kızlar cuma günü öğrendim cinsiyetini bir pipilide benden geliyorr:)
elif kontrolümden çıktı sanırım :) bakalım dediğin gibi inşallah Zeynep bana bağlı olur
Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide
Kimse kusura bakmasın gitmiyorum Kovsanızda gitmem artık Aminnnnn. Normalde çok severim işimi ama hamilelik ister istemez yoruyor birde evime özlemde var
Gelsin diye yaptım zaten
Aynen öyle söyle. Rahatlayalım artık
Nisa Hastanesi Yenibosna canım.. Ben kızımın doğumunu da burda yapmıştım çok temiz , deneyimli ve ekonomik bir hastanedir.. Doğum fiyatları, muayene ücretleri de uygundur tavsiye ederim. Beylikdüzü'nde oturduğum halde taa buraya gidip geliyorum, memnunum çok.
Nisa Hastanesi Yenibosna canım.. Ben kızımın doğumunu da burda yapmıştım çok temiz , deneyimli ve ekonomik bir hastanedir.. Doğum fiyatları, muayene ücretleri de uygundur tavsiye ederim. Beylikdüzü'nde oturduğum halde taa buraya gidip geliyorum, memnunum çok.
Bende avcılardaym benm hastanede300 küsür fiyatlar. Olmadı orda yaptrırm bende salı kontrolum var bi gıdımde ına gore karsr verıcem cok sagol buarada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kullanıyorum canım, o kadar pimpirikli olmaya gerek yok bencekızlar ben parfüm konusunda ne yapıyorsunuz merak ediyorum. ben kullanıyorum her türlüsünü vallahi ama içim de rahat değil bir taraftan. zararı vardır muhakkak ama tamamen kesmeyi gerektirecek kadar zararlı mı sizce? sizler kullanıyor musunuz ya da özel bir ürün kullanan var mı? evde olsam sorun değildi de çalışıyorum, her gün de duş alsam kullanmadan duramam bu sıcaklarda :18:
arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
Kizlar hasteneden geldim siimdi. Sabahtan beri hastanedeydim. Moralim cok bozuldu. Cocugun organlarina bakarken doktor bobreklerinde genisleme var haftasina gore buyuk dedi. Takip altina alicaz dedi sınırı gecerse anne karninda zaten yapacak bisey yok dogduktan sonra mudahale edilir dedi. Canim cok sıkıldı(
Bak canım mesela benim hastalığımdan dolayı çok çok yüksek ihtimalle bebeğin zehirli tiroid hastası doğacak dedi ve bunu diyen bu işin profesörü...ama inan bana ben inanmıyorum...düzenli takip ediliyorum zaten... bebeğim sağlıkla gelecek inşallah bol bol dua ediyorum...Rabbim Ol derse benim hastalığım da boş doktorun verdiği yüzde doksan ihtimalde...moralini yüksek tut canım
kızlar dr dan geldım cınsıyetımızı ogrendık erkek mıs 153 gr boyunu hesaplıyamadım fl 2.07 bunu 7 ıle carpınca bas popo mu oluo
Oooo 7 ekimde baya büyümüş olacağız hakkaten gidebilirsiniz inşallah :) bu yaz ağustosta biz de sabit otel tatili yapacağız bu gidişle canım...olsun bebikler sağlıkla gelsinler yeter ki:)
Kızlar ben medical parka gidiyorum eğer orada ayrintiliya çok pahalı derlerse via hospitali deneyeceğim
İkili için medical 450 demişti, via da 80 e yaptirmistim
Sizde nasıl fiyatlar
arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
Yorumlarina bayıldım fananaycim
Eşime diyorum belki çocuk bodrumda doğmak istiyor, nasip bu işler
Allahtan iptal sigortalı almıştık gerekirse iptal ederiz
İnşallah gidebiliriz
Size de şimdiden iyi tatiller olsun canım
Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide
Nasıl randevu alıcaz peki canım kadın doğuma mı randevu almamız lazım randevu almak istesek aylar sonraya vermezler bi de di mi
Bende avcılardaym benm hastanede300 küsür fiyatlar. Olmadı orda yaptrırm bende salı kontrolum var bi gıdımde ına gore karsr verıcem cok sagol buarada
Kizlar bisi sormak istiorum iki gundur aklima takilio bu konu..benim ikili test sonucum normal cikti onda bi problem yok..sorum su..benim amcamin uc tane cocugu vardi..gerci bi kazada hayatlarini kaybettiler iki yil once Allah rahmet eylesin..iki erkek bi kizdi..amcamda hic bir skinti yok yalniz yengem zihinsel olarak biraz skintiliydi..erkeklerin ikisi de ayni anneleri gibiydi safcaydi ama kiz ole deildi..bu genetik bi bozukluk olmuo dimi?yani dr bana ailede genetik bozukluk var mi demisti ben de yok demistim.aklima gelmemisti hic bu..biz de iki kardesiz abimde de bende de hic bi sorun yok..sizce bunu druma bildirmem gerekir mi?ay cok taktim kafaya bu durumu yaa.. :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar çok haklısınız para falan onun sağlıklı gelişiminden önemli değil ki... ben ebebekten beşik de olabilen bi anakucağı almıştım. Bu işimi görür mü sizce?
Eki Görüntüle 1188948
Eki Görüntüle 1188947
Canim oyle bisey olsada amcanla kan bağın var. Normal diyorsun. Yengenle kan bağin yokki. O yuzden telaş etme. Bu arada başınıź sagolsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?