2014 Aralık Anneleri

Aminn inşallah:) çok sevindim iyi haberler getirmene.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar 3-4 gün önce af edersiniz de çok zor büyük çişimi yaptım ve alabildiğine kanadı öyleki acaba neremden geliyor bu kan şıp şıp diye wc kıpkırmızı oldu.. ve derken ertesi gün yine
ve bu gün yineeeee ki büyük abdestimi yapmasamda acaip kanamam var.. ne yapsam ne etsem bilemedim çok kötüyüm.
doktorumu aradım hemen bir genel cerrehiye git dedi o kadar kanaması kötü dedi
ve önerdiği doktorlar maşallah muayene ve testlerle birde o dedikleri garip tetkikleride yaparsa 750yi bulacak ben ne yapsam eşim hazırlan geliyorum gidelim dedi ama zar zor ikna ettimmmmmm
çok çok kötüyüm ne yapsamki
dualarınızı da istiyorum

Ohh çok şükür dediğim gibi bir daha kimse test falan yaptırmasın Beklerken ya çatlayacağız ya doğruacağız yakında
Sağlıkla kucaklarımıza alırız inş Allah.
Bakalım birde gece deneyelim. Göreceğiz bakalım nasıl olacak bu sefer.

nerelerdesiniz yahu. topik bi sakin bi sakin bugün. çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına. oh rahatlamışsındır sen de

geçmiş olsun..onun ücreti yüksek geldiyse başka bi cerraha neden gitmiyosun?

canım geçmiş olsun kanama popişten mi geliyor anlamadım..

ben ilk gebeliğimde ıkındım ve vagenden kan geldi. dr gittik, rahim duvarında damar çatlatmışsın dedi. acaba fissür falan mı oluştu senin popişte. bence ihmal etme canım..

kızlar yoktum 3-4 gündür herkes iyimi?

oceon amniyosentez sonucu nasıl çıktı? var mı haber?

Sagol cnm insallah hepimiz saglikla aliriz bebişlerimizi kucagimiza.

çok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey çıkmaz tatlım ya. eğer maddi olarak aşırı zorlanmayacaksan maddi boyutunu düşünme. artık kredi kartına taksit filan da yapıyorlar. bir kaç ay zorlar seni belki ama sağlık giderse geri gelemeyebiliyor malesef. eşini ne için zor ikna ettin anlamadım, dr a gitmek için mi

Çok geçmiş olsun üzülme.. hemen git tedavini ol. İlerleyen aylarda daha çok sıkıntı yaratır. İnşallah biran önce iyi olursun....

geçmiş olsun..onun ücreti yüksek geldiyse başka bi cerraha neden gitmiyosun?
gitcem gitcem de ufff bir oram kalmıştı ultrasonun girmediği çok kötü bir hisssss uffff
evet bacım popodan
yok sık sık büyüğü yapcakmışım yoksa bile 10 dkk günün hep aynı saatinde oturup bekleyecekmişim yok ıkınmayacakmışım yok lifli ürünler 2 lt su alacakmışım
fissür makattaki çatlak dimi o derece yakından gelmiyor bariz içindennnn acaip kırmızı kanama gelmekte regli kanamasından fazla cıvık ve şıp şıp gitmekte hemoroidmi ne

kızlar yoktum 3-4 gündür herkes iyimi?

oceon amniyosentez sonucu nasıl çıktı? var mı haber?
hoş geldin bende yoktum 3-4 gündür malum popo ağrısı
oceanında şükür iyi çıktı testi

haklısın bacımmmm çok sağol yok bugün gidesim yok doktoraaaaaaaa usandım artık doktorlardan gitmemek için zor ikna ettim yoksa bizimki bir sivilce çıksa hemen doktora götürür

Çok geçmiş olsun üzülme.. hemen git tedavini ol. İlerleyen aylarda daha çok sıkıntı yaratır. İnşallah biran önce iyi olursun....
çok sağol bacım inşallah iyileşirimmm ne zormuş ya

hepimiz iyiyiz. sen nasılsın?ocean ın sonucu temiz çıktı çok şükür.

iyiyim şükür, dün de izinliydim vakit bulamadım girmeye. çok sevindim iyi çıkmasına.

canım fissür makatta yırtık evet. arkadaşımda vardı ordan biliyorum..sen ihmal etme, o dr pahalı ise başka dr git. genel cerrahiye. sorunun nerde olduğu belirlensin, genel kurallara yine dikkat et. kuru kaysı hoşafı bana çok iyi gelir. demir hapı kabız yapıyor olabilir hapını değiştirebilirsin. acıyormu peki otururken falan.

çok geçmiş olsun...kendini çok korkutma...doktordan gelince iyi haberlerini bekliyoruz...dualarımız seninle...

demir hapına başlamadım bile doktorum vinalacdan başka bişey vermedi ha birde 13 gündür tiroid hapı alıyorum o kadar
ağrı olur diye oturamıyorum hep yan duruyorum açıkcası
ama çatlak vs olsa az kanarmış bu inanılmaz fazla kanama yapıyor doktora gitcez artık uff ne kötü bir hissssssss bu allahım
eskiden sırtını bile açmak istemeyen ben şimdi ön arkaaaaaa uffff çok stres oldummmmm bu durumaaa

Kızlar ben çıktım doktordan maşallah pırıl pırıl bi oğlun var korkma dedi doktor amcası :)) gene de vajinadan giren ağrı hoşumuza gitmez ne zamandan beri var dedi misafir almıştım 2 gün önce ondan sonra dedim bir daha alma ve sırt üstü yatma yan yat dedi...sıkıntı görünmüyor çok şükür içim rahatladı :) sıpam popoyu dönmüş uyuyordu göremedik ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…