Günaydınlar güzel tatlı annişler ve yakışıklı oğulları ve güzel kızları
O zaman hoşgeldin pipidaşımAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin oğluşunu
Canım arkadaşlarda aynı şeyi söylemiş zaten yengen ile kan bağınız yok. Eşimin dayısının 3 çocuğundan biri down sendromluydu. Doktora ilk gittiğimizde söyledik. Dayı'ya kadar uzanılmaz. Onu kafanıza takmayın. o etkilemez demişti. Çok şükür 2li testte bir problem çıkmadı.
Ayy yok ne kadar seversem seveyim hamilelikte çekilecek şey değil. Evde olmak paha bicilemez bence
Kız annelerine karşı sayımız git gide büyüyor Hayırlı olsun pipidaşım Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah minik Erkeğini
kızlaaaar. topiğimize bir minik erkek de benden
kızlaaaar. topiğimize bir minik erkek de benden
günaydın swift im. pipiyi dün dr dan önce görüp dr a gösterdim valla
Günaydın canım.Günaydınnn kızlar :)
Günaydın canım sanada. Hemen hemen herkesin belli. Bir kaç kişi kaldı belli olmayan. Amin İnş Allah.günaydın annişler.......çok aktif olamıyorum,bebişler nsl,herkesin cinsiyet belli herhalde hepimize hayırlı olsun inşlh..
benide listeye kız eklermisiniz?gerçi dr kıza benziyo dedi ama ben kesin gözüyle bakıyrm
eveeeet daha önce haber veremedim kusura bakma. anneme gittim dr dan çıktığım gibi. ayrıntılı ultrason için tam 5 hafta sonraya randevu verdi. ayrıca ikinci bir uzmana daha ayrıntılıya gitmemi istedi. üç tane güvendiği isim verdi. hangisine gideceğime karar veremedim, hemen randevu almalıyız çünkü randevu alınamayabiliyormuş. sen de bi git dr a da haberleşelim bi kime gidelim bi araştıralım olur mu? 3 lü ve 4 lü tarama istemedik o da anlayışla karşıladı. bebiş sağlıklı görünüyor çoook şükür. bir de minik erkeğim geliyoooooor
Günaydın kızlar biz oğlumla kalktık haftalık endokrin kanımızı verdik geldik :) kızlar Size ağrım var diyordum ya vajinadan girmeye başladı ağrı anneme anlattım annem de korkuttu biraz beni bugün öğleden sonraya randevu aldım kadın doğımcuya gidicem... İnşallah bişi yoktur çok korkuyorum :/
zaten detaylıca anlatmışsın pardon arkadaşım.tamam bugünde ben gideyim o zaman sonra da nereye gitceğimize karar verelim ayrıntılı ultrason için.ben tarama testi konusunda sen gibi kararsızım.zaten ikiliyi yaptırdık.ayrıntılıya girmek daha mantıklı aslında.neyse bi gideyim ben yazarım sana sonra da hemen randevu alır gideriz artık birine.
Gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun :)
Kizlar hasteneden geldim siimdi. Sabahtan beri hastanedeydim. Moralim cok bozuldu. Cocugun organlarina bakarken doktor bobreklerinde genisleme var haftasina gore buyuk dedi. Takip altina alicaz dedi sınırı gecerse anne karninda zaten yapacak bisey yok dogduktan sonra mudahale edilir dedi. Canim cok sıkıldı(
Günaydın kızlar biz oğlumla kalktık haftalık endokrin kanımızı verdik geldik :) kızlar Size ağrım var diyordum ya vajinadan girmeye başladı ağrı anneme anlattım annem de korkuttu biraz beni bugün öğleden sonraya randevu aldım kadın doğımcuya gidicem... İnşallah bişi yoktur çok korkuyorum :/
Rahat ol canım hamilelikde ağrımadık yerin kalmıyo bence normaldir ama yinede için rahat etsin git dr a...korkma üzülme sakın en ufak şeyde bebişinde etkilenir...
korkma canım inşallah bi şey yoktur. tabii dr a gidip kontrol ettirmek en iyisi. güzel haberlerini alalım inşallah. belki bebeğinin canı ultrason çekmiştir seni çoook özlemiştir :)
Hamilelikte her yerimiz ağrıyabiliyor ki. Boşuna endişe etme. Tabiki doktoruna git kontrolünü ol. Bebişini de gör ama endişelenme. Hamilelikte her şey normalHayırlı haberlerini bekliyoruz.
Günaydın canım. Benimde vajina ağrım oluyor. Doktora söyledim progestan verdi doğuma kadar kullan dedi. Bazen
erken doğum belirtiside olabiliyormuş bu ağrı.O yüzden iyi yapmışsın randevu almakla. İnşallah kötü bişey yoktur tatlım. Güzel haberlerle gel..
Kızlar ben medical parka gidiyorum eğer orada ayrintiliya çok pahalı derlerse via hospitali deneyeceğim
İkili için medical 450 demişti, via da 80 e yaptirmistim
Sizde nasıl fiyatlar
değil mi ama :) sağol canım :)Ben kullanıyorum canım, o kadar pimpirikli olmaya gerek yok bence
maşallah minik erkeğinekızlaaaar. topiğimize bir minik erkek de benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?