Kizlaaar pert oldum ayrintili ultrasonum yarina kaldi ama degdi kizim kesinlesti artik alisveris yapabilirsin dedi doktorum :)
Kizlaaar pert oldum ayrintili ultrasonum yarina kaldi ama degdi kizim kesinlesti artik alisveris yapabilirsin dedi doktorum :)
Kızlar ben çıktım doktordan maşallah pırıl pırıl bi oğlun var korkma dedi doktor amcası :)) gene de vajinadan giren ağrı hoşumuza gitmez ne zamandan beri var dedi misafir almıştım 2 gün önce ondan sonra dedim bir daha alma ve sırt üstü yatma yan yat dedi...sıkıntı görünmüyor çok şükür içim rahatladı :) sıpam popoyu dönmüş uyuyordu göremedik ama olsun :)
o uyku hali bende de var...ilaç afedersin kabızlık yaptığı için şişkinlik de oluyor...ben de inşallah kullanmayı bıraktıktan sonrageçer diyorum...evet ilaç gerçekten de iştah açıyor...sürekli yemek yiyesim var...sen kaçıncı haftadasın canım?? benim de hiçbir şey yapasım gelmiyor...kafam yastıkta kalsın da hiçbir şey yapmayayım diyorum...bence bu durumlar çoğunlukla hamilelik hormonlarından oluyor ama ben ilaçtan da olabilir diyorum...doktoruma sordum sıcaktandır dedi...meleğimiz için katlanıcaz bu durumlara artık...
Aklına kötü şeyler getirme canım ya. Tabi ki iyi haberlerle döneceksiniz. İYi düşün iyi olsun.
olmaz inş Allah. Eğer acın olursa bana 5 dk aralıklarla buz kalıbı koy demişti. Ama olmaz psikolojik olarak olmaz diye kitlen
canım ben gün içinde hurma kuru kayısı yiorum çok su içemesemde içmeye çalışıyorum henüz kabız olmadım aksine gayet düzenli
şimdi kendi kendime nazar değdiririm ben hep böle diorum sora başıma gelio
bende de tansiyon düşüklüğü oldu bu ara canım neden anlamadım ayrıca hapı geceleri uyumadan alıorum midemi bozmasın die daha yeni geçti bulantılarım çünkü ..
Canım bidaha misafir falan alma doktorunda demiş zaten. Ne kadar dikkat etsekde yoruluyoruz.Sevindim senin ve oğluşunun iyi olmasına :)
kızlar ben bu hafta hiç doymuyorum 18 haftalık oldum ama daha çok acıkmaya başladım kilo almak istemiyorum yaaa
Canim simdi donduk saat 1 den beri hastanelerdeyiz. Su devlet hastaneleri gozumde hepten bitti bugun. Adam bana illaki dusureceksin dior ya 😡😡 esimde cok sinirlendi kalktik ozelde ki doktorumuza gittik icimi ole bi guzel rahatlatti ki hayir icecek suyu yicek ekmegi varsa zaten dogacak bu cocuk ne die moral bozuyorsun ki be doktor. Bide sozde ole bi kibarca anlatior ki birak dussun lazim degil dior 😤😤😤 neymis yasim kucukmus. La ben bunu zor yapmisim napim otuzuma kadar deneme yanilma yoluyla mi yapayim cocugu :/ anlicaginiz cok kizginim. Cok moralimi bozdu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim simdi donduk saat 1 den beri hastanelerdeyiz. Su devlet hastaneleri gozumde hepten bitti bugun. Adam bana illaki dusureceksin dior ya 😡😡 esimde cok sinirlendi kalktik ozelde ki doktorumuza gittik icimi ole bi guzel rahatlatti ki hayir icecek suyu yicek ekmegi varsa zaten dogacak bu cocuk ne die moral bozuyorsun ki be doktor. Bide sozde ole bi kibarca anlatior ki birak dussun lazim degil dior 😤😤😤 neymis yasim kucukmus. La ben bunu zor yapmisim napim otuzuma kadar deneme yanilma yoluyla mi yapayim cocugu :/ anlicaginiz cok kizginim. Cok moralimi bozdu
merhaba kızlar,az önce aile sağlık merkezinden geldim,hemşire perşembe aç karna gel hem tahlil yapalım hemde tetanoz aşısını yapalım dedi, o gün 18+3 oluyorum,tetanoz için uygun zaman mı sizce :44:
ben çok su içen biriyim günde 3-3.5 lt rahatlıkla içerim ama ilacın kabızlık yaptığını doktorum da söylemişti...ilacı geceleri almak bence daha iyi canım ben kahvaltıdan 1.5-2 saat sonra alıyorum...ben de gece almak istiyorum ama doktoruma sormam lazım çünkü ilk kullanmaya başladığım zamanlarda sabah aç karınla almıştım ve çok fena olmuştum...kusma baş dönmesi falan çok kötüydü doktora söyledik o zaman kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi...bakalım bir de bu ilaçlar bittikten sonra ne olacak:)???
kızlar magnezyum kullaniyomusunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim saglik merkezide 16 ve 20. Hafta arasi dedi tetanoz icin uygun zaman. Banada 18 inde gel dedi ama 19 olduk daha gitmedim bugun yarin giderim bende
moralini yüksek tutmaya çalış canım ya... anlamadım adam neden öyle diyor ki yani???ona ne ya çocuk ona lazım değil sana da mı lazım değil halla halla... moralini yüksek tut bebişini de üzme annesi:)
Kötü bir doktora denk gelmişsin canım. Her önüne geleni doktor yapıyorlar işte öyleAnne psikolojisinden anlayan doktor zor gerçekten. Aile planlamasına bile dalmış baksana şebelek Kendi doktorunun dedikleri önemli olan tatlım boşver. O seni en başından beri bilen biri en azından. Bak doktorun ne güzel rahatlatmış seni. Sende rahatlamaya çalış her yerde çıkıyor işte bir dengesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?