- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
kızlar ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşısını kaçıncı haftalarda yaptıracaksınız?
Günaydın kızlar biz oğlumla kalktık haftalık endokrin kanımızı verdik geldik :) kızlar Size ağrım var diyordum ya vajinadan girmeye başladı ağrı anneme anlattım annem de korkuttu biraz beni bugün öğleden sonraya randevu aldım kadın doğımcuya gidicem... İnşallah bişi yoktur çok korkuyorum :/
Canım beni de çağırdılar sağlık ocağından ama 20 bittikten sonra daha sağlıklı dedi.doktorum yaptırmadım... 21 de yaptırcam inşallah.
Tatlim ben 18+1 de oldum asimi..doktoruma da sordum bi sorun olmaz dedi..16.haftadan itibaren vurulabiliomusuz zaten..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama sen yine de doktoruna sor..ona da danis :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende bayram sonuna aldım 20+5 olcamda geç kalırmıyım diye düşündümben ayrıntılı ultrasonu bayramdan sonra yaptırmayı düşünüyorum. o zaman da herhalde 22. haftamda olcam inşallah...
Ohh iyi iyi arada çiçeklenelim canım. Nedir öyle hep böcek hep böcekevettt bir prensesde benden :)) kızım oluyor kızlar :))
Ayrıntılı için 22. haftada randevum var. Tetonozu da geçen hafta 20. haftamda yaptırdım.kızlar ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşısını kaçıncı haftalarda yaptıracaksınız?
Selam kızlar,
saat kaç olmuş işten güçten bakamadım bir türlü buraya. kimse de merak etmemiş yani n'oldu bu kıza diye, aşk olsun
Canım benim ben 17+5im ve 1 hafta falan oldu kusmalarım azaldı. 2 gündür hiç kusmadım, mide bulantılarım hiç geçmedi geçeceğinden de umudum yok ama kusmalar olmasın da ona katlanacağız artık. biraz daha sabret, eminim bir iki haftaya kesilecektir senin de.
bende zaten doktora gittim 16. haftamda senin aşı zamanın gelmiş sağlık ocağına git yaptır;bayramdan öncede sonrada yaptırabilirsin dedi,bende ikametgah işlerinden ancak bugün gidebildim hem kayıt olmaya,ebede perşembe gel deyince yine doktorun dediğine çıkıyogidimde bi çışşş olim
saolasın canım geç kalmamışımm.tetanoz ağrı yaptımııOhh iyi iyi arada çiçeklenelim canım. Nedir öyle hep böcek hep böcekAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim de böceğim olacak
Ayrıntılı için 22. haftada randevum var. Tetonozu da geçen hafta 20. haftamda yaptırdım.
Merak etmezmiyiz ettik hemde çok ama işten gücten anca fırsat bulup soracaktık ki sen gelmişsin
Ne bu işler ya bu gün çoştu. Yetişemiyorum
Beslenme ile alakasi pek yok ama tuz tuketimini yinede minimuma indir dedi. Ankarada 2 dr buldum ikisinede iyi diyorlar bakalim onlari arayip konusup randevu alcam. 22. Haftadan itibaren bakilmasi daha iyiymis sanirim, 2 hafta sonraya falan ya bayramdan once yada hemen bayramdan sonraya randevu alcam ayrintili icin.
saolasın canım geç kalmamışımm.tetanoz ağrı yaptımıı
bende bayram sonuna aldım 20+5 olcamda geç kalırmıyım diye düşündüm
ol olHiç korkuttukları gibi değil canım. Gerçi herkesin farklı olmuş ama benim hiç acım olmadı. Kolumu çok rahat oynattımi hareket ettim. Dokunduğum halde acımadı bile o kadar rahattım yanii. İnş Allah seninde aşın acısız geçer
Günaydın kızlar biz oğlumla kalktık haftalık endokrin kanımızı verdik geldik :) kızlar Size ağrım var diyordum ya vajinadan girmeye başladı ağrı anneme anlattım annem de korkuttu biraz beni bugün öğleden sonraya randevu aldım kadın doğımcuya gidicem... İnşallah bişi yoktur çok korkuyorum :/
canım korkma hemen azıcık yoruldun ya ondandır inşallah yine de iyi olmuş randevu alman güzel haberlerle gel bitterim gelmedi daha
Bizde oglumla ve babasiyla doktora gidicez benimde sol tarafta agrim var gecmedi kac gundur. İnsallah hayirli haberlerle doneriz canim ya 🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım geç değil. Hemşirem demişti zaten herkeste olmayabiliyor ama ağrın çok olursa Parol iç falan diye. Ama hiç ağrımadı. Nereden yapıldığını bile bilmem. Ne izi var ne acısı :) İnş Allah seninde öyle olur. Bazıları kaç gün kol ağrısı çekti. Benim çok rahattı. Bu bebiş bana çok iyi geldi.
inşallah ikinizin de güzel haberlerini bekliyoruz:))
Aklına kötü şeyler getirme canım ya. Tabi ki iyi haberlerle döneceksiniz. İYi düşün iyi olsun.Bizde oglumla ve babasiyla doktora gidicez benimde sol tarafta agrim var gecmedi kac gundur. İnsallah hayirli haberlerle doneriz canim ya 🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmaz inş Allah. Eğer acın olursa bana 5 dk aralıklarla buz kalıbı koy demişti. Ama olmaz psikolojik olarak olmaz diye kitleninşallahh canım yaa,acısa da sonradan bişi olmasa
o zaman iyi geç kalmamışız.herkes aynı zamanlarda yaptırıo.ama sen randevunu al istersen randevu olmazsa bide 23 haftaya kadar yapıyorlarmış internetten baktım geç kalma.sanırım renkli utrason 17 ve 22. haftalarda ya da 21-24. haftalar arası yapılıyor... ben en son doktora 27 haziranda gittim ama bir şey söylemedi o zaman 16. haftamdaydım ben de bayramdan sonra söyler diye düşünüyordum...2 ağustosta falan gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla...geç kalmamışızdır bence...
inşallah canım ya ben çok tırsıyorum iğnedeno yüzden acısı çöktü içime şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?