Ben kullanmıyorum onun yerine muz yiyorum her gün ve bol sıvı tüketiyorum kabız olmamak için. Malum muz ve kullandığımız demir hapı kabız yapabiliyor.kızlar magnezyum kullaniyomusunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Açıkçası anlattıklarında yola çıkarak hemoroid olduğunu düşünüyorum. Ki bende var aynı şikayetleri yıllar öncesinde yaşamıştım. Ilık suya otur biraz rahatlatır en azından doktora gidene kadar acın hafifler. Kesinlikle erteleme. Uygun bir doktor git mutlaka muayne ol. İlerlerse çok daha kötü ki şu an hamilelik dolayısı ile zaten hemoroid olmaya çok meyilliyiz. Ben 5-6 yıl önce çekmiştim bunları. Doktor ameliyat dedi de gözüm yemedi. Krem ve hap ile tedavi oldum olduğu kadar dedim. Çörek otu yağını pamuğa döküp pamuğu makata koydum öyle durdum. Tuvalate gittikçe pamuğu da değiştirdim. Çok şükür şu anda memesi hafiften olmasına rağmen kanama ya da acı yok. Kızlar kusura bakmayın açık açık yazdımkızlar 3-4 gün önce af edersiniz de çok zor büyük çişimi yaptım ve alabildiğine kanadı öyleki acaba neremden geliyor bu kan şıp şıp diye wc kıpkırmızı oldu.. ve derken ertesi gün yine
ve bu gün yineeeee ki büyük abdestimi yapmasamda acaip kanamam var.. ne yapsam ne etsem bilemedim çok kötüyüm.
doktorumu aradım hemen bir genel cerrehiye git dedi o kadar kanaması kötü dedi
ve önerdiği doktorlar maşallah muayene ve testlerle birde o dedikleri garip tetkikleride yaparsa 750yi bulacak ben ne yapsam eşim hazırlan geliyorum gidelim dedi ama zar zor ikna ettimmmmmm
çok çok kötüyüm ne yapsamki
dualarınızı da istiyorum
İyiyiz çok şükür siz nasılsınzkızlar yoktum 3-4 gündür herkes iyimi?
oceon amniyosentez sonucu nasıl çıktı? var mı haber?
Kızlar ben çıktım doktordan maşallah pırıl pırıl bi oğlun var korkma dedi doktor amcası :)) gene de vajinadan giren ağrı hoşumuza gitmez ne zamandan beri var dedi misafir almıştım 2 gün önce ondan sonra dedim bir daha alma ve sırt üstü yatma yan yat dedi...sıkıntı görünmüyor çok şükür içim rahatladı :) sıpam popoyu dönmüş uyuyordu göremedik ama olsun :)
Kızlar ben çıktım doktordan maşallah pırıl pırıl bi oğlun var korkma dedi doktor amcası :)) gene de vajinadan giren ağrı hoşumuza gitmez ne zamandan beri var dedi misafir almıştım 2 gün önce ondan sonra dedim bir daha alma ve sırt üstü yatma yan yat dedi...sıkıntı görünmüyor çok şükür içim rahatladı :) sıpam popoyu dönmüş uyuyordu göremedik ama olsun :)
bende sana onu dicektim canım.bende de kansızlık vardı hamile kalmadan önce hep kullanıyordum.bende de aynı şekilde kabızlık yapıodu ve karnımda şişlik oluodu.ilacı bırakınca geçiyor canım endişelenme.evet yapıyor canım sanırım şişkinlik çoğunlukla kabızlıktan oluyor...
bende sana onu dicektim canım.bende de kansızlık vardı hamile kalmadan önce hep kullanıyordum.bende de aynı şekilde kabızlık yapıodu ve karnımda şişlik oluodu.ilacı bırakınca geçiyor canım endişelenme.
çok sağol bacım bakalımmm inşallah iyi haberler veririzçok geçmiş olsun...kendini çok korkutma...doktordan gelince iyi haberlerini bekliyoruz...dualarımız seninle...
uff ufff aynenn bacımmm bakalımne olucak çörek otu yağını birileride burun tıkanıklığna demişti evde var ama hiç bişeye yapmadım açıkcası .... bakalım ne olucakkk bıktım doktora gitmektennnBen kullanmıyorum onun yerine muz yiyorum her gün ve bol sıvı tüketiyorum kabız olmamak için. Malum muz ve kullandığımız demir hapı kabız yapabiliyor.
