2014 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun istanbuldaysan ayrıntılı için Prof. Dr. Atıl Yüksele gitmeni tavsiye ederim iyi bi perinatolog

Sagol cnm ama istanbulda degilim ankaradayim. Ailem istanbulda. Simdi burda arastiriyoruz babamda telas yapti buraya gel diyor burda ne lazimsa yaptiralim diyor. Bakalim simdi arastirma icindeyiz.

Baba kizin o sicakligini gormeyi cok istiyorum ben hic kiskanmam valla :)
Cam kapi dolap miii?
Ben evlendigimden bu yana bizim camlari esim siler :)
Canim moralini yuksek tut insallah saglikli olacak bebegin..
Yarin gostersin insallah cok heyecanliyim simdiden
Ben ben ben..hala bilmiyoruz bizde kiza benziyo diyolar sadece

Canim arkadaslar yazmis zaten ama tabikide yengenin seninle alakasi yok moralini bozma :)

Saol tatlimmm tesekkur ederimmm :) yarin kontrolum var cok ozledim oglusumu..senin de vardi galiba dimi?ins sen de bi pipis ya da kukus gorursun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baba kizin o sicakligini gormeyi cok istiyorum ben hic kiskanmam valla :)

Biliyorum canım Allah gönlümü biliyor ya bi kızım olsa benim de çok hoşuma giderdi eminim...o kız çocuğunun öyle yapışına ben bile bayılmıştım :) ama şimdi eşimi kıskandırmak hoşuma gidiyor sadece :))) ay hadi yarın olsun da senin cinsiyet de kesinleşsin artık :)

Benim 8 . haftada kahverengi kanamam olmustu. Dusuk tehlikesi vardi simdi gecti dedi doktirum ama ben hala seyahat yasagi ni uyguluyorum hala.

Saol tatlimmm tesekkur ederimmm :) yarin kontrolum var cok ozledim oglusumu..senin de vardi galiba dimi?ins sen de bi pipis ya da kukus gorursun :)

Bizim beklentimiz kuku yonunde ama rabbim hayirlisini versin canim hepimize

Benim 8 . haftada kahverengi kanamam olmustu. Dusuk tehlikesi vardi simdi gecti dedi doktirum ama ben hala seyahat yasagi ni uyguluyorum hala.

Canim benim 16 haftada oldu kanamam 17 de tekrar etti suan 18iz ve 20 haftaya kadar igne hap istiharat ve iliski yasagi verdi doktor. Yuksek dedi dusuk riski. 20. Haftadan sonrada gecmeye bilirmis tehlikemiz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok normal. Ben bile pimpirikleniyorum herseyde. Annelik acaip bisey. Simdiden boyleysek dogunca nasil olucaz kim bilir

doğru söylüyorsun canım bi git bakalım merakla bekliyorum bende.bakalım neler dicek sana,ne zamana çağırcak bi daha.

eveeeet daha önce haber veremedim kusura bakma. anneme gittim dr dan çıktığım gibi. ayrıntılı ultrason için tam 5 hafta sonraya randevu verdi. ayrıca ikinci bir uzmana daha ayrıntılıya gitmemi istedi. üç tane güvendiği isim verdi. hangisine gideceğime karar veremedim, hemen randevu almalıyız çünkü randevu alınamayabiliyormuş. sen de bi git dr a da haberleşelim bi kime gidelim bi araştıralım olur mu? 3 lü ve 4 lü tarama istemedik o da anlayışla karşıladı. bebiş sağlıklı görünüyor çoook şükür. bir de minik erkeğim geliyoooooor

Hadi geçmiş olsun canım yat dinlen şimdi iyice. Allah kabul etsin:)
Amin cnm sagol belim agrio suan

Sagol cnm ama istanbulda degilim ankaradayim. Ailem istanbulda. Simdi burda arastiriyoruz babamda telas yapti buraya gel diyor burda ne lazimsa yaptiralim diyor. Bakalim simdi arastirma icindeyiz.

Canim git kontrollerini yaptir tabi ama icini ferah tut benin oglumda da ayni problem vardi hatta fogduktan sonra bir suru filimler cekildi cok agladim cok uzulduk ailecek en son radyoaktif madde ile bi film cekeceklerdiki bir uroloji doktoru sakin cektirme bebek buyudukce bobrekleri orantilanmis olacak dedi simdi 4 yadinda cok sukur dedigi gibi oldu zatrn erkek cocuklarda gorulebiliyomus simdi bebegim kiz doktorum ilk bebegimdr oldugu icin ayrintili istedi benden de ama icim rahat Allah biliyor en iyisini

Günaydınlar güzel tatlı annişler ve yakışıklı oğulları ve güzel kızları
kızlar dr dan geldım cınsıyetımızı ogrendık erkek mıs 153 gr boyunu hesaplıyamadım fl 2.07 bunu 7 ıle carpınca bas popo mu oluo
O zaman hoşgeldin pipidaşım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin oğluşunu
Canım arkadaşlarda aynı şeyi söylemiş zaten yengen ile kan bağınız yok. Eşimin dayısının 3 çocuğundan biri down sendromluydu. Doktora ilk gittiğimizde söyledik. Dayı'ya kadar uzanılmaz. Onu kafanıza takmayın. o etkilemez demişti. Çok şükür 2li testte bir problem çıkmadı.
Bende cok seviordum isimi ama malesef bebegim icin biraktim doktor hep yat duor yollarda perisan oluordum. Sindide ev cok sıkıor ama yata yata dogurcam bn insallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy yok ne kadar seversem seveyim hamilelikte çekilecek şey değil. Evde olmak paha bicilemez bence
kızlaaaar. topiğimize bir minik erkek de benden
Kız annelerine karşı sayımız git gide büyüyor Hayırlı olsun pipidaşım Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah minik Erkeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…