2014 Aralık Anneleri

Bende cok seviordum isimi ama malesef bebegim icin biraktim doktor hep yat duor yollarda perisan oluordum. Sindide ev cok sıkıor ama yata yata dogurcam bn insallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl randevu alıcaz peki canım kadın doğuma mı randevu almamız lazım randevu almak istesek aylar sonraya vermezler bi de di mi

Bende avcılardaym benm hastanede300 küsür fiyatlar. Olmadı orda yaptrırm bende salı kontrolum var bi gıdımde ına gore karsr verıcem cok sagol buarada

Sana doktor yaptırmak zorunlu mu dedi canım yoksa istiyosanız mı yaptır dedi

Ben kullanıyorum canım, o kadar pimpirikli olmaya gerek yok bence

arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı

Hayırlı olsun canım

Babylove bebeğine bol sağlık dilerim, göbeğini sivazlayarak Ya Şafi diye dua et canım, içini de ferah tut. Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

Yorumlarina bayıldım fananaycim

kızlar dr dan geldım cınsıyetımızı ogrendık erkek mıs 153 gr boyunu hesaplıyamadım fl 2.07 bunu 7 ıle carpınca bas popo mu oluo

Amanin bir erkek daha, hayırlı olsun annesi
Gozunaydin

Oooo 7 ekimde baya büyümüş olacağız hakkaten gidebilirsiniz inşallah :) bu yaz ağustosta biz de sabit otel tatili yapacağız bu gidişle canım...olsun bebikler sağlıkla gelsinler yeter ki:)

Eşime diyorum belki çocuk bodrumda doğmak istiyor, nasip bu işler
Allahtan iptal sigortalı almıştık gerekirse iptal ederiz
İnşallah gidebiliriz
Size de şimdiden iyi tatiller olsun canım

Kızlar ben medical parka gidiyorum eğer orada ayrintiliya çok pahalı derlerse via hospitali deneyeceğim
İkili için medical 450 demişti, via da 80 e yaptirmistim
Sizde nasıl fiyatlar

Kızlar ben medical parka gidiyorum eğer orada ayrintiliya çok pahalı derlerse via hospitali deneyeceğim
İkili için medical 450 demişti, via da 80 e yaptirmistim
Sizde nasıl fiyatlar

Ben Duygu ya gidiyorum canım bana 280 dediler bi arkadaş da nisa hastanesine gidiyomuş orda da 150 liraymış sende bi fiyat al bakalım via dan

Sağol tatlım Rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah :) tabi nasip bu işler ege delikanlosı olur bakarsın :) ay ama erken olur o zaman Allah korusun ablam 6 ay bitmişti tatile gitti canım deniz suyu ödem yaptı başka bişi olmadı ben de ağustosta gidicem işte 5 bitmiş olacak inşallah :) teşekkür ederiz teyzesi Size de :)

Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide

inşallah herşey yolundadır canım rabbim sağlıkla nasip etsin minikini :)

Nasıl randevu alıcaz peki canım kadın doğuma mı randevu almamız lazım randevu almak istesek aylar sonraya vermezler bi de di mi

Hayatım bilemedim ki şimdi ben zaten kadın doğumuna gittiğim için doktorum yönlendirecek, telefonda durumunu belirt, yönlendirirler seni. Aylar sonraya olur mu hayatım aynı hafta içinde verirler, cumartesi çalışan doktorları da var.İnternet sitesinden baktım ben de fiyata 150 Tl yazıyodu.

Uçmuşlar yaa.. Bi dene canım, doğumuma kadar orada yaptığım içim gözüm kapalı tavsiye ederim yani.. Aslında Medicana satın aldı Nisa Hastanesi'ni ama fiyatlarda oynama yapmadılar, bu şekilde devam ediyor..

Walla dayanamicam benim kontrol cuma kardesim zor tutuyo beni. Meraktan catlicam hem iyi mi hala ordami diye hemde cinsiyeti. Allaaammm zaman gecmiiiiiii :banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim oyle bisey olsada amcanla kan bağın var. Normal diyorsun. Yengenle kan bağin yokki. O yuzden telaş etme. Bu arada başınıź sagolsun

Canim oyle bisey olsada amcanla kan bağın var. Normal diyorsun. Yengenle kan bağin yokki. O yuzden telaş etme. Bu arada başınıź sagolsun

Tesekkur ederim canim..Destegin icin de saol :) dedigin gibi yengemle kan bagim yok ama iste insan cok pimpirik oluo yaaa...durduk yere sorular ususuo insanin kafasina gereksiz yere..

Kizlar bisey sorcam simdiye kadar kanamasi olan oldumi icinizde. Yada dusuk riski olup ewde benim gibi yatmak zorunda olaniniz var mi arada. Nezamana kadar boyle surcek bu belirsizlik beni öldürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…