik erkek de benden
maşallah canım hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?