2014 Aralık Anneleri

canım korkma hemen azıcık yoruldun ya ondandır inşallah yine de iyi olmuş randevu alman güzel haberlerle gel bitterim gelmedi daha

Tatlim ben 18+1 de oldum asimi..doktoruma da sordum bi sorun olmaz dedi..16.haftadan itibaren vurulabiliomusuz zaten..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama sen yine de doktoruna sor..ona da danis :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende zaten doktora gittim 16. haftamda senin aşı zamanın gelmiş sağlık ocağına git yaptır;bayramdan öncede sonrada yaptırabilirsin dedi,bende ikametgah işlerinden ancak bugün gidebildim hem kayıt olmaya,ebede perşembe gel deyince yine doktorun dediğine çıkıyo gidimde bi çışşş olim

evettt bir prensesde benden :)) kızım oluyor kızlar :))
Ohh iyi iyi arada çiçeklenelim canım. Nedir öyle hep böcek hep böcek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim de böceğim olacak
kızlar ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşısını kaçıncı haftalarda yaptıracaksınız?
Ayrıntılı için 22. haftada randevum var. Tetonozu da geçen hafta 20. haftamda yaptırdım.

Merak etmezmiyiz ettik hemde çok ama işten gücten anca fırsat bulup soracaktık ki sen gelmişsin
Ne bu işler ya bu gün çoştu. Yetişemiyorum

ol ol Hiç korkuttukları gibi değil canım. Gerçi herkesin farklı olmuş ama benim hiç acım olmadı. Kolumu çok rahat oynattımi hareket ettim. Dokunduğum halde acımadı bile o kadar rahattım yanii. İnş Allah seninde aşın acısız geçer

saolasın canım geç kalmamışımm.tetanoz ağrı yaptımıı

aman ne olur ne olmaz bende inşallah yanlış yönlendirmiş olmam ama netten biraz araştırsan ne yapsan iyi gelir çünkü daha o minicik şekilleniyor üzülmek için çok erken yapabileceğin birşeyler varsa aman hepsini yapta oğluşunda birşey çıkmasın... tuz neki kız kesiver... daha net anlaşılırsa bayramdan sonraya sabret güzelim duanı eksik etme inşallah rabbim yardımcın olur...

saolasın canım geç kalmamışımm.tetanoz ağrı yaptımıı

Yok canım geç değil. Hemşirem demişti zaten herkeste olmayabiliyor ama ağrın çok olursa Parol iç falan diye. Ama hiç ağrımadı. Nereden yapıldığını bile bilmem. Ne izi var ne acısı :) İnş Allah seninde öyle olur. Bazıları kaç gün kol ağrısı çekti. Benim çok rahattı. Bu bebiş bana çok iyi geldi.

bende bayram sonuna aldım 20+5 olcamda geç kalırmıyım diye düşündüm

sanırım renkli utrason 17 ve 22. haftalarda ya da 21-24. haftalar arası yapılıyor... ben en son doktora 27 haziranda gittim ama bir şey söylemedi o zaman 16. haftamdaydım ben de bayramdan sonra söyler diye düşünüyordum...2 ağustosta falan gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla...geç kalmamışızdır bence...

Son düzenleme:

inşallahh canım yaa,acısa da sonradan bişi olmasa

Bizde oglumla ve babasiyla doktora gidicez benimde sol tarafta agrim var gecmedi kac gundur. İnsallah hayirli haberlerle doneriz canim ya 🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım korkma hemen azıcık yoruldun ya ondandır inşallah yine de iyi olmuş randevu alman güzel haberlerle gel bitterim gelmedi daha

İnşallah öyledir canım teşekkür ederim. Bitterin randevu 1 deydi tatlım merak etme iyi haberlerle gelecek o da inşallah

Bizde oglumla ve babasiyla doktora gidicez benimde sol tarafta agrim var gecmedi kac gundur. İnsallah hayirli haberlerle doneriz canim ya 🙏🙏

inşallah ikinizin de güzel haberlerini bekliyoruz:))

inşallah canım ya ben çok tırsıyorum iğneden o yüzden acısı çöktü içime şimdiden

Aklına kötü şeyler getirme canım ya. Tabi ki iyi haberlerle döneceksiniz. İYi düşün iyi olsun.
inşallahh canım yaa,acısa da sonradan bişi olmasa
olmaz inş Allah. Eğer acın olursa bana 5 dk aralıklarla buz kalıbı koy demişti. Ama olmaz psikolojik olarak olmaz diye kitlen

o zaman iyi geç kalmamışız.herkes aynı zamanlarda yaptırıo.ama sen randevunu al istersen randevu olmazsa bide 23 haftaya kadar yapıyorlarmış internetten baktım geç kalma.

inşallah canım ya ben çok tırsıyorum iğneden o yüzden acısı çöktü içime şimdiden

Bende çok tırsarım. Gitmeden önce baya bi korktum. Ama iğnenin yapıldığını bile anlamadım. Eşim konuşturdu o anda beni Hemşire ile anlaşmışlar kaşla göz arasında. Tam ben hemşire ile bir şey konuşurken (bu arada hemşire iğneyi hazırladı yapacak) eşim bir şey sordu ona döndüm cevapladım. Döndüm hemşireye pamuğu bastır dedi direkt ben şok Ne ara yaptı hiç acımadı yani o kadar bak. İğnesi küçük ve inceymiş. Rahat ol. Ablam dedi iğneden korkuyon normal doğum istiyon. Saçmalama minnacık iğne tırsma boşa diye haklıymış. Sende tırsma boşa yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…