Progestani hamileligimin basindan beri iciyorum. Gece yatatken iciyorum daha iyi oluyor. Uyurken atlatiyorum bu sureci.offf progestan da acayip uyku baş dönmesi yapıyo allah kolaylık versin
offf progestan da acayip uyku baş dönmesi yapıyo allah kolaylık versin
O yüzden gece yatarken alıyorumNormalde de baş dönmem olduğundan ilacın yan etkisimi değilmi anlayamadım.s.s
Günaydın kızlar biz oğlumla kalktık haftalık endokrin kanımızı verdik geldik :) kızlar Size ağrım var diyordum ya vajinadan girmeye başladı ağrı anneme anlattım annem de korkuttu biraz beni bugün öğleden sonraya randevu aldım kadın doğımcuya gidicem... İnşallah bişi yoktur çok korkuyorum :/
evettt bir prensesde benden :)) kızım oluyor kızlar :))
bittercim saolasınnnnn:)İnsallah ogrenirsin canim insallah yarinda ben ogrenirim :)
Arada kacirdim ben hayirli olsun oglun :)
Boregi onceden yap canim corba isinabilecek biseyse onu da onceden yap isitirsin iftara yakin salatayi da esin yapsin bizde salatalari hep esim yapar :)
benim 15 aylık kızım var evde babaaaa babammmm diye dolaşıyor tabii eşim gayet memnun bu durumdan şimdi 2. kızımız geliyor eşim diyorki biri babamm biri babacııımmm diyecek ohh ne güzel iki yanıma alıp dolaşıcaz... gibi cümleler benim papuç dama atılmış durumda:18:[/QUOTE
erkekler anneye daha düşkün oluyorlar ya ben de o yüzden çook mutluyummm:)
geçmiş olsun canım... kalbini ferah tut bu aşamalarda doktorların biraz evhamlı olduklarını düşün ama ne derlerse de yap inşallah boşa evham etmiş olursunuz... bunun için beslenmende birşeyleri değiştirsen acaba işe yaramaz mı ki?
saolasın canım.göstermedimiii minik canavarrr:)canım benim hayırlı olsun oğluşun oh ne güzel öğrenmişsin ben hareketlerini hissettiğimde sevmek istiyorum sonrada kızıyorum göstermedin bak bende seni sevmeyecem diye sonra duyduğunu düşünüp pişman oluyorum
hoşbulduk kızlarrr heryer erkek olduuu bizimkilere kız bulamıcaz vallaaCanım hayırlı olsun böcekin pipidaş geldi bir tane daha :) çiçek yok mu çiçekkkk :)))
Canım hoşgeldin pipidaşımızforum yine böcek doldu :)))))))
saolasın canımmmmm heyer pipili dolduuuHayırlı olsun oğluma bir arkadaş daha geliyor
hoşbulduk kızlarrr heryer erkek olduuu bizimkilere kız bulamıcaz vallaa
öznurrrr eskişehir hep erkeeek sanırımm:)hayırlııı olsunnnnnn canımmmmdeğil mi ama :) sağol canım :)
maşallah minik erkeğineböcükler ordusu büyüyor :)
korkma tatlım, bir şey yoktur ama iyi etmişin randevu almakla, içini rahatlatmış olursun..
ya varya erkek olduğunu duyunca direkt benimde aklıma kaynana olcağım geldiiiiimerak etme canımcığım ben bebişe şimdiden tembih ediyorum oğulcum, güzel, tatlı dilli, becerikli, kaynana kıymeti bilen bir kız bul diye. bulunca kızın arkadaşlarından seninkine de ayarlarız bi tane
öznurrrr eskişehir hep erkeeek sanırımm:)hayırlııı olsunnnnnn canımmmm
hadi inşallah onun kız olur:)evet ya tanıştıralım süper olurrrr.ben sizleride merak ediyorum zatennnndur bakalım bi tane kızımız olabilir eskişehir den. öğleden sonra belli olacak cgdm26 nin da. tanıştıralım bebikleri. nerden arkadaşsınız diye soranlara anne karnından bu yana desinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?