- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
bende bayram sonuna aldım 20+5 olcamda geç kalırmıyım diye düşündüm
aslında bu aralar her ay kan aldıra aldıra korkumu atlatmayamıştım.cuma günü gitiiğimde laboratuar kapanmış.acilde kan aldılar.iğne ucu kalınmış büyük bir delik açtı kolumdaBende çok tırsarım. Gitmeden önce baya bi korktum. Ama iğnenin yapıldığını bile anlamadım. Eşim konuşturdu o anda beni Hemşire ile anlaşmışlar kaşla göz arasında. Tam ben hemşire ile bir şey konuşurken (bu arada hemşire iğneyi hazırladı yapacak) eşim bir şey sordu ona döndüm cevapladım. Döndüm hemşireye pamuğu bastır dedi direkt ben şokNe ara yaptı hiç acımadı yani o kadar bak. İğnesi küçük ve inceymiş. Rahat ol. Ablam dedi iğneden korkuyon normal doğum istiyon. Saçmalama minnacık iğne tırsma boşa diye haklıymış. Sende tırsma boşa yani
olmaz inş Allah. Eğer acın olursa bana 5 dk aralıklarla buz kalıbı koy demişti. Ama olmaz psikolojik olarak olmaz diye kitlen
o zaman iyi geç kalmamışız.herkes aynı zamanlarda yaptırıo.ama sen randevunu al istersen randevu olmazsa bide 23 haftaya kadar yapıyorlarmış internetten baktım geç kalma.
canım turgay bey ve bide ümitte ahmet bey varmış.bende ahmet beye aldım arkadaşlarım memnun kalmış.bende zaten ümit hastanesine gidiyorum ya orda gireyim dedim.sen kime alıcaksın?beni dr ayrıntılı için 21+4 de çağırdı, geç kalmamış oluyorsun yani. sen kime gitceksin canım ayrıntılı için
canım turgay bey ve bide ümitte ahmet bey varmış.bende ahmet beye aldım arkadaşlarım memnun kalmış.bende zaten ümit hastanesine gidiyorum ya orda gireyim dedim.sen kime alıcaksın?
kızlar ya bir şey sorcam gyno ferro sanol galiba bende şişkinlik yapıyor...kullanmayı bıraktıktan sonra bu şişkinlikler sizce geçer mi???
ilacın yan etkilerinde var mı böyle bi şey
hayır yan etkilerinde böyle bişey yok en son doktora gittiğimde ilaç bende fazla etki yaratıyor dedim normaldir mecburen içeceksin dedi...ben de bebeğim için olmasa içmezdim zaten...etkilerini doktora söylediğimde normal olur böyle dedi ama sonra etkileri kalırsa yani şişkinlik geçmezse diye biraz tereddütlüyüm...ama geçer herhalde değil mi???
banada eşim o prof.ona git dedi ama bi iki kişiye down sendromlu falan demiş.gereksiz yere panik olmayım dedim.kararsız kaldım ben ya. hemen de randevu almam lazım. araştırdım, akşam eşimle de konuşur karar veririz ama sanki turgay şener olcak gibi
bu ilaç sana kabızlık yapıomu canımhayır yan etkilerinde böyle bişey yok en son doktora gittiğimde ilaç bende fazla etki yaratıyor dedim normaldir mecburen içeceksin dedi...ben de bebeğim için olmasa içmezdim zaten...etkilerini doktora söylediğimde normal olur böyle dedi ama sonra etkileri kalırsa yani şişkinlik geçmezse diye biraz tereddütlüyüm...ama geçer herhalde değil mi???
bu ilaç sana kabızlık yapıomu canım
kızlar ya bir şey sorcam gyno ferro sanol galiba bende şişkinlik yapıyor...kullanmayı bıraktıktan sonra bu şişkinlikler sizce geçer mi???
Merak etmezmiyiz ettik hemde çok ama işten gücten anca fırsat bulup soracaktık ki sen gelmişsin
Ne bu işler ya bu gün çoştu. Yetişemiyorum
Ben 3. ayımdan beri gyno ferro sanal kullanıyordum. Ve hep bir şişkinlik hissim vardı. Doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum kullandığın vitaminde de demir var. 5. aydan itibaren başlarsın şimdi gerek yok dedi. Yaklaşık 3 hafta kullanmadım şişkinlikte yok oldu. Şİmdi yine kullanmaya başladım 2 gündür yine şişkinlik var. Ama ilaçtan mı onu tam anlıyamadım çünkü genelde hep sabah aç karnına içerdim. Bu gün özellikle denemek için gece yatarken içeyim dedim içmedim sabah ama yine şişkinliğim var. dünkü ilacım etkisi mi bilmiyorum. Ama kullanmadığım dönmede şişkinlik yoktu hiç. Gece içerek deneyeceğim bakalım. Sen ne zaman içiyorsun ?
kızlaaaar. topiğimize bir minik erkek de benden
kızlar 4lü tarama sonucumuz çıkmış, doktorun aramasını beklerken soğuk terler döktüm resmen :) sonucumuz iyi çok şükür, risk düşük çıkmış. Allah'ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?