2014 Aralık Anneleri

Kizlaaar pert oldum ayrintili ultrasonum yarina kaldi ama degdi kizim kesinlesti artik alisveris yapabilirsin dedi doktorum :)

gözün aydın canım çok merak ediyordum senin bebişin ciniyetini :) hayırlıca gelsin inşallah prensesin :)

Canım bidaha misafir falan alma doktorunda demiş zaten. Ne kadar dikkat etsekde yoruluyoruz.Sevindim senin ve oğluşunun iyi olmasına :)

kızlar ben bu hafta hiç doymuyorum 18 haftalık oldum ama daha çok acıkmaya başladım kilo almak istemiyorum yaaa

canım ben gün içinde hurma kuru kayısı yiorum çok su içemesemde içmeye çalışıyorum henüz kabız olmadım aksine gayet düzenli
şimdi kendi kendime nazar değdiririm ben hep böle diorum sora başıma gelio
bende de tansiyon düşüklüğü oldu bu ara canım neden anlamadım ayrıca hapı geceleri uyumadan alıorum midemi bozmasın die daha yeni geçti bulantılarım çünkü ..

Canim simdi donduk saat 1 den beri hastanelerdeyiz. Su devlet hastaneleri gozumde hepten bitti bugun. Adam bana illaki dusureceksin dior ya 😡😡 esimde cok sinirlendi kalktik ozelde ki doktorumuza gittik icimi ole bi guzel rahatlatti ki hayir icecek suyu yicek ekmegi varsa zaten dogacak bu cocuk ne die moral bozuyorsun ki be doktor. Bide sozde ole bi kibarca anlatior ki birak dussun lazim degil dior 😤😤😤 neymis yasim kucukmus. La ben bunu zor yapmisim napim otuzuma kadar deneme yanilma yoluyla mi yapayim cocugu :/ anlicaginiz cok kizginim. Cok moralimi bozdu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben çok su içen biriyim günde 3-3.5 lt rahatlıkla içerim ama ilacın kabızlık yaptığını doktorum da söylemişti...ilacı geceleri almak bence daha iyi canım ben kahvaltıdan 1.5-2 saat sonra alıyorum...ben de gece almak istiyorum ama doktoruma sormam lazım çünkü ilk kullanmaya başladığım zamanlarda sabah aç karınla almıştım ve çok fena olmuştum...kusma baş dönmesi falan çok kötüydü doktora söyledik o zaman kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi...bakalım bir de bu ilaçlar bittikten sonra ne olacak:)???

Son düzenleme:
Canım bidaha misafir falan alma doktorunda demiş zaten. Ne kadar dikkat etsekde yoruluyoruz.Sevindim senin ve oğluşunun iyi olmasına :)

Evet canım bir daha doğurana kadar tövbe :) tırt çıktım ben bi misafirle ne hale düştüm çok sağol ilgin için canım :)

kızlar ben bu hafta hiç doymuyorum 18 haftalık oldum ama daha çok acıkmaya başladım kilo almak istemiyorum yaaa

Ne güzel boşver ye de al kiloyu benim gibi yemeden alsan daha çok can sıkıcı... Bugün kan verdim Tsh gene çok yüksek çıktı hamile değilken daha çok yardim ve kilolu değilim
.ama maşallah bu tsh derdinden çok dikkat etsem de 17 haftada şiştim gittim.. Sen ye de al yani canım boşver bebişler iyi olsun yeter ki doğumdan sonra diyet topicin de toplanırız artık

Son düzenleme:

moralini yüksek tutmaya çalış canım ya... anlamadım adam neden öyle diyor ki yani???ona ne ya çocuk ona lazım değil sana da mı lazım değil halla halla... moralini yüksek tut bebişini de üzme annesi:)

moralini yüksek tut canım ya... adam niye öyle diyor ki anlamadım...çocuk ona lazım değil sana da mı lazım değil sanki halla hallah...moralini bozma bebişini de üzme annesi:)

Kötü bir doktora denk gelmişsin canım. Her önüne geleni doktor yapıyorlar işte öyle Anne psikolojisinden anlayan doktor zor gerçekten. Aile planlamasına bile dalmış baksana şebelek Kendi doktorunun dedikleri önemli olan tatlım boşver. O seni en başından beri bilen biri en azından. Bak doktorun ne güzel rahatlatmış seni. Sende rahatlamaya çalış her yerde çıkıyor işte bir dengesiz

Canım takma kafana boşver sen o doktoru kader diye bişi var olduğunu hatırlatsaydın! ben bile sinir oldum o doktora...devlet hastanesinde insanın ruh halini önemseyen yok zaten malesef...sen hiç üzme canım kendini...sen üzülürsen karnındaki minnacık yavru da etkilenir dua et bolca sağlıkla gelecek inşallah tüm bebikler bir de başka bir doktor bul canım ona gitme bence bi daha...

merhaba kızlar,az önce aile sağlık merkezinden geldim,hemşire perşembe aç karna gel hem tahlil yapalım hemde tetanoz aşısını yapalım dedi, o gün 18+3 oluyorum,tetanoz için uygun zaman mı sizce :44:

Bizim saglik merkezide 16 ve 20. Hafta arasi dedi tetanoz icin uygun zaman. Banada 18 inde gel dedi ama 19 olduk daha gitmedim bugun yarin giderim bende

canım aç karınla çok sıkıntı oluyormuş bende kullanan arkadaşlardan duyuyorum Rabbim yardımcımız olsun ya benimde doktorum hastane değiştirdi bakalım napcaz .. içim bi tuhaf kaç gündür dua edelimm hamişler birbirimize..

moralini yüksek tutmaya çalış canım ya... anlamadım adam neden öyle diyor ki yani???ona ne ya çocuk ona lazım değil sana da mı lazım değil halla halla... moralini yüksek tut bebişini de üzme annesi:)

Oyle dedim bende size lazim olmayabilir bana lazim ama. Zaten hipofizde tumor olan bi hastayim bigun umudumu kaybetmedim rabbim bunca cileden sonra bana bebis nasip etmis. Olmus 19 haftalik yolu yarilamisiz kanamasi olan tek hamile kadin ben deilim ki. Millet 9 ay gordum dior biz bi haftadir gorduk elinden gelse kurtaj yapalim diyecek 😡😡 bidahada gitmem arkadas dogurana kadar ne kadar para gidecekse gitsin cocugumdan onemli deil. Bundan sonra tovbe.

Tam aksine guzelim ya benim devletteki takibimi yapan doktrorum bunlari bana soyleyen. Kanamam olunca icim rahat etmemistide bi kez gitmistim ozele. Simdi bu bole ters ters konusunca yine o doktora gittik. Alalh razi olsun en azindan o bir kadin ve anne. Bundan sonra gitmicem dierine. Esim okadar uzulduki adam dayanamadi orucunu bozdu dieri yuzunden ac karnina sigara uzerine sigara yakti cok sukur simdi ikimizinde morali azda olsa duzeldi. Tansiyonum firlamis arada rabbim heppimizi hayirli insanlarla karsilastirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…