2014 Aralık Anneleri

fananay cım dün benim de misafirim vardı.akşam vajinama sızı gibi bişi 3-5 saniyeliik girdi durdu.geçsin diye bekledim bütün gece sürdü diyebilirim.ama ağrı değil rahatsız edici bi his gibi.bugün iyiyim,doktora da daha yeni gittim,herşey yolunda demişti.senin doktorun sana ne dicek burda payleşırmısın ben de endişelendim şimdi.

Beslenme ile alakasi pek yok ama tuz tuketimini yinede minimuma indir dedi. Ankarada 2 dr buldum ikisinede iyi diyorlar bakalim onlari arayip konusup randevu alcam. 22. Haftadan itibaren bakilmasi daha iyiymis sanirim, 2 hafta sonraya falan ya bayramdan once yada hemen bayramdan sonraya randevu alcam ayrintili icin.

hoşbulduk kızlarrr heryer erkek olduuu bizimkilere kız bulamıcaz vallaa

merak etme canımcığım ben bebişe şimdiden tembih ediyorum oğulcum, güzel, tatlı dilli, becerikli, kaynana kıymeti bilen bir kız bul diye. bulunca kızın arkadaşlarından seninkine de ayarlarız bi tane

merak etme canımcığım ben bebişe şimdiden tembih ediyorum oğulcum, güzel, tatlı dilli, becerikli, kaynana kıymeti bilen bir kız bul diye. bulunca kızın arkadaşlarından seninkine de ayarlarız bi tane
ya varya erkek olduğunu duyunca direkt benimde aklıma kaynana olcağım geldiiiiiböle kız varmıdırrrneyseki erkekler anneye düşkün dinlerler sözümüzü inşalllahhhh:)

öznurrrr eskişehir hep erkeeek sanırımm:)hayırlııı olsunnnnnn canımmmm

dur bakalım bi tane kızımız olabilir eskişehir den. öğleden sonra belli olacak cgdm26 nin da. tanıştıralım bebikleri. nerden arkadaşsınız diye soranlara anne karnından bu yana desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…