hadi inşallah onun kız olur:)evet ya tanıştıralım süper olurrrr.ben sizleride merak ediyorum zatennnn
tamam canım bayramdan sonra buluşabilirizzzz olarmı:)şu sıcakları atlatalım da bi buluşma ayarlayalım o zaman olur mu
Günaydınlar güzel tatlı annişler ve yakışıklı oğulları ve güzel kızları
O zaman hoşgeldin pipidaşımAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin oğluşunu
Canım arkadaşlarda aynı şeyi söylemiş zaten yengen ile kan bağınız yok. Eşimin dayısının 3 çocuğundan biri down sendromluydu. Doktora ilk gittiğimizde söyledik. Dayı'ya kadar uzanılmaz. Onu kafanıza takmayın. o etkilemez demişti. Çok şükür 2li testte bir problem çıkmadı.
Ayy yok ne kadar seversem seveyim hamilelikte çekilecek şey değil. Evde olmak paha bicilemez bence
Kız annelerine karşı sayımız git gide büyüyor Hayırlı olsun pipidaşım Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah minik Erkeğini
İnşallah tatlım yok çok takmıyorum aslında ama içimde bi korku oldu
..ordan sancı Son aylarda girer dedi annem..öğleden sonra gidicem içim rahat dönerim inşallah
Ayy inşallah dediğin gibidir tatlım poposunu ısırırım onun o zaman :) oğlum beni özlemiştir.. Çok sağol canım
Evet canım ben de ordan girse de çok da umursamadım öylesine anlatıyordum anneme Son ay olur o dediğin sancı deyince korktum... Kötü bişi olsa hissederdim de mi çok şükür korku dışında kötü bi his yok içimde.. Gideyim içim rahat etsin Sıpamı da göreyim hem büyümüştür :) sağol canım benim:)
merhaba kızlar,az önce aile sağlık merkezinden geldim,hemşire perşembe aç karna gel hem tahlil yapalım hemde tetanoz aşısını yapalım dedi, o gün 18+3 oluyorum,tetanoz için uygun zaman mı sizce :44:
canım tetanoz 20 li haftalarda yapılıyor diye biliyrm ben 17+3 üm 7 ağustosa gün verdi aşı için
Cevap verirseniz çok sevinirim!!!17 haftalık hamileyim hala kusuyorum kızlar çok frnayım artık hiçbir şey yiyemiyorum herşeyden tiksindim yemek bile görmek istemiyorum çok kötüyüm aranızda hala kusan var mı?😥
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cevap verirseniz çok sevinirim!!!17 haftalık hamileyim hala kusuyorum kızlar çok frnayım artık hiçbir şey yiyemiyorum herşeyden tiksindim yemek bile görmek istemiyorum çok kötüyüm aranızda hala kusan var mı?😥
Günaydın kızlar biz oğlumla kalktık haftalık endokrin kanımızı verdik geldik :) kızlar Size ağrım var diyordum ya vajinadan girmeye başladı ağrı anneme anlattım annem de korkuttu biraz beni bugün öğleden sonraya randevu aldım kadın doğımcuya gidicem... İnşallah bişi yoktur çok korkuyorum :/
Bende 17 haftaligim..2haftadir kusmuyorum..arada bulanti oluyor ama cok kisa suruyor hemen geciyr..ama ilk hamileligimde 18-19 haftalara kadar kusmustum..yapacak pek bisey yok canim..bulandimi bulaniyor malesef
Selam kızlar,
saat kaç olmuş işten güçten bakamadım bir türlü buraya. kimse de merak etmemiş yani n'oldu bu kıza diye, aşk olsun
Canım benim ben 17+5im ve 1 hafta falan oldu kusmalarım azaldı. 2 gündür hiç kusmadım, mide bulantılarım hiç geçmedi geçeceğinden de umudum yok ama kusmalar olmasın da ona katlanacağız artık. biraz daha sabret, eminim bir iki haftaya kesilecektir senin de.
Günaydın canım. Benimde vajina ağrım oluyor. Doktora söyledim progestan verdi doğuma kadar kullan dedi. Bazen
erken doğum belirtiside olabiliyormuş bu ağrı.O yüzden iyi yapmışsın randevu almakla. İnşallah kötü bişey yoktur tatlım. Güzel haberlerle gel..
Git canim bakalim ne dicek doktorun. Bol bol dinlnmye calis hamilelikte cok yormamak lazim bunyeyi. İyi haberlerini bekliioruz :)
değil mi ama :) sağol canım :)
maşallah minik erkeğineböcükler ordusu büyüyor :)
korkma tatlım, bir şey yoktur ama iyi etmişin randevu almakla, içini rahatlatmış olursun..
evettt bir prensesde benden :)) kızım oluyor kızlar :))
fananay cım dün benim de misafirim vardı.akşam vajinama sızı gibi bişi 3-5 saniyeliik girdi durdu.geçsin diye bekledim bütün gece sürdü diyebilirim.ama ağrı değil rahatsız edici bi his gibi.bugün iyiyim,doktora da daha yeni gittim,herşey yolunda demişti.senin doktorun sana ne dicek burda payleşırmısın ben de endişelendim şimdi.
Canimmm yoktur bisi yokturr..olmasi gereken agrilardir onlar..gecenlerde bana da olmustu vajinama girdi iki buklum kaldim hatta..dinlendim gecti..merak etme bizi de haberdar et :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar,az önce aile sağlık merkezinden geldim,hemşire perşembe aç karna gel hem tahlil yapalım hemde tetanoz aşısını yapalım dedi, o gün 18+3 oluyorum,tetanoz için uygun zaman mı sizce :44:
Hamilelikte hergun heryerim ayri ayri agriyor...umarim onemsiz birseydir seninkide..haberlerini bekliyorum..saglik haberleriyle gel insallah
Gözün aydın cnm hayırlı olsun :)evettt bir prensesde benden :)) kızım oluyor kızlar :))
Evet annem de senin gibi dedi söyler söylemez çok mu yordun kendini dedi... Son ay ordan ağrı girer o da doğum belirtisi dedi hiç kalkmadim korkudan..kanama yok ki dedim illa kanama gerekmezmiş.. Az kaldı randevuya bakalım dr ne diyecek... teşekkür ederim canım..iyi haberle gelirim inşallah
Bebek besinsiz kalcak die korkuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?