2014 Aralık Anneleri

günaydın topiğin güzel anneleri cici bebişleri nasılsınız bakalım?? sayfalar dolmuş yine:))

Son düzenleme:

Saol tatlim ama iste diorum ya hamilelikte insan kafaya takmak icin bir suru soru bulabilio..kirdik kafayi zannimca O

Canimmm yoktur bisi yokturr..olmasi gereken agrilardir onlar..gecenlerde bana da olmustu vajinama girdi iki buklum kaldim hatta..dinlendim gecti..merak etme bizi de haberdar et :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar,az önce aile sağlık merkezinden geldim,hemşire perşembe aç karna gel hem tahlil yapalım hemde tetanoz aşısını yapalım dedi, o gün 18+3 oluyorum,tetanoz için uygun zaman mı sizce :44:

merhaba kızlar,az önce aile sağlık merkezinden geldim,hemşire perşembe aç karna gel hem tahlil yapalım hemde tetanoz aşısını yapalım dedi, o gün 18+3 oluyorum,tetanoz için uygun zaman mı sizce :44:

canım tetanoz 20 li haftalarda yapılıyor diye biliyrm ben 17+3 üm 7 ağustosa gün verdi aşı için

Cevap verirseniz çok sevinirim!!!17 haftalık hamileyim hala kusuyorum kızlar çok frnayım artık hiçbir şey yiyemiyorum herşeyden tiksindim yemek bile görmek istemiyorum çok kötüyüm aranızda hala kusan var mı?😥

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 17 haftaligim..2haftadir kusmuyorum..arada bulanti oluyor ama cok kisa suruyor hemen geciyr..ama ilk hamileligimde 18-19 haftalara kadar kusmustum..yapacak pek bisey yok canim..bulandimi bulaniyor malesef

Selam kızlar,
saat kaç olmuş işten güçten bakamadım bir türlü buraya. kimse de merak etmemiş yani n'oldu bu kıza diye, aşk olsun

Canım benim ben 17+5im ve 1 hafta falan oldu kusmalarım azaldı. 2 gündür hiç kusmadım, mide bulantılarım hiç geçmedi geçeceğinden de umudum yok ama kusmalar olmasın da ona katlanacağız artık. biraz daha sabret, eminim bir iki haftaya kesilecektir senin de.

Hamilelikte hergun heryerim ayri ayri agriyor...umarim onemsiz birseydir seninkide..haberlerini bekliyorum..saglik haberleriyle gel insallah

Bende 17 haftaligim..2haftadir kusmuyorum..arada bulanti oluyor ama cok kisa suruyor hemen geciyr..ama ilk hamileligimde 18-19 haftalara kadar kusmustum..yapacak pek bisey yok canim..bulandimi bulaniyor malesef

Dayanılcak gbi değil malesef çok kötüyüm insallah geçer

Bebek besinsiz kalcak die korkuyorum artık

Evet annem de senin gibi dedi söyler söylemez çok mu yordun kendini dedi... Son ay ordan ağrı girer o da doğum belirtisi dedi hiç kalkmadim korkudan..kanama yok ki dedim illa kanama gerekmezmiş.. Az kaldı randevuya bakalım dr ne diyecek... teşekkür ederim canım..iyi haberle gelirim inşallah

Git canim bakalim ne dicek doktorun. Bol bol dinlnmye calis hamilelikte cok yormamak lazim bunyeyi. İyi haberlerini bekliioruz :)

Sağol canım iyi haberlere gelirim inşallah az kaldı...

değil mi ama :) sağol canım :)

maşallah minik erkeğine böcükler ordusu büyüyor :)

korkma tatlım, bir şey yoktur ama iyi etmişin randevu almakla, içini rahatlatmış olursun..

İnşallah canım Doktor her şey yolunda der başka bişi istemem..

evettt bir prensesde benden :)) kızım oluyor kızlar :))

Canım gözün aydın hayırlı olsun prensesin sonunda topice bir çiçek :)

Valla misafirden sonra oldu benim de..erken doğum.belirtisi de yorgunluk üzerine başlayan vajşnadan giren ağrıymış İNŞALLAH öyle birşey değildir...randevum saat 2 de tabi haber veririm canım...

İnşallah seninki gibi geçici bi ağrıdır canım teşekkür ederim :)

Canım beni de çağırdılar sağlık ocağından ama 20 bittikten sonra daha sağlıklı dedi.doktorum yaptırmadım... 21 de yaptırcam inşallah

Hamilelikte hergun heryerim ayri ayri agriyor...umarim onemsiz birseydir seninkide..haberlerini bekliyorum..saglik haberleriyle gel insallah

Evet ağrımayan yerimiz yok İnşallah normal bi ağrıdır canım...teşekkür ederim..

evettt bir prensesde benden :)) kızım oluyor kızlar :))
Gözün aydın cnm hayırlı olsun :)

Ben 19. haftamdayım hala arada kusuyorum ama çok azaldı...

Tatlim ben 18+1 de oldum asimi..doktoruma da sordum bi sorun olmaz dedi..16.haftadan itibaren vurulabiliomusuz zaten..

Ama sen yine de doktoruna sor..ona da danis :)

önemli bir durum yoktur inşallah canım. dün ben de öyle oldum, alışverişe gidelim dedik ama 1 mağazaya girip dönmek zorunda kaldık. yürüyemedim ağrıdan. sol tarafımda göbeğimin altında çok şiddetli bi ağrı hissettim. eve gelip yatınca geçti.
doktordan dönünce yazarsın bize canım.

Bebek besinsiz kalcak die korkuyorum artık

ilk aklımıza gelen o zaten canım ama ben hep soruyorum doktora o zaten 200 gr ufacık bir şey, beslenir diyor. önemli olan son aylarmış. o zamana kadar da atlatırız inşallah

Canım 14 de bitti benim 13 te hala devam ederken doktora gitmiştim doktor en geç.16 da biter devamı tıbben imkansız dedi...iki ihtimal var devamı için '' 1. Eğer bu kusmaları kabullenirsen bitmez, 2. Mide rahatsızlığn varsa bitmez'' dedi doktorum... Kabullenme canım bulantını iki gün çok farklı ve ilgini çeken şeyler yap unut hamileliği ve bulantını o zaman akşam.olunca miden bulanmadığını fark edersin inşallah... Bir an evvel geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…