- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
Canım takma kafana boşver sen o doktoru kader diye bişi var olduğunu hatırlatsaydın! ben bile sinir oldum o doktora...devlet hastanesinde insanın ruh halini önemseyen yok zaten malesef...sen hiç üzme canım kendini...sen üzülürsen karnındaki minnacık yavru da etkilenir dua et bolca sağlıkla gelecek inşallah tüm bebiklerbir de başka bir doktor bul canım ona gitme bence bi daha...
iyi bari o zamanlardaysa ,sağol canımm
gözün aydın canım, çok sevindim. hangi sorundan dolayı yaptırmıştın amniyosentezi?
canım sırt ağrıları normal artık. magnezyum eksikliğindendir herhalde. bir sonraki kontrolde dr.una söyle de magnezyum hapına da başlatır belki. şişkinlik bende de var. ben demir hapı kullanmıyorum, demir hapıyla ilgili olduğunu da sanmıyorum. akşamları ayaklarım bacaklarım davul gibi oluyor. tuzu iyice azaltmamız gerek. bir de sen de benim gibi masa başı işte çalışıyorsan sebep odur
Yok kuzum gitmicem artik. Yeni evliyiz daha borc harc bitmedi die evinde tam karsisinda olunca oraya gidiordum. Tobe ama oglusumdan degerli mi varsin bi okadar daha borc olsun. Sen naptin inan hastanedeyken aklimdaydin. İnsallah sen guzel haberle donmussundr. Rabbim hicbi anne babaya evlat acisi gostermesin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben çıktım doktordan maşallah pırıl pırıl bi oğlun var korkma dedi doktor amcası :)) gene de vajinadan giren ağrı hoşumuza gitmez ne zamandan beri var dedi misafir almıştım 2 gün önce ondan sonra dedim bir daha alma ve sırt üstü yatma yan yat dedi...sıkıntı görünmüyor çok şükür içim rahatladı :) sıpam popoyu dönmüş uyuyordu göremedik ama olsun :)
Tam aksine guzelim ya benim devletteki takibimi yapan doktrorum bunlari bana soyleyen. Kanamam olunca icim rahat etmemistide bi kez gitmistim ozele. Simdi bu bole ters ters konusunca yine o doktora gittik. Alalh razi olsun en azindan o bir kadin ve anne. Bundan sonra gitmicem dierine. Esim okadar uzulduki adam dayanamadi orucunu bozdu dieri yuzunden ac karnina sigara uzerine sigara yakticok sukur simdi ikimizinde morali azda olsa duzeldi. Tansiyonum firlamis arada rabbim heppimizi hayirli insanlarla karsilastirsin.
yuppiiiii canım nasıl rahatlamışsındırçok sevindim hayırlı olsun prensesin :)
yuppiiiii. bir prenses haberi ne güzel . şimdi uzat bacaklarını dinlen bakalım
hepinize maşallah :) fananayım sevindim iyi olun bi çok :)
didos11 şükür canım rabbim sağlık versin
yehu kızımın arkadaşı geliyorrrr :) bitterim
gözün aydın canım... yaşasın alışveriş diyip girişebilirsin en zevkli kısmı bu zaten :)))
Netleşti sonunda. Gözün aydın. Al bakalım cicileri şimdi kızına
gözün aydın bir prenses daha geliyor gruba
Ayy sonundaaaa :))) gözün aydın canım ya hayırlı evlat olur inşallah :)
Kizlar hepinizden Allah razi olsun cok destek oldunuz merak ettiniz benim burda hic arkadasim yoktu sayenizde bisuru arkadasim oldu :)gözün aydın canım çok merak ediyordum senin bebişin ciniyetini :) hayırlıca gelsin inşallah prensesin :)
Kizlar hepinizden Allah razi olsun cok destek oldunuz merak ettiniz benim burda hic arkadasim yoktu sayenizde bisuru arkadasim oldu :)
