2014 Aralık Anneleri

elvankentte 150. şok oldum. Çayyolu çukurambar desen anlarım. hatun çok istiyor hakkaten..

geçmiş olsun canım, herkes aynı şeyi söylemiş gerçi ama bence de ihmal etme. ilerlerse sıkıntı yaratır. kabızlığa meydan vermemek gerek aslında ama hem metabolizmalar hem ilaçlar vs. bizi oraya sürüklüyor bir şekilde. yediğin içtiği fayda etmiyorsa kabızlık ilacı iste doktorundan canım, onların hamileliğe olumsuz etkisi yokmuş. ne çatlak ne basur malesef kabızlık giderilmeden tedavi edilemiyor. dikkat et kendine...
canım çok sevindim :) ohh rahatlamışsın çok şükür. bir daha kendini yorma o kadar
benim de biriyle başlamam gerek artık. hamile kaldığımdan beri eşim sağolsun çok yardımcı, yorucu kısmını o yapıyor hafta sonu ama işte hep üstün körü. hiç içime sinmiyor bu yüzden. ama sana önerebileceğim birini tanımıyorum canım. duyarsam birilerinden haber veririm.

Kızlar aranizda antibiyotik kullanan varmi enfeksiyondan dolayı.......

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

canım kullanan birileri vardı sanırım, enfeksiyon mu çıktı sende? onun için antibiyotik verdiyse doktorun hamileliğine bir etkisi yoktur korkma. benim hamileliğimin başında şüphelenmişti doktor. muhakkak tedavi edilmeli edilmezse daha çok zararı olur bebeğe dedi. eğer öyleyse sende de durum kullan muhakkak. bol bol su içip bol c vitamini almayı da ihmal etme.

sırt üstü yatmak baskı yapıyomuş canım yan yatmak gerekiyomuş
hmm. Zaten sola doğru yatıyorum hep ama bazen sırt üstü buluyorum kendimi. Uyanıp hemen toparlanıyorum ama mesela tv seyrederken ayaklarımın altına yastık koyup sırt üstü yatarım hep onu ne yapçaz bilemedim. Yan yatıp mı yastık koyacaz ayakların altına
iyiyim canım yaaaa sıcaktan miskinlik rehavet var çok uyku basıyor. bebiş de iyi pıtırdar durur kendi çapında:) seninki nasıl?
Aynen sıcaktan bende çok bunaldım. Benimkide ptırıdayıp duruyor çok şükür. Artık baya baya hissettiriyorlar kendilerini. İlk başlarda ki gibi hafif değil vuruşları ama çok sertte değil tabi Her türlü güzel ama
Süperr. Gözün aydın canım. Valla ne kadar güvenmiyoruz desekte iyi sonuç alınca rahatlıyoruz işte.

ben de bulursam sana haber veririm. paslaşalım. ben bakıcıma söyledim, parkta falan diğer bakıcılara sor eve kim geliyormuş memnunlarmıymış diye. buluruz inşallah.

benim sıkıntım daha beter, kendim yapmak istesem de vaktim yok. biz her cuma akşam iş çıkışı evden ayrılıyoruz, pazar gece 22-23 gibi dönüyoruz.
akşam iş çıkışı yapamam babası gelene kadar oğlum tepemde. eşim geldikten sonra da yemek ye meyve ye çocuğu uyut derken bende çocukla uyuyup gidiyorum zaten.

ben kullandım ilkgebelikte didoşcum. amazonda iki kez kullandı. bi diş için bi çiş için sanırsam:)))

evet canim cefaks 500 mg tablet verdi

evet canım, çok sağol :)
ay yok hayatım akşamları mümkün değil bir iş halletmek. benim iftardan sonra pilim bitiyor, yemek hazırlarken o 1 saat ayakta durmak öldürüyor bacaklarımı. bazen meyve yemeye bile takatim kalmıyor yemekten sonra devriliyorum hemen :) bizim kapıcının hanımı da gidiyormuş temizliğe. ama daha kadınla hiç tanışmadım. yarım 60 tam 120 diye duymuştum ama ilk ağızdan değil tabii kesin bilemiyorum. ben şu bayram geçsin diyorum, bir yerlere gitme planlarımız var, onlardan sonra düşünücem artık.

sen nerde oturuyorsun canım? bayramda biz kvye gider 2. gün döneriz, 3 gün benim ailemde oluruz. bize kimse gelmez. çok şükür bayram temizliği derdim olmadı evlendim evleneli :) bayram sonuda tatil. ama bu aralar bi almak istiyorum. inşallah ayarlarım

kızlar ya bir şey sorcam gyno ferro sanol galiba bende şişkinlik yapıyor...kullanmayı bıraktıktan sonra bu şişkinlikler sizce geçer mi???

canım şişkinliği bilmiyorum ama iştah açtığı kesin sanırım sadece geçen hafta 2.5 kilo aldım böle gidersem +30 la kapatırım bi de çalışıyorum evde yatsam ne olacaktı , eve gelince de pertim çıkıyor yemek yapmakla yapmamak arası 3.gömlekte yoruluyorum düz ütüler hep kalıyor süpürüyorum evi bazen eşime havale ediyorumm bi de bendeki uyku hali pek geçmedi neden ki yaa gerçi sahura kadar kendimi zorluyorum bazen hoş diill bunlar

ben kullandım ilkgebelikte didoşcum. amazonda iki kez kullandı. bi diş için bi çiş için sanırsam:)))

evet canim cefaks 500 mg tablet verdi

canım aynısından kullanan arkadaşlar varmış bak:) sen de ihmal etme kullan, bir zararı olmaz ilacın. dediğim gibi enfeksiyonun zararı daha fazlaymış.

ben eryamandayım canım. benim de bayram temizliğine ihtiyacım olmayacak ama dediğim gibi 1 ay sonra falan artık şöyle derin bir temizlik yapılsa evimde nasıl rahatlıycam :)

Kizlaaar pert oldum ayrintili ultrasonum yarina kaldi ama degdi kizim kesinlesti artik alisveris yapabilirsin dedi doktorum :)

Kizlaaar pert oldum ayrintili ultrasonum yarina kaldi ama degdi kizim kesinlesti artik alisveris yapabilirsin dedi doktorum :)

hepinize maşallah :) fananayım sevindim iyi olun bi çok :)

didos11 şükür canım rabbim sağlık versin

yehu kızımın arkadaşı geliyorrrr :) bitterim

o uyku hali bende de var...ilaç afedersin kabızlık yaptığı için şişkinlik de oluyor...ben de inşallah kullanmayı bıraktıktan sonrageçer diyorum...evet ilaç gerçekten de iştah açıyor...sürekli yemek yiyesim var...sen kaçıncı haftadasın canım?? benim de hiçbir şey yapasım gelmiyor...kafam yastıkta kalsın da hiçbir şey yapmayayım diyorum...bence bu durumlar çoğunlukla hamilelik hormonlarından oluyor ama ben ilaçtan da olabilir diyorum...doktoruma sordum sıcaktandır dedi...meleğimiz için katlanıcaz bu durumlara artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…