Açıkçası anlattıklarında yola çıkarak hemoroid olduğunu düşünüyorum. Ki bende var aynı şikayetleri yıllar öncesinde yaşamıştım. Ilık suya otur biraz rahatlatır en azından doktora gidene kadar acın hafifler. Kesinlikle erteleme. Uygun bir doktor git mutlaka muayne ol. İlerlerse çok daha kötü ki şu an hamilelik dolayısı ile zaten hemoroid olmaya çok meyilliyiz. Ben 5-6 yıl önce çekmiştim bunları. Doktor ameliyat dedi de gözüm yemedi. Krem ve hap ile tedavi oldum olduğu kadar dedim. Çörek otu yağını pamuğa döküp pamuğu makata koydum öyle durdum. Tuvalate gittikçe pamuğu da değiştirdim. Çok şükür şu anda memesi hafiften olmasına rağmen kanama ya da acı yok. Kızlar kusura bakmayın açık açık yazdım
Allah şifa versin canım.
İyiyiz çok şükür siz nasılsınzÇıktı çıktı tertemizmiş. Forumcak bir ohhhhhhh çektik.
ohh maş allahSırt üstü yatma derken bizde mi artık yatmasak ben çok rahat ediyordum yaaa
Boşver popusunu gördünya o da yeter
Ben kullanmıyorum onun yerine muz yiyorum her gün ve bol sıvı tüketiyorum kabız olmamak için. Malum muz ve kullandığımız demir hapı kabız yapabiliyor.
Açıkçası anlattıklarında yola çıkarak hemoroid olduğunu düşünüyorum. Ki bende var aynı şikayetleri yıllar öncesinde yaşamıştım. Ilık suya otur biraz rahatlatır en azından doktora gidene kadar acın hafifler. Kesinlikle erteleme. Uygun bir doktor git mutlaka muayne ol. İlerlerse çok daha kötü ki şu an hamilelik dolayısı ile zaten hemoroid olmaya çok meyilliyiz. Ben 5-6 yıl önce çekmiştim bunları. Doktor ameliyat dedi de gözüm yemedi. Krem ve hap ile tedavi oldum olduğu kadar dedim. Çörek otu yağını pamuğa döküp pamuğu makata koydum öyle durdum. Tuvalate gittikçe pamuğu da değiştirdim. Çok şükür şu anda memesi hafiften olmasına rağmen kanama ya da acı yok. Kızlar kusura bakmayın açık açık yazdım
Allah şifa versin canım.
İyiyiz çok şükür siz nasılsınzÇıktı çıktı tertemizmiş. Forumcak bir ohhhhhhh çektik.
Ankaralı annişler temizliğe yardımcı alıyormusunuz?
bana 15de bir apt görevlimizin eşi geliyor 3-4 yıldır ama şimdi oruç. bayramda memlekete gider, tarhana yapcam salça yapcam peynir yapcam derken ağustosu orda geçirir, eylülde ancak gelir. 2 ay napcam ben??
canım ben bi hanımla anlaştım 105 liraya geliyor yalnız ben ayda 1 almayı planlıyorum gerçi gittiği semte göre de değişiyor
memnun musun temizliğinden referansları iyimi? hangi semttesin sen? bizim orda da tam 100 yarım 50. 100ü anladım da 105 ne acep. dolmuş parasını mı ekliyor:)
haha bilmem ki yalnız sizin orda fiyatlar çok uygunmuş ben bi de bu kadınla çookk pazarlık yaptım memnunum ben bi kağıda yazıyorum yapılacakları kendisi yapıyor ben elvankentteyim
Ohh maş AllahSırt üstü yatma derken bizde mi artık yatmasak ben çok rahat ediyordum yaaa
Boşver popusunu gördünya o da yeter
gözünüz aydın..içiniz rahat oldu çok şükür...umarım Rabbim kimseye bir daha böyle gereksiz korkular yaşatmaz, bu dönemi de rahatlıkla ve hayırlısıyla geçirmeyi nasip eder inşallah:) bir de Allah inşallah meleklerimizi sağlıkla verir kucağımıza :))
bi sorunmu vardı canım hayrola? gözünaydın güzel haberler almışsın..
hadi bakalım gözün aydın. bol bol dinlen. bi de bitter den alsaydık haber. merak ettim bitter i
aaa neden pazarlıksız kaça geliyordu ki? sen işteyken evi emanet edebiliyorsun yani? benimki de öyle güvenlir . çocuk yokken anahtar verir giderdik, 1,5 yıldır da bakıcı ve oğlum evde ben yokken onlar varken geliyor işte. ama bu 2 ay birini bulmam şart. telini yazabilir misin. görüşmek isterim.
kızlar ben de dörtlü tarama sonucumu az önce öğrendim. çok şükür temiz çıkmış. hem bu tarama testlerinin sonuçlarına inanmıyoruz hem de sonucu beklerken neden bu kadar stres oluyoruz bilmem ki :) çok rahatladım, şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?