İdrar bol enfeksiyon ve kum cikti antibiyotige basliycam bugun gecmezse gel ultrason bakicaz bobreklerine dedi yarin detayli usg var fakulte hastanesinde.birde bebegin esi asagida dedi iliski yasak bi sure kanaman olabilir dedi onun disinda bebegin cok saglikli dedi280 gr
Babasina benziycek dedi
Esimin arkadasi ya taniyo o yuzden bana inanilmaz ilgili davrandi gecen muayeneyi telafi etmek icin :)
Bide kizim esnedi 2 defa ellerini kollarini nazli nazli suzdu
Kizlar hepinizden Allah razi olsun cok destek oldunuz merak ettiniz benim burda hic arkadasim yoktu sayenizde bisuru arkadasim oldu :)
İdrar bol enfeksiyon ve kum cikti antibiyotige basliycam bugun gecmezse gel ultrason bakicaz bobreklerine dedi yarin detayli usg var fakulte hastanesinde.birde bebegin esi asagida dedi iliski yasak bi sure kanaman olabilir dedi onun disinda bebegin cok saglikli dedi280 gr
Babasina benziycek dedi
Esimin arkadasi ya taniyo o yuzden bana inanilmaz ilgili davrandi gecen muayeneyi telafi etmek icin :)
Bide kizim esnedi 2 defa ellerini kollarini nazli nazli suzdu
Kizlaaar pert oldum ayrintili ultrasonum yarina kaldi ama degdi kizim kesinlesti artik alisveris yapabilirsin dedi doktorum :)
Tabi tabi önce kuzuların sağlığı boşver canım...Çok şükür tatlım bende de iyi haberler :) sıkıntı yok pırıl pırıl oğlun dedi doktor amcası :) iş yapmak yok dedi doğuma kadar sadece ve artık sırt üstü yatmak yokmuş...bi de bizim oğlan plasentaya koymuş kafayı dönmüş.popoyu uyuyordu birşey göremedik ama şükür sağlıklı olduğunu öğrendik o yetti :)
Canım benim bozmayın moralinizi,inşallah sağlıkla alıcaksın yavrunu kucağına... Olacağı varsa olur da şu dönemde seni bu kadar üzmeye ne hakkı var! Bazı doktorlar insanları robot falan sanıyo, üzülüp moral bozman umurlarında değil.. Kötü bir doktora denk gelmişsin... Rabbim sana bağışlasın bebeğini..
[QUOmaşallah 03062008;36160683]Kizlarr ben de doktordan geemmeye, ugun..minnak oglum 19 cm ve 230 gram olmus..gayet cirkin bi oglun var anneai dedi doktor :) ayrintili icin agustos 10 dedi..bi doktora yonlendirdi.. bi de renkli ultrason cekti parmagini emiodu sipam yaaaa foto tam o halde cikti saka gibii :) masallah benim kusuma..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol pipidasim..ay evet yaaa parmak emio sipa..simdiden baslamis :) dogunca somurcek beni belli oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar dün gece öyle bir sancı çektim ki anlatamam size kaynanamda sofra hazırlıyoduk bi an sağ yanıma bi ağrı girdi ki dedim doğuruyorum bişey oluyo bebeğimi kaybediyorum....
Kendimi başka bi odaya nasıl attım nasıl yürüdüm bilmyrm ama o sancı doğum sancısı ne demekmiş anladım
Allaha şükür kanamam olmadı sancı bi daha vurmadı ama ömrümdem ömür gitti çok korktum çook
Kızlar dün gece öyle bir sancı çektim ki anlatamam size kaynanamda sofra hazırlıyoduk bi an sağ yanıma bi ağrı girdi ki dedim doğuruyorum bişey oluyo bebeğimi kaybediyorum....
Kendimi başka bi odaya nasıl attım nasıl yürüdüm bilmyrm ama o sancı doğum sancısı ne demekmiş anladım
Allaha şükür kanamam olmadı sancı bi daha vurmadı ama ömrümdem ömür gitti çok korktum çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?