2014 Aralık Anneleri

Yok kuzum gitmicem artik. Yeni evliyiz daha borc harc bitmedi die evinde tam karsisinda olunca oraya gidiordum. Tobe ama oglusumdan degerli mi varsin bi okadar daha borc olsun. Sen naptin inan hastanedeyken aklimdaydin. İnsallah sen guzel haberle donmussundr. Rabbim hicbi anne babaya evlat acisi gostermesin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepinize ayrı ayrı tşk ederimmm allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn ...3
lü testim de riskli çıkmıştı canım o nedenle yaptırdımmm bu aradada kızım oluyor 2.bebeğim ilki erkek

Tabi tabi önce kuzuların sağlığı boşver canım...Çok şükür tatlım bende de iyi haberler :) sıkıntı yok pırıl pırıl oğlun dedi doktor amcası :) iş yapmak yok dedi doğuma kadar sadece ve artık sırt üstü yatmak yokmuş...bi de bizim oğlan plasentaya koymuş kafayı dönmüş.popoyu uyuyordu birşey göremedik ama şükür sağlıklı olduğunu öğrendik o yetti :)

Cok sevindim cnm bende aldim misafir bida almam . tek basima yaptim tum yemekleri.. Dikkat et cnm.

Canım benim bozmayın moralinizi,inşallah sağlıkla alıcaksın yavrunu kucağına... Olacağı varsa olur da şu dönemde seni bu kadar üzmeye ne hakkı var! Bazı doktorlar insanları robot falan sanıyo, üzülüp moral bozman umurlarında değil.. Kötü bir doktora denk gelmişsin... Rabbim sana bağışlasın bebeğini..

yuppiiiii canım nasıl rahatlamışsındır çok sevindim hayırlı olsun prensesin :)

yuppiiiii. bir prenses haberi ne güzel . şimdi uzat bacaklarını dinlen bakalım

hepinize maşallah :) fananayım sevindim iyi olun bi çok :)

didos11 şükür canım rabbim sağlık versin

yehu kızımın arkadaşı geliyorrrr :) bitterim

gözün aydın canım... yaşasın alışveriş diyip girişebilirsin en zevkli kısmı bu zaten :)))

Netleşti sonunda. Gözün aydın. Al bakalım cicileri şimdi kızına

gözün aydın bir prenses daha geliyor gruba

Ayy sonundaaaa :))) gözün aydın canım ya hayırlı evlat olur inşallah :)

gözün aydın canım çok merak ediyordum senin bebişin ciniyetini :) hayırlıca gelsin inşallah prensesin :)
Kizlar hepinizden Allah razi olsun cok destek oldunuz merak ettiniz benim burda hic arkadasim yoktu sayenizde bisuru arkadasim oldu :)
İdrar bol enfeksiyon ve kum cikti antibiyotige basliycam bugun gecmezse gel ultrason bakicaz bobreklerine dedi yarin detayli usg var fakulte hastanesinde.birde bebegin esi asagida dedi iliski yasak bi sure kanaman olabilir dedi onun disinda bebegin cok saglikli dedi 280 gr
Babasina benziycek dedi
Esimin arkadasi ya taniyo o yuzden bana inanilmaz ilgili davrandi gecen muayeneyi telafi etmek icin :)
Bide kizim esnedi 2 defa ellerini kollarini nazli nazli suzdu

Geçmiş olsun canım geçer inşallah.bol su içmeyi ihmal etme.. Maşallah bebeğin kilosu çok iyi :) şimdiden beli olmaz o diyecektin doktora Torpil geçmiş eşine

Hayirli olsun cnmmm cimcimenn :))) kesinlesti artik cilekli elbiseyi alirsin. Lwcdada var civildede var ben alisveris yaparken kiz seylerine kayiyo gozlerim hep

Aman annesi uyusunda buyusun. İsiracaksin o popoyu gorecek kerata :) cok sukur saglikli olsunlar yeter. Dier doktorda saolsun herseyi iyi dedi gelisimi suyu iyiymis rahimde kapaliymis ama kasilma gozukuor oyuzden ignelere haplara bide yatmaya devam bizdede :)

Allah razi olsun kuzucuklarin annesi . Cok sukur iyiyiz simdi. Hamd olsun ki rabbime inancimiz tam. Yoksa bunlarin konusmalari ile bunalima girerdim.. rabbim tum evlatlari bagislasin insallah anne ve babasina.

Kizlarr ben de doktordan geldim bugun..minnak oglum 19 cm ve 230 gram olmus..gayet cirkin bi oglun var anneai dedi doktor :) ayrintili icin agustos 10 dedi..bi doktora yonlendirdi.. bi de renkli ultrason cekti parmagini emiodu sipam yaaaa foto tam o halde cikti saka gibii :) masallah benim kusuma..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
[QUOmaşallah 03062008;36160683]Kizlarr ben de doktordan geemmeye, ugun..minnak oglum 19 cm ve 230 gram olmus..gayet cirkin bi oglun var anneai dedi doktor :) ayrintili icin agustos 10 dedi..bi doktora yonlendirdi.. bi de renkli ultrason cekti parmagini emiodu sipam yaaaa foto tam o halde cikti saka gibii :) masallah benim kusuma..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Ohh maşallah oğluşuna pipidaşım :))) Şimdiden başlamış mı emmeye oyyy

Saol pipidasim..ay evet yaaa parmak emio sipa..simdiden baslamis :) dogunca somurcek beni belli oldu

Son düzenleme:
Saol pipidasim..ay evet yaaa parmak emio sipa..simdiden baslamis :) dogunca somurcek beni belli oldu

Aaa annesi birak somursun :) bizede doktor teyzesi 19 cm 230 grm dedi tam 19 haftaligiz biz bugun :)

Kızlar dün gece öyle bir sancı çektim ki anlatamam size kaynanamda sofra hazırlıyoduk bi an sağ yanıma bi ağrı girdi ki dedim doğuruyorum bişey oluyo bebeğimi kaybediyorum....

Kendimi başka bi odaya nasıl attım nasıl yürüdüm bilmyrm ama o sancı doğum sancısı ne demekmiş anladım

Allaha şükür kanamam olmadı sancı bi daha vurmadı ama ömrümdem ömür gitti çok korktum çook

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine fazla yorulma. Daha ne sancilar gorecegiz kim bilir :)

slm kizlar son bi kac gündür kuyruk sokumundaki kemigim agriyor oturmada zorlaniyorum yanlis harekettenmi yanlis oturmadanmi neyden kaynaklandi bilmiyorum oglanin hereketleride sanki azaldi gibi hayirlisi

Geçmiş olsun stres yapma. Kendinide yorma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…